Last news in Fakti

10 Октомври, 2023 17:27 1 589 2

Audi пусна специална версия на TT

  • audi-
  • tt-
  • s-line

От нея ще бъдат направени 25 броя

Audi пусна специална версия на TT - 1

Audi TT е към края на своя живот, но компанията показа, че моделът все още не е мъртъв и представи негова специална версия, която е лимитирана само за испанския пазар. От нея ще бъдат направени 25 броя, които да честват 25-тата годишнина на модела, след пазарния му дебют през 1998 година.

Той е базиран на варианта 45 TFSI Quattro, което означава, че 2,0-литровият бензинов двигател с турбокомпресор осигурява 245 коня и система за задвижване на всички колела чрез седемстепенна автоматична трансмисия с два съединителя. Тази комбинация позволява на TT да достигне 100 км/ч от място за 5,1 секунди и да достигне максимална скорост от 250 км/ч.

На снимката в е показан един от опционалните цветове - Blue Nogaro, но специалното издание на TT може да бъде боядисано в червено Tango Red или бяло Glacier White. Моделът получава още тонирани стъкла и пакет S Line Competition с черни 20-цолови джанти Audi Sport с дизайн с 10 Y-образни спици, комбинирани с червени спирачни апарати. Интериорът е в комбинация от кожа и Alcantara с червени или сини контрастни шевове в зависимост от цвета на каросерията. Продажбите започват от ноември месец тази година, а цената е 72 800 евро.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сссс

    0 8 Отговор
    Скукааа .. Б М В !

    Коментиран от #2

  • 2 Конче

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сссс":

    БМВ само сервиза брат...От 30 бмвта ,26 са в сервиза или такива мераклии,които ги карат им се радват 6 месеца и после в обявите на първа страница..