Last news in Fakti

7 Ноември, 2020 18:43 4 087 3

Иновации и платформа за развитие на бизнеса ни предлага изложение МЕСОМАНИЯ 2020

  • иец-
  • изложение-
  • месомания

Иновации и платформа за развитие на бизнеса ни предлага изложение МЕСОМАНИЯ 2020 - 1

Иновативни машини и системи, продукти, изграждане на професионални контакти, развитие на бизнеса. Възможност за всичко това открива секторът на месопреработвателната промишленост, който от 4 до 7 ноември се събира в Интер Експо Център. Международният изложбен комплекс, при спазване на най-строги мерки за здравна сигурност, е домакин изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК И САЛОН НА ВИНОТО.

Организаторите са взели всички предписани от здравните власти мерки, наложили са и допълнителни вътрешни правила. Създадени са условия за безопасно посещение в условията на пандемия. Създадена е стриктна организация за спазване на физическа дистанция от 1.5 м. и задължително използване на защитна маска за лице от всички присъстващи. Crowd management организира еднопосочно движение, а чрез съвременните вентилационни системи се създава добро проветряване и пълно разделяне на входящия и изходящия въздушни потоци.

Най-високо ниво на хигиена и качествена поддръжка

За постигане на най-високо ниво на хигиена, КАММАРТОН БЪЛГАРИЯ предлага машини за почистване със сух лед. „Почистването със сух лед е значително улеснение в сравнение със съществуващите методи.“, коментират специалистите. Компанията представя и помпа от най-висок клас, предназначена за различни флуиди. В областта на хигиената е специализирана ПаЧико; на щанда си фирмата предлага качествени професионални детергенти за дезинфекция и почистване в сферата на обществената хигиена.

Индустриални решения за UVC дезинфекция предоставя Tech Industry. Предложенията на компанията за UVC дезинфекция унищожават 99% от вирусите и бактериите във въздуха, по различни повърхности, в процесна вода и в климатични или аспирационни системи. Лампите са с 12 000 часа живот. Могат да работят 24/7 дори във функциониращо производство без да го възпрепятстват.

Впечатляват ни продуктите от Фармко за поддръжката на машините за месопреработвателното производство. На щанда си тя предлага високотехнологични масла и греси одобрени от NSF за смазване на лагери и механизми. Иновативната система за хигиенични стени и тавани, B-HYGIENIC, ни демонстрират от NK TECHNOLOGY. Плоскостите, от които е изградена, са химически, водо и прахоустойчиви, противогъбични и антибактериални, студо и топлоустойчиви от -60 до +100 градуса. А подови покрития от реактивни смоли ни представя СИЛИКАЛ. Спезиализирана в полагане на индустриални и декоративни подови настилки е и МАП 89.

За опаковката, етикета и оборудването

С широка гама от етикети ни запознава Дилком България. Специализирана в етикетирането, маркирането и автоматичната продуктова идентификация, фирмата има два щанда. В зала 2 ни представя широка гама от етикети, сред които за първи път – RFID етикети вградени в клиентски етикети. Наречени още „смарт етикети“, RFID се използват най-често за идентификация и проследяване на продукти и стоки по цялата верига на доставки. В зала 1 Дилком представя продукти за етикетиране и маркиране; освен баркод принтери, се демонстрират картов принтер Edikio Access за печат на ценови етикети върху пластмасови карти.

Най-иновативните тенденции ни демонстрира и Демакс Груп. Предлагайки гъвкави решения, на щанда ѝ откриваме самозалепващи, многослойни и In-mould, обиколни етикети. Посетителите спират погледа си и на многослойните сашета, картонените опаковки и много други.

Високотехнологичното оборудване е водещо за съвременната индустрия. Технологично оборудване от последно поколение, производство на автоматични опаковъчни линии, роботизирани решения, фолиа и пликове за бариерна опаковка, флексопечат на фолиа, самозалепващи етикети, софтуер, са акцент на INTRAMA INVEST. В сферата на опаковането е и дейността на STS PRINT. Компанията произвежда еднослойни и многослойни опаковки, ламинатни фолиа, пликове и други.

Изключително богата е продуктовата гама на EPSON BULGARIA. На фирмения щанд откриваме мастилено-струйни принтери, цифрови системи за печат, 3LCD проектори, интелигентни очила, сензорни системи и промишлени роботи.

Деликатесни вкусове

МЕСОМАНИЯ е предпочитаното място за представяне на най-новите продукти. В стремежа си да предостави най-вкусната и деликатна хапка месо, BELLA BULGARIA e създала ProBioti на Орехите. Сурово-сушените продукти произведени с добавен пробиотик се характеризират с висока здравословна стойност и вкусови качества.

Изложението ни дава възможност да опитаме и ароматните и вкусни последни предложения на САМИ-М. Свежото си фермерско ни представя УНИТЕМП. Фирмата е успяла да интегрира „под един покрив“ всички производствени процеси.

С пълния си капацитет се включват браншовите организации. АСОЦИАЦИЯ НА МЕСОПРЕРАБОТВАТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ (АМБ) ни запознава с тенденциите в сектора в Зала 1, на щандове С1 и D1. А повече за вкусовите спецификации, технологиите, производството и традициите научаваме от професионалистите от Сдружение „ТРАДИЦИОННИ СУРОВО-СУШЕНИ МЕСНИ ПРОДУКТИ”.

Допълнителна информация за изложенията, посветени на хранително-вкусовата промишленост МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК И САЛОН НА ВИНОТО, ще откриете на food-exhibitions.bg.

Вратите са отворени за посетители, както следва:

4-6 ноември – 09.30-18.30 часа

7 ноември – 09.30 – 16.00 часа


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нем бизнес

    5 0 Отговор
    Нема бизнес, нема пари и за две цигари ...
  • 2 Чичо Тони

    7 0 Отговор
    По-точно - "Изложение соя, палмово масло и сухо мляко".

    Коментиран от #3

  • 3 само допълвам

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Чичо Тони":

    ..пера, човки и нокти...да ви е сладко!!!!