Last news in Fakti

25 Ноември, 2011 18:07 1 044 2

Бонуси за чиновниците в МО, ако знаят чужд език

  • отбрана-
  • бонуси

Продължава подготовката на Колективния трудов договор

От 1 октомври тази година всеки чиновник в Министерството на отбраната, който знае чужд език, получава допълнително възнаграждение. С това се е похвалил военният министър Аню Ангелов на среща с представители на синдикатите КТ "Подкрепа" и КНСБ.

Министърът заявил, че ведомството поддържа конструктивен социален диалог. На срещата е бил обсъден и процесът на подготовка на Колективния трудов договор във военното министерство за периода 2012-2013 г., съобщават от пресцентъра на МО.

Министър Ангелов и синдикатите си обещали още сътрудничество в областта на актуални теми, сред които и бъдещето на пенсионната система.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост:)

    0 0 Отговор
    А така! И като прочетат хората, че военните ще вземат пари, ако знаят чужд език, ще си кажат - пак ли на тия?
    Ако бяхте писали, че най-високият бонус е 15 лв, което е самата истина и който се получава от много малко хора, реакцията ще е различна. А повечето знаещи чужд език получават 10 лв. Не могат да ми платят един час от частните уроци, на които съм ходила.
  • 2 чуждоговорящ

    0 0 Отговор
    Що не си признае Аню колко полковници похарчиха по 2-3 международни паспорта от "курсови командировчици" отвъд океана и пак не знаят "ханглийския",та водят лейтенандчета -преводачи да не се излагат пред НАТО-вците..."банкетни войски"