Last news in Fakti

19 Ноември, 2018 15:53 51 473 23

Трагедията със самоубилата се полицайка е била предизвестена

  • полицайка-
  • пловдив-
  • самоубийство

Красивата Ивелина Беренска, която преди седмици избра смъртта и скочи от блока, в който живее в Пловдив, е била в депресия. Жената, която всички описват като изключително съвестна и добър служител в Икономическа полиция Пловдив, е била от доста време в депресия.

Колеги споделиха пред Блиц, че Ивелина е теглила заем преди години, за да купи апартамента в града под тепетата. Напоследък трудно го е обслужвала. С бившия й съпруг са водели разговори апартамента да се продаде, вместо да бъде взет от банката, тъй като в него били вложени доста средства.

Отделно е била разочарована от това, че малкото й дете, което тя взела при себе си, не е могло да свикне в Пловдив и се е върнало при баща си във Велико Търново. Колегите на Ивелина са били съпричастни с проблемите й, забелязали са, че тя е била в депресия. Обадили са се на бившия съпруг, който я е водил на психиатър и се е грижил за нея. Лекувала се е, разказаха още колегите.

Драмата стана рано сутринта на 5 ноември. Беренска, която била разследващ полицай е разведена от няколко години, с две деца, едното от които студент, а другото ученик.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    204 3 Отговор
    Горката женица.Почивай в мир.
  • 2 Guest

    33 159 Отговор
    Амин, ама да се беше поразмърдала малко. Вместо да стиска държавният комат! И да показва безхарактерност. Полицай!!! Язък за децата... Кофти е да растат без майка. Ама диагнозата "държавен служител"...

    Коментиран от #5, #9, #12

  • 3 ИВАН

    29 15 Отговор
    Чакахме я светлината в тунела, за някои тя дойде, но се оказа измамна, а другите ...
  • 4 Кой

    22 54 Отговор
    Кой определя понятието красивата или не
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 qqqqqq

    101 5 Отговор
    Но никой не търси отговорност от банките. Кой знае как са я притискали. Повечето от самоубииства стават точно заради кредити. Но може причината да е друга.

    Коментиран от #10

  • 7 Хаха

    25 67 Отговор
    Да беше си седяла във Велико Търново.Ама не ,ще ходим в друг град с едни гащи на гъ..а,ще теглим голям кредит и ще си купим апартамент
  • 8 Ваня

    83 9 Отговор
    ТАка е в нашата скапана държава,едни я обраха до шушка,а младите ще бъдат все по депресирани.
  • 9 Пустиняк

    19 16 Отговор

    До коментар #2 от "Guest":

    Абе тя жената си е била ок. Отгледала е деца работи хубава работа. Ама тоя дроб до нея... Нали бе дроб

    Коментиран от #15

  • 10 бако

    26 14 Отговор

    До коментар #6 от "qqqqqq":

    Когато вземаш заем банката не е длъжна да знае дали ще се развеждаш. Дали ще останеш без работа или без някоя част от тялото. Банката просто взема и дава. Но акъл никои не може да даде.

    Коментиран от #19

  • 11 Driving pleasure

    57 20 Отговор
    ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! Момичето е било съвестно и е разследвало герб и кмета Тотев - самоубили са го и сега се пускат пропагандни тъпотии!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 PlimP

    32 0 Отговор
    Тихомирчо, да разбираме ли, че ако не беше красива, загубата е щяла да бъде по-малка. Оправете си изказа, че ставате низки.
  • 14 Guest

    16 7 Отговор

    До коментар #12 от "Бай а Хой":

    Гроздето е кисело май, когато става въпрос за здраво дупе и здрава работа?! Самоубийството не се приема за нормално дори от религиите! А какво остава за трениран (уж) физически и психически полицай! М/у другото лепва с това си деяние и психологическа тегоба на децата. Четири пъти съм тръгвал от нулата. И никога не съм, и няма да се предам!!! Панимаиш, разбра ли, анадъму, Бай Хой... Сплескан. Жив и здрав бъди. Heavy Metal save the World!!!
  • 15 Доктора.

    28 5 Отговор

    До коментар #9 от "Пустиняк":

    Не правете коментари, които някой от вас не разбират.В човешкият мозък има толкова неврони,че да се скъсат хиляди и човек е неподвластен над себе си.С всеки може да се случи.
  • 16 Знайко

    20 3 Отговор
    Бай бабо, да не те среща.... всеки го закъсва периодично. На едни Бог дава сили да се измъкнат, на други - не....
  • 17 Samoth

    23 2 Отговор
    Как няма един нормален, койторазследва ГЕРБ. Или ги самоубиват или цигани ги наръгват, или получават спонтанен инфаркт..странна работа става.
  • 18 Едо

    21 3 Отговор
    МНОГО Е ТЕЖКО, ДА НАУЧИШ, ЧЕ ЕДНА БЪЛГАРКА Е СВЪРШИЛА ЗЕМНИЯ СИ ПЪТ ПО ТАКЪВ НЕЛЕП НАЧИН! ПОЛИЦЕЙСКАТА ПРОФЕСИЯ Е ЕДНА ОТ НАЙ-РИСКОВИТЕ! НА ОСИРОТЕЛИТЕ ДЕЦАТА ТРЯБВА ОБГРИЖВАНЕ НЕ САМО ОТ ДЪРЖАВАТА, НО И ОТ ЦЯЛОТО БЪЛГАРСКО ОБЩЕСТВО! ПРАВОСЛАВНАТА, КАТОЛИЧЕСКАТА И ПРОТЕСТАНТСКИТЕ ДЕНОМИНАЦИИ НЕКА ИМАТ ПРЕДВИД ДУМИТЕ НА СПАСИТЕЛЯ: ,,По плодовете им ще ги познаете!". ОТ ИМЕТО НА СЕМЕЙСТВОТО НИ И ЛИЧНО ОТ СВОЕ ИМЕ ПОДНАСЯМ ДЪЛБОКИТЕ СИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ И КОЛЕГИТЕ НА ПОКОЙНИЦАТА! СКЪРБИМ С ВАС! БОГ ДА Е МИЛОСТИВ КЪМ ДУШАТА Й!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Българин

    7 0 Отговор

    До коментар #19 от "Тоно":

    Така е. Но не само в България, а в целия свят. Просто някъде го правят просташки нагло, а някъде по-рафинирано, но затова пък по-наедро: имат си лоби да им осигурява държавна протекция за узаконени едри кражби от обществото, което си е скандално както и да го погледнеш, но е факт.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Да ви съобщя:

    17 5 Отговор
    Кой по дяволите ви дава право да правите коментари относно една жена, което ви е напълно непозната, душици жалки? Никога няма да се отървете от изродщината и злобата в себе си. Кои сте вие, че ще коментирате чуждата болка, чуждите грешки, чуждите постъпки? Подобни комплексарски коментари не са на място и са изключително неуместни. Най-учтиво ви съветвам да си държите мръсните езици зад зъбите и да си гледате своя собствен живот, съдейки по коментарите, които прочетох дотук е достатъчно трагичен, че да си навирате носовете в трагедиите на останалите хора.
  • 23 Даниела Кирилова

    7 1 Отговор
    Жалко...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове