Last news in Fakti

3 Май, 2012 18:02 854 0

Издирват 65-годишен израелски гражданин

  • издирват-
  • израелски-
  • гражнданин

Полицията издирва 65-годишен израелски гражданин. Мъжът е изчезнал безследно в нощта на 22 срещу 23 април. Сигналът в полицията бил подаден вчера от Израелското консулство. Според първоначалната информация Рафаел Кадох пристигнал в София на 20 април с цел туризъм. За последно е забелязан в района на „Лъвов мост”.
В хода на разследването криминалисти от сектор „Издирване” установили, че чужденецът няма близки и познати в България. Според  получената информация, през 2010 година той за първи път е посетил страната ни като турист.
Мъжът  е  с ръст около 150/160 см, пълен, с прошарена коса и брада. Чужденецът страда от психично заболяване, не владее български език. Може да комуникира на френски и иврит. Установено е, че не притежава мобилен телефон и кредитни карти.
Тази сутрин Рафаел Кадох е обявен за общодържавно издирване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА