Last news in Fakti

16 Февруари, 2021 11:21 5 559 81

Бащата на убитото от ток дете: Говорят, че краката му били мокри, за да прикрият инцидента

  • 16-годишен-
  • загинал-
  • ток

Мъжът коментира, че ще се борят за справедливост и подготвят протест

Бащата на убитото от ток дете: Говорят, че краката му били мокри, за да прикрият инцидента - 1

Продължава разследването на фаталния инцидент, при който момче загина на улица в София заради ток, протекъл върху капака на шахта. Все още не е ясно кой носи отговорност за смъртта на детето.

Почернените родители призоваха да не се спекулира по темата, защото не е морално да се тиражира, че до фаталния край се е стигнало заради мокрите обувки на детето.

Мъжът заяви, че все още не може да преживее факта, че е станал свидетел на смъртта на собственото си дете: „Спомням си всичко, пресякохме на пешеходната пътека, за да си хванем автобус 72 за „Факултета“. Той мина първи, по стъпките си личи къде е паднал, беше далеч от парапетите. Сега говорят, че му били мокри краката, за да си покрият нещата. Тези хора не са ли майки и бащи, как ядат, как спят?!?“.

Бащата разказа, че когато е хванал падналия си син, токът го е ударил и него. Той призова да се прегледат записите от камерите на кръстовището.

„Защо си прехвърлят топката, те нямат ли жал. Да го гледаш от парче месо и да го изпуснеш – не го пожелавам на никой“, посочи той пред бТВ.

Бащата коментира, че ще се борят за справедливост и подготвят протест. Родителите заявиха, че искат отговорните за инцидента да бъдат наказани. Адвокати вече са им предложили юридическа помощ.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Ганьо

    88 22 Отговор
    В МАААААЛАТА 98% ГЛАСУВАХТЕ за фанДУПКОВА.
    ОПРАВЯЙТЕ СЕ.

    Коментиран от #7, #71, #72

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Аз40🏴‍☠️

    67 7 Отговор
    Така се оправдават винаги гадовете. Не била тяхна вината, била наша за всичко.
  • 4 много поздрави от чешкия художник

    29 3 Отговор
    Ясно

    Коментиран от #27

  • 5 ТаУмВзе

    66 11 Отговор
    Файдупкова да отиде при електората и да се Извини и да Обясни! Иначе Мешерето вече се е произнесло. А мутрата е пратил хора с кешовица, да тушират напрежението. Ще става все по Веселко за герберастията.
  • 6 бангладеш

    48 4 Отговор
    сега да видим коментарите-има ли значение жертвата от кой етнос е?

    Коментиран от #49, #52, #55, #63

  • 7 Потуранчо

    14 4 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Ганьо":

    Ти изкарваш, че от маалата са по многобройни от българите

    Коментиран от #32, #46

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 живеем в ад

    51 3 Отговор
    Действително огромна трагедия . И дума няма да отроня за спекулациите , просто защото нямам подходящи думи в речника си. С вас съм .
  • 10 БАЙ Х@Й ‼

    46 2 Отговор
    На КОГО се е отчитал обектът, работещ в района, който ползва този кабел ⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️
  • 11 Петърчо

    41 1 Отговор
    Ако кабела е преди електромера е собственост на ЧЕЗ !
  • 12 7867897897

    45 8 Отговор
    Гербаво управление - постоянно нещо пада , чупи се , рони се , ремонтира се за 100 път , свлича се итн. Само преди 10-на дни можеше по пътя към Рилски манастир да бъдат пометени хора , после младо семейство замалко оцеля , сега дете се пържи в София на път където е пълно с народ?!
  • 13 8998

    61 4 Отговор
    Трагедия.
    Според управряващите виновен е бащата на детето, защото е било с некачествени обувки.
    А защо детето е било с некачествени обувки, защо се е налагало то да заработва по витрините на магазините? От добро ли?
    Виновен ли ебащата, че го е учил на труд?

    Тъжно.
    Всеки можеше да е стъпил на шахтата.
    Горкото дете, горкото семейство.
  • 14 Чичо Зари от баничарницата

    47 1 Отговор
    Краката му били мокри, ами то не е ли зима , май на вс са мокри обувките и дрехите ...Или е цопнал в една кофа преди това и е отишъл на оголения кабел , потопен в калта, смрадта и неизпистения тротоар...Боже Господи в каква инфантилна държава живеем ,с инфантилно общество...Това дете можеше да е всеки един ....оголен кабел със свински опашки захванат покраи оградата и плуваш в локва вода от снега..Е това ако не е дебилщина, олигофрения и каквото се сетите нз...Този баща да хваща ракетата и на парчета , първо да започне от собственика пуснал кабела от обекта, на парчета!!
  • 15 Иван Грозни

    33 0 Отговор
    Избиха народа от безотговорнос и нехайство. Важното е да се усвояват пари. Да се печелят избори. Сега ще награждават изявени културни дейци точно преди изборите с цел избор на привилната бюлетина. Човешкото здраве и живот остават на заден план.
  • 16 Жалко за детето но,

    35 2 Отговор
    Снимката (фонът) ЗАД бащата на момчето е показателна (показателен) за "европейска и тънеща в успехи" България.90% от фонът в държавата е това.

    Коментиран от #20

  • 17 Последния Софиянец

    38 3 Отговор
    Медиите реват за внуците на Бойко и сина на Радев.А за това бедно момче дето помагало на баща си да рине сняг в зверския студ за да си купи хляб никой не плаче.За мисирките бедните и безработните са никои.

    Коментиран от #58

  • 18 АМОН

    30 1 Отговор
    ИСКРЕНИ СЪЖАЛЕНИЯ КЪМ ОПЕЧАЛЕНИЯ БАЩА!!
    НЕ ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОГО ПОДОБНА СЪДБА.

    Нека види кабелите, които идват от тролейбусната мрежа и отиват до кутията без предпазители закачана на тролейбусния стълб.
    Нека попита кой ги е поставил.
    Кой е прекарал до заведението черния кабел и къде отива белия кабел.

    КОЙ АДМИНИСТРАТОР УЗАКОНИ ТЕЗИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ И ИМ ПОДПИСА РАЗРЕШИТЕЛНИТЕ ЗА РАБОТА С ТОВА КРИМИНАЛНО ВЪРЗВАНЕ КЪМ ТРОЛЕЙБУСНАТА МРЕЖА?!!

    Прокуратурата и следствието са тези които трябва да дадат отговорна тези въпроси!
    Защо още няма задържани!!!

    Коментиран от #31

  • 19 Шиши

    4 15 Отговор
    Добре поне,че са римски пехотинци🌞
  • 20 АМОН

    23 0 Отговор

    До коментар #16 от "Жалко за детето но,":

    Не забравяй!! Ти можеше да си на местото на този БАЩА!
  • 21 Хора,не бъдете

    36 1 Отговор
    Тесногръди! Нека не гледаме етнос! Съдбата не пита,от какъв етнос си.Всеки един от нас,можеше да бъде на мястото,на това почернено семейство.Тук става въпрос,за перманентни игри, свързани с далавера.Шефа на болницата,да даде благословия за да се сложат павилиони.От добро сърце? Пускай,но ток си подсигури ти! А такъв павилион,с огромен пътникопоток,не се дава на всеки.Оборот и печалба са над хилядарка дневно.Онези- отвън са също" свой хора" със насрещни благодарности.Обикновен човек,няма 1% шанс,да монтира павилион на такова място.Ония- чехите също са в кюпа.На чия партида е всяка сметка на всеки от павилионите.Абсурдно е на една! Разхода на ток е различен.Ако липсват индивидуални договори,,зашо липсват и кой е разрешил достъп до таблото и електромера,,което се контролира изцяло от чез.Кой е извършил включването и как- с байпас преди шахтата,или обратното? С разрешение на кого,и има ли официален протокол? Когато да прибират парите,нямат пропуск.Писма,уведомления.Но в случая- Ние сме до електромера.Кой електромер, онзи пломирания с три пломби,в табло заключено със специален ключ и пломба? Въпроси цял куп.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 защо

    12 8 Отговор
    когато гласуваха не реваха - пак гласуваите срещу пари и кебапчета за тея - па после ходете да им протестирате на същите

    Коментиран от #69

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Васко

    19 3 Отговор
    Бог да го прости момчето. Съд до дупка за виновните!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 НАРОДЪТ

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "много поздрави от чешкия художник":

    БЛАГОДАРИМ.
    Помоли го моля те, да разшири творчеството си на тема България, за да направи изложбата, която заслужаваме, и с нетърпение очакваме.🤣
  • 28 защо

    5 0 Отговор
    то и за индианците с кабелите са имат привличане
  • 29 ДжафДжаф

    14 4 Отговор
    Че Фандъкова е тъпа самоковска па/у/тка си е ясно от самото начало! Боци ги предпочита такива/поне малко по-тъпи от него/. Друг е въпроса, че независимо кой е Кмет, срещу българската мърлящина няма лек. Ако се тръгне по софийските улици със сигурност ще се открият стълбове и стълбчета, които отдавна не се използват, но в много от тях все още има жици, по които тече ток. Поне няколко пъти, когато съм започвал нов строителен обект, съм попадал на стари осветителни стълбове, в които има жици и респективно ел. ток. Друг е въпроса, че за тези стълбове някога са плащани едни пари на едни фирми. Отделна тема, е че в борбата с кражбите на ток, таблата масово са изнесени закачени по такива стълбове буквално на тротоарите, пречейки на движението и създавайки реална предпоставка някой да бъде ударен от ток. В повечето случаи тия табла са собственост на ЧЕЗ. Това е характерно в зоните с низкоетажно застрояване и въобще при по- старите сгради. Слагат табло на някой тротоарен дерек и от там пускат отклонения към 6-7 сгради. на инкасаторите така определено им е по-удобно, но пък за сметка на това се отнема от тротоара и се създават предпоставки за подобни произшествия.
  • 30 Затова

    14 1 Отговор
    Затова не се занимавай със съд, стреляш и приключваш, така гарантираш, че следващ път няма да има. Мирен преход няма и Българина отказва да го разбере !!
  • 31 Бай Ганьо

    5 0 Отговор

    До коментар #18 от "АМОН":

    Няма задържани, защото нямат достатъчно за да си платят.Тези, които имат кинти са задържани.🤣
  • 32 Онзи

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "Потуранчо":

    Не са по-многобройни , но са по единни - факт !
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Брадвата

    15 3 Отговор
    И кво сега, българите чакат на махлата да излезе и да "попилее" Фандъкова, други пък чакат жандармерията да "попилее" махлата. А истината е, че онея отгоре вече ги боли корема от смях как се евабат с всички нас
  • 36 Ян Бибиян

    5 10 Отговор
    Защо е бъркало в шахтата, за да краде жица ли.
  • 37 Хасан

    4 1 Отговор

    До коментар #34 от "защо":

    Да ма ния гласувахме за Костинбродската сестра Галева, щото ни плати, и кмета на раяна е от Дай България.

    Коментиран от #39

  • 38 РАДИО ЕЛТО

    7 0 Отговор
    БОГ ДА ПРОСТИ ДЕТЕТО
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 РАДИО ЕЛТО

    7 1 Отговор
    когато е мокро обувките са мокри

    Коментиран от #51

  • 41 РАДИО ЕЛТО

    6 0 Отговор
    не е нормално да има шахта на пешеходна пътека
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 РАДИО ЕЛТО

    6 4 Отговор
    виновни са ПП ГЕРБ ФАНДЪКОВА ЧЕЗ у нас е корупция кривосъдие
  • 44 Я виж

    12 0 Отговор
    Улицата е общинска собственост.Тя е длъжна да обезопаси прилежащите и имоти.
  • 45 Така така..

    8 1 Отговор
    В мокро време нормално краката му да са били мокри..
  • 46 Шекел

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Потуранчо":

    Ми горе долу
  • 47 Маджо за Ристю

    5 2 Отговор

    До коментар #42 от "Катюша":

    За Еленко Божков ли става въпрос, досега трябваше да е поставен в тая шахта, но тук съда е все още от Живково време.
  • 48 РАДИО ЕЛТО

    2 2 Отговор

    До коментар #42 от "Катюша":

    ти не си К а Т юша а РОСЕН ДИМИТРОВ

    РОШКО с тира белия трол от блица
  • 49 Перо

    9 2 Отговор

    До коментар #6 от "бангладеш":

    Има значение! БХК обвини мокрите обувки! Толупа и Фандъка били непричьом и обещаха разрешение и охрана на гей парада и третия пол.
  • 50 ДОКО

    2 2 Отговор
    КОГАТО ГЛАСУВАХТЕ КЪДЕ БЕХТЕ..ДАДОХА ВИ КИНТИ ЩО НЕ НАПРАВИХТЕ ПРОТЕСТ А..
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Перо

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "бангладеш":

    П.С. И кешване,във Филипините!
  • 53 Оставка

    3 2 Отговор
    На Юрдеца Фан'дупчина
  • 54 Майка

    6 0 Отговор
    А забранено ли е да са ти мокри краката вече?
  • 55 Всъщност

    10 0 Отговор

    До коментар #6 от "бангладеш":

    Не, защото можеше са е всеки както каза таткото "майка с дете" например. Фактът че е сигане не трябва да позволява да се размине на виновните. Администрацияга в София е отговорна, че допуска такива инсталации.
  • 56 МЪРШУЛЯК

    1 4 Отговор
    герб МОЖЕ И ДА КАЖАТ ЧЕ Е ИМАЛ КРАКА , И ЩЕ ГО КАЖАТ -- ГРАСУВАЙТЕ ЗА КРАДЦИТЕ , ФАНДЪШКА , БОКО И ГЕРБ !
  • 57 beast

    5 3 Отговор
    Дами и господа роми и турци , следващия път като гласувате мислете !
  • 58 МНОГО ТРОГАТЕЛНО

    1 2 Отговор

    До коментар #17 от "Последния Софиянец":

    ТИ ВЕЧЕ ПОЧНА ДА ПИШЕШ КАТО ХРИСТО СМИРНЕНСКИ! БРАТЧЕТА НА ГАВРОШ!!!

    Коментиран от #61

  • 59 РАДИО ЕЛТО

    2 2 Отговор
    да изметеме уродливо то лице на БГ мафията те са скачени съдове
  • 60 Емил

    6 3 Отговор
    То, че краката са му били мокри е сигурно (иначе нямаше да го хване тока), ама ходенето с мокри крака не е забранено! Много станаха "майсторите"!!!

    Коментиран от #62

  • 61 АНОНИМЕН

    4 1 Отговор

    До коментар #58 от "МНОГО ТРОГАТЕЛНО":

    тиЧОВЕЩИНА имаш ли герб троле
  • 62 РАДИО ЕЛТО

    5 1 Отговор

    До коментар #60 от "Емил":

    нормално ли е на пешеходна пътека да има шахта май не
  • 63 РАДИО ЕЛТО

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "бангладеш":

    ЧОВЕК е жертвата
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Иван

    4 1 Отговор
    ГЕРБ И КОРУПЦИАТА НИ УНИЩОЖАВАТ ВСИЧКИ ОТ МИЗЕРИА БЕЗРАБОТИЦА С БУХАЛКИ И ТОК.ПАК ВИНОВНИ НИЯМА.ЖАЛКО ЗА МОМЧЕТО.

    Коментиран от #67

  • 66 комикилър

    5 2 Отговор
    Защо пак политизирате нещата и какво е виновна кметицата, тя да не е слънце да огрява навсякъде!?
    Има си отговорни институции и тече разследване, ако не ги накажат, тогава трябва да се протестира, защото утре там може да бъде вашето дете!

    Коментиран от #68

  • 67 РАДИО ЕЛТО

    1 0 Отговор

    До коментар #65 от "Иван":

    така е ВАНЬО
  • 68 АНОНИМЕН

    4 1 Отговор

    До коментар #66 от "комикилър":

    ще заметът всичко у нас закони няма а бесзаконие корупция има
  • 69 То пък

    4 0 Отговор

    До коментар #23 от "защо":

    като гласуваш за без пари,а по убеждения сякаш си гласувал за нормалното?!Те и възрастните хфърлят пари от терасите по убеждение,че помагат,ама се оказва,че били измамени,така като ви мамят 32 години!
  • 70 анонимен

    5 1 Отговор
    ТЕЗИ "СПЕЦИАЛИСТИ" ЗАЩО НЕ ОТИДАТ ТАМ, ДА ПОДПИШАТ ЕДНА ДЕКЛАРАЦИЯ, ЧЕ КРАКАТА ИМ СА СУХИ, НЕ СА ОВЛАЖНЕНИ И ДА ИМПУСНАТА ТОК ПО УБИЙСТВЕНИЯ КАБЕЛ? АКО ОЦЕЛЕЯТ ЩЕ ИМПРАТЯ ПОДАРЪК! БЕЗСРАМНИЦИ!
  • 71 ares

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Ганьо":

    И ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕЯ .София никога не е имала по добър кмет
  • 72 селянин

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Ганьо":

    Абе простак, какво значение има че е от махалата бе, детето си е заминало защото Фандъчето пак не си е свършила работата както обикновенно.
  • 73 Един Българин

    2 4 Отговор
    С това безхаберие от страна на ГЕРБ, апропо ГРОБ още сега изгубиха предварително изборите на 04.04.2021 година! Или трябва много да плащат на тези от квартала.
  • 74 Ха ха ха

    3 2 Отговор
    Ами ромите, Българите като отиват по стачки вие защо си стойте в къщи, аиде гласувайте пак за вашия лидер Б. Б. И ще продължава така.
  • 75 Брат Галев

    5 1 Отговор
    Спор няма ,че това е голяма трагедия която не пожелавам на никого.Но да спекулирайки с нея за политически изгоди е долно,срамно и отвратително.Никога няма да гласувам за подобни изчадия ,като Галевица и сие.
  • 76 555

    2 2 Отговор
    Сега на "Факултета" няма да са 50 л, а я 100, я 150 лв на калпак и пак ще гласуват за шайката. Алоооу какво ще кажат тролове те на които все 50 лв на пенсионерите са им в устата?
  • 77 Факутета

    7 2 Отговор
    На жълтите павета. Роми, крайно време е да покажете че и вие сте част от Българските граждани
  • 78 Мухаха

    6 1 Отговор
    В робска българия вече се умира и от мокри обувки...
  • 79 Въпрос

    1 4 Отговор
    Много предизборно се случи... И то с лилави родители с по много деца...
  • 80 Оги

    5 0 Отговор
    Овце, какво е момчето няма значение, утре вашето дете ще е на негово място! Ако не бяхме овце, всички щяхме да сме по улиците! Само си представете вашето дете на негово място! Откачам! Събудете се най-после, излезте от кома!
  • 81 LILAVITE

    1 0 Отговор
    Трагедията е еднаква без значение раса и пол.

    Помислете следващия път като си продавате гласа за 50/100 лв., ама то защо си правя труда - няма лилави дето да четат тука...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове