Last news in Fakti

17 Февруари, 2021 12:19 5 431 101

Фандъкова за шахтата - убиец: Подавано е електричество към абсолютно незаконни обекти

  • шахта-
  • 16-годишен-
  • йорданка фандъкова

Дължим много ясни отговори, обеща кметът на София

Фандъкова за шахтата - убиец: Подавано е електричество към абсолютно незаконни обекти - 1
Снимка: БГНЕС

Смъртта на 16-годишния Людмил е ужасяващ инцидент и тежко престъпление. Казвам го като майка и като всеки родител, който в момента изпитва страх и гняв. Изказвам искрените си съболезнования към близките на Людмил. Видяхме тяхната мъка и отчаяние. Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова във връзка с фаталния инцидент, отнел живота на момчето пред болница "Св. Иван Рилски".

Столичната община представя резултати от проверката на фаталния инцидент, където младежът загина на ключов столичен булевард от токов удар.

Дължим много ясни отговори. Всички обстоятелства около фаталния инцидент трябва да бъдат разкрити - хората, които заради действия или бездействия са довели до смъртта на 16-годишното дете. Това коментира кметът на София Йорданка Фандъкова.

В първите часове след трагедията много от институциите побързаха да заявят, че нямат отношение и отговорности, посочи градоначалникът.

Беше важно да изясним всички обстоятелства. Проверката е засягала всички обекти пред болницата. Има нарушения при поставянето и на трите обекти. Поставянето се поставя след конкурси. За два от обектите има сключени договори. Открити са пропуски и нарушения. За нито един от тях няма издадени удостоверения. Другите два обекти извън двора на болницата също са незаконни, информира Фандъкова.

Вероятно обектът, който е използвал кабела, убил детето, е в двора на болницата. Има сключен договор с ЧЕЗ.

Кабелът е поставен напълно незаконно, но за обекта има сключен договор с ЧЕЗ за предоставяне на електрическа енергия. Фандъкова обясни и че това е станало на база на "хвърчаща бележка" от май 2011 година, на базата на която се сключва договор за присъединяване.

Тя е подписана със запетайка от главния архитект на район "Триадица", тоест подписът не е на арх. Шишков и тепърва ще се установява на кого е.

Павилионът е продаден през 2016 г., но отново с новата фирма има сключен договор с ЧЕЗ при същите обстоятелства - без удостоверение за въвеждане в експлоатация.

На същата шахта през 2019 година са премахнати всички незаконни кабели при ремонт на светофарната уредба.

Фандъкова заяви, че отварянето на шахтите е проблем, който очаква своето решение и може да се преодолее с поставяне на датчици.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2loop

    170 5 Отговор
    Защо сте оставили да изникват незаконни обекти по време на вашето управление или пак някой друг ви е виновен

    Коментиран от #15, #56, #91

  • 2 Kmetицата

    134 5 Отговор
    Дължиш. Ти лично. Говори от собствено име. Не се крий зад множественото число. И зад други по-дребни некадърници и корупционери.
  • 3 Жичкаджия

    89 3 Отговор
    Знам за няколко хиляди опасни шахти и ел.табла в София.
  • 4 El boko

    108 3 Отговор
    Фани аз ли съм ги слагал бе ? Оставка

    Коментиран от #33, #54

  • 5 гост

    98 4 Отговор
    разбираме , но все пак този град нее гората или поляната има си кмет/управител, ...детото го няма заради безхаберие и занижен контрол.....Оставка!
  • 6 ПКП

    78 3 Отговор
    Убийство на дете било "евтин пр" за ппГРОБ хехе ?!

    Коментиран от #24

  • 7 Коко

    32 54 Отговор
    Всички викат срещу Фандъкова, а никой не казва каква е вината на районния кмет. Той какво прави освен да получава заплата?

    Коментиран от #13

  • 8 ТИР

    65 1 Отговор
    Едва ли в София Може да работиш Без да се Плаща при толкова Много институции,,,
  • 9 Фффффф

    61 3 Отговор
    Ами вие къде сте, постоянно позирате пред камерите на телевизиите,убивате, крадете,и тиквата ви покрива
  • 10 джаба

    36 2 Отговор
    верно фъфли ,дължите отговори ...ама друг път нали
  • 11 ОСТАВКА

    64 3 Отговор
    Дължиш на Софиянци милини от прикриване на некачествени поръчки и ремонти.
  • 12 ТаУмВзе

    54 3 Отговор
    Аре в Сливенския ма.!..
  • 13 гадно

    44 3 Отговор

    До коментар #7 от "Коко":

    Защо задаваш изобщо такъв въпрос картофената е тази която контролира районните кметове, но всички си затварят очите докато станат неудобни тогава може и да ги настъпят.
  • 14 айдук Кольо

    47 5 Отговор
    оставка! в нормална държава сега щеше да даваш показания в прокуратурата за у ство , но за вас тук закони няма
  • 15 1111

    17 45 Отговор

    До коментар #1 от "2loop":

    Виновен е кметът на община Триадица и по точно служител чиято работа е това.То ако можеше Фандъкова или който и да е друг кмет всичко да види и свърши сам нямаше да има общинска администрация

    Коментиран от #19, #29, #89

  • 16 Позиция

    31 3 Отговор
    Фандъкова - Има наблюдение няма управление.
    Нетърпимо положение с всички видове ремонти и строителство!
  • 17 Истината2

    42 4 Отговор
    Знам,че оставката ти мазна гербаджийко няма да реши проблема.Но къде е контрола от страна на общината. Само мислите как да крадете,колко пари получи общината и нищо свестни не е направено.И това не е единственото опасно място .Така е било на много места,където има шахти.Така ,че ОСТАВКА МАЗНА МУТРА.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Последния Софиянец

    44 5 Отговор

    До коментар #15 от "1111":

    Всички павилиони по тротоарите в София са на Шиши.Смее ли Фандъкова да ги пипне.
  • 20 Рошко

    39 2 Отговор
    Нещо законно има ли вече в тази" държава"
  • 21 Казуар

    25 3 Отговор
    Фандъкова си затваря очите за хилядите гаражи построени върху общинска земя.
  • 22 Гост

    32 3 Отговор
    ДАНЧЕ СТИГА С ТИЯ ЛАКАРДИИ КАТО ПРИМАТА..........................................................ТИ ПОНЕ СИ БИЛА УЧИТЕЛКА УЖ................МАХАЙТЕ СЕ,ИМА СТОТИЦИ ТАКИВА ОБЕКТИ НЕЗАКОННИ В СОФИЯ,НО ТРЯБВА ДА СЕ ЛАПА НАЛИ....ПО ВЕРИГАТА,ДО ЧКМЕДЖЕТО....НАГЛЕЦИ ДОЛНИ
  • 23 костенец

    22 4 Отговор
    Селянке много проста не са виниовни незаконните търговски обекти а това че се прокарват кабели за високо напрежение под тротоари и шахтите се пълнят с вода и обвивката на кабелите се руши. Обяснете тези неща на простолюдието и изплатете милиони за смъртта на това момче. Затова в братска Америка стълбовете са дървени.
  • 24 слава на ГЕРБ

    21 1 Отговор

    До коментар #6 от "ПКП":

    Ако това е "евтин пр" , какъв ли ще е скъпия ?
  • 25 ДжафДжаф

    27 1 Отговор
    Преди 10-тина години, когато Боци беше още Кмет, по негово предложение се промени таксата за издаване на строителни разрешения! До тогава таксата беше 80ст на бройка, след което се вдигна до 20лв/кв.м, според района. Мотива за зверското повишаване на таксата беше, че така ще се съберат пари, с които общината ще може да възстановява разрушената в процеса на строителство инфраструктура и ще изгражда нова! Нищо подобно, обаче не се случи, включително и по отношение електроразпределителната инфраструктура. В много райони например липсват трафопостове или мощността не е достатъчна. Фирмите са принудени да се спасяват всеки както може. Можеш да пуснеш молба до ЧЕЗ и да чакаш да дойдат да построят нов трафопост, но в този случай ще трябва да отложиш въвеждането в експлоатация на обекта като минимум с 5г! Другият вариант е да построиш трафопост със собствени средства, след което да го продадеш на ЧЕЗ! Даже ако имаш връзки във ЧЕЗ може леко да ти надценят съоръжението и дори да спечелиш малко парици. По същият начин стои въпроса и с водопроводите и с канализациите. Правиш за собствена сметка проект за улична канализация например, подписваш предварителен договор със Софийска вода, с който се задължаваш да изпълниш строителството за собствена сметка, след което подписваш декларация, че ще подариш канализацията на Общината, след нейното завършване и чак тогава ти издават златното строително разрешени, срещу няколко десетки хиляди лева! Всъщност дейността на общината у
  • 26 12345

    15 1 Отговор
    Нали си взимат комисионната какво и дреме повече.Така е от началото на прехода,научи ги 10 процента на тая схема.
  • 27 Инспектор Дюдю

    35 1 Отговор
    Като има толкова незаконни постройки и кабели, поставени при всякакви технически нарушения къде е структурата, наречена Столичен инспекторат???? ЧЕЗ си измиват ръцете, прокуратурата образува преписки и резултат? НУЛА. Защо въпросните служители на Столична община не следят текущата ситуация по улиците, кой е проспал съществуването на тези незаконни павилиони и окабеляването им??? Неизпълнението на служебните задължения трябва да подлежи на наказателна отговорност! И не само да се разхождат и да пишат "предписания" и "констативни протоколи", а да предприемат реални действия по незабавно премахване на постройки, кабели и т.н., когато става въпрос за обществено опасни случаи като този!
  • 28 Сух

    22 0 Отговор
    Кой позволи да има незаконни обекти там?
  • 29 2loop

    15 3 Отговор

    До коментар #15 от "1111":

    Значи негативите ги обира някоя дребна рибка а с позитивите се бият в гърдите колко са велики гробаджийте?
  • 30 Санчо

    12 1 Отговор
    Дължите много повече от отговори, дължите ОТГОВОРНОСТ... Както на откриване на всеки нов некачествен проект се нареждате да режете лентичката, сега същите видни тикваджии се наредете и понесете отговорност!
  • 31 селянин

    19 2 Отговор
    фандъче 3 дни ти трябваха, за да дадеш съболезнования и да скалъпиш нещата че не носиш отговорност. Ашколсум как обича да казва Баце (найстина браво).
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Митко

    18 2 Отговор

    До коментар #4 от "El boko":

    С оставка не става! Затвор и големи глоби трябват!
  • 34 Синя мафия

    18 2 Отговор
    Незаконни свързвания ? А що за електроразпределители няма да забележат , че сметките на пуснатия в мрежата ток не отговарят на приходите ?

    Нали синята мафия разпродаде българското енергоразпределение на чужденци , защото били точни и честни ?

    Българи , миналата година беше , когато Дянков , Трайков и Прокопиев продадоха малкия български дял в ЧЕЗ , чрез който дял Уж щеше България да упражнява контрол ?
  • 35 Behemoth

    9 1 Отговор
    А туй то ...и тая като БАЦЕ...добре,че са отскоро....та не носят отговорност за територията хахах...
  • 36 Дам

    10 1 Отговор
    И Фандъчето разбира се е напълно невинна, нея я търсете само ако искате да и давате грамоти и награди ;)
  • 37 Българин

    16 0 Отговор
    Държавата е на самотек.

    Коментиран от #41

  • 38 1to3

    12 2 Отговор
    Некъдърници и неграмотници .електричеството е много опасно не дай си боже се беше образувала волтова дъга момчето щеше да изгори като въглен пред очите на баща си..
  • 39 Аааъъъ

    22 2 Отговор
    Това не е недоглеждане, ако беше някое малко квартално междублоково павилионче, тогава можеше да говорим за недоглеждане... Тук са 5 (!!!) големи павилиони в абсолютния център на столицата - тук говорим за умишлено затваряне на очи, по известно като КОРУПЦИЯ... На всеки е ясно, че тези павилиони или са си плащали дебело, за да не ги закачат, или са на някого с дебели политически протекции, а и в двата случая има извършено тежко престъпление! На Иванчева и дадоха 25 години за доста по-леко нарушение, да видим тук дали ще мерят със същия аршин?!?

    Коментиран от #77

  • 40 Lele Male

    11 1 Отговор
    "Незаконни обекти" и никой от община, служби и т.н. СЕГА разбра и видя че са незаконни.
    Клатиха си някои работи до сега, сега разбраха видиш ли.
    И накрая пак няма да има нито един отговорен.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Azz

    13 3 Отговор
    Празни приказки...дрън-дрън-дрън..като изпусната празна консервна кутия...ама тя си е верно куха...като всички калинки,лелки поставени от тиквата...
  • 43 аустрия

    10 1 Отговор
    Вижте - ясно е, че има нарушения, ясно е че някой или някои не са си свършили работата волно или неволно..
    ГОЛЯМАТА картинка обаче е:
    - ако не се беше случило това сега с момчето (лека му пръст!), тези обекти щяха да продължава да си работят...
    - колко още подобни казуси има в София а и в цяла България за които (все още) не знаем
  • 44 Връх

    9 4 Отговор
    на наглостта ѝ на лъжливата и граблива другарка е да обещава "много ясни отговори"!
    Гьонсуратлък и отврат неземна ! Марш , ма ! Заради теб и такива безотговорни и алчни хайдути , хората изгубиха детето си !
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Винету

    13 3 Отговор
    По мълчанието на Каскета и Тиквун, ни става ясно на кого са плащали за незаконното съществуване на павилионите...

    Коментиран от #63

  • 47 Гост

    11 3 Отговор
    Спрете да пиете и си подавайте оставките,бре и ти ,и държавните работници от Триадица!Не ви искаме,бре!
  • 48 Знайко

    14 0 Отговор
    От 2011 г. е този "незаконен" обект. Цели 10 години стоят тези павилиони. И нито една институция не си е свършила работата. Не е само общината, не си вършат рабжтата и законотворците, и полицията, и съда, и прокуратурата. Да Фъндъкова има вина, но още поне няколко "калинки" на заплата в общината не со си свършили работата. Те също трябва да си подадат оставките.

    Коментиран от #49

  • 49 Гост 123

    9 0 Отговор

    До коментар #48 от "Знайко":

    Наистина, толкова години, са ИМ ЗАТВАРЯЛИ ОЧИТЕ С РУШВЕТИ ЗА ДА МЪЛЧАТ! ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ НАМЕРЕНИ ПО ВЕРИГАТА И СЪДЕНИ, ТОВА НЯМА ДА ВЪРНЕ МОМЧЕТО, НО ДА СЕ НАДЯВАМЕ, ЧЕ КАЛИНКИТЕ В ОБЩИНИТЕ ЩЕ СЕ РАЗМЪРДАТ...ИЛИ НЕ КАЛИНКИ, А ТЪРТЕИ!?
  • 50 Факт

    4 1 Отговор
    Незаконен е обекта кръчма и в люлин 10 на спирката на тролея след 9 пожарна!?
  • 51 ЕВИЛО

    13 0 Отговор
    Ако искаме да сме коректни, трябва да кажем, че така се работи от около 30години,а не отсега! Жалко, че хората го разбират по този начин!
  • 52 Гражданин

    9 0 Отговор
    Фандъкова, цяла София е така - не само около болницита. Заглеждала ли се как се затварят електрическите "кутии" по стълбовете. Общината трябва да проведе пълна проверка за спазване на правилата по ел безопасност на всички обществени места, колкото и да и струва това и да предприеме най-енергични мерки по привеждане в норма на всички ел. уредби
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 тхйт

    5 3 Отговор
    Фандъкова трябва да уволниш кмета на района!! Не може да има такава немърливост.

    Коментиран от #73

  • 56 Бой-COVID-59

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "2loop":

    Станишев е виновен, Орешарски - също, ама-хааа...
  • 57 MGewehr

    11 3 Отговор
    След трагедията с младежа селячката-кмет щяла да търси отговори тепърва.
    Народ от селяци сме и ние избираме селяците които ни управляват!
  • 58 АМОН

    14 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "На същата шахта през 2019 година са премахнати всички незаконни кабели при ремонт на светофарната уредба"

    КОЯ Е ФИРМАТА КОЯТО Е ПРЕМАХНАЛА "незаконните" КАБЕЛИ И Е ОСТАВИЛА "закнните" ???

    КАК ОТ ФИРМАТА РЕМОНТИРАЛА ТРОТОАРА СА УСТАНОВИЛИ КОИ СА "законните" И КОИ "незаконните " КАБЕЛИ БЕ ФАНДЪКОВА?!!

    ТОЧНО "СПЕЦИЛИСТИТЕ" ОТ ТАЗИ ФИРМА СА НАПРАВИЛИ ТОВА НЕСТАВАЩО И ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ ВЪРЗВАНЕ НА КАБЕЛИТЕ ДОВЕЛО ДО СМЪРТТА НА МОМЧЕТО!!!

    ФИРМАТА ЕСТЕСТВЕНО Е НА "НАШИ" ХОРА И ТЯХ НЯМА КАК ДА ГИ РАЗСЛЕДВАМЕ!!

    ВИНОВНИ СА ВСИЧКИ ДРУГИ , НО НЕ И ТЕЗИ КОИТО СА ПРАВИЛИ РЕМОНТА НА ТРОТОАРА!!!!
  • 59 Просто човек

    9 1 Отговор
    Дължиш една #ОСТАВКА!!!
  • 60 Перо

    9 1 Отговор
    И какво,мислите ли,че каскета ще обвини човека от ГРОБ,подписал “хвърчащата” бележка за незаконното свързване на павилиона и този,който по задължение контролира нещата от общината? Тиквоча ще разкеши случая и ще се потули всичко,а има и пари за усвояване за изборите от лилавите.
  • 61 Данъкоплатеца

    8 1 Отговор
    незаконни ама си прибирате таксите нали, а тая глупост "Датчик на всеки капак на шахта" колко ще струва и кой ще плаща, пак цяла българия ще се ръси за софийските олигофрении ....
  • 62 Брейй

    1 9 Отговор
    чак пяна ви излезе по устите бе!!

    Коментиран от #74

  • 63 АМОН

    12 1 Отговор

    До коментар #46 от "Винету":

    Публикувано във факти.бг: На същата шахта през 2019 година са премахнати всички незаконни кабели при ремонт на светофарната уредба.

    ТУК ВЕЧЕ НЕЩАТА ОПИРАТ И ДО ТОВА, КОЯ ФИРМА Е ПРАВИЛА РЕМОНТА НА СВЕТОФАРА И ОПРЕДЕЛЯЛА КОИ КАБЕЛИ В ШАХТАТА СА "ЗАКОННИ" И КОИ "НЕ СА ЗАКОННИ"

    ТОЧНО ТАЗИ ФИРМА РЕМОНТИРАЛА СВЕТОФАРА И БЪРКАЛА В ШАХТАТА Е НАПРАВИЛА ТОВА СВЪРЗВАНЕ ДОВЕЛО ДО СМЪРТТА НА ДЕТЕТО!!

    КОЯ Е ФИРМАТА?!!

    "Телелинк" на Спас Русев е била избрана от Община София за победител в обществената поръчка за над 9 млн. лв за изграждане на светофарната уредба на София.

    НЕ СЕ НАКРАДОХА И НЕ СЕ НАЯДОХА ХОРАТА НА СПАС РУСЕВ И МИЛЕН ВЕЛЧЕВ.
    МАЛКО ИМ БЕШЕ ВИВАКОМ , АМИ И ДО СВЕТОФАРИТЕ Я ДОКАРАХА!!

    ЕГАТИ И АЛЧНОСТТА!!
  • 64 3,14К

    8 1 Отговор
    Тази жена вече има зловещо излъчване. Спасението е с 200 към Самоков.
  • 65 Стар софиянец

    9 1 Отговор
    Като ви хванат натясно, започвате да обещавате. Къде е столичния инспекторат? Освен ,че взимат редовно заплати, какво друго вършат? Безхаберието и корупцията убиват.
  • 66 4734

    9 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Фандъкова заяви, че отварянето на шахтите е проблем, който очаква своето решение и може да се преодолее с поставяне на датчици.
    А, бе, вие да не убихте детето само и само да усвоите едни пари за датчици?
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 ДЕ БЪ

    8 0 Отговор
    ДА СИ ИМАМ ЕДНА ШАХТА В СОФИЯ И ДРУГО НЕ МИ ТРЯБВА. КОЛКО Е ПЛАТЕНО ЗА ДА ГИ ИМА ТЕЗИ 5 НЕЗАКОННИ ПАВИЛИОНА И НА КОГО? ОБЩИНА ТРИАДИЦА ИМА КМЕТ, АРХИТЕКТ, ЗАВЕЖДАЩ НЕЗАКОННО СТРОИТЕЛСТВО И ДР. ШЕФОВЕ. КОЛКО НАРОД ХРАНЯТ ТЕЗИ ПАВИЛИОНИ ОСВЕН ПРОДАВАЧКИТЕ?
  • 70 Стамат

    9 1 Отговор
    Фандъкова Ако захранващия кабел за незаконните обекти не беше обил никой колко години още тези обекти щяха да си останат незаконни. Сега ли се сети .Къде проспа 12 години .Къде е администрацията ти раздута и с умствени възможности едвам покриващи санитарния минимум .Или са сложени там за правилните бюлетини нали. Долни гробари . Превърнахте корупцията в България в институция .Ето ви го резултата.ОСТАВКА И ЗАТВОР
  • 71 ПСР

    10 0 Отговор
    За голямо съжаление,се появи шахта -убиец.Кабел-убиец.Преди това-асансьор-убиец.Изобщо,множествени неодушевени неща-убийци."Нелеп,нещастен,трагичен"инцидент.Оправдания-хиляди.Виновни и наказани реално-никакви.Камо ли отговорност.Безхаберие-множествено.Но не е и лесно-това,да броиш и касираш едни стотици милиони,си иска работа,работа и пак работа.
    Гледах я по обяд.За малко да се разплаче и да ме трогне.
    Един Бог знае,колко подобни"капани"са заложени в София и в другите български градове.
    Трябва да се инкриминира починът"Ходи пеша,бе!"-това е подбудителство към самоубийство.
    Оставка,Хъкмъкова!
  • 72 МИ КЪ

    7 0 Отговор
    ПОСТАВЯШ ЕДИН НЕЗАКОНЕН ПАВИЛИОН ПРЕД СОФИЙСКА БОЛНИЦА И ТРУПАШ ПАЧКИ. НА ББ ШКАФЧЕТО Е МИЖАВА РАБОТА БЕ! ПУСКАШ МУ ТОК И АКО НЕ УБИЕШ НЯКОЙ - СТАВАШ МИЛИОНЕР ЗА 2-3 ГОДИНИ.
  • 73 Ха ха

    9 1 Отговор

    До коментар #55 от "тхйт":

    Едновременно със СВОЯТА ОСТАВКА.Некадърна даскалица ,убиваща деца от безконтролност и некадърност.
  • 74 Ха ха

    7 0 Отговор

    До коментар #62 от "Брейй":

    А ти спокойно си пиеш кафето.Безскрупулен гербераст.
  • 75 BGBG

    4 2 Отговор
    А да береш капаците на металните шахти законно ли е ?
  • 76 ОТ КВО СЕ МРЕ

    6 0 Отговор
    ПАДАЩИ КЛОНИ И ЦЕЛИ ДЪРВЕТА, ВИСУЛКИ, АСАНСЬОРИ,ТОК БИЕ ОТ ШАДРАВАНИ, ШАХТИ, ОТ МЕТАЛНИ ОГРАДИ, ДРОГИРАНИ С ДЖИПОВЕ, ЗАСПАЛИ В ТИРОВЕ, К19, РАЗНИ ДРУГИ БОЛЕСТИ, НЕКАДЪРНИ ЛЕКАРИ.... И ПО РЯДКО ОТ СТАРОСТ.
  • 77 Зайко Байко многознайко

    7 0 Отговор

    До коментар #39 от "Аааъъъ":

    Нали помниш една песен от началото на мутренския ни преход эа кокошката и эа милионите!?🙄😔 Та и тук така нищо не се е променило! Поэор эа даскалицата, герберастите, оставка и эатвор! Къде е оня маэник със свинската эурла да прави раэследане а не да ми ходи по циганските махали и да бори битовата престъпност!?
  • 78 Васил

    5 0 Отговор
    ААААААААа сега ли разбра че са незаконни а какво правеше до сега нали това ти е работата и заплата получаваш най добре си подай оставката не ставаш.
  • 79 ЛЮБОПИТЕН

    2 0 Отговор
    ДАЙТЕ СТАТИСТИКА КОЛКО БОЛНИ ВЛИЗАТ В БОЛНИЦИТЕ НА ДЕН, КОЛКО ОТ ТЯХ ОТЛИТАТА В ОТВЪДНОТО И КОЛКО ОЗДРАВЯВАТ?
  • 80 Александър

    2 2 Отговор
    подавай Оставка, овца такава!
  • 81 ДА БЕ ДА

    3 5 Отговор
    ДА БЕ, КМЕТА НА СОФИЯ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ВСЯКА ЖИЦА В ГРАДА ДАЛИ Е ОГОЛЕНА И ВСЯКА ШАХТА ДАЛИ ЦИГАНИТЕ НЕ СА Й ГЕПИЛИ КАПАКА НОЩЕС? КМЕТА НА ТРИАДИЦА /КОЛКОТО ГР. ХАСКОВО/ СИ ВЪРТИ ДАЛАВЕРИТЕ И ДРУГ ТРЯБВА ДА ОТГАВАРЯ ВМЕСТО НЕГО! ЧЕЗ, ШЕФА НА БОЛНИЦАТА, АРХ. НА ОБЩИНАТА И РАЗНИ ДРУГИ ИГРАЧИ СА СИ ЛАПАЛИ ПАРИ ЗА НАРУШЕНИЯТА КОИТО СА ИЗВЪРШИЛИ, ФАНДЪКОВА И БОЙКО ДА ОТГОВАРЯТ?
  • 82 шумкар 1

    4 0 Отговор

    До коментар #68 от "Само питам":

    Шумчо, аз, за разликт от теб, никога не съм гласувал за ГЕРБ. Против самоковстата селянка съм, простата учителка по руски, дете на активни бандити. Тя е комунистиска, от вашите е. Никога не пипнала с пръст комунистическите паметници.
  • 83 ПУТИН

    6 3 Отговор
    СПОРЕД МЕН ФАТМАКА ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО ТРЯБВА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА В ТОЯ СЛУЧАЙ. И БЕЗ ТОВА ЗА 15000 ЛВ. НИЩО НЕ ПРАВИ! НАЛИ ЩЕШЕ ДА СЕ БОРИ С КОРУПЦИЯТА? ЗАЩО НЕ РАЗСЛЕДВА КОЙ КОЛКО Е ВЗЕЛ ОТ ТАЗИ ЖИЦА?
  • 84 РАДИО ЕЛТО

    1 0 Отговор
    незакони обекти сте оставили парата ви прави борбата
  • 85 СОФИЯ

    4 0 Отговор
    БОГ ДА ПРОСТИ ДЕТЕТО
  • 86 Стана чудо

    5 0 Отговор
    Тя проговори! Само един въпрос: В София има армия от общински чиновници, как никой от тях не забеляза поставените там павилиони, след като разрешенията за ползване ги издава общината? Знаем, че накрая виновен ще излезе - никой! Както винаги.
  • 87 РАДИО ЕЛТО

    6 0 Отговор
    не е нормално да има шахта на пешеходна пътека
    БОГ да прости ДЕТЕТО
    етноса е бес значение това е
    ДЕТЕ ЧОВЕК
  • 88 ОТИ НЕ СЕ ВИДИ

    5 5 Отговор
    ДРУГАРИТЕ ОТ БСП МНОГО ОБИЧАТ ТОКА, ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ, ВЕЦ-ОВЕ И ФОТОВОЛТАИЦИ! КАДИЕВ, ОВЧАРОВ,КУРУМБАШЕВ И ОЩЕ КУП ДРУГИ МИЛИОНЕРИ СОЦИАЛИСТИ СИ ПЪЛНЯТ ГУШИТЕ ОТ ТАКИВА ЖИЦИ И ШАХТИ.
  • 89 Кака Мара

    4 1 Отговор

    До коментар #15 от "1111":

    А тя да какъв чеп е кмет? Тя не носи отговорност за - срутеното метро, пропадналите новопостроени тротоари, протеклите подлези и т.н Оставка веднага!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Темида

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "2loop":

    Фандъка е виновен Базспорно! За това-затвор за предумишлено убийство и конфискация!!!
  • 92 ПЕНКО

    5 0 Отговор
    " ЕНЕРГОТЕХНИК" -НЕКАДЪРНИК Е ПРЕДЛОЖИЛ -НИСКА МАФИОТСКА ЦЕНА ЗА УСЛУГАТА "СВЪРЗВАНЕ " И СОБСТВЕНИКЪТ Е ОСИГУРИЛ ДАЛАВЕРАТА !!! ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА ХИЛЯДИ ОБЕКТИ В СТРАНАТА , НОО -ЗАБЕЛЕЖЕТЕ -С ОДОБРЕНИЕТО НА ШЕФОВЕТЕ В
    ЕНЕРГОСНАБДЯВАНЕТО---НА ВСИЧКИ НИВА- БЪЛГАРИ !?!?!?
  • 93 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    КОЙ ПРОДАДЕ ЕЛЕКТРОСНАБДИТЕЛНИТЕ ДРУЖЕСТВА НА ЧУЖДЕНЦИ --СИМО КОБУРГСКИ И МИЛКО КОВАЧЕВ И ЖУЛЕВА /ШУЛЕВА / И ДНЕС ОЩЕ СА ЖИВИ !!! С ДВЕ ДЕЦА -НЕ МОЖАХ ДА СИ КУПЯ ДОБЪР АНГЛИЙСКИ СНАЙПЕР !!! А ИНАЧЕ :" МАЙКИТЕ ;БАЩИТЕ ;СЛУГИТЕ ;ДЕЦАТА И ЦЕЛИЯТ ИМ РОД "!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 94 Хаха

    4 0 Отговор
    А защо е така, кой ще ни каже! Къде са общинарите? Аз мога ли да си сложа едно обектче в София и да си кютам там? Ще ме пребият на секундата. Я стига сте ни хвърляли прах в очите.
  • 95 Кси

    4 0 Отговор
    Коя служба на район Триадица осъществява контрол, никога ли не са проверявани, за да разберат, че са незаконни, и най вече, когато ЧЕЗ присъединяват не се ли представят документи за законосъобразност, цялата верига е гнила, включително и контрола
  • 96 Кси

    2 0 Отговор
    За всеки разсъждаващ човек, без да е специалист е ясно от обща култура, че не е нормално да се окабели метално ограждение/все едно, че пускаш ток по метал-проводник, въпрос на време е да се получи инцидент, ами ако има лек пътен инцидент и кабела се оголи т. е.тече ток по булеварда, ПРЕСТЪПЛЕНИЕ на ненормалници, има си два варианта за поставяне по закон, всичко друго е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ с позволението на енергото-чез като изпълнител и район триадица като администратор на района
  • 97 :D :D :D

    2 0 Отговор
    Ако един обект е работи с години незаконно. Значи че си е законен под формата на чекмадже. Ако си спреш колата в центъра точно за 5 минути са ти я вдигнали бате гербаджия.
  • 98 Кси

    3 0 Отговор
    Веднага да се уволни кмета на Триадица, беконтролно и безхаберно управление на района
  • 99 филип ейджи

    2 0 Отговор
    и в западния парк има осветителни стълбове без капак и висящи проводници под напрежение при алпинеума!
  • 100 Улица московска

    0 0 Отговор
    Фандъкова,защо не дойде на работа днес
  • 101 Гневна

    0 0 Отговор
    както всеки аналогичен случай от миналото, и този също- институциите го обърнаха на говорилня и си прехвърлят топката на отговорността, но и медиите им припяват с видното им лицемерие- БТВ и НОВА...говорилня и пълнене на екранно време....
    лакардии...лакардии...лакардии...!
    има ли незаконни обекти 30 години- има! има ли нещастни случаи заради безотговорността на държавни институции- ИМА! има ли осъдени виновни-НЯМА! увеличи ли бойко заплатите на държавните служители- УВЕЛИЧИ ГИ! те вършат ли си по-добре работата - НЕ СИ Я ВЪРШАТ...фактите го доказват!
    Ето това са фактите!!! Трепят ни вече по улиците със зловещото си безхаберие и некадърност и алчност!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове