Last news in Fakti

18 Февруари, 2021 10:15 4 785 61

Еленко Божков: Не ЧЕЗ, а Фандъкова е виновна за шахтата - убиец

  • чез-
  • шахта-
  • еленко божков

Някой в общината съставя документи с невярно съдържание

Позицията, с която ЧЕЗ отговаря на Йорданка Фандъкова и архитект Здравков, е направо размазваща! В нея ЧЕЗ казва, че служебната бележка, издадена от район Триадица от 2011 г., удостоверява, че павилионът е бил поставен и е съществувал преди датата на издаване на бележката като е уточнено, че същата е издадена, за да послужи пред ЧЕЗ.

Това коментира във "Фейсбук" Еленко Божков.

Това означава или че за павилионът има удостоверение за въвеждане в експлоатация, или че лицето, което е подписало служебната бележка, е съставило и подписало документ с невярно съдържание. Съществува и хипотеза, при която ако от района е поискана такава бележка и се е установило че обекта няма удостоверение за въвеждане в експлоатация, се пристъпва веднага към премахване на обекта, но очевидно такова нещо не се е случило.

Оттук нататък вниманието и на разследващите и на гражданството трябва да се насочи към отдел "Общински експертен съвет и деловодно обслужване" и Дирекция "Общински строителен контрол" към Направление "Архитектура и градоустройство", които са подчинени на главният архитект Здравков и на кмета Фандъкова.

Гражданите и техните представители в общината трябва да поискат и да получат оставките на кмета и на главния архитект, а прокуратурата трябва да им повдигне обвинение и започни следствено процесуални действия.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 39 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    46 10 Отговор
    Не, не е ЧЕЗ. Те само са прибирали пари от навъртяния ток по незаконния кабел.

    Коментиран от #55

  • 2 Факт

    22 5 Отговор
    След изборите!
  • 3 Българка

    74 24 Отговор
    Фандъкова веднага да подава оставка. Няма нужда за пореден път да показва колко е хлъзгава и лицемерна, това го знаем. Но крадецът да вика "дръжте крадеца" стана запазена марка на управлението на ГЕРБ

    Коментиран от #29, #43, #44

  • 4 жждд

    50 8 Отговор
    То е ясно, че ще се прикрият следите на "нашите" хора.
  • 5 Банг-банг

    52 10 Отговор
    И ЧЕЗ и кметицата са виновни. Трябва да си платят прескъпо за това убийство.
  • 6 българин

    37 4 Отговор
    Ама това го знае всяко дете ,заощо всяка писауршка в общината може да се докопа до печата !!
  • 7 гост

    42 15 Отговор
    фъндъкува да подаде Оставка! чашата преля!
  • 8 Отговорността

    26 7 Отговор
    е на извършителя на деянието, довело до смърт и прякоконтролиращият го /ел техник и технически ръководител или наемател на будка, който е правил каквото може и както знае/. Иначе обвинете и кмета на Варна.
  • 9 Чудя се

    33 31 Отговор
    Защо хората, които познават Еленко Божков, го наричат ГЛУПЕНКО Божков?

    Коментиран от #20

  • 10 истина е

    45 2 Отговор
    Цялата ни държавна система е за закриване и убиване !!!Тук никаде нищо не работи без подкупи и мушингерства
  • 11 А бе

    26 22 Отговор
    Този терорист, защо не е затвора? Май червеният съд го пази!

    Коментиран от #56

  • 12 Русенец

    32 13 Отговор
    Файдъкова и цялата Герберска мафия начело с Герджиков, под вещото ръководство на насменяемия Почетен Председател на България, другаря Б.Борисов ще успеят да изтрепят цялото население на държавицата ни !
  • 13 МН ЗАГУБИХМЕ

    30 30 Отговор
    АКО МАЯ МАНОЛОВА БЕШЕ СТАНАЛА КМЕТ НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ НИЩО ТАКОВА. ТЯ ЩЕШЕ ДА ВЛЕЗЕ ВЪВ ВСИЧКИ ШАХТИ И ДА ПИПНЕ ВСИЧКИ ЖИЦИ ДА ВИДИ ДАЛИ НЕ ТЕЧЕ ТОК! ЩЕШЕ ДА СВАЛИ ВСИЧКИ ВИСУЛКИ, ЩЕШЕ ДА НАМАЛИ КАТАКТРОФИТЕ, ЩЕШЕ ДА ЛИКВИИДИРА ПАНДЕМИЯТА КАТО РАЗКРИЕ НОВИ ПАРКОВЕ - ГРОБИЩНИ....

    Коментиран от #17, #21

  • 14 fen

    27 3 Отговор
    Дунди, ти си виновен! Га дръпна шалтера на метрото, то си стана по - безопасно! Да беше дръпнал и шалтера на квартала!
  • 15 Перо

    23 18 Отговор
    Много точен коментар на Ел.Божков.
  • 16 Коки

    23 2 Отговор
    Уважаеми г-н Еленко Божков, обърнете внимание на документа,
    ако въобще сте го виждали и чели. Има го в отговора на ЧЕЗ. В документа пише, че "павилионът е ситуиран" и още "да послужи пред ЧЕЗ". Никъде в този документ не пише за ток и за законна експлоатация и включване.

    Коментиран от #57

  • 17 Пешо

    13 6 Отговор

    До коментар #13 от "МН ЗАГУБИХМЕ":

    Евала за коментара.
  • 18 АМОН

    19 2 Отговор
    От всички коментари се получава едно мазало и размиване на отговорности.

    По същество въпросът е: КОЙ ОТРЯЗА КАБЕЛА И ГО СВЪРЗА ПО ТОЗИ ПРЕСТЪПЕН НАЧИН ДОВЕЛ ДО УБИЙСТВОТО НА ДЕТЕТО?!!

    ФАНДЪКОВА обяснява, че е извършено преместване на СВЕТОФАРА при което са рязани кабели в шахтата и пренареждани плочките на тротоара. Точно тук е момента да попитаме :
    КОЯ Е ФИРМАТА ПРЕМЕСТИЛА СВЕТОФАРА , ИМА ЛИ СЪЩАТА ПРОЕКТ ЗА ПРЕМЕСТВАНЕТО МУ , КАК Е БИЛ ИЗПЪЛНЕН ТОЙ И ЗАВЕРЕН ЛИ Е ОТ ИЗИСКВАЩИТЕ СЕ ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА ПОДЧИНЕНИ НА ФАНДЪКОВА?!!

    Неуважаема г-жо ФАНДЪКОВА,
    КОЯ Е ФИРМАТА СПЕЧЕЛИЛА ТЪРГА ЗА ПОДДРЪЖКА НА СВЕТОФАРИТЕ ИЗПЪЛНИЛА ТОЗИ РЕМОНТ?!!!!

    НЕ Е ЛИ СВЪРЗАНА С ЕДНИ ПОЗНАТИ НИ ОТ СТРОИТЕЛСТВОТО НА МАГИСТРАЛИ ФИРМИ КАТО ТАЗИ НА ТРЕЙСИ ГРУП?!!

    КАЖИ СИ ФАНДЪКОВА И ЩЕ ТИ ОЛЕКНЕ, а не го сучи и върти кой павилион бил законен и кой не!!!
  • 19 Еленко Тъпуренков

    13 7 Отговор
    Много съм прост, неъм думи!

    Коментиран от #22

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 6543

    12 3 Отговор

    До коментар #13 от "МН ЗАГУБИХМЕ":

    Нека бъдем сериозни, защото ако днес загина едно дете което не е ваше , утре СЪДБАТА може да нареди нещата така , че същите тези които са виновни за инцидента да продължават да РЕЖАТ КАБЕЛИ И МЕСТЯТ БЕЗ ПЛАН СВЕТОФАР, ДА СТРОЯТ ПЪТИЩА КОИТО ДА ВОДЯТ АВТОБУСИТЕ КЪМ ПРОПАСТА.

    ЗАБРАВИ ЛИ за пътят, на който стана автобусната катастрофа с 16 жертви в Искърското дефиле?? Пътят е бил в лошо състояние, но фирмата, която го е ремонтирала и е отговаряла за гаранционното му обслужване, не е изпълнила предписанията да отстрани дефектите.

    ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ СЪЩАТА ТАЗИ ФИРМА Е СПЕЧЕЛИЛА ТЪРГА ПО ОБСЛУЖВАНЕ АН СВЕТОФАРНИТЕ УРЕДБИ И ВЕРОЯТНО Е ИЗВЪРШИЛА ВЪПРОСНОТО ПРЕМЕСТВАНЕ НА СВЕТОФАРА ДОВЕЛО ДА РЯЗАНЕ НА КАБЕЛИТЕ В ШАХТАТА?!!
  • 22 АМОН

    12 2 Отговор

    До коментар #19 от "Еленко Тъпуренков":

    ЕЛЕНКО НИКАК НЕ Е ПРОСТ

    ВИЖ ФИРМИТЕ МУ И КАК С ДРУГАРЯ КИРИЛ ДОБРЕВ БРУЛЯТ МАРИШКИТЕ ТЕЦОВЕ
  • 23 това е

    7 7 Отговор
    Нещо разбираемо на фона на словесните еквилибристики на Фандъкова и компания .
  • 24 Мухаа,хаа!

    11 1 Отговор
    Този се изправя ,като Матросов пред немската амбразура.С голи гърди,да ги защитава.И те са виновни Хлопенко- Нагажденко.Я ни дай податка, как можеш да изтеглиш забележи СЛЕД ЕЛЕКТРОМЕРА, захранване на апартамент, заведение,ново строителство, магазин, без разрешение на ЧЕЗ.Нали са преди Електомера" по тяхно изявление.Ако купиш жилище, и искаш партида на твое име,ти искат документ за собственост.Официален, договор за покупко- продажба.Даваш лична карта,със всички атрибути.Независимо,че от същия електромер са получавали пари и е монтиран в същото табло ,на същия адрес от предишния собственик.Тук от разстояние над -60-70 метра," НЯКОЙ" изтегля кабел,който може да захрани три павилиона!? А как са плащали тока? По една сметка и са я разделяли на три? Абсурд! Я пробвай бе Чезнаколенко,да бръкнеш в таблото в твоя ,личен по партида електомер- да изтеглиш кабел"СЛЕД ЕЛЕКТРОМЕРА" примерно да си монтирате пералня ,или барбекю, в общата част- тип балкон? Ще те скъсат от глоби бе, г,зподавец.Полиция ще извикат на място,ще те пуснат в прокуратурата на момента,за нерегламентирано включване в тяхна собственост.Побъркаха се чешките мошета,да не се разплете чорапа.Че тогава исковата молба става с поне седем нули.Отделно негативния резонанс в цяла Европа.Ако Те не бяха пуснали захранване, тези павилиони, изобщо нямаше да функционират.На свещи ли ще пекат баници и кифли.Същото е и със онези двата павилиона в двора на болницата.Как и те са се вързали към същия електромер.

    Коментиран от #27

  • 25 Чичо Тони

    9 0 Отговор
    Това, че е съществувал не означава, че е бил въведен в експлоатация. А за да бъде въведен в експлоатация е необходимо да е захранен - т.е., утвърден проект и подпис на надзорната фирма, че е изпълнен както трябва. Тук няколко инситуции и личности ще ядат дървото.
  • 26 българина

    4 3 Отговор
    Кат да сложат най новия знак, ВНИМАНИЕ ШАХТА ПРЕСКОЧИ, с подакачащо човече. Който не може да слезе на булеварда, резултата ще е един и съш...
  • 27 Чичо Тони

    7 3 Отговор

    До коментар #24 от "Мухаа,хаа!":

    След електромера можеш да изтегляш колкото си искаш кабели, стига те да отговарят на утвърден проект!
  • 28 Данъчен

    7 2 Отговор
    Фендъкова да каже собствениците на незаконните обекти плащат ли местни данъци и такси на общината?
  • 29 Да те ееееа и

    8 4 Отговор

    До коментар #3 от "Българка":

    комунистката дърта! И като "подаде оставката" теб ли да сложим?? Ти си направо за "кмет" на света!!! "компетентна" по всички въпроси! Уфсъ!!
  • 30 Бай...

    6 5 Отговор
    Абе братя българи, не разбрахте ли до сега, че такова нещо, като поемане на отговорност и оставка при тези без срамници няма! Единствения начин да се отървем от тях е на 04.04. 21всички пред урните-долуГЕРБ и кликата!

    Коментиран от #59

  • 31 кристи

    5 2 Отговор
    Коментарът е излишен щом става дума за "поставен павилион".В чл.56 от ЗУТ се говори за "преместваеми съоръжения" и всички общини много угодно уреждат техни приятели с търговски обекти от рода на павилиони, като същите се поставят по схеми предложени от гл.архитект на общината, одобрени от общинския съвет.Нещо по-вече, през послдните години върху тротоарите се изграждат бетонови основи, върху които се поставят ПВЦ дограми като движещи се стени и общините ги причисляват като "преместваемо съоръжение" и така търговците имат едни добре узаконени обекти.За нито едно преместваемо съоръжение законодателят не е предвидил електрифициране, защото в обхвата на чл.56 от ЗУТ не попадат търговски обекти от рода на павилионите! Ако някой не чете закона, нека се научи да го чете! Ако законът създава проблеми и неясноти тогава нека се измени по начин, че да не се увреждат човешки животи!И в този случай вината е ,както на ЧЕЗ, така и на общината, защото свързването на кабел за захранване на търговски обект не може да се извърши без намесата на ЧЕЗ, нито без участието на общината.

    Коментиран от #34, #37

  • 32 Също факт

    8 0 Отговор
    Всеки говори, знаещ и незнаещ, важно е да се лее омраза.
    За да се пусне захранване на обект трябват много документи, проекти, становища, договори, приемателни комисии...и ЧЕЗ следи дали всичко е наред и е изпълнено правилно и тогава захранват.
    Щом имат договор за продажба и обектите са захранени, значи ЧЕЗ са решили, че всичко е наред.
    Ако не е било наред, не е трябвало обектите да имат захранване.
    Ако собствениците след отказ за захранване от страна на ЧЕЗ са се самоприкачили, те са виновни. Но, ако ЧЕЗ им фактурира енергия, значи са приели неправомерно неправилно изпълнен обект и вината е тяхна.
    Това го знаят всички. Въпросът е кого прикриват!
  • 33 А бе

    6 3 Отговор
    Еленко, тя цялата община съставя неверни документ, да не говорим, че Фандъчката спечели изборите с неверни документи.
  • 34 АМОН

    5 1 Отговор

    До коментар #31 от "кристи":

    ПРИНЦИПНО СИ ПРАВ, но истинската вина е на ФИРМАТА ИЗВЪРШИРА ПРЕМЕСТВАНЕТО НА СВЕТОФАРА , КОЯТО Е РЯЗАЛА КАБЕЛИТЕ В ШЕХТАТА , РЕДИЛА Е ТРОТОАРНИТЕ ПЛОЧКИ И Е ИЗВЕЛА КАБЕЛИТЕ ПО ПЕШЕХОДНИТЕ ОГРАЖДЕНИЯ.

    КОЯ Е ТАЗИ ФИРМА НА КОЯТО ФАНДЪКОВА Е ПОДПИСАЛА ДОГОВОРА ПРИВЕЖДАЙКИ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ЗА ПОДДРЪЖКАТА НА СВЕТОФАРИТЕ???!!!!

    ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ ФИРМАТА ТРЕЙСИ ГРУП С КОЯТО Е СВЪРЗАНО ДЕЛОТО ЗА 16 УБИТИ В ИСКЪРСКОТО ДЕФИЛЕ ОТ АВТОБУСА ПРЕОБЪРНАЛ СЕ ОТ НЕКАЧЕСТВЕНИЯ Й РЕМОНТ Е СВЪРЗАНА И С РЕМОНТА НА СВЕТОФАРНИТЕ ОБЕКТИ И ШАХТАТА УБИЕЦ?!!

    ТЪРГЪТ ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА СВЕТОФАРНИТЕ УРЕДБИ В СОФИЯ Е СПЕЧЕЛЕН от "Трафик Мениджмънт София" ДЗЗД с участници в него "Ес Ди Нет Комюникейшънс" ЕООД и "Трейс Груп Холд" АД.
  • 35 Павел Пенев

    7 2 Отговор
    Еленко,не си наясно и политизираш случая.ЧЕЗ са тези които управляват и контролират своята мрежа и следят за незаконни присъединявания. Те също така имат интерес от от повече включени абонати за да надписват и крадат. Вижте тези абонати и ще разберете,че ЧЕЗ редовно са ги таксували, т.е. вземаме пари но без никаква отговорност.
  • 36 Кака Мара

    5 1 Отговор
    Най-Виновен е Еленко Божков! Ако беше дръпнал шалтера, както в метрото....
  • 37 Да еааа!

    2 1 Отговор

    До коментар #31 от "кристи":

    А бе за какви павилиони говориш? Разни типове монтират направо на улицата гаражи с вода и Ел. Захранване. Някой от общината да е съставил акт за нарушение?
  • 38 Антипротест

    7 1 Отговор
    А бе еленко,нали ти извърши миналата година диверсията в метрото.Вместо да лежиш в затвора,ти се дуеш на свобода.Защо прокуратурата още не ти е повдигнала обвинение за т-ероризъм и съдът да те осъди на поне 20 години затвор.
  • 39 съдникът

    6 0 Отговор
    ЧЕЗ е една паразитна финансова групировка ,обгрижена от определени бивши /ком/ личности .Тази групировка хитро раздаде на разни фирми на същите/бивши/ всички дейности по поддържане и експлоатация на енергийните съоръжения,без да носи никаква отговорност/въпреки, че съораженията са тяхна собственост/ и контрола в/у дейността на тези подизпълнители и отговорността за работата им е на самия собственик ЧЕЗ.Всички приказки за виновни общини ,кметове са голи и безотговорни оправдания.Виновникът е ЧЕЗ
  • 40 съдникът

    6 2 Отговор
    еленко божков хвърля празни думи в пусто пространство
  • 41 Политолог

    7 1 Отговор
    На комуниста Божков от глупости и лизане на задника на президента му пораснаха рога
  • 42 МСМЯ

    5 0 Отговор
    Ууу, дръпнете му шалтера на този терорист! Амнезия ли има, дъртия пр.ч
  • 43 3890

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "Българка":

    Оставка да подава кмета който отговаря за този район,защото не е подал сигнал до Фандъкова.Но като знаем ,че е избран с гласовете на БСП идвал можем да очакваме съвест от него.Както и от всички продажни комуняги,такива като "Българка"
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 И В ТОЗИ МОМЕНТ

    4 0 Отговор
    ШЕФА НА ЖП ТРАНСПОРТА В ЯПОНИЯ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ЗАРАДИ 2МИНУТИ ЗАКЪСНЕНИЕ ЗА ГОДИНА НА ВСИЧКИ ВЛАКОВЕ

    Коментиран от #46, #50

  • 46 Бай Курти

    5 1 Отговор

    До коментар #45 от "И В ТОЗИ МОМЕНТ":

    Япония никога не е била управлявана от БКП-БСП. Там е заровено кучето.
  • 47 Васил

    2 4 Отговор
    Много ясно че Фандъкова е виновна щом не вижда такива неща които застрашават живота на другите не е за тази работа.

    Коментиран от #48

  • 48 2906

    3 1 Отговор

    До коментар #47 от "Васил":

    Как ли стигна до това гениално прозрение!?Умника на мама.
  • 49 2121

    5 2 Отговор
    Не, г-н Божков!Виновен е БОЙКО М€ БОРИСОВ с нахалството си ,с безхаберието и, с предателската си роля спрямо Българите и България.Той е за затвора,а заедно с него всички които дружно пееха в хор с Герб.Фандъкова е от това порочно котило и също няма да се оттърве.На всички ни дойде до гуша от предатели като Б. Борисов. И да не ходи по манастири ,че е грехота от Бога ,като си купува индулгенции от продажнви игумени.Убедих се ,че трябва генерално /не обичан думата ,но е подходяща за комунистите от Герб,ОП ,Воля ,НФСБ/ почистване на всички управленски структури и ново Правителство и нов Парламент.
  • 50 Казва ти само

    3 0 Отговор

    До коментар #45 от "И В ТОЗИ МОМЕНТ":

    А ти с твоето съзнание си на светлинни години зад съзнанието на японските граждани.Уличен л-умпен.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ПЕНКО

    3 0 Отговор
    ПРЕД ТЕХНИЦИТЕ НА ЧЕЗ-" БЕЛЕЖКАТА " СЕ ПОДКРЕПЯ С НЯКОЛКО ХИЛЯДИ "ФИНИКИЙСКИ " ЗНАЦИ !?!?!?!? ЗА ТАКЪВ ОБЕКТ ИЗПРАЩАТ -НЕК АДЪРНО КО ИЛЕ НЦЕ ДА У СЕ РЕ НЕЩАТА -- АМА ПАРИТЕ СА ПОДЕЛЕНИ СЪС ШЕФОВЕТЕ !!!! НО РАЗРЕШЕНИЕТО ЗА ОБЕКТА Е ОТ ОБЩИНСКАТА МАФИЯ- ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ !?!?!?!?
  • 53 Терминатор

    3 0 Отговор
    А ти бе терорис.М...и м....а да е.а
  • 54 ЦСЗ

    4 0 Отговор
    Ти защо си още на свобода бре терорист
  • 55 Ти не разбра ли

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    че кабелът е законно, но некадърно поставен? Къде се гледали подчинените на Фъндъкова? Ето пример - когато откриват нещо, следва "НИЕ го направихме". Когато това НЕЩО даде дефект - "ДРУГИ са виновни". На това му се вика гьонсуратлък.
  • 56 И кой е

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "А бе":

    този "червен съд"?
  • 57 Айде бе

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Коки":

    Вероятно е адресиран до ЧЕЗ, за да бъде разрешено да се лепят афиши по павилиона? Впрочем - защо още НИКОЙ дори не е назовал името на собственика? Данче, бе, ти и това ли не знаеш?
  • 58 Боко-Тиквата

    2 1 Отговор
    Учудващо как виновни за убийството не са БСП, Путин, Природата. Или казаха , че дъжд е валял и детето имало проблем с Обувките. Това ВЕЧЕ е НАГЛОСТ. Тази кметица с тартора Тоя с ДЖИПКАТА са главните Виновни. Те доведоха държавата до тази АНАРХИЯ
  • 59 чичо

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Бай...":

    А ти не разбра ли,че точно заради такива лъжи,като твоята, хората гласуват за ГЕРБ.Няма друга партия с толкова министерски,и не само,оставки.
  • 60 фандъка-крадлата

    1 1 Отговор
    АЗ СЪМ НЕВИННА! ВИНОВНО Е ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ ... ДАА И ПУТИН! ИСТИНА ВИ КАЗВАМ!!!!
  • 61 ГОСТ 1

    0 0 Отговор
    Ако това човекоподобно наречено Еленков дава оценка за нещо, не му вярвайте. Той е изключително нагъл и арогантен индивид, собственик на фотоволтаици, бивш член ДКЕВР по времето, когато вдигаха цените на тока два пъти годишно и т.н. и т.н. Не забравяйте и че този "човек" се изяви и като терорист спирайки ел. захранването в метрото по време на летния метеж. Същия в момента е и съветник на Фатмака в Президентството. Такъв тип да иска оставка е пълен абсурд.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове