Last news in Fakti

18 Февруари, 2021 10:35 6 224 81

Главният архитект на район "Триадица" хвърли оставка

  • шахта-
  • убиец

Развитие със скандала с шахтата-убиец

Главният архитект на район "Триадица" хвърли оставка - 1
Снимка: БГНЕС

Търговските обекти, които в момента са предмет на обществена дискусия, не фигурират в списъка на района. Това заяви кметът на столичния район "Триадица" Димитър Божилов на пресконференция, посветена на инцидента, при който загина 16-годишно момче, ударено от ток.

Въпреки това като морална и човешка постъпка главният архитект на района си подава оставката, беше обявено на брифинга в района.


Божилов обясни, че смъртта на едно дете поставила на дневен ред изключително много въпроси, които трябва да бъдат изяснени. Не само като чиновници, но и като хора ние сме потресени от инцидента и искаме истината да излезе наяве, настоя кметът.

По думите му справедливост трябва да бъде въздадена, а виновниците да понесат своята отговорност. Колегите от Столична община споменали за писма към районната администрация с искания за информация за незаконни обекти. Божилов уточни, че район "Триадица е отговорил на писмата с работа на терен. Писмото, изпратено от "Архитектура и градоустройство" съдържа списък с 23 обекта на територията и по същество представляват редица реклами и съоръжения, като 11 не са били налични, останалите 6 не са били с точни координати, за още 6 са съставени констативни актове.

Издадени са десетки констативни акта и са налагани глоби на незаконните търговски обекти на територията на община "Триадица", подчерта Божилов. В медийното пространство било изнесено информация за служебна бележка, издадена от районната администрация. Бележката е била издадена и подписана в период, когато главният архитект на общината, който заема длъжността от 2008 г. досега, не е бил на работа. Кой я е подписал, каква е била връзката и каква е съпричастността на обекта към фаталния инцидент, ще констатират разследващите органи, категоричен бе Божилов.

Той е разговарял с главния архитект на район "Триадица", който заявил, че ще напусне района като морална и човешка постъпка. Оставката или напускането на администрацията е морален акт и с него главният архитект на района иска да застане зад името си и да му се даде възможност да го изчисти, обясни Димитър Божилов.

Кой е подписал бележката - ще стане ясно от разследващите органи.

Съгласно ЗУТ общ контрол на работата на главните архитекти на районите отговаря главният архитект на общината. Нашата цел е истината да излезе наяве, каза още кметът на района.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    95 20 Отговор
    А Фандъкова кога?

    Коментиран от #3, #37, #72

  • 2 Банг-банг

    87 18 Отговор
    Първата оставка! Добре, сега е наред Фандъка, още малко Боко и цялата хайка... Амин
  • 3 хъхъ

    93 12 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Много бушони ще изгърмят, за да се запази Фандъчка.
  • 4 А съд

    64 3 Отговор
    То оставка, ама требе съд, затвор и кръвнина 200 -300 хиляди лева

    Коментиран от #15

  • 5 ГРОБ София

    45 6 Отговор
    Ако трябва ще изпоизволним всички калинки, само и само Факултето да гласува за правилния номер на изборите.
  • 6 СЕВЕРОЗАПАДА

    37 3 Отговор
    СЕГА ПЪК ОСТАВКИ! ЗАЩО БЕЕЕ? НАЛИ НЕ СТЕ ВИНОВНИ.

    Коментиран от #9

  • 7 rolangaros

    43 1 Отговор
    Е , то е ясно че всички обекти били те и с разрешение за поставяне , минават пред главния архитект на общината. Той е човека , който разписва удостоверенията за въвеждане в експлоатация.Ако тези документи не са минали през него , значи поставянето на павилиона си е чисто криминална проява.
  • 8 Окото му гледа...

    48 6 Отговор
    Изгоря един бушон, за да остане цялата верига невредима! Искаме още оставки. Фъндък, ти си наред.
  • 9 Те не са

    16 0 Отговор

    До коментар #6 от "СЕВЕРОЗАПАДА":

    виновни ама било морално.
  • 10 БАЙ Х@Й ‼

    54 3 Отговор
    Иванчева бе арестувана на път за среща с Фандъкова ❗Защо никой не пита Фандъкова как една кола за 10мин ще я вдигната от мястото си , а този павилион над две години си стои необезпокояван от никого ⁉️
  • 11 Ром гласоподавател

    23 3 Отговор
    Искам Фандъкова и Бойко да ме агитират !
  • 12 БАЙ Х@Й ‼

    23 4 Отговор
    ‼‼‼‼ЧАДЪРА‼‼‼‼ КОЙ РАЗПЪВА ЧАДЪРА ⁉️⁉️⁉️⁉️
  • 13 Аз40🏴‍☠️

    22 3 Отговор
    С оставките се укриват, нищо повече. Това е национална 30-годишна политика.
  • 14 Asdfg

    21 5 Отговор
    ФанДУПКОВА ВЕДНАГА, НЕМЕДЛЕННО ОСТАВКА! ВЕДНАГА!
  • 15 Фундъкова е за съд

    20 3 Отговор

    До коментар #4 от "А съд":

    Такова чудо ремонт на ремонта преди нея нямаше. Софиянци помнят много по нормално и найстина качествено устройство на София. Тука се взимат пари за това че тая е дошла от някъде и всичкото и е като кучето на нивата.
  • 16 БАЙ Х@Й ‼

    29 0 Отговор
    Някой "байчо" е сложил кабела . НО НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ, ЧЕ НЯКОЙ МУ Е НАРЕДИЛ‼ А НА ТОЗИ НЯКОЙ ДРУГ МУ Е КАЗАЛ " АБЕ ВИЖ ТАМ ОПРАВИ МОЯ ЧОВЕК!"‼
  • 17 Българка

    24 5 Отговор
    Очакваме оставката на Фандъкова. През 2008 г. не беше ли кмет на София Баце?
    За по-сигурно Фандъкова и Борисов да подават веднага оставки!
  • 18 БАЙ Х@Й ‼

    28 0 Отговор
    Ние с ДВА лева си купуваме билетче за градския транспорт ! А някой с ДВА лева регистрира фирмата която незаконно е поставила обекта, незаконно работи, незаконно се отчита на НЯКОГО НЯКЪДЕ‼

    Коментиран от #27

  • 19 Никол4о

    23 4 Отговор
    ФандУпкова, марш от кметското столче! Не мога да те дишам, крадло!
  • 20 А Фандъкова кога?

    18 1 Отговор
    Тръпнем в очакване
  • 21 Ампер Волтов Кабелски

    9 2 Отговор
    ВНИМАНИЕ ! ВИСОКО НАПРЕЖЕНИЕ !
    Всеки си прави упражнение ! И накрая
    Едно изпражнение ! Това е мойто мнение !
  • 22 Васил

    17 4 Отговор
    Защо бушона главният виновник е Фандъкова докогаааааааа

    Коментиран от #39

  • 23 Терсенето

    14 1 Отговор
    Не архитекта е виновен, дефакто архитекта е нещо като художник, надали може да смени изгорял бушон. Мутрешките фирми, инженерите им, до на последния им неграмотник на обект.
  • 24 МИ КЪ

    17 7 Отговор
    АКО КМЕТ БЕШЕ МАЯ МАНОЛОВА, ТЯ ЩЕШЕ ДА ВЛЕЗЕ ВЪВ ВСЯКА ШАХТА И ДА ПИПНЕ ВСЯКА ЖИЦА, ДА ВИДИ ДАЛИ НЕ БИЕ ТОК! ЗЯЩО НЕ Я ИЗБРАХТЕ БЕ!
  • 25 По веригата (по жицата)

    12 2 Отговор
    Оставка на кметицата..
  • 26 БУДЕН ГРАЖДАНИН

    9 2 Отговор
    ЕДИН ДОСТОЕН КМЕТ!ТАКА СЕ ПРАВИ В ЦЯЛА ЕВРОПА.СГАФИШ ЛИ ВЕДНЪЖ,ПОДАВАШ ОСТАВКА!!БОКО ДА ВЗЕМЕ ПРИМЕР ОТ НЕГО!!
  • 27 Митко

    11 0 Отговор

    До коментар #18 от "БАЙ Х@Й ‼":

    Е това е проблема, с два лева регистрираш фирма. И после като стане нещо на фирмата ще и вземат дедовия.
    Всичко е сбъркано :(
  • 28 ПУТИН

    11 8 Отговор
    ЗАЩО ФАТМАКА ОБЕЩА, ЧЕ ЩЕ СЕ БОРИ С КОРУПЦИЯТА, НЕ КАЖЕ КОЙ ОТ ОБЩИНАТА Е ВЗЕМАЛ ПАРИ ЗА ДА ИМА НЕЗАКОННИ ПАВИЛИОНИ С НЕЗАКОНЕН ТОК? ЗА 15 000 ЛВ. НА МЕСЕЦ КАКВО Е СВЪРШИЛ ЗА ДА НЯМА КОРУПЦИЯ ПРЕЗ ТЕЗИ 4 ГОДИНИ?
  • 29 Липсва

    6 1 Отговор
    анализ на административната отговорност, което си е прикриване на порочното управление на СГО. Преди престъплението има административни действия за които се носи отговорност и не са работа на прокуратурата, а на общината.
  • 30 Служител на МВР

    8 1 Отговор
    Малмуните от р-н. Триадица да си ходят всички до един. Те за нищо не стават.
  • 31 АМОН

    19 2 Отговор
    КОЯ Е ФИРМАТА РАБОТИЛА В ШАХТАТА , РЯЗАЛА КАБЕЛИТЕ , И ПРЕМЕСТИЛА СВЕТОФАРА ?!!

    ИМА ЛИ ТАЗИ ФИРМА - УБИЕЦ ПЛАН ЗА ПРЕМЕСТВАНЕ НА СВЕТОФАРА И ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА ТРОТОАРНИТЕ ПЛОЧКИ ?!!

    КОЯ ФИРМА ГОСПОЖО ФАНДЪКОВА СПЕЧЕЛИ ТЪРГА ЗА ПОДРЪЖКА НА СВЕТОФАРИТЕ И ЗАБЪРСА ЕДНИ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ОТ ОБЩИНСКИЯ БЮДЖЕТ.

    НЕ Е ЛИ НЯКОЯ ОТ ФИРМИТЕ СТРОИЛИ МАГЕСТРАЛИТЕ УБИЙЦИ ДОВЕЛИ ДО КАТАСТРОФАТА В ИСКЪРСКОТО ДЕФИЛЕ НА 26 АВГУСТ 2020 ГОДИНА?!!

    кАК ПРИКЛЮЧИ ТОВА ДЕЛО И ИМА ЛИ ОСЪДЕНИ ВИНОВНИ ЗА СТРОИТЕЛСТВОТО ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА , или както у нас се случва "ВСЯКО ЧУДО Е ЗА НЯКОЛКО ДЕНА"
  • 32 гражданин

    7 1 Отговор
    районния кмет, ти си траеш и не подаваш, но случая ще ти го припомнят ако се появиш пак на изборите в 2023 година, да си знаеш
  • 33 Електрик Лайт Орчестра

    9 2 Отговор
    Накъдето и да се обърнеш, навред е
    ГЕРБезобразие....
    .
  • 34 микимаус

    10 0 Отговор
    Мафията не разбира от пололагане на кабели в метални тръби или безопасност на работа ,а тя командва парада ,ся некой гладник дет са го накарали без необходимото оборудване да прекара ток за по-евтино ше гонят.
  • 35 320 ЖИПКИ

    14 0 Отговор
    ВСИЧКИ НЕЗАКОННИ ОБЕКТИ - ХОТЕЛИ НА МОРЕТО,ГАРАЖИ, ПАВИЛИОНИ, КЪЩИ, ОБОРИ И Т.Н. НИ СЕ ПИПАТ - СРЕЩУ НЯКАКВО ЗАПЛАЩАНЕ, РУШВЕТИ, ПОЧЕРПКИ И Т.Н.
  • 36 Кси

    9 3 Отговор
    Кметът на район Триадица да подава оставка, поради липса на контрол на неговите служители, тия павилиони е трябвало да бъдат поринати и отстранени кабели, всъщност НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКА съществуването на каквото и да било неотговарящо на нормативните документи, трябвало е да стопират такива изпълнения, ЛИПСВА КОНТРОЛ, кабели се полагат 1/ в земята в тръба за изолация 2/ въздушно на 3м, всичко друго е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, за какво са тия служби на заплата нищоправещи, в случая тече ток по метални оградени на булевард, пуснаха ни тока тия от триадица
  • 37 Някой

    4 14 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Тролче, я кажи на нас неразбиращите защо точно искате и за какво оставката на Фандъкова ?Кои точно интереси защитавате и кой ви спонсорира за това ?Аргументи искам без общи приказки !p.s.Трябва да се радвате,че не е наредила да ви изринат от жълтите павета и не ви е накарала да си платите за всички нанесени щети в центъра на София!

    Коментиран от #57

  • 38 AC/DC

    7 3 Отговор
    Кметицата пак се оправдава с жицата !
    Само това може женицата !
  • 39 АМОН

    13 2 Отговор

    До коментар #22 от "Васил":

    КОЛЕКТИВНАТА ОТГОВОРНОСТ Е НАЙ ВИСША ФОРМА НА БЕЗОДГОВОРНОСТ.

    ФАНДЪКОВА е тази която е подписала на спечелилата търга фирма отговаряща за поддръжката на светофарната уребба.
    Същата тази фирма е ПРЕМЕСТИЛА СВЕТОФАРА И РЯЗАЛА КАБЕЛИТЕ В ШАХТАТА -УБИЕЦ. Тя е тази която е пренаредила след преместването на светофара плочките и е извела захранващите кабили по ПЕШЕХОДНИТЕ ОГРАЖДЕНИЯ!!!

    КОЯ Е ФИРМАТА ПОДДЪРЖАЩА СВЕТОФАРИТЕ , БЪРКАЛА И РЯЗАЛА В ШАХТАТА - УБИЕЦ?!!

    ДА КАЖЕ ФАНДЪКОВА КОЯ Е!!!

    Коментиран от #42, #48

  • 40 Ей,някой!

    2 0 Отговор
    Ти си НИКОЙ !!!
  • 41 320 ЖИПКИ

    4 5 Отговор
    БОБОКОВ ТРОВИ НАРОДА И ЗАКОПАЛ БОКЛУЦИТЕ СИ НА СТО МЕСТА, КОЛКО СА МУ ЖЕРТВИТЕ? ТУК ЗА ЕДНА ЖЕРТВА НА КОРУМПЕТАТА В ОБЩИНАТА СЕ ВДИГНА ШУМ ДО НЕБЕСАТА? 30 ГОДИНИ БЕЗЗАКОНИЯ, КРАЖБИ ЗА МИЛИОНИ, ЗАМЕНКИ, ИМПЕКСИ, КЪЩИ ЗА ГОСТИ, СЕГА ЗА ЕДНА ЖИЦА, АЙДЕ СТИГА!

    Коментиран от #54, #59

  • 42 КККККК

    2 4 Отговор

    До коментар #39 от "АМОН":

    По липсата на интелект ли ви набират троловете ?

    Коментиран от #60

  • 43 ПСР

    6 1 Отговор
    Бушонираха този"морален и човечен"чиновник-гл.архитект.
    В Центъра на София,имало едни търговски обекти,които явно не фигурират никъде.Просто не е истина.
    Друго ми прави впечатление-колко тихо,кротко и философски приеха трагедията в кв.Факултета.Обикновено са доста по-агресивни,при в такива случаи.Дали това,че,се явяват основен електорат на Фандъкова,е изиграло роля?!
    Жалко за момчето!
  • 44 778

    6 0 Отговор
    Да, бе 13 години нямаха време да забележат "незаконните" обекти. На кого разправят това?
  • 45 Рихтер

    3 3 Отговор
    Какво искаш от комуноиди гербави ?!
  • 46 320 ЖИПКИ

    6 3 Отговор
    320 ЖИПКИ 5 ГОДИНИ ЗАЛЕЖАЛИ В СКЛАДА ОТ / ЗА 5 ГОД. ЦЕНАТА СПАДА С 50%/ СТРУВАЩИ 50 000ЛВ. ЕДНАТА, А СА КУПЕНИ ЗА ПО 100 000ЛВ.? ВИЕ СЕ КОСИТЕ ЗА ЕДНА ЖИЦА. МИ ЕЛЕКТРОТЕХНИКА Е ВЗЕЛ 100 ЛВ. КВО ТОЛКОВА? ФАТМАКА МОЖЕ А ЖИЧКАДЖИЯТА НЕ?
  • 47 Биде

    9 1 Отговор
    И за какво е тая келява оставка! Най-нисшия по веригата обра негодуванието, истината е че в цялата н държавица хаоса е пълен-от горе до долу по веригата, от София до градчета и селца! Нелепи инциденти със смъртни случаи бол,но виновните се снишават, изчакват и след месец всичко е забравено и всичко продължава по Старому!

    Коментиран от #74

  • 48 ОТГОВАРЯЩ

    9 0 Отговор

    До коментар #39 от "АМОН":

    Търгът за поддръжка на светофарите на СОФИЯ е спечелен от "Трафик Мениджмънт София" ДЗЗД с участници в него "Ес Ди Нет Комюникейшънс" ЕООД и "Трейс Груп Холд" АД.

    Забравихте ли за 16 души загинали след като автобус с пътници, които били на екскурзия до манастира "Седемте престола", се преобърна в Искърското дефиле?

    Каква е връзката между "Трейс груп холдинг" убйството на 16 човека в искърското дефиле и ШАХТАТА - УБИЕЦ??

    Надяваме се ФАНДЪКОВА да ни каже.
  • 49 Фаза нула

    9 4 Отговор
    Най виновен е Главният електротехник
    Бойко Методиев Борисов ! Да го занулиме !
  • 50 320 ЖИПА

    3 0 Отговор
    НИКОЙ НЕ ЗАБЕЛЯЗВА НЕЗАКОННИТЕ ОБЕКТИ - СРЕЩУ 50, 100, 1000, ЛВ. - ЗАВИСИ ОТ ОБЕКТА!

    Коментиран от #52

  • 51 ОТ УПРАВАТА

    6 1 Отговор
    ГЛАВНИЯ АРХИТЕКТ НА ТРИАДИЦА ХВЪЪРЛИ ОСТАВКА СЛЕД 15 ГОДИНИ ЛАПАНЕ ОТ НЕЗАКОННИТЕ ОБЕКТИ В РАЙОНА МУ. ДОСТАТЪЧНО СИ Е НАПЪЛНИЛ ГУШКАТА И ВЕЧЕ ЩЕ МОЖЕ ДА СИ ХАРЧИ ПАРИТЕ НА ВОЛЯ! КМЕТА Е САМО НА 1 ГОДИНА И ОЩЕ НЕ Е "ЗАЛЕБИЛ" ОТ РУШВЕТИ И ЗА ТОВА ОЩЕ НЯМА ДА ПОДАВА ОСТАВКА.
  • 52 МЪЧНО МИ СТАВА

    1 2 Отговор

    До коментар #50 от "320 ЖИПА":

    ДА БЕ, ПРИ 7 МИЛИОНА КОРУМПЕТА, КРАДЦИ И НАРУШИТЕЛИ НА ЗАКОНИТЕ КОЙ МОЖЕ ДА НИ ОПРАВИ МАЯ, ДЪЛГИЯ, ФАТМАКА, КУРНИ, ПИНОКИО, ЛУПИ, ЙОЛО? ЛЕЛЕ КАКВО КРАДЕНЕ ЩЕ ПАДНЕ ПРИ ТИЯ?

    Коментиран от #61

  • 53 вили

    3 1 Отговор
    а нещо от затвор няма ли или всичко е пунта мара
  • 54 30 г стигат

    5 1 Отговор

    До коментар #41 от "320 ЖИПКИ":

    Кое стига ,че не става ясно !Понеже безхаберието не е зачернило твоята къща и "АЙДЕ" стига . Няма стига , с тоя материал бесене по дърветата трябва щото много станаха компромисите и както пише тук един колега колективната отговорност е безотговорност!
  • 55 Кметът

    1 3 Отговор
    е постъпил достойно, за разлика от менторите му от четата на Сорос /около президента/. Които се хвърлиха да правят политически пи ар от смъртта на детето.
  • 56 КРОКОДИЛА

    1 3 Отговор
    АБЕ КОМУНИСТИТЕ СА ВИНАВНИ - ЗАЩОТО НИЩО НЕ ПРЕДПРИЕМАТ САМО ЛАПАТ ......................
  • 57 А бе

    3 2 Отговор

    До коментар #37 от "Някой":

    някой, що тролиш като си никой? А кой според тебе трябва да поеме отговорността бе гербераст. Ама как точно тя, основна фигура в мафиотската схема. Пък и колко зор беше докато и пазарят изборния резултат. Оставка на мърл@т@!

    Коментиран от #64

  • 58 Просто човек

    3 4 Отговор
    А циганската кметица КОГА?!
  • 59 А бе Борсук

    3 4 Отговор

    До коментар #41 от "320 ЖИПКИ":

    А Борисов колко умори в ковид "пандемията"?

    Коментиран от #75

  • 60 АМОН

    4 0 Отговор

    До коментар #42 от "КККККК":

    ОТГОВОРА НА ВЪПРОСА КОЯ Е ФИРМАТА РЯЗАЛА КАБЕЛИТЕ В ШАХТАТА УБИЕЦ , ПРЕНАРЕЖДАЛА ТРОТОАРИНТЕ ПЛОЧКИ И ПРЕМЕСТИЛА СВЕТОФАРА Е ЯСНА:
    Търгът за ремонта и поддържането на светофарите в София е спечелен от "Трафик Мениджмънт София" ДЗЗД с участници в него "Ес Ди Нет Комюникейшънс" ЕООД и "Трейс Груп Холд" АД.

    НЕ БЕШЕ ЛИ ТРЕЙСИ ГРУП ФИРМАТА ОТГОВОРНА ЗА КАДАСТРОФАТА В ИСКЪРСКОТО ДЕФИЛЕ ПРИ КОЯТО ПОРАДИ НЕКАЧЕСТВЕНИЯТ РЕМОНТ АВТОБУС С ПЪТНИЦИ СЕ ОБЪРНА И 16 ДУШИ ЗАГИНАХА ???!

    ДО КЪДЕ СТИГНА ТОВА ДЕЛО Г-Н ГЛАВЕН ПРОКУРОР ?!!
    ИМА ЛИ ОСЪДЕНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ФИРМАТА ИЛИ НЯМА.

    СИГУРНО И ТОВА ДЕЛО С УБИТОТО ДЕТЕ ЩЕ ПРИКЛЮЧИ ПО ТОЗИ НАЧИН - няма осъдени , няма виновни!
  • 61 Анализатор

    3 1 Отговор

    До коментар #52 от "МЪЧНО МИ СТАВА":

    Абе гербавия, и от ЙОЛО ли ви е страх бе? А бе, вие сте ега ти шубето.

    Коментиран от #76

  • 62 РАДИО ЕЛТО

    5 1 Отговор
    БОГ да прости ДЕТЕТО
  • 63 РАДИО ЕЛТО

    2 4 Отговор
    а ФАНДЪКОВА кога щу подаде оставка
  • 64 Някой

    0 1 Отговор

    До коментар #57 от "А бе":

    А бе.Това ли научи в училище само ?Имам познат за такива като тебе си има определение-Много ниска летва.Ще се сетиш ли сам или да ти обяснявам.Явно съм някой след като на едни обикновени въпроси не успя да отговориш и затрудних самотният бръмбар затворен в кухото пространство над раменете ти.Хайде сега довиждане тролче!
  • 65 Фандуца

    3 3 Отговор
    Кога, от днес почвам да снимам всички бутки във София и Фандуца да покаже с какви бележки са свързани и кой ги е подписал
  • 66 Каскетатурата

    4 0 Отговор
    Кога ще арестува собственника? Иванчева не я бавиха много с тоя вече е фръкнал у Дубай
  • 67 hmhmhm

    2 1 Отговор
    започнаха да гърмят малките бушони ...
  • 68 Електра

    5 2 Отговор
    Виновните ДСБдерасти в затвора, оставката е ала бала, кмета на триадица защо се гуши, и той е в кюпа. Сега кой ще спасява София, от крадливите спасители от "Спаси София" ("ОГРАБИ СОФИЯ")...

    Коментиран от #69

  • 69 Кауна Шербет

    3 2 Отговор

    До коментар #68 от "Електра":

    Кка кой Костинбродската шафрантия, и отровните ми слуги.
  • 70 Фандъкова трябва да си ходи

    2 3 Отговор
    На момента. Безхаберие му се вика. Трябва и Съд затова
  • 71 Троянеца

    1 1 Отговор
    Искам във България да има някаква служба като ФБР във САЩ. Независима от никого.
  • 72 Естествено

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Главният архитект просто се явява изкупителна жертва. Вместо Фандъкова. Така че, тя-никога!
  • 73 Истината

    4 0 Отговор
    Явно кой е виновен за случилото се.Виновен е кмета,началник инспектората и главния архитект на район "Триадица",а също така ЧЕЗ и собствениците на незаконните обекти.
  • 74 Даааа

    0 1 Отговор

    До коментар #47 от "Биде":

    Естествено, че най-нисшия по веригата ще опере пешкира. Шефовете кога са били виновни????
  • 75 УРА ДРУГАРИ

    2 0 Отговор

    До коментар #59 от "А бе Борсук":

    БОРИСОВ ЩО ДА ГИ Е МОРИЛ, БОРИСОВ ГИ СПАСЯВАШЕ, А ТЕ МУ ВДИГАХА ПРОТЕСТИ И ВЪСТАНИЯ? ВИЖ МАНГЪРОВ МНОГО НАРОД УМОРИ. НЯКАКВО СИ ГРИПЧЕ, МИНАВА САМО, ЛЕЖИШ СИ И ПИЕШ ЧАЙ И ТИ МИНАВА, СТАРЦИТЕ ТАКА И ТАКА СА ПЪТНИЦИ ДАВАТ ФИРА - ГОЛЯМА РАБОТА? КОИ МРАТ - ПРЕДИМНО МАНГЪРОВЦИ.
  • 76 ПО ЖИЦАТА

    1 0 Отговор

    До коментар #61 от "Анализатор":

    НАПРОТИВ, ЙОЛО Е НАЙ УМНИЯ И СПОСОБЕН ОТ ЦЯЛАТА ВИ ОТРОВНА КОМПАНИЯ!
  • 77 300 СТАРИ ДЖИПА

    1 2 Отговор
    НАЧИ, БУТКАДЖИЯТА ПЛАТИЛ НА ЧЕРНО НА ЖИЧКАДЖИЯТА И НА НЯКОЙ В ОБЩИНАТА - ДА НЕ ГО ЗАКАЧАТ И СИ БАЧКА ЧОВЕКА ОТ 2011 ГОД. ВСЯКА ГОДИНА МУ НАПОМНЯЛИ, ЧЕ НЕ Е РЕДОВЕН И ТОЙ ВНАСЯЛ ЛЕПТАТА СИ РЕДОВНО И ЗАДОВОЛЯВАЛ НУЖДИТЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И НА ЧИНОВНИЦИТЕ. И ЩЯЛ ДА ПРОДЪЪЛЖАВА АКО НЕ БЕШЕ ТОА НЕКАДЪРЕН ЖИЧКАДЖИЯ - ДА ПУСНЕ ФАЗА НА ШАХТАТА. Е ТЕ ТАКА СЕ РУШИ ДЪРЖАВНОСТТА - ПРАВ Е ФАТМАКА, ЗАРАДИ НЕКАДЪРНИ ЖИЧКАДЖИИ!
  • 78 Кой68

    2 0 Отговор
    Кмета на р-он "Триадица" кога?
  • 79 Само с уставки не става

    1 0 Отговор
    Трябва някои да бъде наказан за случилото се и да влезе в затвора
  • 80 Гражданин

    0 1 Отговор
    А Фандъкова и районния кмет кога
  • 81 4968

    0 0 Отговор
    "Съгласно ЗУТ общ контрол на работата на главните архитекти на районите отговаря главният архитект на общината"
    Архитект Здравко Здравков главен архитект на общината. Като отговорник - мълчание
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове