14 Януари, 2016 11:37 3 343 2

Три години индиец не се бръсна, за да построи мост

  • мост-
  • индия-
  • мъж

Жител на Гоа (Западна Индия) отказа да се бръсне, докато местните власти не спазят обещанието си да построят три моста през реката около селото, в което живее. 37-годишният Махеш Валик престава да се бръсне през 2012 г. като се опитва по този начин да напомни на правителството за необходимостта от изграждане на инфраструктурните съоръжения. Селото Лолем, в което живее мъжът, е отделено от близките села с река. За да стигнат до най-близкото населено място, жителите на селото трябва да заобикалят реката, което е 18 километра път всеки ден.

В началото на януари Валик за прът път от три години насам се е избръснал, след като властите започнаха строителството на един от обещаните три моста. „Аз не съм срещу правителството или която й да било политическа партия. Просто желанието ми е да построят моста”, казва Валик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МанГоал

    0 0 Отговор
    Те пък се скъсват да се бръснат, мият и къпят там! Даже не си подмиват дъ-то ами чоплят с пръстите на лявата ръка остатъците. Затова се хранят винаги само с дясната.
  • 2 daj vasile

    0 0 Отговор
    braooooooo