Last news in Fakti

12 Декември, 2016 06:23 5 206 4

Ето защо гледката оскъпява имота (ВИДЕО)

  • бурж халифа-
  • небостъргач-
  • дубай

Трите фактора, които определят цената на имота са: локация, локация и пак локация. И това не е случайно. Къде ще се намира имотът ви и какво ще виждате през прозореца е най-важното нещо след цената, разбира се. Едни от най-скъпите апартаменти в света са тези в небостъргача Бурж Халифа в Дубай. Причината не е само фактът, че те се намират в най-високата сграда на планетата, но и уникалния изглед от най-високите етажи.

Какво се вижда от върха? Отговор на този въпрос даде наследникът на принца на Дубай – Хамдан ибн Мохамед ал Мактум, като публикува видео от площадките за наблюдение, разположени само няколко метра под най-високата точка на сградата. Клипът предизвика истински фурор в Instagram – харесан е от близо 4 милиона ползватели на мрежата и е видян от 900 000 потребители. Те са били възхитени от върховете на небостъргачите, които буквално „пронизват” облаците.

Състоянието на младия шейх е оценено на 18 млрд. USD. Принцът е на 34 години и все още не е женен, което го прави един от най-привлекателните ергени на планетата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    5 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: харесан е от близо 4 милиона ползватели на мрежата и е видян от 900 000 потребители....................... 3 100 000 са го харесали без дори да го видят така ли? журналята?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Prasko

    1 1 Отговор
    Журналятааа :-)
  • 4 Празна гледка

    0 0 Отговор
    Само да не стане някво заметресение,че тази сграда ще се наклони като Кулата в Пиза.Е поне ще имат и те един паметник чаршафите.