11 Май, 2017 18:13 2 872 1

Продават имоти с кристални вани

  • дубай-
  • вана-
  • кристал
Продават имоти с кристални вани - 1
Снимка: Shutterstock

Кристал и малахит са двата основни материала, от които са направени ваните в луксозни имоти с адрес Дубай. Те се намират в известния сред богаташите комплекс Palm Jumeirah. Цената на имотите, които разполагат с подобно „бижу” започват от 10 млн. USD и достигат до 25 млн. USD. Само ваната струва над 1 млн. USD, уточняват брокери, които предлагат въпросните луксозни имоти.

Материалът за скъпоценните вани се набавя от тропическите гори на Амазонка. Следва полирането им в Италия.

Строителството на „скъпоценните” вили е на 40% завършено. Въпреки това, 5 от тях вече са продадени. Купувачите са предимно руснаци и граждани на Западна Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шшш

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Само ваната струва над 1 млн. USD. Тези пари само за ваните да бяха дали на техните събратя от Сирия и др.ислямски държави, но пък и тях ги разбирам богаташи - за лош материал не искат да губят пари, по лесно да ги изгонят в Европа и ни да ги хрантутим.