Last news in Fakti

11 Март, 2019 19:34 1 726 2

В Испания не насрочиха дело за мярката на Арабаджиеви

  • ветко арабаджиев-
  • арабаджиеви

Няма информация къде се намират задържаните бизнесмени

В Испания не насрочиха дело за мярката на Арабаджиеви - 1

Испанските съдилища не са насрочили дело за гледане на мярката за неотклонение на задържаните Ветко и Маринела Арабаджиеви, въпреки че те са в ареста от 7 март и 72-та часа арест вече са изтекли, предаде bTV.

Искането за задържане и за екстрадиция е отправено с европейска заповед от специализираната прокуратура до испанските власти. Това, което обясниха специалистите в Испания е, че в тази ситуация испанският съд е длъжен да информира само българската специализирана прокуратура за това каква е съдбата на семейството. Дори е възможно българските власти да бъдат уведомени ден преди тяхната екстрадиция. Това може да стане и след един месец.

Засега няма информация къде се намират задържаните. До момента дело за гледане на мярката на семейството не е насрочено. Възможно е решението дали да останат в ареста да бъде взето и без те да присъстват в съдебната зала.

Властите в Испания много бавно решават всички дела. Когато има искане за екстрадиция, испанските власти никога не отказват екстрадиция, такава е практиката. Очакваме да разберем кога ще бъдат екстрадирани непосредствено преди самия полет.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Май не беха тука

    11 0 Отговор
    Тея толкова пари имат, че и камерите не искат да ги снимат! Призрачните български мафиоти са ходещи между измеренията - никой не ги е чувал, нито виждал, а онези, които се объркат да кажат друго или изчезват или се побъркват или забравят... ЩО ТАКА??!
  • 2 Клюкар

    6 0 Отговор
    Тези са бизнесмени, колкото аз съм негър скиор.