Last news in Fakti

11 Юни, 2015 13:51 1 863 2

Песен на Валя Балканска попадна в холивудския хит "Утреландия"

  • валя балканска-
  • песен-
  • утреландия

Тя е била използвана без знанието на певицата

Песента на Валя Балканска „Излел е Дельо Хайдутин“ попадна в  хитовата холивудска поредица „Утреландия“, съобщи БНТ.

Част от песента озвучава фантастичния филм на „Уолт Дисни“ с участието на Джордж Клуни. Оказва се, че това е станало без знанието на българската изпълнителка.  Тя самата признава, че често се случва чужди продукции да използват нейната песен.

Композиторът на саундтрака Томас Бергенсен заявява, че е използвал само малка част от песента на българката, която оглася и космоса.  Самата Валя Балканска заявява, че едно обикновено извинение от страна на композитора ще е достатъчно за нея.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Руди

    0 0 Отговор
    За какво се сърди нали я пратиха в космоса и някой от междузвездни войни си я записал да слуша докато се трепят, на кого да плати там при тая жестока битка?
  • 2 1234

    0 0 Отговор
    Сега е моментът България да иска:обещетението за кражбата на тази песен да се обещети с отмяна на договорите на американските централи в България.Щом е готов да плати всяка цена,нека заплати обещетението ,което България ще трябва да заплати на американците при промяна на договора за цената на тока.И едното е кражба,и другото е кражба,и все американците се правят на тарикати.