Last news in Fakti

22 Септември, 2017 06:30 1 586 0

The Prodigy издават нов албум догодина (ВИДЕО)

  • the prodigy-
  • продиджи-
  • албум

Последният им издаден диск е "The Day Is My Enemy" от 2015 година

Групата The Prodigy подписа договор за нов албум с британската звукозаписна компания BMG, съобщи Contactmusic. Дискът ще излезе през 2018 година.

Изпълнителите на хита "Firestarter" Лиъм Хаулет, Кийт Флинт и Максим са развълнувани, че се присъединяват към лейбъла на звезда, като Кайли Миноуг. Те нямат търпение да започнат работа по албума. Предишната им издадена тава е "The Day Is My Enemy" от 2015 година.

The Prodigy са една от групите, които имат собствено звучене и с основание могат да твърдят, че са сред архитектите на съвременната музика. Радостни сме, че имаме възможността да издадем един от несъмнено най-важните записи за 2018 година", каза изпълнителният вицепрезидент Корда Маршъл от BMG.

В новия албум триото ще предложи на феновете "яростно" звучене. Лиъм каза, че не е планирал толкова тежки парчета, но просто е трябвало да изрази емоциите си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА