4 Януари, 2018 13:29 3 591 0

Тимбърлейк се завръща с четвърти студиен албум (ВИДЕО)

  • джъстин тимбърлейк-
  • певец-
  • изпълнител-
  • justin timberlake-
  • man of the woods-
  • видеоклипове-
  • нов албум

Всяка седмица, до излизането на Man Of The Woods, изпълнителят ще представя по един видеоклип на парче от албума

Тимбърлейк се завръща с четвърти студиен албум (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Десеткратният носител на наградата “Грами” — Джъстин Тимбърлейк (Justin Timberlake) се завръща на музикалната сцена с четвърти студиен албум — “Man Of The Woods”. Световната му премиера е на 2-ри февруари, 2018 г.

В петък, 5-ти януари ще бъде представен официално пилотният сингъл “Filthy” и видеото към него.

Съавтори и музикални копродуценти на “Filthy са Timberlake, Timbaland, и Danja, a принос за текстовете на част от парчетата имат и James Fauntleroy и Larrance Dopson.

“Man Of The Woods” е един от най-амбициозните проекти на певеца, както по отношение на музика, така и по отношение на текстове.

Тимбърлейк се завръща с четвърти студиен албум (ВИДЕО)
Снимка: Вирджиния Рекърдс

Парчетата в албума са комбинация от традиционен американски рок и са повлияни от звученето на популярни съвременни изпълнители — The Neptunes, Timbaland, Chris Stapleton и Alicia Keys, които са гост — изпълнители в албума.

С “Man Of The Woods” Тимбърлейк разказва лични истории, вдъхновени от сина му, съпругата му и пътешествието му от Мемфис до мястото, където се намира днес.

Цветното, футуристично видео към пилотния сингъл “Filthy” (чиято премиера ще видим след броени часове) е режисирано от многократния носител на награди Mark Romanek, с който изпълнителят работи за втори път. В танцувалното видео Тимбърлейк е модерен изобретател, представящ най-новото си творение пред света.

След парчето “Filthy” и преди премиерата на албума “Man Of The Woods” Тимбърлейк ще пусне още три видеоклипа към песни от четвъртия си проект, всеки със свой уникален стил и цветове и създаден от различен режисьор. Трите парчета ще излизат всяка седмица от 18-ти януари, 2018 г. до премиерата на албума.

Два дни по-късно, на 4-ти февруари, 2018 г., изпълнителят ще взриви сцената като хедлайнер на Pepsi Super Bowl LII Halftime Show.

В музикалната си кариера Джъстин Тимбърлейк реализира над 32 млн. продадени копия на албуми в световен мащаб, изнася впечатляващи концерти в пълни зали и стадиони, получава редица престижни награди и е един от най-интересните и високо ценени съвременни изпълнители.

За първите си три солови албума (Justified, FutureSex/LoveSounds и The 20/20 Experience) той е удостоен с редица платинени и мултиплатинени отличия.

Тимбърлейк се завръща с четвърти студиен албум (ВИДЕО)
Снимка: shutterstock


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА