22 Март, 2018 06:26 1 168 1

Тийн идоли се завръщат на сцената (ВИДЕО)

  • take that -
  • тейк дет-
  • гари барлоу-
  • роби уилямс

Групата Take That планира турне и излизането на нов албум догодина

Тийн идоли се завръщат на сцената (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Take That оповестиха, че планират турне и нов албум следващата година, съобщи Contactmusic. По време на турнето бандата ще изпълни най-големите си хитове.

Групата, която в момента е съставена от Гари Барлоу, Марк Оуен и Хауърд Доналд, от месеци планира да отбележи 30-годишнината от основаването си през 2022 г. Сега бандата потвърди, че през 2019 г. ще тръгне на световно турне, което ще е придружено от излизането на нов албум, включващ стари и нови нейни песни.

Фронтменът Гари Барлоу разкри, че бандата се постарала някои стари нейни песни да звучат така, сякаш са продуцирани днес.

Тийн идоли се завръщат на сцената (ВИДЕО)

Изпълнителите на хита "Giants" искали Джейсън Ориндж, който напусна групата през 2014 г., и Роби Уилямс да се приобщят към тях за честването на 30-годишнината. Барлоу обаче се отказал от идеята да привлече Джейсън, защото той не бил склонен да се завърне в света на музиката.

"В края на краищата трябва да приемеш, че някой не желае повече да се занимава с онова, с което си се заел", поясни Барлоу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глад майка

    2 0 Отговор
    Те парите винаги свършват !