Last news in Fakti

10 Май, 2018 12:21 1 128 0

Ще участва ли Роби Уилямс на Евровизия?

  • евровизия-
  • великобритания-
  • роби уилямс-
  • конкурс-
  • състезание

Големият певец обмисля да участва в песенния конкурс

Великобританският диджей Скот Милс попитал Роби Уилямс дали би се състезавал на песенния конкурс Евровизия, на което големият Роби отвърнал с "Бих го направил.Обмислям го", предава The Sun.

"Той е голям фен на конкурса и не мисля, че се шегува. Би било невероятно, той е страхотен изпълнител.", разказва за интервюто с Роби Скот Милс.

"Всичко, което трябва, е една голяма звезда да каже "Да, отивам на Евровизия!" и това тотално ще промени курса на Евровизия от тук нататък.", допълва диджеят.

Великобритания не е печелила Евровизия от две десетилетия насам, но според Скот, ако Роби Уилямс се яви, победата им е в кърпа вързана. Последният път, когато англичаните грабнаха статуетката беше през 1997, когато бандата Katrina And The Waves триумфираха над останалите участници.

Скот Милс, който води излъчването на конкурса на Острова, призова и други звезди и големи имена да последват примера на Роби. Той каза:

"Ако всички виждаха Евровизия така, както го виждат Швеция и останалите скандинавски страни, всички големи изпълнители биха искали да участват и да представят държавите си."

Днес ще се проведе втория полуфинал на Евровизия. За финала има още едва 10 места, за които ще се състезават 18 страни в следния ред: Норвегия, Румъния, Сърбия, Сан Марино, Дания, завърналата се в конкурса Русия, Молдова, Холандия, Австралия, Грузия, Полша, Малта, Унгария, Латвия, Швеция, Черна гора, Словения и победителя от 2016 г. - Украйна.

България с групата Equinox вече се класира на финала, който ще се излъчва на живо в събота от 22:00 часа по БНТ. Те ще пеят във втората половина от шоуто, но още не е ясно под кой номер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА