Last news in Fakti

24 Юни, 2019 00:03 2 663 3

"Игрите на глада" се завръщат

  • игрите на глада-
  • филм-
  • книга

Предстои излизането на нова книга и нов филм

"Игрите на глада" се завръщат - 1
Снимка: Sutterstock

Писателката Сюзън Колинс обяви, че ще пусне нова книга от поредицата „Игрите на глада“, съобщи CBR.

Новата книга ще е предистория на оригиналната трилогия. Тя ще проследи 10-тите Игри на глада в условията на изграждащата се супердържава Панем.

От студиото Lionsgate веднага заявиха, че са готови да започнат работа по филм по книгата. Романът ще излезе през следващата година.

От студиото направиха четири филма по първата трилогия, като поредицата се превърна в една от най-успешните в историята. Очаква се скоро да започне работа по сценария на новия филм.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 без значение

    4 3 Отговор
    Какви ли още игри ще ни представят ??? Тази на глада я играем
    постоянно. Защо не измислят някоя игра например--Изхвърляне на злото. А-аа, ама тия там----,,глад" ги гони по всяко време.
  • 2 Някой си там

    0 0 Отговор
    Защо ми се струва че всеки път като една компания или нещо от тоя сорт искат да продължат да печелят пъри от поредицата си се хвърлят веднага на предистория или сикуали. Малко повече оригиналност моля. Няма да си плащам за да гледам какво е ставало преди еди-колко си години на първите игри на глада. Какво ми дреме. Мога да го прочета някъде в нета и ще ми е същото удоволствието. Но неее. "Трябва да правим парии", сякаш нямат достатъчно... Отвръщават ме...

    Коментиран от #3

  • 3 Само да кажа

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Някой си там":

    КАПИТАЛИЗЪМ, БРАТО. аКЦИОНЕРИТЕ ТРЕА ДА СА ДОВОЛНИ.