13 Август, 2022 14:36 3 602 12

Мария Бакалова с нови роли

  • мария бакалова-
  • роли-
  • филми

При София Копола и Джери Сайнфелд

В деня, в който по българските екрана излиза черната хорър комедия с нейно участие "Убийствена игра" (Bodies Bodies Bodies), Мария Бакалова влезе в заглавията и от другата страна на океана. Специализираното издание Deadline обяви новите два проекта с нейно участие. Това са филмът Fairyland, продуциран от дъщерята на Франсис Форд Копола - София, а Unfrosted: The Pop-Tart Story - първият режисьорски опит на комика Джери Сайнфелд. Все още не се споменават подробности за ролите, но изданието уточнява, че във втория ролята ще бъде малка.

В своя профил във Фейсбук 26-годишната българска актриса реагира с думите: "До момента това беше прекрасна година и това е всичко, което ще кажа засега."

Fairyland е адаптация по романа на Алисия Абът "Мемоар за моя баща", който разказва за Сан Франциско и неговия пъстър живот през 70-те и 80-те години малко преди и малко след избухването на епидемията от СПИН. Режисьорът ще бъде Андрю Дърам, а в историята за баща и дъщеря Бакалова ще си партнира със звезди като Емилия Джоунс, Джина Дейвис, Коди Фърн и певеца на "Куийн" Адам Ламбърт.

Когато нейната компания American Zoetrope придобива правата за филмиране от Абът през 2013 г., София Копола възнамерява сама да напише сценария заедно с Дърам. В крайна сметка тя остава на борда само като продуцент, заедно със своя брат Роман Копола - номиниран за "Оскар" за сценария на "Царството на пълнолунието", който написа в съавторство с Уес Андерсън.

"Приказка за амбиция, предателство, захар и застрашителни млекари", така се представя Unfrosted - режисьорския дебют на известния комик Джери Сайнфелд. През 1963 г. компаниите за зърнени закуски Kellog's и Post водят ожесточена надпревара кой ще създаде най-продавания продукт. Във филма, който е продуциран от стриймиг гиганта Netflix, участват още Хю Грант, Мелиса Маккарти, Ейми Шумър, Джеймс Марсдън, Крисчън Слейтър и др.

Deadline припомня, че Бакалова изгря на екрана заедно с "Борат: последващия кинофилм" на Саша Барон Коен, получавайки номинация за "Оскар". Освен в Bodies Bodies Bodies, който в момента е по екраните, и излезлия по-рано по Netflix "Балонът" на Джъд Апатоу, догодина ще я видим в дългоочаквания филм на Marvel "Пазители на галактиката 3" като съветското куче Козмо. Предстои ѝ и приключенската комедия "Меден месец" по Amazon Prime Video - компанията, който показа и "Борат".


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен

    24 3 Отговор
    От кръста надолу всички сме артисти
  • 2 О, свещен ужасТ...

    24 2 Отговор
    Пак ли за това ... (самицензурирано) бре?!?
  • 3 Мишо

    30 6 Отговор
    Хайде пак това грозно, селско недоразумение показвате.
  • 4 роко

    29 1 Отговор
    Тея да ги не е фанала ,маймунската шарка.
  • 5 да питам само

    33 2 Отговор
    даровитото ни нещо защо е омазано с .айна? роля ли е или поредния ѝ талант?
  • 6 Механик

    28 3 Отговор
    Вижте снимката! Това е лицето на "новото нормално". Хресва ли ви? Ако ви харесва, нека е така, но ако не ви харесва, правете висчко възможно за да спрете с натрапването му!
  • 7 Страхотно ...

    12 2 Отговор
    ...е , че ще играе куче . И то съветско . Вероятно това ще е ролята на живота и .
  • 8 Еколог

    14 2 Отговор
    "Изгряла" била Мичон на екрана, според статията де...въпросният плевел "цъфна" там, и като същи инвазивен вид вече няма отърване от него...Цветята да му мислят...
  • 9 Пурко

    26 2 Отговор
    В единия филм нашата звезда ще играе ролята на Шипков храст, а в другия щяла да озвучава някакво говорещо куче... Ще трябва да учи да лае сега.. Абе важното е че е холивудска звезда, нали тъй?
  • 10 Кавалджиев

    18 2 Отговор
    Бас държа,че и двете са добри кавалджийки.

    Коментиран от #11

  • 11 Духтев

    11 1 Отговор

    До коментар #10 от "Кавалджиев":

    Подценявате ги, колега! Убеден съм, че нищо от духовата секция няма да им се опре!!!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.