7 Януари, 2015 16:25 1 957 1

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс станаха родители

  • блейк лайвли-
  • райън рейнолдс-
  • родители

Двамата са пазили раждането в тайна

Холивудските актьори Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс посрещнаха на бял свят своето първо дете, съобщи „Дейли Мейл“.

27-годишната актриса е родила детето точно преди Нова година. Събитието е станало в общия дом на двойката в Ню Йорк. Раждането обаче е било добре пазено в тайна и родителите дори не разкриват пола на бебето.

Все пак E! news достигна до новината, че бебето е момиче и най-вероятното му име е Вайълет.  Според UsWeekly бебето се е родило по-рано от предвиденото, но то и неговата майка се намират в добро състояние.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс сключиха брак през септември месец на 2012 г. след 11-месечна връзка.  По време на техния брак 38-годишният Рейнолдс винаги е твърдял, че иска голямо семейство. Лайвли пък признава, че да стане е майка винаги е  било нейна мечта.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марияна

    0 0 Отговор
    Да беше се позакрила малко, че то ц.ците й целите отвън.