11 Ноември, 2016 00:00 1 446 1

Батман ще играе злодея в новия Спайдърмен (видео)

  • майкъл кийтън-
  • батман

Майкъл Кийтън се завръща към филмите за супергерои

Майкъл Кийтън се завръща към филмите за супергерои, но този път в ролята на злодея в предстоящия епизод на Спайдърмен, съобщи „Контактмюзик“.

Президентът на студиата "Марвъл" Кевин Фийдж каза пред в. "Торонто сън", че Кийтън ще играе злодея в "Спайдърмен: Завръщане у дома".

Майкъл Кийтън изпълни ролята на крилатия отмъстител от Готъм в "Батман" от 1989 г. и в продължението "Батман се завръща" през 1992 г. Той беше номиниран за "Оскар" за превъплъщението си в актьор, който в миналото е бил известен с ролите си на супергерой в "Бърдмен" (2014).

"Спайдърмен: Завръщане у дома" е първият филм от поредицата, продуциран от "Марвъл". В главната роля е Том Холанд. Режисьор е Джон Уотс. Излизането на филма по екраните е насрочено за юли 2017 г. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.