Last news in Fakti

11 Декември, 2016 23:00 10 652 4

Мистериозно чудовище бе изхвърлено на плаж в Нова Зеландия

  • нова зеландия-
  • чудовище-
  • мистериозно-
  • обект-
  • изхвърлен от океана

Снимките на странния обект възбудиха разгорещени спорове в интернет

Мистериозно чудовище бе изхвърлено на плаж в Нова Зеландия - 1
Снимки Фейсбук

Странен обект, изхвърлен на плаж в Нова Зеландия, предизвика сериозни дискусии и разпалени спорове в социалните мрежи.

Въпросът, който започна да тревожи съзнанието на интернет потребителите, след като снимките на мистериозното нещо се появиха във Фейсбук, беше: "какво е това?" Отговорите обаче се оказаха многобройни.

Големият предмет, целия покрит с големи черни миди е бил забелязан на плаж в северната част на страната от местна жителка. Тя публикувала снимката във Фейсбук с въпроса: "Просто съм любопитна да разбера... Някой знае ли какво е това??! Изхвърлено е от океана на плажа Меривай."

Мистериозно чудовище бе изхвърлено на плаж в Нова Зеландия

Жената продължава своя коментар: "Изглежда като огромен червеи с черупки. Никога не съм виждала едно от тези странни и забавни създания, които просто се появяват."

За местния сайт stuff.co.nz тя заявила: "Всъщност първо мислех, че е изхвърлен кит, но когато го приближих беше нещо толкова странно."

Какво точно представлява странният обект, разпали сериозни дебати в интернет. Някои предполагаха, че може да е странен вид изкуство, други предполагат, че става дума за част от стар кораб, претърпял корабокрушение. Дори се появяват предположения като: "Мидено чудовище с плитки" и "Извънземна капсула на времето".

В същото време, това масивно "нещо" и загадката около него, са като излезли от филм на ужасите.Мистериозно чудовище бе изхвърлено на плаж в Нова Зеландия


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jorkata

    14 2 Отговор
    Pernishki Ohliuv
  • 2 Васичка Атанасова

    3 4 Отговор
    НА МЕНЕ МИ ПРИЛИЧА НА ТРОПИЧЕСКО ДЪРВО
  • 3 АЗ С ДЪЛГОТО ИМЕ

    14 2 Отговор
    Това е полов член на извънземен динозавър.
  • 4 Пурко

    7 1 Отговор
    Каквото и да е, Македония е неговата родина,от Охридското езеро ще да е.