31 Декември, 2018 07:00 10 647 1

Вашият хороскоп за днес, 31.12.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Овните ще правят всичко по най-добрия начин, хубавя ден за празнуване за Раците

Вашият хороскоп за днес, 31.12.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще имате доста повече неща за вършене от обичайното. Планирайте времето си внимателно, защото може да не ви стигне за всичките ви мащабни планове. Но пък ще направите всичко по най-блестящия начин.

Телец

През последния ден на 2018 г. си дайте сметка доколко искрени сте били във връзката си и как ще я карате оттук нататък, какво точно искате от живота и дали ви стиска да го направите. Бъдете искрени пред себе си, изчистете съзнанието и посрещнете новата година с чисто сърце и душа.

Близнаци

Днес ще трябва да се пораздвижите малко. Настроение няма да ви липсва, дано и компанията ви да е на ниво, макар че е добре да не се опитвате да се налагате прекалено. Весело посрещане на Новата 2019-та.

Рак

Един хубав ден за празнуване, гледайте да приключите по-рано онова, което сте обещали, за да имате време за приятелите си и за една чудесна новогодишна вечер, изпълнена с чудеса.

Лъв

Малко притеснени ще сте дали всичко ще стане точно както искате. Оставете тези неща и се наслаждавайте на мига, дори и не всичко да наред, по-важно е настроението ви да е на ниво, тогава всичко ще се получи супер.

Дева

Последен ден от 2018-та. Традиционно се правят равносметки, така че може да започвате. Може и да не се задълбочавате твърде много, важното е да поддържате настроението на висота и да сте готови да гръмнете шампанското, когато часовника удари 12.

Везни

Настроението ви ще е отлично, макар че пак няма да си позволите да почивате. Сякаш нещо ви подбутва непрестанно да действате. Хубаво е да намерите време и за самите себе си и най-вече, за да посрещнете Нова година.

Скорпион

Последен ден от годината е, дано успеете да приключите с всичко, което сте си планували. Гледайте да не пропуснете Новата година, улисани в разговори. Приятно посрещане!

Стрелец

Сякаш малко се притеснявате дали ще успеете да държите под контрол и непредвидимото. Ами трудничко е, но обикновено успявате. Защо поне една нощ не се опитате просто да бъдете себе си? Весело посрещане.

Козирог

Имате достатъчно енергия да организирате не едно, а няколко новогодишни тържества. Но улисани в приготовления, не забравяте ли най-важното – доброто си настроение.

Водолей

Днес вече може и да се сетите къде се намирате и какво става. Важното е да имате един човек до себе си, на чието рамо да можете да се облегнете. Тогава може да посрещнете дори малките зелени човечета, а какво остава за Новата година.

Риби

Ама днес сякаш сте станали не по обичайния начин. Не е нужно да мърморите и да се сърдите за всяко нещо. А и не е нужно да се притеснявате, че годината си отива, преживявали сте го много пъти, дай Боже и още няколко пъти по толкова да ви се случва. Усмихнете се, идва ново начало.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Астролог

    0 0 Отговор
    Измишльотини от зад**ка ти, Венелино!.. Карай я така и през 2019!..