Last news in Fakti

4 Януари, 2019 07:00 17 597 4

Вашият хороскоп за днес, 04.01.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Шанс за забогатяване за Близнаците, възможност да се отблагодарят за Стрелците

Вашият хороскоп за днес, 04.01.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес основна ценност за вас, колкото и меркантилно да звучи, ще бъдат парите. Ако се абстрахирате от определенията, може да сте действително продуктивни и да получите съответния финансов резултат. В крайна сметка парите са вид оценка на вложените усилия.

Телец

Потребностите на семейството днес ще излязат на преден план. Макар че колкото и да е странно това няма изобщо да попречи на работата ви, напротив ще увеличи трудовия ви ентусиазъм.

Близнаци

Имате реален шанс да забогатеете. Дали с помощта на опита или с повечко усилия, звездите ви дават шанс сами да решите.

Рак

Днес можете да си позволите да бъдете старомодни. Това ще ви придаде неповторимо обаяние и ще свали доста бариери при общуването с малко познати хора.

Лъв

От вас просто струи енергия. Постарайте се да й намерите достойно приложение. Хубаво е да използвате тази сила съзидателно, защото в противен случай дълго ще трябва да отстранявате последствията.

Дева

Днес ще усетите недостиг на сили - както физически, така и душевни. Последното е доста опасно, така че избягвайте компанията на твърде емоционални хора.

Везни

Днес съдбата ви изцяло ще зависи от собствените ви емоции. Не се опитвайте да търсите логика в случващото се, напълно безполезно е.

Скорпион

Ще сте ужасно нетърпеливи, няма да ви свърта на едно място. Но пък можете да канализирате тази енергия в много по-полезна за вас. Само си го поставете за цел.

Стрелец

Ще имате рядката възможност да се отблагодарите на онези, които са ви направили добрина. Нещо, което отдавна сте отлагали, ще започне да се развива от само себе си.

Козирог

Ще постигнете успех, макар че резултатите ще са далеч по-скромни, отколкото сте очаквали. Не надценявайте способността на околните лесно да се поддават на чуждо влияние.

Водолей

Днес ще бъдете до такава степен обсебени от някаква идея, че ще сте напълно непоносими събеседници. Спрете се сами, докато не го е направил някой друг.

Риби

Постарайте се днес да въплътите в живота си макар и само една от множеството идеи, които се въртят в главата ви. Ще спечелите не само уважението на околните, но ще се повиши и самоуважението ви.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 богат и беден

    1 0 Отговор
    как си мадам!?
  • 2 Мър мър

    0 0 Отговор
    Никой не може да открадне чужда жена ако тя е щаслива ФАКТ!!!!
  • 3 Язе

    0 0 Отговор
    Не си падам по жени !!! :)
  • 4 Падам си

    0 0 Отговор
    По котки ;)