31 Януари, 2019 20:41 3 616 1

Съдят Гуинет Полтроу за $3,1 млн.. Счупила ребрата на старец

  • гуинет полтроу-
  • актриса-
  • съдебно дело-
  • съдят-
  • ски инцидент-
  • подсъдима-
  • пенсионер-
  • счупени ребра

Мъж твърди, че е бил блъснат от актрисата по време на ски

Съдят Гуинет Полтроу за $3,1 млн.. Счупила ребрата на старец - 1
Снимки: shutterstock

Холивудската актриса Гуинет Полтроу се оказа подсъдима по дело, което може да ѝ струва над 3 млн. долара.

Според обвинения, звездата е счупила ребрата на старец и го е оставила да лежи в безсъзнание, след като го блъснала в гръб на ски писта. Неприятният инцидент обаче, не е от сега. Той се е случил през 2016 г. в курорта Диър Вали в американския щат Юта.

72-годишният пенсиониран специалист по оптометрия Тери Сандерсън заяви на пресконференция в Солт Лейк Сити, че, преди да получи нараняванията си, той чул "истеричен писък", а след това бил блъснат в гръб. Това се случило на 26 февруари 2016 г. на пистата за начинаещи скиори в курорта Диър Вали.

Мъжът си спомня, че полетял напред и паднал на земята, а след това загубил съзнание.

Адвокатите на пенсионера имат и свидетел, който се намирал на пистата по време на случилото се. Той потвърдил историята на Сандерсън и заявил, че е видял Полтроу да го блъска в гръб, съобщава АП.

От името на актрисата, нейната говорителка Хедър Уилсън направи официално изявление, в което отхвърли обвиненията, наричайки ги "неоснователни".

Сандерсън твърди, че след като го блъснала, 46-годишната холивудска звезда го оставила контузен в планината и не потърсила помощ.

Говорителката на Диър Вали Емили Съмърс заяви пред медиите, че курортът не може да коментира съдебното дело, докато то не приключи. Освен това срещу тях също е заведен съдебен иск.

Делото срещу Полтроу влиза в съда едва сега, защото през последните 3 години Сандерсън бил възпрепятстван от адвокатите на актрисата, с които се свързал още през 2016 г., както и заради факта, че му отнело доста време да се възстанови от падането и сътресението на мозъка, което получил.
Пенсионерът заяви пред медиите, че когато се свързал с адвокат, който представлява актрисата, не му е било предложено нито обезщетение, нито извинение.

Съдят Гуинет Полтроу за <img alt=
Снимки: Instagram

Ски инструктор, който е бил заедно с Полтроу на пистата, както и членове на семейството и приятели на звездата се изказаха в нейна защита, уверявайки, че тя не е причинила падането и инцидентът е изфабрикуван.

Въпреки това Сандерсън, който търси от звездата обезщетение в размер на 3,1 милиона долара, отрече да я съди заради статута ѝ на богата знаменитост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АЛ КУРОПАТКИН

    22 1 Отговор
    като си сложи очилата и ........не може да я объркаш,прилича на още 1000 човека на пистата