7 Април, 2019 07:00 20 784 3

Вашият хороскоп за днес, 07.04.2019 г.

  • хороскоп

Труден ден за представителите на водните знаци

Вашият хороскоп за днес, 07.04.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Чаровни сте не ще и дума, но сте склонни да използвате чара си, за да направите някои дребни пакости. Е, ако не прекалявате, всичко ще е наред, дори малко по-забавно от обикновено.

Телец

Работохолизмът понякога е хубаво нещо, но днес може да се почувствате напълно изчерпани и изтощени. Все пак днес е неделя, дължите си малко почивка и добро отношение към самите себе си.

Близнаци

Имате страхотни планове за днес, но гледайте да не ги провалите поради липса на средства. Не бъдете прекалено разточителни, правете си добре сметката. Може да зарадвате онези, които обичате и като измислите нещо забавно, не е нужно непременно да влагате купища пари.

Рак

Не е от най-лесните ви дни. Всичко ще се случва трудно и с цената на много усилия. Но пък ще разберете, че имате приятели, на които можете да разчитате и такива, които само са се правели на приятели.

Лъв

Днес ще ви се наложи да се потрудите сериозно. Мърморенето и недоволството едва ли ще ви помогнат, така че просто се залавяйте за работа. Добре е да не влагате ненужни емоции и да не се преуморявате, защото нервната ви система е силно пренатоварена.

Дева

Мнението на приятелите ви ще е особено важно за вас днес, дори може да е решаващо за действията ви. Може би се осланяте на помощта им за предстоящия ремонт в къщата си. Бъдете готови и за не много ласкави отзиви на поканата ви.

Везни

Бихте могли да докажете детективските си качества при разбулване на секретна информация. Концентрацията ви и способността да разнищвате загадки ще са на нужната висота. Само не се заблуждавайте, че можете всичко, защото изтрезняването от тази заблуда може да е доста болезнено.

Скорпион

Май сте си поставили твърде много задачи за днес, а в същото време искате просто да поскитате и да побъбрите с приятели. Защо не промените графика си, в крайна сметка сами сте се набутали в този калъп. А и не всичко е толкова неотложно.

Стрелец

Стягайте багажа и тръгвайте нанякъде, просторът мами навън, а и жаждата ви за приключения е толкова силна. Пролетта застъпва с пълна сила, а с нея и коктейла от хормони силно ви замайва. Просто тръгвайте навън и не му мислете много.

Козирог

Днес ще трябва да претеглите приходите и разходите. Добре е да се замислите как да увеличите постъпленията и да не изпадате в безсмислени самоанализи. Не се изкушавайте да вземате пари на заем, много трудно ще ги върнете.

Водолей

Много подходящ момент да се откажете от вредните си навици. Излишъкът от енергия може да ви накара да действате необмислено. Усеща се желанието ви за конфликти, овладейте го. Самооценката ви днес може да се окаже доста измамна.

Риби

Днес ще имате нужда от по-голяма доза търпение, все ще се намери кой да ви ядоса. Проявете повече разум и не се впускайте в спорове и безкрайни обяснения. Не се учудвайте и не се дразнете от глупостта на хората, за да не останете неприятно изненадани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Въпрос:

    0 1 Отговор
    Защо не си заврете асцендента "там къде слънце не огравя"?