Last news in Fakti

13 Април, 2019 20:28 36 003 10

Ретроградна планета носи положителна промяна на някои зодии

  • юпитер-
  • зодии-
  • ретрограден

Някои ще имат повече късмет за сметка на други

Ретроградна планета носи положителна промяна на някои зодии - 1
Снимка: Shutterstock

След ретроградното влияние на Меркурий, идва ред на това на Юпитер. Планетата попада в тази фаза от 10 април до 10 август, но вместо да носи нещастия, ще радва много хора. Според астролозите ще има обрати в живота на представителите на определени зодии.

Точно на 10 април Юпитер влезе в знака Стрелец. Родените под този знак не бива да се настройват за лоши неща, защото ги очакват по-скоро успехи, възможности за развитие на работното място и нови връзки, пише tialoto.bg.

Положителното въздействие на ретроградния Юпитер ще даде тласък на онези, които имат купища проблеми за разрешаване. Някои ще имат повече късмет за сметка на други, които ще се сблъскат с доста препятствия по пътя към мечтаната цел. На други планетата ще донесе повече самочувствие.

Телец, Скорпион и Козирог

Родените под тези три знака ще имат най-много трудности. Емоционални и избухливи, те трудно ще се концентрират. Според специалистите до 10 август те не бива да разчитат на интуицията си, защото може да ги подведе и да ги накара да вземат неправилни решения за своето бъдеще. Самоконтролът през това време е много важен.

Рак, Стрелец и Риби

Хората с тези зодии ще са доста самонадеяни. През периода ще се чувстват объркани и нещастни. По отношение на интелектуалното им израстване, планетата ще им помогне да подредят живота си и да поправят грешките, направени в миналото. Ретроградната фаза е и възможност да се извинят за онова, което са причинили на най-близките си хора и да се научат да носят отговорност за постъпките си.

Овен, Лъв и Водолей

Те ще усетят до голяма степен положителната страна на ретроградния Юпитер. Ако до момента не са намерили своето поприще, от 10 април нататък ще имат възможността за реализация на някои техни планове, която ще им отвори вратите към мечтаната работа. Те ще могат да се самоусъвършенстват, да разкрият целия си потенциал и най-сетне да подредят живота си.

Близнаци, Дева и Везни

Нелек период очаква хората с тези знаци. Те не бива да витаят в облаците и да мечтаят, а по-скоро да се върнат към грешките, които са сторили в миналото. Добре е да седнат и да си направят план за следващите няколко седмици, за да може да осъществят по-лесно целите си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Guðmundsson

    10 1 Отговор
    Голям праз.
  • 2 Хайл

    20 2 Отговор
    Да попитам-тая планета знае ли че е ретроградна
  • 3 МНОГО ЩЕ

    6 2 Отговор
    МИ ДРЕМЕ
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ломски

    9 1 Отговор
    Чудя им се на тия дето вярват на тия глупости.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Октопод

    4 0 Отговор
    Дано тази планета да донесе нещо положително за Българският народ! След като политиците имат само отрицателно въздействие !!!!
  • 8 Тъпизми

    2 0 Отговор
    Абе скрийте ги тези глупости, колко прост трябва да си, че да вярваш на тези тъпизми ?
  • 9 ЦЕЛУВКА СЪС ЕЗИК МЕЖДУ СЛАВИ И АЗИС

    0 0 Отговор
    Местя го
  • 10 доктора

    0 0 Отговор
    Глупости еми като има кой да им вярва на тези празни прикаски планети ни контролират звезди ни контролират извънземни ни контролират европа ни конралира америка ни контралира уж бяхме независима държава кога българина ще се съвземе и ще започнем да произвеждаме в таз държава някоя стока все внасяме кога ще произвеждаме стока кога кажете ми