Last news in Fakti

20 Юни, 2012 17:01 1 272 0

The Prodigy с нови песни на SPIRIT of Burgas

  • spirit of burgas-
  • the prodigy-
  • бургас

Подгряват канадците Sum 41

Легендарните The Prodigy се завръщат на SPIRIT of Burgas с планове за нов албум. На 4 август публиката край морето ще има уникалния шанс да е една от първите в Европа, която ще чуе на живо парчета от дългоочаквания нов албум на групата, носещ работното все още заглавие How To Steal A Jet Fighter.

Очаква се той да бъде „по-мрачен” и тежък, както самият фронтмен на британците Лиам Хаулет каза в едно от първите си интервюта по повод новата тава. Той сподели, че след парти албума от 2009-та Invaders Must Die всички са супер ентусиазирани да са отново заедно в студио, както и от по-тъмния и „сериозен” стил на парчетата, който той самият предпочита.

Канадската банда Sum 41 ще зарови пръсти в бургаския пясък непосредствено преди гигантите The Prodigy. Те ще оставят без дъх от танци, подскоци и ще изкарат всички видове движения от телата ни. На сцената на SPIRIT of Burgas ще прозвучат парчета както от последния студиен албум на бандата, Screaming Bloody Murder, така и незабравими златни хитове.

The Prodigy разтърсиха Централния  плаж на Бургас през 2010 година. Това, което ни очаква от тримата британци това лято, обещава да надмине предишното им участие, съобщават организаторите.

До момента от How To Steal A Jet Fighter, който очакваме до края на годината, групата изпълнява парчета като A.W.O.L и Dogbite, а съвсем скоро ще научим и заглавията на останалите нови тракове, които ще чуем на SPIRIT of Burgas.

Подготовката за концерт им вече е факт. Изгражда се най-голямата сцена в България и на Балканския полуостров с размери 27 на 18 метра и височина 20 метра.

“Най-великата денс група за всички времена” (според класацията на сп. Mixmag) обещава мощно изпълнение, влудяващи сценични ефекти и както винаги уникален сетлист, които няма как да не гарантират поредното неповторимо Beck’sperience изживяване на плажа на SPIRIT of Burgas. Част от всичко това ще бъде и Beck’s – немска марка бира номер едно в света, която за поредна година с гордост партнира на фестивала.

Феновете на Chase & Status ще могат да видят изпълнението им на живо на 5 Август, вместо на 4ти. Промяната е продиктувана от проблеми с програмата на групата, които засегнаха и SPIRIT of Burgas. Ето и специално съобщение до всички вас от Chase & Status".

SPIRIT of Burgas е най-мащабното музикално събитие в България, създадено и развиващо се по европейски стандарти. Първото издание на фестивала е през 2008 г., като от самото начало и до днес Община Бургас е съорганизатор на SPIRIT of Burgas, който се провежда под патронажа на кмета господин Димитър Николов.

SPIRIT of Burgas 2012 се осъществява с професионалната подкрепа на Калоян Лалев и 24/7 Event Company, Асен Якимов и Joker Media Rental и не на последно място Solar. Те са в основата на повечето промени в тазгодишния фестивал, както и на концептуалното му развитие в една по-модерна и атрактивна посока.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА