Last news in Fakti

11 Януари, 2021 12:55 63 330 47

Невероятна развръзка с пияната водеща

  • пияна водеща-
  • фен тв-
  • софия джамджиева-
  • актриса-
  • певица

Изцепките на София Джамджиева донесли невиждан рейтинг на "Фен Тв", където тя е водеща

"Не изглеждам ли малко странна, пияна и надрусана?" Това пита тв водещата София Джамджиева по музикалния канал "Фен тв" свой зрител навръх Нова година. Колоритната певица и актриса, която нашумя с изявите си в музикалното шоу "Пееш или лъжеш", а след това и с успешните си превъплъщения в "Като две капки вода", се появи на екран в новогодишната нощ видимо почерпена.

С премрежен поглед, рошава и доста развеселена, София оживено ръкомахаше и изпълняваше музикалните желания на зрителите в продължение на 6 часа. Леко неадекватното ѝ състояние я направи звезда в социалните мрежи. Забавни видео клипове и колажи с изцепките на 30-годишната Джамджиева заляха интернет, а рейтингът на "Фен тв" скочи до небесата. Дори зрители, които никога не са гледали музикалния канал, търсеха в интернет новогодишното предаване с нейно участие. В профила на "Фен тв" в социалните мрежи зрители, които не са запомнили името ѝ, питаха в колко часа е предаването с "русата водеща", за да го гледат.

Първоначално шефът ѝ Виктор Касъмов бил шокиран от изпълненията и отзвука, който предизвикаха новогодишните поздрави. Решил да накаже с глоба София, която отскоро е водеща в телевизията. Заради обявите, че "Фен тв" търси водеща, плъзнаха слухове, че Джамджиева е уволнена.

"2020 г. гърмиш шампанското в ефира на "Фен тв". 2021 г. телевизията си търси нова водеща", гласи един от колажите с реална обява от най-популярния сайт за намиране на работа. Обявата обаче няма нищо общо с новогодишното поведение на София и е за друга позиция в медията. Когато видяли, че рейтингът значително се е вдигнал, а блондинката се е превърнала в истинска сензация, началниците размислили и дори решили да ѝ дадат бонус от половин заплата - 600 лв., но с уговорката издънката ѝ повече да не се повтаря.

София обаче настоява, че не е била пияна, а просто влязла в роля. Тъй като била професионална актриса, решила да играе ролята на почерпена водеща. Разбира се, малцина приемат за чиста монета думите ѝ. "Шефът ми се обади по телефона и ми каза: "София, бъди малко по-забавна!". Така започнах да се правя на много пияна и да играя, но явно някой от зрителите е решил, че е наистина, а аз съм актриса. Нито съм употребила наркотици, нито алкохол. Няма как да бъда пияна на работа", защитава се Джамджиева и категорично отрича да е уволнена.

Факт е, че някои от зрителите късат нервите и на водещата, и на останалите зрители, с неадекватните си обаждания. Артистичната София търпеливо изслушва дори най-досадните от тях, които често са солидно почерпени и угажда на всичките им прищявки само, за да останат пред малкия екран. Актрисата не за първи път изненадва зрителите така. Веднъж води предаването облечена като елф, а друг път се появи в ефир по пижама само, за да разчупи монотонното обявяване на поздрави за различни хора. Шампанското, което гръмнала в ефир навръх Нова година и шумно озвучено с писъци и крясъци, всъщност било ябълков сок. "София все пак е водеща на забавно предаване, аудиторията ѝ е такава. Не е водеща на публицистично предаване, че да я съдим толкова строго", бранят я редовни зрители на музикалната телевизия.

Атрактивната София, чиитo рoдитeли ca актьорите Aлбeнa Чaкърoвa и Eмил Джaмджиeв, ce бoри зa пoпулярнocт още oт рaннитe cи дeтcки гoдини. Рожденото ѝ име е София-Хени, а от трите брака на майка си има по-малка сестра Радоя. Киното и музиката станали нейна страст, когато била едва на 5 години. Тъй като и двамата ѝ родители били актьори бохеми, София била отгледана от баба си, режисьорката от БНТ Цветана Янакиева.

"Майка ми често отсъстваше. Винаги беше някъде. Баба ме отгледа, а сега се грижи за моя син. Тя изпълняваше ролята на майка и на възпитател, докато майка ми по-скоро беше моя приятелка и човека, с когото се веселя", признавала е Джамджиева. Дядо ѝ, актьорът Илия Чакъров, я записал да пее в хор "Атлантик" и с него София учacтвала в музикaлни фecтивaли, кaктo у нac, тaкa и в чужбинa. След 7 години в хора гласовитата изпълнителка решила, че ще се занимава с балет и се записала в школата за танци "Веда Джуниър", но прекъснала и балетните си занимания заради следващото си увлечение – киното. Като тийнейджърка получила първата си роля в италианския филм "Бягството на невинните". Там играела еврейско момиче на име Жералдин, което бяга от немците по време на Втората световна война.

Оказва се, че освен в пеенето София има талант и в актьорството. Кандидатствала в НАТФИЗ, най-вече по настояване на майка си. Приели я в класа на Ивайло Христов. Състудентка е със Снежана Макавеева и Ева Данаилова, но на втората година зарязала следването. Зaпиcала ce нa курc пo дрaмaтургия във Филмoвa къщa "Бoянa" и дoри зaпoчнала рaбoтa кaтo acиcтeнт във някoи хoливудcки прoдукции. Работила е с имена като Гейбриъл Бърн, Жулиет Бинош и Ейдриън Броуди.

Преди 6 години Джaмджиeвa сви семейно гнездо с нашумелия с участието си в първия сезон на "Х Фактор" оперен певец Мaртин Aлeкcaндрoв, който е с 24 години по-възрастен от нея. Той е бaщa нa eдинcтвeния ѝ cин – 4-годишният Виктор, но неотдавна се разделили. София показа артистичния си и музикален талант в "Като две капки вода". Известно време работи и в дублажа. Липcaтa нa ceриoзни музикaлни и aктьoрcки aнгaжимeнти я принуждaвa дa зaпoчнe рaбoтa като водеща във "Фен тв", зa дa издържa cинa cи, разказва още "Хотарена".


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 74 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    181 4 Отговор
    пияна водеща-весела телевизия
  • 2 ами

    131 2 Отговор
    щом това са най-важните новини, ок ще кликаме, кво да се прави
  • 3 гост

    116 1 Отговор
    Пияна жена - цирк. 2 пияни жени - панаир .
    - българска поговорка .
  • 4 Живи и здрави

    78 2 Отговор
    А каква манджа с грозде е семейството ...
  • 5 Да я вземат

    54 2 Отговор
    В бтв,нова или канал 1. Поне ще е весело.
  • 6 Пламен

    18 19 Отговор
    Фен съм на това предаване, и не от тови случай.
  • 7 Гост

    92 2 Отговор
    И мен да ме накарат да бачкам на нова година и аз ще съм на мотика
  • 8 Киро

    57 13 Отговор
    каквато водещата такива и зрителите и коментаторите.АЗ НЕ СЪМ ОТ ТЕЗИ.

    Коментиран от #35

  • 9 Тея праят страхотен секс

    12 7 Отговор
    Веднъж се облажих

    Коментиран от #43

  • 10 истинко

    63 9 Отговор
    Първоначално и аз се стегнах - как може пияна телевизионерка да води предаването!!?? В последствие се отпуснах и ... о ужас - забавно ми беше! Хареса ми това разчупено водене на предаването! Вие ако искайте си гледайте онези скучни шизофренни зомбита от партийните телевизии, дето са им написали какво да прочетат в новините си....

    Коментиран от #14

  • 11 Ай стига бе

    59 9 Отговор
    Била актриса. Завършила е само първи курс. А дали тя би отишла да я лекува "доктор" завършил медицина само първи курс?

    Коментиран от #24, #39

  • 12 Верно ли?

    55 5 Отговор
    Дали е била пияна или не е била,кво значение има?!Важното е проЗтолюдието да цъка и да гледа сеира.Тва е печелившето на Територията!
  • 13 Ал Капоне

    24 6 Отговор
    А какво ни интересуват пияни мисирки не знам само.
  • 14 Верно ли?

    25 2 Отговор

    До коментар #10 от "истинко":

    То по същата логика затова порносайтовете са с най-голям трафик!Едно време по едни по-разкрепостени времена имаше и т.нар. голи новини,когато водещите жени "новинарки" се разсъбличаха по време на предаването.
  • 15 То пък голям проблем стана

    55 4 Отговор
    Била се лигавила, била на градус и тем подобни. Човек ще каже,че става въпрос за централните новини по CNN, съдейки по отзвука. Даже си беше много сериозна, имайки предвид в каква пошла чалгарска телевизия работи.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Гост

    16 28 Отговор
    Беше пияна на куче тая к0вра. Хич да не са парк на артистка.
  • 19 София , имам доста за къркане

    7 13 Отговор
    Интересува ли те ?
  • 20 Нивото на зрителите

    32 2 Отговор
    На този канал е убийствено високо
  • 21 Кермен

    24 6 Отговор
    А бе хайлази вие що не ходите на работа,аз поне съм пенсионер и взимам от бате ви Бойко 50 кинта допълнително към пенсията!!!
  • 22 Кински

    27 2 Отговор
    Да е жива и здрава.важно е да си истински .пък кой квот си иска да коментира.и аз да бях нямаше да я уволня.такова е предаването
  • 23 Така, е София

    7 2 Отговор
    Шефовете се слушат, пък и може да си си представила Йонко в душевна близост, няма страшно...!
  • 24 Б. М.

    27 4 Отговор

    До коментар #11 от "Ай стига бе":

    Така ли? А какво ще кажеш за Георги Парцалев? Дали е актьор, след като НЕ е завършил дори първи курс?
  • 25 Пламен

    18 3 Отговор
    'Видимо почерпена', е много субективно твърдение. За мен, например, беше 'видимо непочерпена'. Така че, кой е прав?
  • 26 Браво на жената!

    14 3 Отговор
    На Българският зрител му е нужна и малко по разчупена и разтоварваща телевизия за да забрави за час, два за толупите и крадливите кофи и подлизурковци в реалният живот...
  • 27 дявола

    11 4 Отговор
    Как само простотията е важна и коментирана ,как само се радвате на глупостите а важните ги отхвърляте на стани
  • 28 МАЛКА пенсИЯ

    16 5 Отговор
    И кво,като е била почерпена.В навечерието,на Н.година е.Предаването,бе СУПЕР.Мъйнов и Сърчаджиева,по БНТ,нищо не показаха.

    Коментиран от #34

  • 29 Какво

    8 4 Отговор
    толкова стана....ако беше през 1989-та разбирам, но сега сме 2021....Совите не са това, което бяха....Светът се променя, това е...!
  • 30 уртумурдук

    11 3 Отговор
    Браво на момичето ! ! !у
  • 31 Име

    18 3 Отговор
    Браво на момичето поне прави шоу.
  • 32 Софиянец

    13 3 Отговор
    Някой да и беше подал тестера за алкохол и наркотици в устата за доказателство пред камерите. Не ги ли проверяват на входа още
  • 33 Кошлук Ов

    9 3 Отговор
    Почвайте да давате на водещите по всички телевизии по бутилка уиски половин час преди предаването.
    За Юки от БтВ по 1 и 1/2.
  • 34 Кой бяга от хубавото

    13 7 Отговор

    До коментар #28 от "МАЛКА пенсИЯ":

    А дали президента бе по-добрата гледка...
  • 35 Роки

    7 8 Отговор

    До коментар #8 от "Киро":

    Харесвам весели щастливи и позитивни женички. а ти предполагам си чакал и гледал великата реч на мърлявия ни президент. изритан от любяща съпруга и приютен от трезвата и благоверна деса
  • 36 Тодор Живков, бе велик човек!

    6 5 Отговор
    Боко ти си виновен лансираш чалгата а забранвваш Народните танци
  • 37 Срамота

    8 0 Отговор
    Да каже на майка си и на баща си, че не е била надрусана и пияна, а е "играла"
    Чак бонус щели да и дават. Е това е пример!
  • 38 Име

    8 2 Отговор
    Аз я гледах на нова година и спрямо това което даваха по бтв и нова си беше много по-забавно, а тоя нейния шеф да не се прави на луд, защото тая водеща и Йовко му правят предаването гледано. Другите са или скучни или са сложени само защото имат гумени цици и стоят да зарибяват зрителите
  • 39 Готин

    4 4 Отговор

    До коментар #11 от "Ай стига бе":

    Ти изглежда си от тези дето ги лекуват ,,дипломи,, а не хора. Да знаеш, познавам титуловани ,,дикторя,, дето за отрицателно време ще те пратят в гробищата.

    Коментиран от #41

  • 40 Стас

    4 3 Отговор
    Айде,стига,де! Много си е шест момата. Разрошена е леко,не е рошава. Рошави са ония двете близнета-певиците сладки,къдрави, брюнетести Влади и Алекс.
  • 41 готин ама не

    7 0 Отговор

    До коментар #39 от "Готин":

    Явно липсата на диплома ти е комплекс, за да получиш такава се иска доста учени, а след това и можене
    По-лесно е да разглобяваш и сглобяваш по цял ден и да завиждаш на хората, които са учили и имат добра професия и реализация, различна от тази на посредствените и злобни хорица.
    Самиятти избор на ник показва дълбоки комплекси, готин, колко да си готин - явно колко си щом се налага сам да си пишеш, че си такъв, във въображението си вероятно си
  • 42 аз съм Веска

    5 0 Отговор
    СЕИРДЖИЙСКА НАЦИЯ. И АЗ Я ТЪРСИХ- ЗА СЕИР , НЕ ОТ ЛЮБОЗНАТЕЛНОСТ .
  • 43 Стара чанта

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "Тея праят страхотен секс":

    Абе, наистина ли би си легнал с това ?
  • 44 Дедо Туш

    3 1 Отговор
    Всяко чудо за три дена !
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 ВЕЖЛИВИЯТ

    1 2 Отговор
    Бих я треснал и пияна.