Last news in Fakti

2 Февруари, 2013 21:02 1 219 3

Първо брачно предложение от космоса

  • брачно предложение

На 14 февруари 2013 г. 35-годишен французин ще бъде първият човек, който ще направи сватбено предложение на приятелката си от космоса на височина 30 километра над Земята, съобщава компанията ApoteoSurprise, цитиран от bTV.

Космическият полет на спeциалния балон ще бъде изцяло заснет - от старта до пристигането на любовното послание в стратосферата.

Французинът Себастиян e заплатил за странната си приумица 4990 евро на френската компания ApoteoSurprise със седалище в Дисниленд-Париж. Фирмата е специализирана в романтични и зрелищни венчавки в Града на любовта. Сватбеното предложениe ще бъде направено в Деня на влюбените - Свети Валентин.

Снимка на двойката и надписът "Ванеса, ще се омъжиш ли за мен?" ще бъдат закачени за гигантски балон с хелий. Той ще бъде пуснат в небето от професионалисти. Балонът ще бъде оборудван с видеоапаратура.

След 2-3 часа любовното послание ще достигне височина 30 километра. Последните кадри от апаратурата ще показват сферата на земното кълбо в далечината.Балонът ще се спука, ще се отвори парашут, който ще достави снимачната техника на Земята. А кандидат-женихът ще покаже клипчето на възлюбената, която ще стане първата дама, получила предложение за венчавка от космоса.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПОСЛАННИКА

    1 0 Отговор
    На предложения от космоса трудно се отказва :-)
  • 2 Коста

    1 0 Отговор
    Дано не тръгне да се развежда. Какъв срам ще бере след тази дандания.
  • 3 Кофти

    0 0 Отговор
    По принцип предложението за брак не трябва ли да е изненада за жената? А гтози тук целия свят го знае кога ще предложи, това е такава тъпотия.. Излишна показност