24 Юли, 2013 15:17 20 951 1

Бащата-убиец: Ваня, много те обичам!

  • ваня-
  • мис българия-
  • риалити-
  • баща

Риалитито „Мис България 2013“ „срещна“ претендентката Ваня с убиеца на майка й, който е  и нейна баща – Илко Попчев.

Точно преди 16 години Емилия Попчева е била пребита и удушена от съпруга си ден след рождения й ден. Оттогава Ваня е отгледана от роднините по майчина линия и от 3-годишна не е виждала баща си.

Организаторите на предаването заснеха видео с Илко, в който той дори не направи опит да се извини на дъщеря си... или да й поиска прошка.

"Не искам да виждам посланието му. Не искам да разговарям с него и смятам, че Господ ще го накаже", плачеше Ваня, но въпреки това водещите – Камелия и Кирил Ефремов успяха да я убедят да изгледа видеото.

"Всички сме грешници на този свят, малко или много. Не съм я виждал от 16 години, от толкова сме разделени, да ме извинява много. Много се развълнувах като я видях в "Мис България", каква хубавица е станала. Прилича на майка си, макар че на нея косите й бяха по-светли", заяви Илко.

"Ако има желание, ако иска нека да ми се обади, нямам нищо напротив да се чуем, да се прегърнем. Вяня, татковото, обичам те много. Ще ти стискам палци до край", каза той на дъщеря си.

"Няма да си променя мнението. Няма да го потърся. Съжалявам! Знам, че съм твърде крайна, но той ми е отнел най-ценното. Както съм успяла до сега да живея без него, така и занапред ще бъде", категорична е разстроената Ваня.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 трезво мислещ

    1 0 Отговор
    Абе господа вий тея специално ли ги подбрахте такива кой дете на убиец,коя магистрална,коя фригидна,коя плашило за крокодили,коя махленска осведомителна агенция,коя лумпен,коя неграмотна,ма то май всичко такова нескопосано като самата телевизия.Отделно,че наистина момичето не е виновно с нищо за житейската си драма,но тея от тази тв7 да вземат за малко екстаз да вкарат и някой мексиканка метреса на някой наркобарон,и шоуто ще е пълно.Жалко за едно жалко подобие на медия,която си позволява да се подиграва с такъв формат на конкурс който да служи за бележки и извадки на подрастващите момичета.Всички сте за разстрел щом така освинвате и последно останалите стойностни неща които и без това изчезват.