Last news in Fakti

21 Декември, 2022 12:15 1 981 3

Робърт де Ниро след обира в дома му: Добре съм

  • робърт де ниро-
  • обир-
  • коледни подаръци

В понеделник 30-годишната Шанис Авилес нахлу в дома на актьора в опит да открадне коледни подаръци

Робърт де Ниро след обира в дома му: Добре съм - 1
Снимка: БГНЕС

Робърт де Ниро заяви, че се чувства "добре" след като е бил събуден от сериен крадец, за когото се твърди, че се опитвал да отмъкне подаръци изпод коледната му елха.

79-годишният актьор от "Разяреният бик" наруши мълчанието си, след като в понеделник 30-годишната Шанис Авилес беше арестувана в градската му къща, наета за 69 000 долара на месец в Горен Ийст Сайд в Ню Йорк.

Де Ниро изтичал долу по халат, докато полицаите арестували заподозряната, но се разбрало, че между него и Авилес не е имало пряка конфронтация.

На въпроса на репортерите от "Ню Йорк Поуст" пред дома му как се справя след инцидента, той отговори: "Добре съм."

The Post съобщи също, че след инцидента в градската къща е пристигнал ключар, за да поправи вратата на мазето, през която е проникнал нарушителят.

През целия ден полицаи продължиха да охраняват имота на Де Ниро, като навън остана паркиран крайцер на нюйоркската полиция.

11-годишната дъщеря на Де Ниро, която той има от бившата си съпруга Грейс Хайтауър, с която се раздели през 2021 г., също е била вкъщи и е спала в друга спалня, когато е станало нахлуването.

Стан Розенфийлд, PR представител на актьора, направи кратко изявление, в което посочи, че актьорът няма да коментира повече инцидента, като добави:

"В момента не правим никакви изявления относно обира във временния дом под наем на Робърт де Ниро".

Авилес вече е била издирвана за поредица от други кражби с взлом и досега е била арестуван 26 пъти, включително 15 пъти тази година.

Сега тя е обвинена в кражба с взлом и е била отведена в участъка "Ленокс Хил", преди да бъде отведена в Манхатънския наказателен съд за повдигане на обвинение.

Източник от полицията казва пред "Ню Йорк Пост", че когато пристигнали полицаите я намерили да опакова празничните подаръци на Де Ниро в чанта и да разглежда iPad-а му.

CBS New York съобщи, че последният ѝ арест е бил на 13 декември, а около месец по-рано е арестувана след кражба на 700 долара от католическа църква в Астория


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нигро

    3 4 Отговор
    Путин е виновен.
  • 2 Ром Бакарди

    5 5 Отговор
    Две нища ма узадачават вав таз статия-парвото е, какво точну аджеба е искала да чорели таз серийна крадла? Кви коледни пудараци-кви пет лева...можи би е тарсила паре кеш, диаманте, часовници сас злату, синджимки, гривни, а после ужким-не ве, аз исках да зема пударацити изпод елхата! Втору-ко е туй пулицейски крайцер, дет уж бил спрял пред дома на ауктьора? Нещу кораб ли е, аутомобил ли е, камион ли е....чеша са по главата и ни спирам да умувам.
  • 3 Мамалев

    5 4 Отговор
    Мръсен,гаден, скапан жабар !