Last news in Fakti

26 Ноември, 2023 21:41 9 442 3

Пълнолунието в Близнаци ще донесе сериозни промени за 5 зодии

  • пълнолуние-
  • близнаци-
  • промени-
  • зодии

Вижте кои са те

Пълнолунието в Близнаци ще донесе сериозни промени за 5 зодии - 1
Снимкa: Shutterstock

Ноември ще завърши ярко и ще ви донесе вдъхновение и жизнена енергия.

Диспозиторът на Пълнолунието, Меркурий, ще бъде в знака Стрелец в съвпад със Слънцето и Марс, което показва най-оптимистичното настроение. В допълнение, бъдещият възел в Овен ще даде най-силния и положителен аспект на тригона на Меркурий, така че в този ден можете да подпишете документ, да отидете на пътуване или да започнете да учите (или може би да получите диплома), което в крайна сметка ще има кармично въздействие върху целия ви живот.

Знакът Близнаци, в който ще е Пълнолунието, отговаря за документите, пътуванията и ценните книжа. Това означава, че всички знаци ще трябва да бъдат внимателни при подписване на някакъв вид споразумение или получаване на паспорт, сертификат, диплома.

Ето кои 5 зодии ги очакват сериозни промени на 27 ноември:

Овен

Въпреки че Пълнолунието ще се проведе в сектора на роднините и преместването, диспозиторът е в сектора на разширяване на мирогледа. Сякаш чрез енергията на 27 ноември ще откриете нови хоризонти, които са свързани с вашето личностно израстване, пише edna.bg.

Може да отидете на важно за вас обучение и да получите диплома. Възможно е голяма международна компания да се обърне към вас с предложение за работа. Каквото и да се случи, след Пълнолунието ще почувствате голям прилив на енергия и желание за действие.

Близнаци

Пълнолунието е във вашия знак, което означава, че завършвате определен етап от живота си и най-вероятно в този ден можете да подпишете някакъв документ. Диспозиторът Меркурий ще бъде във вашия сектор на отношенията, така че това може да се отнася до брак, развод, намиране на работа или покупка на недвижим имот.

Можете също така да отидете на среща и да се вдъхновите от мъж, защото Пълнолунието се случва при сливането на Слънцето и Марс. Това означава, че човекът ще бъде доста откровен, емоционален и оптимистичен.

Дева

Пълнолунието се случва във вашия сектор на житейски цели, постижения и кариера. В този ден можете да получите повишение или да научите за решение на по-висшестоящ от вас. Възможно е вашият проект да има нов лидер.

Вашият личен статус също може да бъде променен: брак, развод, уволнение или назначаване на длъжност. Диспозиторът на Пълнолунието Меркурий обаче ще бъде във вашия сектор на недвижимите имоти, а целта може да е свързана с покупка или продажба на жилище.

Смело можем да кажем, че на 27 ноември ви очаква постижение, но никак няма да ви е лесно. В момента на Пълнолунието хороскопът ви ще е с напрегнат Т-квадрат с акцент върху сектора на отношенията. Има вероятност да вземете важно решение относно партньора си.

Стрелец

Пълнолунието е в знака на вашето партньорство, което означава, че в този ден връзката ви ще бъде под максималното внимание на Вселената. Това означава, че са възможни или развод, или покана за съвместен живот.

Като цяло в момента на Пълнолунието може да се случи фатално запознанство, диалог в интернет и/или някакво активно внимание към вас. Ако сте в брак от дълго време, тогава внезапна промяна (например решение за покупка или продажба на апартамент) може да дойде от вашия партньор.

Риби

Пълнолунието настъпва във вашия сектор на жилищата и недвижимите имоти, което означава, че може да решите да продадете апартамент или да направите сделка за покупка по време на Пълнолунието.

27 ноември ще бъде изключително важен ден за вас, защото диспозиторът на Пълнолунието ще бъде във вашия сектор на целите ви в живота. Това, което ще ви се случи, ще играе ключова роля в цялата ви съдба. Може да доведе до невероятни финансови резултати.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Дядо финансист

    2 0 Отговор
    Палома палома дедовата
  • 3 Василка гилдия космонавти

    1 0 Отговор
    Ще поръчам на илон мъск да направи ракета за изтрелване в космоса с около 300 400 места даже нема да стигнат. Много космонавти