Last news in Fakti

22 Декември, 2023 09:34 3 915 1

Най-вредните свекърви според зодията

  • класация-
  • рейтинг-
  • свекърви-
  • зодия

Рейтингът на свекървите е условен, защото всеки човек е уникален

Най-вредните свекърви според зодията - 1
Снимкa: Shutterstock

След сватбата проблемите не свършват: майките на съпрузите често се намесват в отношенията на влюбените и усложняват живота на снахите си. Астролозите са направили класация на най-вредните свекърви, с които трябва да внимавате.

12-то място: свекърва Везни

Везните се славят с уравновесения си характер, така че едва ли ще станат чудовищни ​​свекърви. Те знаят как да бъдат тактични и дипломатични и да не се намесват в живота на младото семейство, дори ако наистина им се ще. Снахите понякога трябва да попитат свекърва си за съвет, за да поддържат приятелски отношения с нея и да бъдат приемани като чудесен партньор за нейния син.

11-то място: свекърва Близнаци

Представителите на този знак са свикнали да работят, но в същото време често се оплакват от умора. Такъв им е характерът. На снахите се препоръчва да покажат състрадание и искрено съчувствие, като не забравят да похвалят свекървата и да ѝ правят комплименти. Само по този начин е възможно да се поддържа хармония в отношенията.

10-то място: свекърва Стрелец

Свекървата Стрелец може да се превърне в опора за младо семейство, но само ако снахата се отнася с уважение към нея. Тя ще помогне на трудолюбивата жена във всичко, но няма да толерира мързел. Жените, родени под този знак, няма да търпят съвети относно живота си, така че снахите не трябва да се опитват да налагат мнението си, ако свекървата сама не го поиска.

9-то място: свекърва Козирог

Козирозите се считат за твърди, но справедливи и това е вярно. Свекървата Козирог няма да се сърди за дреболии, но ще запомни подлостта и няма да я остави без отговор. Да се ​​сприятелиш с такава свекърва не е трудно, но не бива да искате материална подкрепа и винаги трябва да се вслушвате в нейния съвет. Козирозите най-често са мъдри и могат да помогнат на младото семейство да избегне много грешки.

8-мо място: свекърва Риби

Чувствителните Риби виждат през хората, така че няма смисъл снахите да се преструват на нещо, което не са. Свекървите от този знак не са лоши, защото не се стремят да се налагат, да идват на гости по пет пъти на ден. Напротив, те много уважават личното пространство. Въпреки това е по-добре да не влизате в конфликт с такава свекърва. В разгара на кавгата тя винаги ще намери някой виновен и този някой най-вероятно ще сте вие.

7-мо място: Свекърва Скорпион

Свекървите Скорпион не желаят зло на снахите си, но ревностно ще защитават любимите си синове в случай на кавга между съпрузите. Представителките на зодията бързо променят гнева си към милост, но рядко забравят обидите, така че трябва да бъдете внимателни с тях във всичко. Колкото по-малко свекървата участва в семейните дела, толкова по-малко причина ще има да се ядосва на снаха си. Милите подаръци, както и вниманието и грижата, ще помогнат за поддържането на добри отношения.

6-то място: свекърва Водолей

Непредсказуемостта на Водолеите изисква ангелско търпение от околните, така че снахата трябва предварително да обмисли методи за успокояване на собствените си емоции. Една вездесъща свекърва с енергия може буквално да остави млада двойка изтощена. Нейните идеи винаги трябва да се реализират, което означава, че семейството трябва да участва в много вълнуващи неща: пътуване до вилата, каяк, ранно ставане и тичане в парка ... Фантазиите на тази свекърва са безгранични.

5-то място: свекърва Дева

Снахите, изправени пред свекърви Дева, ще си помислят, че пред тях стоят примерни дами, които винаги поддържат ред в дома си и имат време само за работа. Животът под един покрив с такава свекърва може да бъде истинско изпитание за силата ви. Снахите трябва да станат перфектни, да чистят, да посрещнат мъжете си в пълно въоръжение: умни, усмихнати и с пълна маса с лакомства. Приятелското отношение и простите тактики ще помогнат станете приятелка с тази свекърва: съгласявайте се с всичко, но правете нещата по свой начин. Ако свекървата живее отделно, всичко ще е наред.

4-то място: свекърва Овен

Самите Овни не са лоши хора, но отношенията с тях могат да бъдат напрегнати. Жената Овен, защитавайки сина си, може да се превърне в заплаха за всяко момиче, което посегне на кръвта ѝ. В началото свекървите правят добро впечатление: усмихнати са и са приветливи. Но, след брака ситуацията може да се промени коренно. Недоволството от снахата ще расте с всеки изминал ден, ако тя се осмели да изрази мнението си или откаже да живее по установените правила. Пълният контрол от страна на свекървата може да умори всеки, така че психолозите препоръчват на влюбените да помислят за собствен дом още преди брака.

3 място: свекърва Телец

Свекървата Телец може да се окаже голям проблем за снахата. Важно е майката на съпруга да знае всичко: дали синът ѝ е ял, дали е облечен според времето, дали жена му го обижда или го принуждава да работи много. Снахите трябва да бъдат подготвени за факта, че свекървата ще дойде без обаждане, ще установи свои собствени правила и ще научи всичко, дори и да го криете грижливо. Можете да се справите с такъв натиск, ако изпращате свекървата си често на пътувания или ѝ намерите хоби, което да я ангажира напълно.

2-ро място: свекърва Рак

Първоначално задушаващата грижа на такава свекърва може да се възприеме положително. Тя е готова да се притече на помощ, да се грижи за детето, да готви вечеря и да почисти апартамента. Въпреки това в семейния живот присъствието на свекърва Рак е уморително, защото тя ще се стреми да поеме юздите на властта във всичко, а снахата едва ли ще може да оспори лидерството ѝ. Тези, които мечтаят за спокоен живот, трябва да се откажат от съвместно съжителство.

1-во място: свекърва Лъв

Лъвиците като свекърви са добър вариант, но е много, много трудно да се угоди на такава жена. За нея синът ѝ винаги ще бъде на първо място, така че всякакви оплаквания относно поведението му ще бъдат посрещнати с враждебност. Лъвиците оправдават своята кръв за всичко и всичко трябва да се върти около тях и синовете им. А това означава, че снахата ще трябва или да се примири с това, или да се сдобие със собствен дом възможно най-скоро.

Разбира се, рейтингът на свекървите е условен, защото всеки човек е уникален. Въпреки това е важно снахите да се отнасят с уважение към майките на своите любими, за да не провокират взаимна враждебност още от самото начало.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ганю

    1 0 Отговор
    според проучване което съм правил
    за Румънците свекървата е добра
    само когато е студена и върху масата в моргата
    ама и за тъщите подобни ги ги приказват
    абе ако нея уцелиш добра мани мани