Last news in Fakti

8 Януари, 2024 09:31 2 821 4

4 зодии не са способни да създадат щастливо семейство

  • зодии-
  • семейство

Близнаците заемат челната позиция в този списък

4 зодии не са способни да създадат щастливо семейство - 1
Снимкa: Shutterstock

Въпреки изводите на астролозите, разводи се срещат при всички зодиакални знаци. Все пак проучванията на експертите показват, че при някои зодии това се случва много по-често, отколкото при други.

Според астролозите това се дължи на факта, че тези хора просто не са толкова склонни да правят компромиси. Освен това те са дръзки и не се притесняват да поемат по нов път без значение докъде вече са стигнали и какво са изградили.

Именно затова астролозите съветват да си имате едно наум, ако решите да свържете "завинаги" живота си с някой от представителите на тези знаци.

1. Близнаци

Те заемат челната позиция в този списък. Представителите на този знак са много импулсивни и самолюбиви. Те сменят често половинките си, защото имат нужда от нови емоции. За тях бракът е просто печат в паспорта.

Те имат нужда от постоянна интрига във връзката. Когато булото на любовта започне да отшумява и животът да влиза в своята рутина, те просто си събират багажа и си плюят на петите.

Те дори не обясняват причините за сбогуването си с половинката. В повечето случаи просто си тръгват, без дори да се сбогуват. Важно е да отбележим и, че Близнаците често изневеряват.

2. Водолей

Този знак не е лесен. Човек наистина трудно може да накара Водолей да се влюби. За хората от тази зодия на първо място винаги е била и ще бъде свободата им. Никоя любов не може да я замести. Те са много негативно настроени към нарушаването на границите в живота си. Водолеите не понасят да бъдат контролирани и да вършат домакинска работа.

Според Водолеите сватбата е просто загуба на пари на първо място и голям фарс на второ. Те рядко сключват брак.

Животът с Водолея може да е истинско предизвикателство, особено защото той не понася чуждо мнение. Може да напусне съпругата си във всеки един момент.

В света няма по-щастлив човек от Водолей, който току-що е подал молба за развод. В края на краищата тези хора са самотници по природа.

3. Стрелец

Представителите на този знак често се женят под влиянието на силни емоции, а импулсивните им действия често завършват с развод, защото партньорът им много бързо престава да бъде идеален.

След като натрупа опит и напусне семейството си, Стрелецът се впуска в нови приключения.

Намирането на подходящия партньор за траен брак не е лесно за Стрелеца. Това може да бъде само човек, който има еднакъв възглед за живота и връзките.

Избраникът на Стрелеца трябва да има свой независим живот и кръг от интереси. Рядко се срещат Стрелци на почивка със своята половинка. Съпругът на този знак трябва да разбере, че свободата е на първо място за Стрелеца. Но Стрелците рядко успяват да намерят такъв разбиращ човек.

4. Овен

Този избухлив знак е голям провокатор. Скандал направен от нулата не е постижение за Овните, а хоби. За тях семейството наистина означава много и те изпълняват задълженията си чинно.

Нещата опират до това, че ако направите нещо, което не е окей за Овена, то той веднага ще ви спретне чутовен скандал. В пристъп на ярост може да каже неща, без да мисли за последствията от тях.

Ако все пак се стигне до развод, Овните ще се държат много добре и ще опитат да оправят нещата.

Все пак обаче наистина се живее трудно с човек, когото непрестанно трябва да успокояваш и да стъпваш на тръни около него.

Източник: jenata.blitz.bg


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    8 0 Отговор
    Като започнат тези опростенчески глупости със зодиите , та се чудя дали и писачите , и тези които ги четат като истини , не са се пръкнали като Хомункулус !!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 мдаа

    3 0 Отговор
    Искат нови емоции, независимост, приключения и провокации. А б0й искат ли?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.