Last news in Fakti

11 Ноември, 2011 07:45 3 261 0

11.11.2011 е Деня на новите начинания и любовта

  • софия-
  • дата 11.11.2011 г.-
  • цветанка рангелова-
  • нумероложка-
  • сватба
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Денят на единиците е утре , сиреч неща, които са се бавили във времето си идват на мястото. Денят е много силен, освен духовно силен, той е силен от единиците, защото 11 значи позиция – взех решение , констатирах и отсякох, че се женя примерно. Това заяви по повод датата 11.11.2011 година нумероложката Цветанка Рангелова, първият български феномен по психотроника.

11,11 е 22 – това е най-благодатната цифра. С две 11 има още една цифра и прави 33 – в съглашенство с Бога. Общият сбор пък е осмица, което значи двоен успех. Така, че денят е много благодатен за нови начинания и трябва да се върви смело напред. Това е денят на „първите” хора. А човек не бива да се унася в успеха, защото може да остане и самотник при единиците, съветва Рангелова. Но тук единиците се бият, защото са цели шест на брой, а шест значи любов Двойката отпред на 2011 значи Бог. И 2 с двете нули в съвършенство до безкрая могат да вървят двойките. Денят е подходящ за бракосъчетания, смята нумероложката.
На въпрос какво ще донесе на страната ни този ден, Рангелова заяви: „Този ден ще донесе повече духовност. Двадесети век беше века на атеизма, а 21 век ще бъде века и на духовното и на бързата техника.
Според нумероложката, този ден не е опасен и за света. „Светът няма да изчезне, особено за тази дата, изключено. Бог не ни е създал за да ни унищожава. Бог ни гледа сеира, ако го има разбира се”, твърди Цветанка Рангелова.
Тя прогнозира, обаче, че през декември ще има извънредни събития в правителството. „Ще има чистка – едни ще станат посланици, други ще ги заместят”, каза Рангелова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА