Last news in Fakti

30 Януари, 2017 10:19 19 753 69

Защо Пецата от панелката се дразни от Григор

  • иво сиромахов-
  • григор димитров
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Трябва да имаш талант и да работиш много, но на Пецата му е ясно как се става известен - с връзки Григор Димитров е мъж на 25 години. Висок е 191 см, тежи 80 кг. Роден е в Хасково, а сега живее в Монте Карло.

Пецата е мъж на 28 г. Висок е 180 см, тежи 112 килограма. Роден е в софийски панелен квартал и сега живее в същия панелен квартал. Григор Димитров не знае за съществуването на Пецата, но Пецата знае за съществуването на Григор. И не само знае, но и се дразни от това съществуване.

Григор Димитров знае, че цената на успеха е изключително висока. Трябва да имаш талант и да работиш много, адски много, за да постигнеш нещо. Пецата смята, че талантът и трудът нямат никакво значение. Единственото важно нещо в тоя живот е да имаш късмет. И връзки. Но той, за съжаление, няма нито късмет, нито връзки. Иначе щеше да е много по-напред от Григор. Във всяко отношение.

Откъде накъде например Григор Димитров ще спи с такива красиви, световноизвестни жени, а Пецата не успява да навие дори грозничката Мими от съседния вход да си легне с него? Пецата смята, че е така, защото няма връзки, а не защото е полуграмотен, има огромно шкембе, а гърдите му висят като на свиня майка. Пецата разбира много от политика, икономика, здравеопазване и телевизия.

Към тях отношението му е еднозначно – “ай ше им еба майката връзкарска”. Най-много Пецата разбира от спорт. Защото постоянно гледа мачове по телевизията и нарича “Манчестър Юнайтед” “наште”. Пецата гледа и тенис. Но не се радва на успехите на Григор Димитров.

Според Пецата Григор Димитров е родоотстъпник, щото не бил дошъл на някакъв турнир в София навремето. Когато Григор Димитров бие, Пецата смята, че това е само защото има връзки. Пецата по принцип не харесва известните, защото му е ясно как са станали известни – с връзки. От известните харесва само Миле Китич и Волен Сидеров.

Пецата мрази много Никол Шерцингер, защото си ляга с Григор Димитров, а не с него. Нарича я “оная мангалка” и често влиза във фейсбук страницата ѝ, за да я “храни”. Това му дава самочувствието, че е големата работа. Пецата е убеден, че светът е несправедлив.

Ако беше справедлив, той щеше да живее в Монте Карло и да спи с “оная мангалка”, а Григор Димитров щеше да гние в панелния апартамент, да седи пред телевизора в размъкнатия си анцуг, да пие домашна ракия и да замезва със зловонно кисело зеле. Но така е, като няма връзки. Очите на Пецата се насълзяват от ракията и от завистта, той гаси телевизора, дотътря се до самотната си спалничка, тръшва се в леглото, пръдва и захърква.

(от фейсбук)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Господинов

    103 19 Отговор
    Сиромаховски др.съци - словоблудство по актуални теми и опити за справяне с комплекси, чрез симулация на интелектуална активност.
  • 2 гощо

    114 22 Отговор
    Сиромахов сега като нахрани средностатистическият човек от краен панелен квартал по добре ли ти стана? И твойте напъни да си известен май не ти се получават много!?!? Тука за местна употреба да храниш себеподобните!?!? Ти нали си добре сложен,нямаш корем и цици,не пиеш домашна пАрцуца с кисело зеленце?!??! Сиромахов ти си комплексиран провинциалист като 99%от колегите ти дето се чуствате важни като храните клетият ограбен Българин!!!! Аееее да ходиш да върнеш кравите и тихичко в ъгъла там!!??

    Коментиран от #9

  • 3 Владо

    52 14 Отговор
    Няма лошо, добре изказана е комплексарщината, която вбесява и мен.
    Направо като четох коментари за Гришо и не ми се вярваше, че живя с такива хора в родината си.
    Ама да си имаме уважението, българи сме и киселото зеле си е деликатес!!!
  • 4 Путко Мафани

    72 17 Отговор
    Сиромахов,
    Пресоли манджата за пореден път... От всичките ти творения които съм чел, стигам до извода, че ти и не можеш по друг начин.
    - При теб изхождането винаги е в големи порции!
    Само, че всичко си има граници и по- важното е драги, какъв пример даваш и какво внушаваш с "произведенията" си?
    С какво си по- различен от Борисов? С какво си по- различен от този софийски цървул, който стигна до великата констатация, че видите ли материала е лош! Как очакваш да те приемат другите и да приемат българите по правило, когато всеки "ЕнТЕЛЕГЕНТ" като теб говори против собственият си род.
    Ти си типичния софийски декадент, който е решил че е нещо повече и че му е дошла гениална мисъл докато пуши в мазните покрити с найлон бараки на прочутата Витошка
    Не си нито Ницше, нито Гор Видал или пък Маркес...
    Иронията, с която щедро ни даряваш назидателно е гнусна и типично по Софийски малоумна!
  • 5 Senatus populus que Bulgarus

    54 15 Отговор
    Добре че са такива като Пецата, та да има кой да ти чете словесните д..рии, Сиромахов.
    Или си във възторг от Григор, или си дебел, тъп и завистлив общ работник от краен квартал. Не бъди толкова краен в поставянето на етикети на базата на един тенис мач, несериозно е. Готов си да те намрази половин България за да се издокараш колко си над нещата.
  • 6 Иван

    55 14 Отговор
    За пръв и последен път чета писанията на този човечец...Семпла работа, махленско ниво. Хора като този да ми говорят за провинциализъм, комплексарщина и връзкарство.... Жалка работа...
  • 7 ссс

    44 10 Отговор
    Сиромахов, сиромах си от към умствен багаж ! А Мимито от съседния вход не го баряй, защото то никак не е грозничко, даже е по красиво от Гришовите фусти. Особенно, ако го сравним със Сиренчето ! Иначе съм фен на Григор и вярвам, че той ще бъде първият българин с титла от щлемен турнир.
  • 8 тинтири минтири

    37 7 Отговор
    Сиромахов, дори във вашето шоу сте наричали Циганершингер на Григор последното "завоевание" !?!? А сценарийте ги пишете ти и още няколко интелектуални еякуланти, така че ай по-спокойно ! И аз чета коментарите към Григор и виждам, че голяма част от тях са били справедливи, разбира се има и чисто злобни и глупави, но хора всякакви ! Впрочем ти които си сипал на Пецата, че "разбирал" от всичко та ти от кога взе от спорт:да разбираш при положение, че освен вдигане на вилица, лъжица и чашка друго не си тренирал ?
  • 9 maradona

    21 1 Отговор

    До коментар #2 от "гощо":

    Съгласен съм с това, което казваш, освен с частта за "комплексирания провинциалист". Селяндур и комплексар е състояние на вътрешния човек а не диагноза по местоживеене. Какти има боклуци и читави хора десето поколение столичани , така има и от същите категории десето поколение хора на село. За останалото си абсолютно прав.

    Коментиран от #10

  • 10 гощо

    17 4 Отговор

    До коментар #9 от "maradona":

    Не знам дали мога да ти обясня какво имам предвит! Работил съм с групи хора от малки градове и си имам моето мнение! А иначе си много прав за това,че има на всякъде всякакви хора! Аз лично съм израсъл в центъра на София и имах много диви селяндури съседи из махалата!
  • 11 ключаря

    33 16 Отговор
    Г-нСиромахов, искам да Ви го кажа в очите, но надали ще имам тази възможност.Не защото сте велик и недостъпен, а защото обстоятелствата са такива.Та: - предпочитам човека с ц.ците, като свиня и корем, толкова голям, че да не може да си види пикалото без огледало, предпочитам го пред Вас.А спрямо Григор Димитров - от какъв зор Вие заемате позиция, каква Ви е играта, той искал ли Вашата протекция?
    И още нещо - за човекът с "недостатъците" не е сигурно, че е съвсем виновен, но Вие определено сте.А за Григор - аз,съм сигурен, че ако поставите 100 момчета в равни условия с Григор от самото начало - 90 ще имат подобни резултати, а поне един ще е по-добър от него.Григор няма особена заслуга, че е зарибен от малък с тениса, че е имал свободното време да го тренира, а от разговор с треньори знам, че не е и толкова евтино - значи трябват тати, мама, спонсорче, база, т.е. наистина късмет, а зщо не и "връзки" - кой да е избрания да тренира.
  • 12 баш батка

    30 7 Отговор
    Абе аз спрях да гледам телевизия заради подобни, сега решил да ми съчинява тъпотии. Аман от бездарници!
  • 13 внввн

    35 6 Отговор
    Не всички дето живеем в панелките и не можем да играем Тенис сме като описания по-горе екземпляр! Не ми е ясна целта на статията?
    Да се осмее българския народ в лицето на един измислен негов представител - или да се величае определен талантлив представител от същия този народ? Сигурен съм обаче че и автора не знае !

    Коментиран от #16

  • 14 ЧНГ

    29 7 Отговор
    Само тотален комплексар като др. Сиромахов може да напише подобна глупост.Май той е Пецата , а Слави е Григор.Другото са подробности!
  • 15 кроко

    24 7 Отговор
    Защо иво сиромахов се дразни на пецата? Защото иска да ни напомни за жалкото си съществуване. Извинете го че го прави по такъв ограничен начин, толкова са му възможностите на махленския манталите. Просто не му обръщайте внимание.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 факт

    19 10 Отговор
    сиромахов ..фамилията ти говори достатъ4но .за теб..и така...григор 4е има талант явно има...но ако е нямал така наре4ените ''връзки'' или доооста пари4ки... то сега 150 процента да си е вкущи и да гледа телевизия като теб..сиромахов...такова е положението в бългрия..от където идва и другия факт 4е пецата пак е бил прав за разика от теб...има хора които са имали 10 пъти пове4е талант от григор..но нямат подходящия 4овек ..който да му даде тласък за да тръгне по пътя на григор и наистина да го мине в всяко едно отношение..независимо дали е тенисист ..футволист каратист или какъвто и да е там..така 4е за едно може да си обеден сиромахов 4е има стотици сигурно и хиляди по талантливи от григор има и още как ..просто те нямат подходящите хора на подходящите позиции за да имат шанса на григор..така 4е нека бъдем реалисти..такава ни е държавата вси4ко става с ''връзки'' дори и един обикновен общак да станеш пак са нужни много връзки или да бутнеш някъде бакшиш4е за да станеш прост общак...разбира се това не омаловажава таланта на григор..мом4ето си е имал талант имал е нужните ''връзки'' и нещата са се полу4и ли...но и не трябва да не си признаем 4е със сигурност е имало много по талантливи мом4ета от григор които оба4е не са имали необходимите ''връзки'' и сега гледат григор по телевизията питайки се как така някой който е бил много по слаб тенисист от тях сега той е някъде там..а те са си вкъщи..е..те едва ли се питат защото и на тях им е ясно..защо!!!
  • 18 Мsux

    22 15 Отговор
    Някой хора много ги е яд, защото се припознават в написаното. Човека си е прав, когато Гришо падаше , всички го мразеха и обиждаха, почна да бие и всички пак са му фенове. Не знам как са другите държави, защото не съм пътувал много. Тук обаче има прекалено много хора които са лош материал. Като почнеш от циганите - те са ясни. Смрадливи, крадливи, неграмотни - те са около 1.2млн , 2.2 млн-а са пенсионерите. Турците са около 500хиляди. Ние сме 6.8млн-а ... остават 2.8 млн-а от тях като извадим 800хиляди ученици и остават 2млн-а. От тях като извадим неграмотните, мързеливите, криминалните и т.н. Остават 1млн това са хората които дърпат България напред всичко друго чака на готово. То и за това сме най-бедни , румънците бяха като нас, но сега при тях минималната заплата им е 750 лева - дръпнаха ни почти двойно. Това е истината, колко хора познавам дето се мислят за нещо , а реално са точно тия хора дето говорят само за връзки и горе описаното от Сиромахов. Някой ако ви говори клиширано : "смърт за депутатите", "всичко е връзки", не , че няма някаква истина, но ви препоръчвам да си плюете на петите.
  • 19 Гоуст

    28 8 Отговор
    Сиромахов толкова добре го е написал, че човек може да си каже, че Пецата в същност е него самият
  • 20 някоя

    21 6 Отговор
    Малиииии,колко много се засегнаха!!!!Да живее Григор Димитров!!!Напук на всичките ви простотии!
  • 21 Густо Майна

    13 4 Отговор
    Иво, фен съм Ви, ама този път се у.ра тотално... Направо се омаза! Срамотни са ти сравненията. Падаш много под нивото на въпростният Пецан. Направо се изсипа в мазе на столипиновска панелка!
    Надявам се да четеш коментарите?!

    Коментиран от #26

  • 22 Густо Майна

    27 3 Отговор
    Иначе за Григор - шапки долу! Това е: сърце, душа и халал да му е парата! Заслужена до всеки грош! Впрочем полуфиналът трябва да се върти във всички държавни служби. Да гледат как се работи! Ако искаш - първо трябва да дадеш!
  • 23 на пецата брачеда

    20 1 Отговор
    Да добавя само, че към връзките и късмета, трябва да имаш и дядо комунист, стар ДС кадър, тогава пък колко напред се дърпа не е истина.
  • 24 Аасдса

    10 14 Отговор
    Прав Е!!!
  • 25 на пецата брачеда

    22 5 Отговор
    Статията е вярна, но кариерата на Гришо показва, че на първо място е късмета, късмета, че има шанса да излезе в чужбина, ако си беше останал в Бълхария, рано или късно, щеше да е Пецата 2.
    Съжденията на Пецата също са верни, в Чалгария, без късмет и връзки, нямаш никакъв шанс.
    Пример:
    Онова момиче завършило Оксфорд, което си търсише работа в държавната администрация, така и не си намери, без връзки, само с един "гол" Оксфорд не става.
  • 26 и аз да попитам

    15 1 Отговор

    До коментар #21 от "Густо Майна":

    май си единственият фен?аз лично отдавна спрях да гледам ''шоуто'' на слави и точно заради огромният капацитет на сценаристите му !Имаше един росен петров толкова си беше повярвало ченгето,че си направи собствено предаване !?!За интересуващите се от великият сиромахов прегледайте някой лайфове/запис/ на александър ходещият по вода/у фейсо/. Отворих статията с идеята,че ще прочета нещо креативно или забавно и видях авторът та се уби всичко детско в мен :Д
  • 27 Иво Сиромаха

    11 4 Отговор
    Сиромах съм аз и душицата ми и тя-сиромашка!Всичко ми е сиромашко дотам че ракийка и зеленце си нямам ... сиромаха аз! Жив да ме оплачеш!!!Завидях със злобната си сиромашка душица на Пецата и написах няколко реда!!!Какво пък толкова е станало?Излях мъката си а вие ме нападате!!!Добре че поне Слави - сиромаха ме разбира че само той ми остана!!!
  • 28 Българин

    19 3 Отговор
    Добър спортист може и да се става с пари и малко природни дадености, но за много-добър трябва и талант.
    Престанете да се оправдавате с тези връзки и пари за собствения
    си мързел, немърливост, непостоянство и бездушие.
    Минаха годините в България, когато всичко ставаше с връзки.
    Ако имаш качества и постоянство можеш да постигнеш много и
    в нашата страна. Бъдете позитивни.

    Хубав ден
  • 29 БОКО

    14 9 Отговор
    Сиромахов,това е поредният ти малоумен коментар!Не знам защо си си въобразил ,че може да правиш коментари и да остроумничиш!
  • 30 Кирил

    7 11 Отговор
    Браво на Григор, но истината е, че на него не му пука и грам за България! Меко казано! А истината за панлеките е, че живеят много интилигентни хора, които така и не стигат до добра релизация! В случая предсатвянето на Пецата е на човек не от панелен блок, а на човек от дълбоката провинция, който е дошъл по времето на бума на строителството, продал си е земицата и прасетата на село и с една имотека за 35 години е взел панелка. И двете страни са еднакво виновни и объркани! Григор не е на тази планета, камо ли да се нарече Българин, а Пецата е по скоро от ПАНЕЛКА В БОБОВ ДОЛ!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 майна

    17 5 Отговор
    май Сиромахов го е яд на Хасковлията,а не пецата
  • 33 КОЧ

    11 6 Отговор
    Доста гнусни коментари.
  • 34 чичо Пешо

    17 9 Отговор
    чека ви коментарите и не проумявам. Никой ли не се замисли защо очевидно интелигентен човек като автора (не го харесвам особено), е написал този коментар. Мрънкащото и злобно българско племе си заслужава съдбата.

    Коментиран от #37, #56

  • 35 коги

    14 3 Отговор
    Тук Пецата Сиромахов за пореден път е словоблудствал на народен гръб! Пеца С, и ти не си като Ал Пачино и Робърт де Ниро ама никой не е тръгнал да те храни, нали? Не може всички хора да са богати и красиви, но независимо от това има много хора, които са си щастливи и така! А ти излезе една дребна, злобна душичка, която е известна, защото е разгънала един двуметров език и лиже задните части на учиндолския талант
  • 36 ключаря

    10 8 Отговор
    На всички, които сте сложили минуси на това, което съм написал, /явнo не сте съгласни, че ако поставим 100 произволно избрани български момчета при равни условия с тия, при които е тренирал и се е развивал Григор, 90 ще имат подобни на неговите резултати, а един ще е по-добър от него/ - ще напиша следното: Действието се развива през комунизма, седемдесетте години в малко провинциално българско градче.Сравнително нормален български учител по физкултура с ниска интелигентност/ каквато е на повечето спортисти и тогава и сега/, но обичащ хандбала, в часовете говори за хандбал, а в извънучебно време, занимава повечето момчета и момичета с хандбални тренировки.Рвзултатът:от четири класа с по 30 ученика с 45% мъжко представителство от 1962 набор 15 активни състезатели по хандбал, четирима национални състезатели и един/до ден днешен действащ/ международен съдия по същия спорт.Коментирал съм го в годините с хора от други градове и те са споделяли същото само че за други спортове.Май съм прав, а?
  • 37 чичо гошо

    9 1 Отговор

    До коментар #34 от "чичо Пешо":

    Чичо Пешо, явно ти не си разбрал дървения философ Сиромахов, как обича да храни българите. Може би, защото той попада в кръга на "живеещите в монолитно строителство"?

    Коментиран от #39

  • 38 ключаря

    4 3 Отговор
    При това, времената бяха такива, родителите в този провинциален град не вярваха на спорта и не даваха на децата си да "си губят времето много, много със спорт.Децата им трябваше да учат преди всичко за да завършат "висше", че да не работят и да се морят.И въпреки това без професионален спорт, само тренировки след училище - 15 след средното, попадат в професионалния спорт, 4 в супер професионалния, а един висше и международен съдия.
    Ами, ако тренираха от малки само това?
  • 39 чичо Пешо

    9 1 Отговор

    До коментар #37 от "чичо гошо":

    не бе човек, Иво прави това, което може най-добре - чрез сатира да усмива бг манталитета ни, защото ако се загледаш няма статия за българси успех, в която да не се изхдят няколко хейтъра. Вместо успехите на сънародниците ни да ни обедниняват то..... Всъщност обедниняват ни - да намираме отдушник на комплекса ни за малоценност, принизявайки по някакъв начин успеха на другите.
  • 40 ключаря

    11 1 Отговор
    Не, бе човек, истината е, че тениса и голфа бяха и си остават спорт за елита.Това е, както и да го сучете и увъртате.То за бедния българин в момента всеки спорт е скъп, но само таксата за качествен тенис корт може да откаже мама и тати с две деца, дори с по 800 лева заплата.А в провинцията това е таванът.В моя 20 000 град с по 800 лева чисти има много малко семейства.
  • 41 Лупи

    11 3 Отговор
    Г-н Сиромахов, не мислите ли, че написвайки специално тази безсмислена или в най-добрия случай маловажна статия не ставате, като Пецата и попадате точно в неговата категория на мразещ всичко и всеки? Да, ние сме българи и за добро или лошо си имаме и добри, и отрицателни черти, които са общонационални. Да вярно е че сме доста негативни в общонационален план, но моите извинения за конкретния случай с Григор изобщо не сте прав! Едва ли има и 5% от населението, което да попада в категорията описана от вас, което за мен е достатъчно изобщо да не се занимаваме с тези хора. Ние сме България, тук дори Исус да слезе да ни е цар след 1 година ще го "разкрием" и ще има недоволни. За добро или лошо вие също сте българин обаче и ако се имате за интелигентен човек направете нещо интелигентно и градивно за да подобрите и изправите това, което сметнете, че не е наред. Да се присмивате "тънко" на някой неизвестен образ, който изобщо не е представителна извадка и не описва масовия българин е меко казано глупаво и неуместно. Да има убийци, има алкохолици, има крадци и други черни овце сред нас, но определено това не са всички и не мога да се съглася, че щом има 1000 убийци то всички българи са такива или щом има 1000 плюещи Григор, то всички сме такива... Огледайте се, кой по дяволите не е горд от Григор в момента?
  • 42 Татяна

    6 9 Отговор
    Само като ви гледам имената ми иде да се гръмна. Поне научете малко граматика, ако вече не е безвъзвратно късно и тогава вземете да пишете каквото и да било. Дори хулите трябва да са написани грамотно, че да ви разберат: дали средностатистическиЯТ човек храни Сиромахов или Сиромахов храни средндостатистическиЯ човек. Справка учебника по граматика
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 аха

    8 9 Отговор
    И защо повечето , ненавиждат реалната действителност , която изразява Сиромахов.

    Пецата се дразни , като някой негов съсед паркира пред панелката с "нова" кола. Пецата се дразни , щото съдката в кварталния магазин е с препълнена торба на опашката.
    Пецата се дразни , и на съседа от петия етаж , дето си е купил "нов"климатик .
    Пецата се дразни , че се е родил Българин .

    И кой е ПЕЦАТА !!!
  • 45 Вань

    21 2 Отговор
    Всеки път, когато разлистя "мобиле''-то и се натъквам на нещо подобно като тази статия. Единственото, което ми прави НАЙ-СИЛНО впечатление е часовият диапазон на публикуваните коментари, а именно нормално "работно" време...Отделно - не съм виждал по-сериозни проблеми в панелните сгради, в сравнение с всички останали типове сгради. ; Григор Димитров все пак е БЪЛГАРИН и наистина е добър. ; Киселото зеле е уникално вкусно и полезно, наистина отварянето капака на бидона е миризлив момент, но не по-миризлив от сутрешното изхождане в тоалетната, особено след употреба на ВНОСЕН алкохол (не на няк'ъв си домашен самогон). ; Няма по-приятно питие от качествено СДЕЛАНА домашна ракия и дори, когато е истински качествена (без етилацетат например), цената ѝ (щото повечето хора определят качеството само по цената) никак не е ниска. Живи и здрави!
  • 46 ключаря

    7 2 Отговор
    Не бе, Татянче,
    хората може би са грамотни, но бързат като пишат.Аз например, работя и с "третата ръка" и с "третото полукълбо" пиша.
    Като прочета после какво съм написал сам се хващам, ама е късно.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Коко Джъмбо

    14 4 Отговор
    Сиромахов, Сиромахов... не знам дали осъзнаваш колко си смешен и жалък, особено като се вземеш насериозно.

    Утре с дългия плешив лаком комплексар ще направите партия, ще искате и вие да си сложите селските задници на жълтите павета и да продадете съвеста си на някой Пеевски или Прокопов.... Мчи така де, няма само бившото ченге със свинския нос да е депутатин, и вие заслужавате.

    Вие, които имате огромен дял в опростачването на клетия БГ народ, вече ще го опростачвате от депутатските банки. Разбира се, ако Пецата от панелката си пусне гласа за вас.
    Що ли не ми паднеш на здрачаване ей тук, в градинката зад панелката...
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Полуидиоти

    7 10 Отговор
    Уважаеми коментатори.Изглежда сте досатъчно негръмотни да разберете ирониятя в това произведение на Сиромахов.
  • 51 mf2

    10 5 Отговор
    Ивчооо, Ивчо...
    Нямам думи
    И то не защото написаното в това "творение" не е вярно, а защото е написано без грам талант.
    Бе да те питам директно: Ти с връзки ли успя да се намъкнеш в онова загубено шоу, или с "талнт и много работа"?
  • 52 Въчо

    13 2 Отговор
    Ивчо добре ли се чувстваш като наричаш 85% от нас българите със сръбското име "Пеца" и ни описваш по такъв грозен начин? Много от нас са положили много труд в това да се образоват, но за съжаление не всички сме имали късмет, а може би честността като качество на характера ни е попречила да освоим късмета си и сме се оказали в ситуацията, която ти с ирония и присмех описа.Какво като живея в панелка и се трудя като негар за да си платя сметките.Това срамно ли е? Да срамно, е но не аз трябва да се срамувам а такива като вас г.золизци. И все пак да знаеш, че "БИТА ОПРЕДЕЛЯ СЪЗНАНИЕТО" а относно тъпите спортисти като гришо, който не говори добре дори майчния си език и заради това, че тупа топата а тя му носи милиони от които той дори един лев не е дарил за Хитрино или друга кауза а пенсионери дават по 50лв за да помогнат и на фона на всичко това ти реши да ни наречеш "Пеци" браво на тебе. А и точно ти ли тръгна морал да ни четеш от позиция на просташко-вулгарното предаване, в което участваш. Едно ще ти кажа произвеждайте си тъпите чалги и не се правете на много изискани.
  • 53 Plovdiv

    10 2 Отговор
    "Авторът" на статията, каквото ще да пише и да прави, но нека не смее да слага себе си в общ контекст с Гришо. Григор Димитров е интелигентен, кадърен, достоен за уважение българин. А авторчето е точно копие на тоя, дето се е опитал да дамгоса в статията си, ама за това трябва интелект, който в случая е хипотетична величина.
    Иначе и аз не съм изцяло положително настроен към ГД. Заради издънването му на Олимпиадата, където отпадна умишлено. Заради пренебрежителното му отношение към останалите БГ спортисти в Рио. Заради тоталното му нежелание да се отъждестви с България, за разлика от "комшията" му Джокович примерно, който се гордее, че е сърбин. Не съм чул Григор да покаже явно, че държи на България.
  • 54 Достоевски

    7 3 Отговор
    Статията е комплексарска.
  • 55 Гост

    8 3 Отговор
    Сиромахов кви са тия глупости бе ? Себе си ли олицетворяваш със тоя Пеца от крайните квартали.
  • 56 кроко

    12 1 Отговор

    До коментар #34 от "чичо Пешо":

    Никой не обсъжда Григор Димитров в тези коментари. Обсъждаме бащата на героя Пецата - "очевидно интелигентен човек" и иво сиромахов са взаимноизключващи се неща. Ако беше интелигентен, щеше да го напише по интелигентен начин. В написаното от него няма никаква ирония, написаното показва че иво сиромахов е от същото "Мрънкащото и злобно българско племе", което оплюва! Прочети и други работи от него - той освен да мрънка и да плюе по мрънкащите и плюещите в България, друго не прави. иво сиромахов е използвал себе си за да обрисува героя си "Пецата"!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Kukercho

    4 6 Отговор
    Здравейте, Пецата беше в Перник вчера и онзи ден. Той много зе дразнеше, че в Перник се провежда "Сурва 2017", а не в неговия квартал?! Пецата се дразнеше на другите пияници-като него, без да разбира всъщност какво става, а повечето хора се забавляваха прекрасно!
    -Моля ви, не обръщайте много внимание на Пецата и другите, като него!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 ттТ

    6 0 Отговор
    Ако трябва да бъда честен, аз също се дразнех от Григо през миналите две години!!! Но никога не си позволих да го оплюя в нета или другаде. Простащината по негов адрес ме караха да се срамувам, че има толкова много цигани от български произхот... До колкото до Сиромахов съм 50/50
  • 61 локомотива

    10 7 Отговор
    ивчо,сиромахчо,ти си наи слабия артист при слави,същия си и като драскач,престани да се доказваш като такав,противен си
  • 62 Шеки

    5 4 Отговор
    писателя на този бълвоч да се уволни веднага
  • 63 джокович

    6 3 Отговор
    Как може да слагате Гришо и този екземпляр под общ знаменател?
    То все едно Сиромахов да се сравни с Айнщайн, Толстой или Пачино?!?

    Айде по-сериозно малко да го дава Сиромаха и да си знае точното място в йерархията?
  • 64 античалга

    4 6 Отговор
    Колко много комплексари се припознаха с Пецата ! Така е - истината боли. Едно е сигурно - винаги ще си останете комплексиран хейтъри :)
  • 65 Телевизора на Елвис

    4 2 Отговор
    Винаги ми е било много интересно, какъв друг пълнеж има Г-н Сиромахов, освен ето такива скандални пасквилчета и глупави шегички пускани от време на време по телевизията?
    Някои хора недоволстват, че Григор Димитров не се отъждествявал като Българин, не говорел добре езика и други ала-бала. За себе си е прав. Той е млад и световноизвестен гъзар-милионер в истинския смисъл на думата. На такъв просто не му отива да се отъждествява с такива като нас и като Ивчо плешивия. Свадливи-устати и крадливи мързели-далавераджии. Тъжно и жалко, но факт.
  • 66 Ицо

    14 2 Отговор
    Сиромахов,сиромахов и в акъла си сиромах.Ако не са "Пеците" от панелките,да ви гледат гротескната халтура бо босфор-тв с дългия рапон сериозно ще закъсате.На това му са вика да хапеш ръката която те храни.Тъпан Сиромашки!
  • 67 Крилья Советов

    9 0 Отговор
    Преди да започнем да се плюем, нека се огледаме! Какво виждате? България е официално най-корумпираната страна в ЕС! Да не сме се сблъсквали с корупция, шуробаджанащина и връзкарство - разбирам, но в България друго няма, това до ден-днешен е национален спорт. Колко хора са ми разправяли, че просто не ги вземат на работа, а им се смеят в лицето, защото имат човек за тази работа. И на мен са ми се подигравали. Представете си да си пуснете автобиографията и след ден-два по друг повод да наминете до отдел "Човешки ресурси", където питате дали можете да кандидатствате за тази и тази позиция, а насреща иначе некадърната служителка ви отговаря с "Абсолютно не!". Какво е това "Абсолютно не!"?! Или започвате някъде работа и когато останалите от екипа се уверят, че сте в пъти по-подготвен от тях, ги загризва огромна завист и откровено си ви тормозят психически - целодневни разправии за щяло и нещяло, някой за пореден път забравил нещо да свърши, друг ближе зад.ика на шефа, трети услужливо се прави на разсеян, защото иначе вие ще получите бонуси, а всичко рефлектира във вас и качеството на вашата работа. България е ужасна страна и народът ѝ е завистливо и долно племе, което професор Иван Хаджийски навремето много добре е описал. Това е действителността да си българин! Гледал съм неграмотните писания на разни некадърници и съм се чудил - "Абе, кой ги постави тези отрепки там?", а отговорът е елементарен - всичките са протежета на някого. Всичките си имат и началници, и
  • 68 Крилья Советов

    7 0 Отговор
    Не помните ли, че в България назначаваха куцо, кьораво и сакато за шефове, съдии, управители. Шефът на "Пътна Агенция" бе назначил жена си на ръководен пост въпреки всякакви конфликти на интереси. Няма значение неграмотност, глупост - имат възможностите и го поставят на ръководен пост. Имаме традиции в това още от комунизма, когато човекът е тъп като г.з, но е "активен борец" и следователно може...

    Сиромахов описва сякаш друг свят! Българската действителност е много-много по-различна от повечето краища на света, защото, за да си най-корумпираната страна в ЕС се предполага, че най-голям брой хора са склонни да дадат и получат подкуп. Някак си не върви да си част от най-корумпираната страна в ЕС и в същото време да сочиш Пецата, който е достигнал до съответния извод неслучайно. И неслучайно не можем да проведем реформата в съдебната система толкова години и изоставаме от Румъния в борбата с корупцията. Как да проведеш реформа, като те всички са се оплели като свински черва?! Как да проведеш реформа, като ти самият си част от тези черва?! Как крадците да се съдят взаимно?
  • 69 пецата

    4 1 Отговор
    Новак Джикувич дари целия си хонорар от 500 000 $ на Родината си по време на наводненията. Пецата от крайния панелен квартал злобно просъска еееее нашия гринго кога ?