29 Декември, 2018 13:00 3 007 21

Благодарим ти, Дед Мороз

  • русия-
  • елха-
  • българия-
  • военни

И тъй като в съвременния свят няма нищо по-ценно от информацията

Благодарим ти, Дед Мороз - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

По случай Рождество (по истинския астрономически календар, в Москва празнуват Коледа на Богоявление, поради проблеми с математиката), получихме безценен подарък от Дед'Мороз от Кремъл:

- Информация кой стопанисва фейк сайтовете у нас, пълни с клевети, лъжи, простотии и обикновени глупости;

- Информация кой въведе в българското публично пространство и дирижира цялата хейтърска пропаганда за "жълтопаветни", "умнокрасиви", "протестъри" и т.н. (говоря за пропагандата, самите изрази обикновено са плод на собствената ни глупост);

- Напомняне, че не е добре да се ползва Фейсбук в пияно състояние, дори - или особено - ако си, примерно, посланик;

- Напомняне колко е опасно, когато хора, които използват Фейсбук в пияно състояние имат на разположение ядрени подводници. При това, например, в Черно море...

И тъй като в съвременния свят няма нищо по-ценно от информацията (освен, разбира се, Любовта - но нашата любов към руския народ никой пиян посланик не е успял да ни отнеме, а опитите продължават вече близо век и половина...), не остава друго, освен да отвърнем с присъщата си признателност:

Сърдечно благодарим за информацията, товаришч Макарафф! И на вас светло посрещане на Рождество, по Богоявление.

И не вземайте пример от братята сърби, които използват проблемите с математиката, за да пият непрестанно от 24-ти декември (Бъдни вечер по истинската математика) до 20-ти януари (Ивановден по грешната).

Коментар на Радан Кънев във "Фейсбук"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 отегчен

    37 11 Отговор
    Не само с календара и математиката не е наясно рамадан пръмов. Но той като обратен, не би трябвало да носи отговорност за простотиите, които плещи с пяна на уста. Пък и го боли, че изтърва кокала от устата си. И сега лае в безсилната си злоба.

    Коментиран от #7

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Амиии...

    9 24 Отговор
    Не е Радан виновен, че е ситуацията в Пасольствато...
  • 4 Хаджи хаджи Българин

    24 6 Отговор
    Мамина блага! Плаче като невеста за .........Й!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Емил

    6 14 Отговор

    До коментар #1 от "отегчен":

    Много ми е гадно, когато русофилистик (като теб) е прав, ама не мога да си изкривя душата и да кажа друго!

    Коментиран от #14

  • 8 someone

    28 9 Отговор
    болен човек си Радане ходи се лекувай, че само глупости дърдориш. П.С - вземи и монката ( плачещия ) Паси и другата банда еврогейски атлантици захранени с безкрайна злоба и ненавист към Русия и всичко руско.

    Коментиран от #9

  • 9 Амиии...

    8 20 Отговор

    До коментар #8 от "someone":

    Дотук видяхме злоба само от Пасольствато и некои форумни бояришници към България. Факт!
  • 10 гост

    33 6 Отговор
    По-голям фейк от този индивид няма. 30 години демокрация, 30 години гонене на червени вещици, 30 години плюене по всичко проруско доведе до: енергийна зависимост от американски фирми (затворихме блокове на АЕЦ за да дадем да работят американски фирми в ТЕЦ Марица, на които в момента държава плаща милиони на Европа за еко квоти за да могат те да работят), затваряне на Кремиковци и Стомана за да може да работят американски фирми които внасят необходимото ни желязо от Украина, спиране на два проекта за газ през нашата територия, за да може да продължи да работи газопровода през Украина, които са новите братчета на американците, затваряне на СО МАТ, за да може да се развие транспортния сектор на Турция, които са братя с американците, затваряне на Балкан, даването на златото на България на безценица и тн. и тн. 30 години всички правителства у нас затварят и рушат за да може да съществуват разни проекти на американците и техните съюзници за наша сметка. Смешно е някой да каже, че Русия има нещо общо с България през тези 30 години. Още по-смешно е някой да тръби за фейк пред народа, при положение, че на същия този народ му се взимат и долните гащи през последните 30 години за да могат да правят далавера американци, американски фирми и техните дружки от Украина, Турция и тн.
  • 11 ДСБ

    5 2 Отговор
    „Днес, в подлеза на метрото, срещнах един стар приятел. Стар като времето, в което пиенето свършваше малко след парите и май само по този повод, а сега -заслужено много известен и обичан човек, в ограничените среди, за които четенето продължава да е истинска ценност.

    Беше тръгнал с наистина неприятна задача, за която не му завиждам, и ми каза само „Гъз, ти си наш‘то знаме". Отдавна не съм се чувствал толкова поласкан и окуражен. И го казвам напълно сериозно, както впрочем и той..."
  • 12 Alpha_Lone_Wolf

    5 17 Отговор
    Кой още не е разбрал, че телевизиите са на Бойко, а информационните сайтове на руските подлоги?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 отегчен

    12 0 Отговор

    До коментар #7 от "Емил":

    Жив и здрав, и се опитай да приемеш, и че не всеки, който не скача е "червен", "русофилистик", "рубладжия", "путЕнофил"... Има и нормални хора. Нещо повече, те са мнозинство. Така показват и "изборите".
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Абдул Азис

    3 5 Отговор
    Рамадане, сега да не им боядисаш елхата жълта, защото може и война да ни обявят, като през 1944 г. От братска любов и загриженост.
  • 17 659

    1 0 Отговор
    КАКВО ТОЧНО ПРАЗНУВАТЕ НА КОЛЕДА ( КХАЛЕД ) ПОНЕ ЗНАЕТЕ ЛИ, КОГА ТОЧНО Е, АМА НЕ МАТЕМАТИЧЕСКИ, ПО АСТРОНОМНО КАК ВИ СЕ ВИЖДА, И ЗАЩО ТИ Я НАБУТВАТ КАО КОЛЕДА ОТ НЕПРАВОСЛАВНИТЕ ДЪРЖАВИ, А В ИЗРАЕЛ НЕ ВСИЧКИ СА ХРИСТИЯНИ.... ТЕНКЮ НАЧ' ЧИЧКО САМ ( В КЪЩИ ). МОЖЕХМЕ ДА РАЗВИЕМ ГЛОБАЛЕН БИЗНЕС И НИЕ - САМО ДА ПРОИЗВЕЖДАМЕ ОГРОМНИ КОЛИЧЕСТВА ХАПЧЕТА ПРОТИВ БЯС..
  • 18 Гост

    1 1 Отговор
    Колко смачкани мозъци русодухачи има само...
  • 19 стоян георгиев

    1 0 Отговор
    сърбите и руснаците са страшни християни няма и дума.напиват се в наи-големия пост и то официално!!!!нова година си я празнуват на официалната дата ,а тва е наи-тежкия пост десет дена преди коледа по стар стил.пиене ядене и накрая даване на акъл кви праведни християни са !
  • 20 1944

    0 0 Отговор
    дед макароз ще ни направи голям подарък, ако си събере елхата и партакешите и се пръждоса от европа. да не се налага ние да си правим подаръци. още го можем.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.