6 Септември, 2019 22:57 13 080 82

Недялко Недялков: Защо пуснахме онези снимки

Собственикът на ПИК обясни защо е публикувал интимните фотоси на половинката на един от кандидатите за кметския стол в столицата

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Политическа демагогия на гърба на ПИК. Надпреварват се политици от всякакви бои да се възмущават за снимките на годеницата на кмета от „ДеБъ“. А всъщност се борят за гласовете на градските десни на балотажа. Подмазват им се най-мерзко, уж в името на политкоре добрите нрави. "Добрите нрави" ли казах? Къде в тази история има добри нрави?, пише главният редактор и собственик на сайта ПИК.

Аз ли съм карал „горкото момиче“ да се обслужва с два вибратора, бре? Аз ли съм я снимал?

Истински ли са снимките?

Нейна работа било…Що сме се ровели под юргана на хората? Щото и юрган даже няма. Само долно порно от най-евтин калибър. Да живее курварлъкът.

Ясно е какво целят в момента - подменят важните теми. Няма да си говорим за братя Галеви и Костинброд, а за палавата.

Не ми дреме, разбира се, какви ги върши приятелката на архитекта от „ДеБъ“. Не ми дреме до момента, в който годеникът да се кандидатира за кмет на българската столица. Тогава той доброволно се превръща в публична фигура, а личният му светкавично попада под прожекторите. И неговия, и на семейството му.

Преди време същите политици пищяха защо сме издали името и физиономията на детето-терорист от Пловдив, което ще взриви цяло училище. Нарушавали сме правата му, неетично било. И пак имаше вой и прокоби по адрес на ПИК.

Пуснахме ги, защото избираме истината пред лицемерието, облечено в морал. Пуснахме ги, защото работата ни е да информираме и да показваме живота в цялото му многообразие - в името на интере публиката и обществото.

Той искал да избомби съучениците си, но ние да стаяваме фактите, защото така диктува либералщината? Не, благодаря.И друго. ПИК е частен сайт, не е национална телевизия и не ползва държавен ресурс. Лично моя работа - на собственика! излиза в сайта. Ако има недоволни, обидени или уязвени, биха могли да търсят правата си по съдебен път.

Всичко останало е масова истерия, лов на вещици, сговор на конюнктурата, опит за смачкване на неудобни гласове.

Общо-взето през цялата си професионална кариера съм попадал в подобни сблъсъци. От „Уикенд“ насам.

Що пускаш, че президентът Първанов има извънбрачна афера с Марияна Попова…

Що пукаш снимки на Сергей, излегнат до Вигенин…

Що пускаш скайпа на Огнян Донев и Джамджиева…

Що пускаш онова селфи на Радан Кънев…

Що туй, що онуй…

Щото така. Щото смятам, че е важно. Щото е истина. Щото трябва да се вадят на показ кирливите ризи и мръсните тайни н политиците. Щото така разбирам работата си. Щото народът чете и коментира, има тираж, има трафик, има новина. Щото на многомилионни грантове от „Америка за България“, Сорос, европрограмите или държавните поръчки. Щото се издържа сам. И това не може да ми бъде простено. Особено от онези в професията, които се провалиха.

И все дължа някому отговори. Откъде накъде? Нито съм БНТ, нито БТВ, нито Нова, нито „Хоризонт“. Има стотици с медии и медийки – търси ли им обществото сметка защо написали това или онова?

(Питате ли, например, другарчето си Бабикян за гадориите в "Информиран.нет"? Тонове словесна мизерия, тонов безобразни лъжи...)

Другата мантра – Борисов поръчал, той дал снимките, той плащал, той инсинуирал мръсна и кална кампания, той пращал Николова да дебне Мая Манолова пред салона на „Капанов“…

Идеята, че все някой плаща, може да се пръкне в главите само на онези, които вършат поръчки срещу заплащане.

Не е ли ясно, че годеницата от „ДеБъ“ е снимана доброволно от неин сексуален партньор? Оня, който ѝ подава вибратори ясно, че той е държателят на безценното фото и той би могъл да го предостави на медиите? Както се случва често, твърде често.

Къде тук е ролята на Борисов? Той ли е правил снимките? При него ли е изтърчал авторът им да ги продава?

Хубав предизборен сюжет, наистина - Борисов фабрикува секс компромати. Идеален за стратегията на Мая Манолова, из Галева, и градската десница, финансирана от подсъдимите Цветан Василев и Иво Прокопиев.

Ще разочаровам всички „моралисти“ около „ДеБъ“ и костинбродската аферистка Галева – вездесъщият Бойко е невинен няма. Ядосан е даже, гледам, че го забъркват, а аз ви мразя безплатно и ще продължава да е така. Невероятно звучи, нали?

И понеже ви звучи невероятно, предпочитате да лепите лесни етикети – „проправителствения сайт“ ПИК…

Проправителствен, а една стотинка не е взел от правителството...

Не е вярно ли? Ами докажете го, като сте толкова велики. Иначе сте обикновени клеветници.

Мразя ви тъкмо заради безподобната ви демагогия. Къпете се в грантове, охолство, привилегии и властови разкош, а в съ се пишете за жертви, мъченици, онеправдани, носители на абсолютната истина и перфектната нравственост.

Цъкате си ежедневно есемесчета с Борисов, кадрувате в правителствата му, предлагате му министри, срещате се тайно с резиденцията му в Бояна (справка – скорошните маневри на Христо Иванов и Атанас Атанасов), въртите схеми, но ин „бойкова“ медия, която го обслужва?!

Само в името на фактологията – последната ми среща с премиера бе по служебен повод (интервю) през пролетта на 2016 лесно проверимо. Не съм ходил в Банкя, не съм ходил в Бояна, не го чувам и по телефона, нямам никакви финансо отношения с него, държавата, ГЕРБ, правителството, не съгласувам по никакъв начин редакционната си политика с тях.

Не дължа никому тази информаци и все пак я споделям, защото лудостта и омаскаряването взимат връх, а здравият разум присъщ на фанатиците с претенции за нов морал в политиката.

P.S.Сега, чувам, копоите на Прокопиев обмисляли кампания срещу ПИК - насъсквали партии да не комуникират с меди бойкотират.

Желязна логика - сякаш издателят на ПИК, а не на "Капитал" и "Дневник" е три пъти подсъдим за пране на пари. Сякаш и аз се събудих за една нощ мултимилионер, на мен Костов ми подари "Каолин" и Винпром "Дамяница", аз разграбих народното богатство с разбойническо-мениджърската приватизация...

Няма да стане вашата, драги. Хич и не мислете, че ще ме стреснете. Войната ми с вас тепърва започва.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 76 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Порнографа

    136 27 Отговор
    По долно от порното е това да си слуга на Пеевски! Е тив е господина от снимката един евтин слуга. Горкия, сигурно не е виждал жена от пубертета с тая грозна нагла мутра.

    Коментиран от #39

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Николас

    116 24 Отговор
    Колкото и снимки да пускате Фандъка е аут!

    Коментиран от #10, #25

  • 4 Жкера

    84 23 Отговор
    Горкия наркоман седнал да се прави на свестен и да ни отваря очите с лични снимки! Ще му пратя и на моя морков снимка да я побликува!
  • 5 Blesed

    36 7 Отговор
    Опааа, става интереснооо!
  • 6 СМЪРТТА 💀🔥🐖🔪

    100 20 Отговор
    Недялко, ще гориш в ада дебело, безбожно момченце, мекере, нежно и продажно!!! Греховете няма да може да ти ги плати и твоя дебел и затънал в смъртни грехове партньор Свинян Пееееевски!!!

    Коментиран от #38

  • 7 1234

    88 11 Отговор
    Недялко Недялков, много пъти съм се питал-как е възможно семейството на Недялко Йорданов да възпита такъв син. До момента не мога да си отговоря... Ти си знаеш...

    Коментиран от #22

  • 8 Скорпион

    53 17 Отговор
    Почвам да завиждам на кандидат кмета за жена му, харесвам точно такива жени и е с Бяла кожа никой мъж не обича монахини. А тоя от снимката ако не си плати няма да види женска компания!
  • 9 Скорпион

    53 6 Отговор
    Пращайте си снимки на гениталите на имейл адреса на сайта ПИК! Да ги побликуват да си имат архив!

    Коментиран от #24

  • 10 Фен

    18 29 Отговор

    До коментар #3 от "Николас":

    Е на Прокопиев чучелото ли ще стане кмет?
  • 11 А вие видяхте ли снимките.?

    33 36 Отговор
    И кое не е вярно от това което казва.? И между другото доста сте го редактирали казаното от него.

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Софиянеца

    78 12 Отговор
    Тоя ако си въобразява че по този гнусен начин ще пренасочи електорат към ГЕРБ много се е объркал. По порнографско е пейка за 20 000 лв при положение че минималната заплата е 510 лв!!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Преброяване на бесните язовци

    41 10 Отговор
    Нидялко, мижитурко долна, това на снимките не е друга жена. Само дебилните бесепаро-герберасти се връзват на ЛЪЖИТЕ, които твоята "медия" денонощно бълва.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Тоя пък

    51 17 Отговор
    Изтрешял боклук, даже на дъщеря си голи снимки ще пусне за да качи трафика на жалкия си сайт.
  • 21 Мик Фоули

    26 9 Отговор

    До коментар #19 от "Варна":

    Тоя е Пеевски рая нищо за герберстите не побликува!
  • 22 В грешка си

    31 8 Отговор

    До коментар #7 от "1234":

    Съна на Недялко Йорданов е Асен Йорданов от Бивол. Нищо общо няма с тоя боклук.

    Коментиран от #32

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Простак

    11 1 Отговор

    До коментар #9 от "Скорпион":

    Утре ще си направя един временен имейл да им пратя малко снимки.

    Коментиран от #27

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Скорпион

    12 4 Отговор

    До коментар #24 от "Простак":

    👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌И други трябва да го направят за архива на ПИК не се знае кой може да се кандидатира някога на публичен пост да си имат за вс. случай!
  • 28 жжж

    13 2 Отговор
    защо гледахте снимките ,след като пишеше , че са порнографски? имаше описание на съдържанието им . аз например не съм ги гледал. още съм жив.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Тръмп

    30 36 Отговор
    Изцяло съм съгласен с тезата на Недялков!!!:):):)Точно това е работата на един Журналист,да бръкне дълбоко в раните чрез Факти и в търсене на Истината!!!:):):)София в превод е "Премъдроста Божия" и Свещен Християнски град,та е недопустимо разни отрепки и парцали да го Управляват чрез вибратори и генитални зависимости!!!:):):)

    Коментиран от #58

  • 31 Падение или болест

    40 11 Отговор
    Недялко или стигна абсолютното дъно, или навлиза в остра фаза на лудост (която е болест). Като виждам очевидната липса на логика на много места в това разярено и злобно писание, май е второто. Такъв боклук не може да е нормален. Веднага да се намесят психиатрите!
  • 32 1234

    34 10 Отговор

    До коментар #22 от "В грешка си":

    Не мисля, че е така. Недялко Недялков е от втори брак на Недялко Йорданов, а Асен Йорданов/когото уважавам и му се възхищавам/ е от предишен брак на Недялко Йорданов. Надявам се да греша, между двамата няма нищо общо в морално отношение, пълна противоположност. Не разбирам падението на човек, възпитан от Недялко Йорданов, как може да достигне до това дъно.

    Коментиран от #69

  • 33 agabaga

    14 7 Отговор
    Нидялко е пичага, на голо дупе таралежи мачка.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Българан

    16 3 Отговор
    Този просто е Ахмет Доган.
  • 37 Другия с коня

    23 4 Отговор
    Браво.Чистилище трябва да има Тук и Сега.Представете си този човек управлява кмет,депуттат,съветник....Изнудвания човек прави каквото му поискат,независимо от политически убеждения,морал и възпитания....Изнудвания изпълнява....Колко му е да те изнудват със снимки....Днес България е малко по-чиста от вчера...
  • 38 Гошо

    12 6 Отговор

    До коментар #6 от "СМЪРТТА 💀🔥🐖🔪":

    Мен пък ми хареса и ако има още да ги пусне и тях
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Госあ

    18 4 Отговор
    Па да, ще ги пусне разбира се. И добре е направил. Тея дето искат да подкрепят порното в България и без това са много, но айде тези които имат други разбирания да бъдат информирани.
  • 41 : :

    27 5 Отговор
    Слугата на Пеевски не му стиска да пише за разкритият кокаин на другарката Бориславова.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Оправния

    14 13 Отговор
    Хубаво е че те осветиха господин собственик!
    Играта ви беше доста мръсна и не подлежи на обсъждане.
    Не само 1 ,2 или 3 засегнахте, действията ви ще имат последствие,спокойно аз не съм от засегнатите ,но плазмодии като вас с точно такъв опит който имате вие свършват бързо без време в нашата държава. Почти всички възрастни са гледали поне 1 път продукции за възрастни през живота си,но вие господине не се замислихте,че това може и по млади да го видят! Честно казано мъка ми е за вас и таблоидните ви собствености! Препоръчвам ви пластична операция,но едва ли ще ви помогне. Успех и здраве в остатъкът от мижавото ви съществуване.
  • 44 Кирил

    29 0 Отговор
    Ако въпросният стане кмет,с тези снимки при всички случаи щяха да го рекетират.тава е неизбежно.по добре сега да се появят,да изчисти този проблем и да продължи напред.така е когато искаш да си публична личност.иначе не се кандидатирай или не си качвай мръсотиите във фейса.
    А за морала на Недялко,въобще няма какво да се говори,то си му личи по физиономията.
  • 45 Панов

    24 2 Отговор
    Въпросната мома е трябвало да сподели за своите приключения на сегашният си приятел,кандидат кмет
    Тя много добре е знаела че я снимат и с удоволствие и усмихната се забавлява.
    След това,той да прецени дали да се кандидатира.все пак,това е управление на бюджет от 2 милиарда лева годишно.
    Тук не може да има игрички на не се сърди човече.
    П.П.
    Така или иначе,тези снимки са щели да бъдат използвани.По добре преди да е станал кмет и да прецени,да живее ли с нея,да се кандидатира ли или не
  • 46 Ю Кортес

    22 3 Отговор
    Общественият договор е следния,Ще управляваш ако знаем всичко за теб.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Кирил

    17 0 Отговор

    До коментар #47 от "Лекар БГ":

    За Недялко,всичко ни е ясно.
    По важното е,истински ли да тези снимки и може ли с тях да бъде рекетиран кмет и политик.
  • 49 Нина

    23 4 Отговор
    Значи,снимат я,кефи се,качват на фейса,....после,горкото момиче,ми те всички го правят,какво толкова, що я окепазяват,фалшив морал,завиждат щот е готина,що пък да не станат кметска двойка.....така да си я караме...морала от Биг Брадър и чалгата явно се е наложил

    Коментиран от #50, #51

  • 50 Кирил

    15 1 Отговор

    До коментар #49 от "Нина":

    Така де,по добре тази двойка да се кандидатира за участие в Биг Брадър.
    Въпросът на който никой не отговаря е,Истински ли са тези снимки и може ли с тях да се рекетира кмет и политик.

    Коментиран от #52, #53

  • 51 Госあ

    18 5 Отговор

    До коментар #49 от "Нина":

    Па да, ама кои са тия всички всъщност. Дето се снимат докато им набиват единия вибратор с шут с кецове а другият го смучат 😂 Т' ва са всички десни. Съгласен съм 😉 Не случайно им викам прасета.

    Коментиран от #54

  • 52 Панов

    24 1 Отговор

    До коментар #50 от "Кирил":

    Отговорът е ДА
    Строителен предприемач купува фотото и строи каквото иска където иска при тоя кмет,Фирма извозване на отпадъци,купува,после дига цената.Ремонтни дейности,пътища,мостове,купува и дига цената.
    Умишлено замениха темата.Темата не е морала на Недялко и момата,те са очевидни.
    Темата е имаме ли право да знаем всичко за тези които искат да ни управляват
  • 53 Панов

    19 0 Отговор

    До коментар #50 от "Кирил":

    Отговорът е ДА
    Строителен предприемач купува фотото и строи каквото иска където иска при тоя кмет,Фирма извозване на отпадъци,купува,после дига цената.Ремонтни дейности,пътища,мостове,купува и дига цената.
    Умишлено замениха темата.Темата не е морала на Недялко и момата,те са очевидни.
    Темата е имаме ли право да знаем всичко за тези които искат да ни управляват
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Госあ

    13 3 Отговор

    До коментар #54 от "Начо":

    Не знам за коя партия говориш, аз съм гласувал два пъти през живота си, ама доколкото знам Станишев е председател на партията на европейските социалисти. Втората по големина партия в Европа. Та не го сравнявай с нек'ви долнопробни лакоми коврета 😂
  • 57 Хари

    11 0 Отговор
    А защо е преписано от оригинела с толкова много правописни грешки?
  • 58 Госあ

    3 2 Отговор

    До коментар #30 от "Тръмп":

    Еййй един път да ми харесаш 😂
  • 59 Рашо

    4 5 Отговор

    До коментар #55 от "Рашо":

    За това всички в политическо движение УГЗ и всички подкрепа твърдо отзад на мая.
  • 60 1098

    6 2 Отговор
    Защо не пуснеш чата със Слави дето се радваш че те е търбушил яко и колко си влюбен в него
  • 61 Така ли е

    7 1 Отговор
    Не съм го гледал, ама разбрах, че нивото на белгарското порно бие немското.
  • 62 Госあ

    10 3 Отговор

    До коментар #54 от "Начо":

    А между другото, откъде идва прякора "Рада дълбоката" 😂
  • 63 Гълъбета

    4 4 Отговор
    Станишката и Вигенин хи хи хи
  • 64 Bingo

    8 4 Отговор
    Че кой му чете долнопробния сайт на този смешник?
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 goni

    4 1 Отговор

    До коментар #66 от "Ass":

    Ако, искаш някой да те забележи пиши на български! Ако, не го знаеш пиши на английски. Ако, и него не знаеш пиши на какъвто език искаш, но не и на маймуница!!!
  • 68 един

    10 1 Отговор
    Ма много истеричен отговор бе!
    Сигурно има защо. Да бъдеш обект на всеобщо презрение не е лесно за понасяне. А и кариерата си на публична личност господинът започна с порно вестници.
  • 69 ???

    4 1 Отговор

    До коментар #32 от "1234":

    Може да прилича на майка си.
  • 70 Фил

    6 6 Отговор
    Недялко да прочетеш коментарите, тогава ще се откажеш от това, което правиш. Няма смисъл. Народът е тотално опростачен, за морал да не говорим. Те не искат честни, интелигентни, морални хора.
  • 71 Кой68

    5 1 Отговор
    Когато се казва истината тя не е приятна никому..Когато имаш топки да се защитиш със факти-омразата с/у теб расте?Но понякога се прекалява със много неща...НЯМА ХИГИЕНА в журналистиката,политиката и коментирането....
  • 72 onq s konq

    6 1 Отговор
    Този изрусен тарикат е главния дворцов лакей на първия партиен и държавен ръководител. В поредния пасквил се пише на многострасалец за правдини а що не пусна материала за конференцията на ГЕРБ.
  • 73 Пфуу

    9 1 Отговор
    Този от дете беше гнусен, дебел и мазен.

    Къде брат му Асен, къде тази мижитурка.

    Поредното доказателство, че какъвто си бил като дете, такъв оставаш като голям.
  • 74 като тати

    4 1 Отговор
    реципрочен на татка си
  • 75 Бай Ламби

    7 2 Отговор
    Най-нискостоящата каста в Индия чистят канализациите в големите градове.Вие,господин Недялков и вашите хора сте една степен под тях.Те поне си изкарват прехраната с честен труд.
  • 76 Един българин

    6 0 Отговор
    Аз отдавна не чета сайтове и вестници на този и Онзи! Хигиенично е! И не им пълня дебелите гуши!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Токин

    2 1 Отговор
    Този път посоченото лице Недодялко прекали! Неприятно изненадан съм обаче и от хората на Иво Прокопиев около техния кандидат за кмет - по-конкретно Христо Иванов и Атанасов, които вече четвърти ден мълчат и не вземат страна в този скандал! Дори не осъдиха действията на въпросния интернет сайт!
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 нема фандък никому

    0 0 Отговор
    нема фандък никому