Last news in Fakti

16 Октомври, 2019 14:52 4 158 15

Да ви светна, защото очевидно не ви информират

  • илиян василев-
  • ема хопкинс-
  • екатерина захариева-
  • великобритания-
  • англия

Господин Борисов, каквото и да ви обещае английската посланичка, то по никакъв начин няма да промени представата за България в Англия и по света относно случилото се

Да ви светна, защото очевидно не ви информират - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Вместо да си посипе главата с пепел и да се смири, като приеме, че е съотговорен за ширещият се расизъм у нас, Борисов наредил на Захариева да извикат английската посланичка.

Господин Борисов, каквото и да ви обещае английската посланичка, то по никакъв начин няма да промени представата за България в Англия и по света относно случилото се. Или си мислете, че тя ще напише грама до нейното правителство и то ще си вземе поука. Там има демокрация, и правосъдие.

Да ви светна, защото очевидно не ви информират - тепърва ще става страшна за нас. И тук трябва да са насочени усилията ви, но няма как да промениш представите на света за България, ако действително не вземеш мерки и не неутрализираш ултрасите и расистите. Защото част от тях са във вашето правителство и в партиите, които наричета коалиционни партньори.

Колкото и вашите медии да разгъват медийно образа ви на безстрашен борец за българската чест, когато имаш проблем не го криеш, ще си остане провинциална реакция, която не решава нищо. Циреят на расизма и радикалния национализъм рано или късно ще избие. Колкото и да занимавате обществото с БФС, те не могат нито да премахнат футболното хулиганство и расистите, - МВР, прокуратурата и правитлеството могат. Тоест топката е във Вашето поле.

Илиян Василев


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоя

    32 6 Отговор
    добре ли е?!Какъв расизъм!?Според еврогейовете трябва да говорим не това,което виждаме и преживяваме,а по даден ни от тях списък!
  • 2 Тръмп

    16 16 Отговор
    Да го светна Василев,Кои са Българите и Какви са Англетата!!!:):):)Ние Българите създадохме Лондон преди 2000години,а Англетата тогава бяха голи и боси!!!:):):)Ясно???:):):)Кралицата трябва да ни целува ръка,а не обратното!!!:):):)Защото произхода на Кралицата не е от голото племе англичани,а от нашите земи!!!;););)
  • 3 Тръмп

    23 8 Отговор
    Да ви Светна,че цялата истерия е изцяло режисирана от Англия,та да не реват като девици пред Български член!!!:):):)
  • 4 Тръмп

    26 3 Отговор
    Да ви Светна,че всички идиотии и свинщини по Стадионите са дело на английските животни!!!:):):)Не сме забравиха как се направиха на кайма в Хейзел,като стадо говеда!!!:):):)
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Светещият

    33 2 Отговор
    И аз да ви светна!
    Не ни пробутвайте пак "правилните" хора да ни дават акъл.
    Само в рамките на 3 месеца, във Висшата лига е имало 4 известни случая на расизъм. От английски фенове към играчи на съперника и, което е най-отвратителното, от английски привърженици към техни играчи.
    https://www.sportlive.bg/worldfootball/england/narichat-ni-rasisti-v-strana-v-koqto-izbuhnaha-4-rasistki-skandala-samo-za-nqkolko-meseca-1385209.html
    Нека полицията да си върши работатата заедно с БФС и да ги лови и наказва на база записи на камерите тези фенове. Не трябва ние да се обясняваме заради 50 малоумника.
    Както си спомняте оня ден английските пияндета си слагаха бирите на улицата (Витошка) и крещяха, имаше и доста дрогирани. Ние не казваме, че всички англичани са пияници, нали?

    Освен това, цялата работа намирисва от всякъде- английската футболна федерация започва ПРЕДВАРИТЕЛНО да твърди за гарантирани расистки изяви, а световните медии реагират на секундата и в синхрон бълват едни и същи снимки. Което означава, че те собствен материал нямат, а повтарят предварително подготвен такъв.
    Онзи палячо английският премиер известен с безсрамните си лъжи и манипулации за Брекзит намира за необходимо веднага да се намеси.
    Колко пъти британски премиер се е изказвал за футбола?
  • 7 Борис фор брексит

    4 11 Отговор
    Чукам неграмотни байганьовски кратуни
  • 8 Биде

    12 3 Отговор
    Леле!!!Тоя каква мотика- лопата е, така че такъв да ми налива акъл???!!! Не, благодаря!
  • 9 Истина ти казвам

    8 16 Отговор
    Естествено това и децата го знаят нас Българите ни занаят не само в Англия но и по света като едни от най големите Боклуци и така ще бъде в близките хиляда години .
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Бай Шиле

    1 3 Отговор
    Илияне,не дърпай лъва за опашката.Да не вземе той да ни светне защо си със забрана да влизаш в Русия.А?
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Става дума за футболът !Когато нашето село играеше със съседното - нямаше расизъм. Когато нашият град играеше със другия - също нямаше расизъм. Може и да сме се псували или хвърляли по някой камък.... Когато България играеше с която и да е европейска страна - пак нямаше расизъм. Дори наченки на такова нещо...... Когато захванаха да продават и купуват даровити футболисти от други континенти като расови коне за огромни суми и огромни възнаграждения ..... се появи тъй наречения "расизъм". Защо ли !?!?