Last news in Fakti

31 Юли, 2012 10:40 6 048 12

Ревизоро: Министър „трите милки” печели от местенето на Агенция „Митници”

  • емил димитров-
  • ревизоро-
  • министър "трите милки"-
  • митници

Въпросният човек направил в кабинета си зоокът за кучето на любовницата си…

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Министър, който сред служителите на Агенция „Митници” е известен с прозвището „трите милки” (бел.ред. жаргонна дума, означаваща милион), ще спечели от преместването на институцията в Русе. Това заяви в ефира на „Здравей, България” по Нова телевизия бившият директор на агенцията Емил Димитров-Ревизоро.

Той не разкри името на въпросния член на правителството, но каза, че в кабинета си той имал „зоокът за кучето на любовницата си”.

„То е някакъв малък помияр, който вкарват през топла връзка и заден вход”, каза още Димитров.

Той определи като „опит да се съсипе цяла една институция” намеренията на властта на премести Агенция „Митници” в Русе.

„Петима директори се бориха да съберат всички служители в една сграда, която сега искат да подаряват”, коментира Ревизоро.

Той разкритикува остро отстраняването от работа на митничари, само защото нямат висше образование.

„Някой е решил да ги притиска и затова ги уволнява, докато върви стачката. Едни и същи хора от агенцията преди година и половина назначиха служители, които сега уволняват”, каза Димитров.

Според него уволненията в митниците са като камикадзе – отиват и разрушават една агенция. Емил Димитров заяви, че хората, които са в заварено положение, може и да останат на работа, нищо че нямат висше образование. „Та ние скоро и професори ли ще искаме да работят там. Нима в МВР всеки водач на куче има висше образование”, запита Ревизоро. Във връзка с уволненията в агенцията той заяви, че в момента работят около 4000, но към момента 1200 са уволнени, като до края на мандата ще бъдат уволнени около 2000.
По повод заплащането в агенцията, Емил Димитров заяви, че в момента висшето ръководство получава по 60-70 хил. лв. годишно като допълнително материално стимулиране (ДМС). „Със сигурност те взимат в пъти повече от редовите служители, които преди дни протестираха”, посочи още Ревизоро.
Той призна, че живее добре, с достатъчно средства, но не се определя като богат човек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ревизоро 2

    7 1 Отговор
    Ревизоро е от малкото свестни хора на които не им пука от управниците,независимо кои са те.
  • 2 Хрътката

    2 1 Отговор
    ......„То е някакъв малък помияр, който вкарват през топла връзка и заден вход”.......

    а боко тиквата не знае ли за тоя дерибей?
  • 3 питанката

    3 0 Отговор
    този е луда гъба ...обикновенно плещи небивалици посолени с мънинко истина за да им придаде вероятност ....
    Този път съм склонен да му повярвам, че Хер Флик е способен на тъпотата - домашен зоокът
  • 4 гост

    2 0 Отговор
    И кой е Трите милки?
  • 5 гост

    3 1 Отговор
    правилно си е казал ревизоро,най доходоносната институция за бюджета искат да я унищожат и после да се каже -ПАРИ НЕМА,ДЕИСТВАЙТЕ,
    а за хората работили там и махнати затова че са ссъс средно напълно го подкрепям,вчера бях на едно гише/няма да пиша къде/ и една млада ---ама млада кака ме разби със следните обяснения---/АЗ СЪМ ТУК ОТ 20 ДНИ И НИЩО НЕ МОГА ДА ВИ КАЖА КАМОЛИ ДА ВИ ПОКАЖА,НЕ СЪМ НА ЯНО МНОГО,МНОГО С МАТЕРИЯТА А ПО СТАРИТЕ СЛУЖИТЕЛИ........ГИ УВОЛНИХА,СЪЖАЛЯВАМ
    НЯМА ТАКАВА АРОГАНТНОСТ И ПРОСТАШТИНА ------НЯМА
  • 6 Многострадална Геновева

    1 1 Отговор
    То в България е така-всеки овластен гледа да досъсипе с революционен плам останалото за досъсипване.Защо го правят-може би Атила и Чингиз хан са им ментори от отвъдното.Или са любители на шоколад "Милка"?Не че са ми особено симпатични митничарите,ама новите ще дойдат с още по-голям апетит,защото трябва много да наваксват,нели?
  • 7 гост

    0 1 Отговор
    Така е,апетитът им ще е зверски,щото не се знае колко време ще ги оставят на тази службица,а тя е много, мно-о-о-го сладостна.Един най-най-най-обикновен милиционер,пардон-полицай,като пазвантин на КПП за последните 20-тина години сколасва да спастри от заплатицата си за мезонет, за 2 - 3 апартаментчета,кола,гараж,магазин и други не така видими благини.Сигурно е карал на фотосинтеза!А представете си какъв е халът на митничарите? Те затова си спретнаха весели вакан-
    ционни селца. Да не говорим за градските им резиденции като например в Свиленград.И всички тези обществено известни тайни не ги припомняме от завист,а поради пропуснатите ползи за тази оглозгана до кокал държавица.
  • 8 гост

    0 1 Отговор
    За Дянков става въпрос.Кучето е на г-ца Велкова,може би
  • 9 трима негри

    1 0 Отговор
    зоро бръщолеви врели некипели и други небивалици
    е.ати осведомения се изкарва
    и все много знае , може , иска и прави
    хахах
    трите хилки двете милки
    помияри , зоокътове
    ЩО НЕ КАЗА КОЙ МИНИСТЪР ВЕ,
    и като си голям катил, скачай в частен бизнес и троши милиони
    шом си толко в час за всичко :)
  • 10 Манго

    0 0 Отговор
    Боже, опази България!
  • 11 Деян Донков

    1 0 Отговор
    На тоя смешник, дето сите медии се трепат да канят, и дето се сичко му е ясно и за сичко е осведомен, тая подлога интересчийска, нема ли кой да му духне под опашката....
  • 12 недоволен

    0 0 Отговор
    пусти неокастрен( сап),па връти по кратуните,м...а д...а хората хляб нямат да ядат,зоокътове на кучетата,м...а д...а