26 Май, 2020 14:00 15 866 58

Как така Борисов и Пеевски все ги убиват, а журналистите все се самоубиват?

  • георги александров-
  • варна-
  • боец-
  • позиция

От гражданско сдружение ''БОЕЦ'' не вярват на версията на институциите за смъртта на варненския журналист Георги Александров

Как така Борисов и Пеевски все ги убиват, а журналистите все се самоубиват? - 1
Снимка: БОЕЦ/Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Позиция на гражданско сдружение ''БОЕЦ'':

Вярвате ли на МВР?
Вярвате ли на прокуратурата?
Поредният убит журналист. Два дни МВР и прокуратурата мълчат за смъртта му. След като случилото се с варненския журналист Георги Александров добива гласност в социалните мрежи, изведнъж институциите категорично обявяват две възможни версии – самоубийство или нещастен случай. Съобщават и „подробности“ – височинни травми, Аспаруховият мост и алкохол в кръвта. Умишлени внушения. Мисирките и свинските „медии“ подемат версията на свинските институции. Дори, както след убийството на журналистката Виктория Маринова започнаха манипулации, че Александров не бил точно разследващ журналист, че смъртта му няма нищо общо с работата му и т.н. И откъде знаят? Как го установиха? Кога го установиха? Разследването по същество дори не е започнало. След убийството на Виктория първото нещо, което съобщиха, бе, че убийството и не е свързано с работата ѝ. Помните, нали?

БОЕЦ ще споделим нещо от нашия опит в битката ни срещу мафията. Когато МВР и прокуратурата ви казват още преди разследването да е започнало, че някой се е самоубил, или е загинал при нещастен случай, или някой клошар го е бутнал от моста, или че алкохолът е причината – лъжат ви. Не е увъртане, прикриване на незнание, или опит за манипулация, а умишлени, стопроцентови лъжи.
Нагледахме се и наслушахме за самоубити журналисти, прокурори, адвокати, свидетели по дела и неудобни хора. И все смъртта им не е свързана с работата им. И все няма доказателства за убийство. Защото „така трябва“.

Ще ви припомним и още нещо. Преди пет години прокуратурата за два часа арестува трима души за ''убийството на Пеевски'', защото Той така казал и така трябва. Пак без доказателства, но с показна демонстративност и бруталност. По същия начин и Борисов няколко пъти ни уведомяваше, че някой искал да го убива и всички институции се впускаха да търсят убийците. За един пост в социалните мрежи привикват граждани и ги разследват, че заплашвали с убийство някой от властимащите. Последно Мутафчийски обяви, че искали да го убиват. И винаги е свързано с работата им. И как така, все тях искат да ги убиват, а всички останали все били самоубийци, или алкохолици, или нещастни случаи, или битови инциденти? И никога не е свързано с работата им?

Ще ви кажем. В държавата на мафията за Истината наказват и дори убиват. Когато НСО се занимава с поръчкови убийства, МВР с наркоразпространение и рекет, а прокуратурата с изпълнение на мокри поръчки и прикриване на престъпления, не е трудно да бъде убит, който и да е неудобен за властта на мафията човек. И целта са хилядите, към които се дава този знак – вие сте следващите! Чрез убийството на един биват „убивани“ хилядите други, които надигат глас.

Не вярвайте нито на една дума казана от МВР на мафията и прокуратурата-бухалка на мафията. Мафията убива, корупцията убива, наглите убиват, СИК убива, ТИМ убива. Питайте аверите на Борисов и Пеевски, които избягаха в чужбина, след като дебелите решиха да ги изядат. Питайте Черепа и Цветан Василев, страх ли ги е, че могат да бъдат убити по поръчка на Борисов и Пеевски?

Как така КПКОНПИ и прокуратурата не могат две години да установят, че Бойко Борисов е собственик на къщата в Барселона, а за два дни „установиха“, че Георги Александров се е самоубил?

Вярвайте на себе си и повярвайте в собствените си сили като граждани. Да се свивате, да се страхувате и снишавате - не е решение. Рано или късно ще се удавите в блатото на мафията, дебелите ще стигнат до вас. Решението е – гражданска революция и изриване на свинете, които превърнаха държавата ни в кочина. Сваляне на правителството на Буда и Пеевски и отстраняване не Гешев. Това е само първата стъпка. БОЕЦ вярваме, че гражданите можем да спечелим тази битка. Не го ли направим, ще продължим да броим самоубитите, докато дойде и нашият ред.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 193 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЪМПЕЗИ

    211 11 Отговор
    САМО ЕДНО ИНТЕРВЮ С БОРИСЛАВА ЙОВЧЕВА И ТОЧНО ЗАДАДЕНИ ВЪПРОСИ ЩЕ Е КРАЯТ НА БАРЦЕЛОНСКИ...СКРИХА Я...ДАЖЕ СЕ СТРАХУВАМ ЗА ЖИВОТА И....

    Коментиран от #24

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 бате бойко бие без упойка

    212 6 Отговор
    И да си признаят че те са го убили, нищо няма да се промени. Българинът е толкова заспал че нищо не може да го събуди. Една част въобще не се интересуват от това какво става в държавата, друга част искат само да псуват пред телевизора и да се оплакват от мизерния си живот, и в двата случая нищо да не правят, чакат само някой да дойде и да ги оправи. Ами чакайте, само страната ни да не изчезне преди това да е станало.

    Коментиран от #25, #36

  • 4 шшшшшшш

    211 6 Отговор
    Бойко обяви от трибуната на НС, че Доган поръчал убийството му. Обаче нито Доган бе привикан в прокуратурата, нито Бойко. За да се разбере дали единия е убиец или другия клеветник.

    Коментиран от #15

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Будалата

    138 7 Отговор
    Точно и ясно казано.
  • 7 Рошко

    105 5 Отговор
    Че то кой вярва?
  • 8 Бат Бойко

    83 7 Отговор
    Бутнах го от хеликоптера. ХА ХА ХА!
  • 9 Един от всички

    146 6 Отговор
    Не вярвам да е самоубийство! Версията на прокуратурата е скалъпена!Няма резултати от аутопсия! Никой не споменава за такава! Това е зловещо! Никаква друга версия не бе обявена!Имаме си български случай " Хишоги"!
  • 10 Последния софиянец

    100 9 Отговор
    А кой запали сараите на Доган?

    Коментиран от #40

  • 11 сигурно

    110 8 Отговор
    Борисов ще сдаде властта на Пеевски !! Това вече е толкова прозрачно !

    Коментиран от #12

  • 12 Последния софиянец

    92 9 Отговор

    До коментар #11 от "сигурно":

    Пеевски е изпята песен. Новата звезда е Домус ага. Пеевски са го подхванали в САЩ да върне 500 млн откраднати от американски бизнесмени. А Домуса има връзки в САЩ и развива бизнес там.

    Коментиран от #20, #26

  • 13 Матей

    112 6 Отговор
    Абсолютна инсценировка,грубо скроена,ей тъй,като за малоумни.Журналист,млад,образован човек,а се напил до козирката,отивайки сам(!) да прави репортаж,написал в лаптопа си ,че всичко с канализацията е наред и прилежно го оставил,после се бухнал в канала.Не,повече от просташко е,и убийците без въображение,поне да бяха го заровили или нещо по-изтънчено.А те едва ли не го хвърлили на крокодилите като Пол Пот.
  • 14 гост

    18 108 Отговор
    Аман от шашкъни,ама тия на снимката цепят мрака! За какво да го убиват ? Що народ си отива от не внимание/подхлъзнал се,спънал се,паднал лошо и т.н./ без да са били журналисти.В България всеки е журналист.Бог да го прости момчето.

    Коментиран от #16

  • 15 ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ

    110 7 Отговор

    До коментар #4 от "шшшшшшш":

    ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ

    Коментиран от #55

  • 16 яко ни лъжат управляващите и фалшивият щ

    97 8 Отговор

    До коментар #14 от "гост":

    сюжет за филм. под ръководството на полковник от НСО- сиганин тихичко се е промъкнал зад седналия с лаптоп журналист до фекалната тръба и го е ударил със дърво или камък. журналиста паднал в несвяст и се удавил във водата която била до глезените. Сиганина сграпчил лап топа и го предал на набюлдаващия офицер срещу закрила при продажба на дрога. ако искате напишете полковник от ДАНС. все тая. Случея с убитата в Русе, подхвърлените наркотици в Силистра. Сюжети за филм бол. Блъскане с висока скорост на светофар. НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ТЕ РАСТРЕЛЯТ.

    Коментиран от #17

  • 17 гост

    14 61 Отговор

    До коментар #16 от "яко ни лъжат управляващите и фалшивият щ":

    Много ме разсмя със сюжета,ама нямало лаптоп,нито телефон Оказа се ,че е паднал на друго място и не работел като журналист от 5 години,но карай да е весело.
  • 18 сори сорос

    28 53 Отговор
    А знаете ли, че Георги Георгиев от НПО-то „БОЕЦ“, който е на ръчно управление от фараона Цветан Василеви и се занимава предимно с организиране на улични бунтове и провокации, беше награден през 2019 г. с приза „Доблест на годината“ от организацията на Сорос „Български хелзинкски комитет“
  • 19 Робот

    85 7 Отговор
    Кьовеши: В София са откраднали €1 млрд. евро-пари и са си накупилили апартаменти
  • 20 Петьо Петров

    63 5 Отговор

    До коментар #12 от "Последния софиянец":

    Като се замисли човек,има логика в казаното от вас.Пеевски събра повече негативи,отколкото позитиви.Много е възможно Домусчиййки да е следващият Пеевски.Въпреки,че засега го играе като халф,може скоро да стане център нападател.Поживьом и увидим!
    Бъдете здрав!
  • 21 Сми така де!

    66 9 Отговор
    Батко като главен секретар що бандит изтрепа, та некакъв джурналист ли няма да прати на небето!! Има човек, има проблем, няма човек, няма приблем.
  • 22 оня с коня

    6 71 Отговор
    "Свалянето на Правителството на Буда и Пеевски и отстраняване на Гешев - това е само първата стъпка"...Кажи КАКВА Е ВТОРАТА СТЪПКА БЕ "БОЕЦ Рускофинансиран!?Повтарям :КАКВА Е ВТОРАТА СТЪПКА,А И ТРЕТАТА СЛЕД НЕЯ?И да уточним:Отговор относно ВТОРАТА И ТРЕТАТА СТЪПКА "Тайна майна" НЕ ВЪРШИ РАБОТА!!!

    Коментиран от #44, #49

  • 23 Кръстьо

    66 8 Отговор
    Хора незнам някой дали се замисля какво се случва в БГ и колко страшно е това. Някой е убит и излиза че се е самоубил. Колко убииства останаха неразкрити фиктивно, иначе извършителите и поръчителите се знаят. Това значи че някои е над закона над съд и прокуратура над всичко. И този някой с няколко други щовека определят кой ще живее. Или който си затваря истата и навежда главата ще е добре искаш ли истината се самоудавяш самоубиваш падаш по стълби не трябва да се спира на червен светофар и много други. Бъкгария се управлява от безкрупулни хора.
  • 24 Антибоец

    10 54 Отговор

    До коментар #1 от "РЪМПЕЗИ":

    Как така боец знае всичко а испанската прокоратура не знае /явно хората не вярват на душевно болни / как така не знаете че нсо е към президента и че божков пред св европа говори едно а от дубаи друго «как така на протести все вас ви бият
  • 25 Ново

    14 51 Отговор

    До коментар #3 от "бате бойко бие без упойка":

    Как така 20год спестявахте имахте хубава работа и доиде борисов и останахте без работа и без пари»ако съм получавал преди по 2000лева и харчел по 1000лв за 20год щях да съм спестил около25-30000лв и щех да си работя /но явно по протестите парите не стигат за алкохол и наркотик искате повече от посрекателите ви

    Коментиран от #27, #31, #38

  • 26 Истината

    64 5 Отговор

    До коментар #12 от "Последния софиянец":

    Първо Пеевски е човек на Доган, а всички знаем /поне мислещите/ че Доган управлява България, второ за Пеевски 500 милиона са капка в морето и трето Домуса е като Барселонския - кукла на конци, в момента в който спре да си плаща таксата спокойствие и спре да изпълнява нарежданията на първите ще стане като Божков
  • 27 Българин

    51 3 Отговор

    До коментар #25 от "Ново":

    Като ти гледам правописа за да си взимал 2000 лева заплата трябва да си бил полицай или депутат, само там дават толкова пари на хора нямащи и основно образование. Препинателните знаци се учат още в началните класове.
  • 28 възпитаник

    24 4 Отговор
    нито на мвр нито на прокуратура нито на съд всичко е м---- д----
  • 29 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    9 48 Отговор
    БАЦЕТО НЕ ЦЕПИ БАСМА НА НИКОЙ.......ЯКО ГИ Е ПОГНАЛ....КОЙ СЕ ИЗПОКРИ В ЧУЖБУНА,КОЙ СЕ СКАТА В РАЗНИ ФОНДАЦИИ, КОЙ СЕ НАПИНЯ ДА ПРАВИ НОВИ ПАРТИИ БЕЛКЕМ ГО ЗАБЕЛЕЖАТ....КАТО ТИЯ ДЕТО ПРОТЕСТИРАХА ПРЕД НАРОНОТО СЪБРАНИЕ....ЕДИН ФАЙТОН ХОРА БАРАБАР С ПОЛИЦИЯТА........И ВИКАТ ОСТАВКА...АМА ХОРАТА НА ИЗБОРИ КАЗВАТ ДРУГО
  • 30 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    12 43 Отговор
    ТИЯ ОТ БОЕЦ. БИЛИ ГОЛЕМИ СЛЕДОВАТЕЛИ БЕ........ДА ЗАКРИВАМЕ НСС
  • 31 бате бойко бие без упойка

    12 5 Отговор

    До коментар #25 от "Ново":

    Сори пич, не виждам много връзката с моя коментар, може би си се объркал на кой искаш да отговориш, не знам
  • 32 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    12 38 Отговор
    НЕ ЗНАМ ТИЯ БОЙЦИ ЛИ СА,ТЕРОРИСТИ ЛИ СА....АМА НА ПРОТЕСТА СЕ БРОЕХА НА ПРЪСТИ
  • 33 Гост 1

    30 2 Отговор
    Гледайте изказването на Б. Б. В българското посолство в Лондон от 2016 година
  • 34 Пази боже сляпо да прогледа

    8 34 Отговор
    Експертизите не се правят от МВР, а от съдебни лекари. В повечето случай от трима медици. Химията и биологията не се управляват от протести и декларации а от обективни закони. По тази логика на разсъждение за всеки починал журналист , че е убит следва за всеки починал прокурор , съдия полицай или друг орган на власт като почине , да се казва, че е е бил неудобен и е убит

    Коментиран от #39

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Толуп Трети

    11 1 Отговор

    До коментар #3 от "бате бойко бие без упойка":

    А ти към коя част на матряла се числиш?
  • 37 Усмивката

    36 2 Отговор
    Когато от МВР казаха , че Ахмет Емин , най близкия човек до Ахмет Доган преди 12 години се е самозастрелял , аз не повярвах . И до днес не вярвам . Защото това бе единствената версия. Друга не се разследва
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Усмивката

    29 4 Отговор

    До коментар #34 от "Пази боже сляпо да прогледа":

    Абе отворко. Казаха ти , че МВР са дали информация , че се касае за самоубийство. Това е все едно съдъ да каже ....,,осъдения на смърт да влезе?.... Как така преди разследването се издава с... първо, следственна тайна. ? И второ. Ако аз излезна и пресрешна джипъ на премиера с личния си автомоббил , дали ще ме потупат по рамото да микажат ,, и следващия път внимавай как караш. ...Направо ще ме арестуват , и по медиите ще разгласят че е опит за покушение.
  • 40 Усмивката

    5 8 Отговор

    До коментар #10 от "Последния софиянец":

    Хората на Божков , все още верни на Черепа. А по това ни дума
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 1414

    7 28 Отговор
    Тези от БОЕЦ са толкова тъпи, че чак заоблени! Какво общо имаше с работата на журналистката от Русе оня дрогиран циганин, който я уби? Внушенията и лъжите им нямат край! Кой ли им вярва, една шепа с ниски чела като тях!

    Коментиран от #51

  • 44 Трол

    2 13 Отговор

    До коментар #22 от "оня с коня":

    Правим те премиер, отдаваме България под аренда и в Територията ще се карат само БМВ-та. Още стъпки искаш ли?
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Факт

    12 1 Отговор
    Така и кпроната не уби нито един политик!?
  • 47 Крум

    14 2 Отговор
    Бойко беше член на БКП, после до 1997 беше на БСП. БСП избра Делян за шеф на държавна сигурност. Сега страх ни било. Еми за страх си е. И мен ме е страх.
  • 48 Страничен наблюдател

    4 4 Отговор
    Ееее. ....най после .Очаквах по бърза реакция от бойцитена медийния башибозук.Смешници
  • 49 Страничен наблюдател

    12 1 Отговор

    До коментар #22 от "оня с коня":

    Референдум за диктатура на пролетариата.После и народен съд.А видинския боец председател на народно демократичната республика.Национализация.Искам да видя как Донев,Дончев,Златев и сие олигарси ще си дадат авоарите в услуга на победилата революция.
  • 50 Страничен наблюдател

    6 9 Отговор
    А може, и "Боец" да са го бутнали от моста,с единствената цел да обвинят властта.
  • 51 Страничен наблюдател

    10 0 Отговор

    До коментар #43 от "1414":

    Ниски чела и четвърт мозък
  • 52 ко ко бо

    2 3 Отговор
    Нима вярвате на тия глупости.Всеки си пише каквото си иска а дали е вярно но нали има баламурници да вярват
  • 53 ко ко бо

    2 3 Отговор
    Нима вярвате на тия глупости.Всеки си пише каквото си иска а дали е вярно но нали има баламурници да вярват
  • 54 ъъъъъ

    2 2 Отговор
    ..а въпрос дали вярвам на съда? защо няма.? демагози!!!за убийство 4 години затвор ...
  • 55 Валентин Ангелов

    4 1 Отговор

    До коментар #15 от "ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ":

    На борисов , мвр и всички останали служби , няма хора в България които да им вярват.На всички е ясно че , именно това е част от Мафията в България.И вече само разстрели ще върнат държавността.
  • 56 А за раята геноцид и кючек

    1 2 Отговор
    Въпрос за милион долара.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Бадева

    6 0 Отговор
    Новините у нас трябва да започват със съобщение: „Предаването не се препоръчва за лица под 12 години?“ Не, не, по-добре под 18 години.

    Всички новини показват премиера Борисов надълго и нашироко, а той току изтърси „тулупи“, „негодници“, „мисирки“, „нахалници“, „вие сте прости и аз съм прост“, или току хване за гушата американската посланичка, или си закопчава панталона.

    Не е никак възпитателно за тинейджъри. Възприемат този тон и поведение. И това е сериозно, наистина. Той дава тон на цялото общество. Модел на поведение. Неговият начин на говорене се възприема и възпроизвежда. И не само от тинейджъри.

    Ще си носим последствията. И от Борисов, и от калинките му, като Караянчева, която обяснява как се прави закон с „отпреде и отзаде“, от гьонсуратлъка на Горанов, файловете наобратно на Даниел Кирилов. Вече е наложена норма, че такива хора могат да бъдат министри и управляващи.

    Простотията стана норма, възприема се като нещо нормално – може в политиката, може в публичния живот, какво остава във всекидневното общуване.

    Всъщност това ще бъде най-тежкото наследство от Борисов. Икономика, образование и др. области могат да се подобрят за сравнително кратко време, но обществото ще се отърсва дълго и мъчително от простащината, посадена от неговото управление.