Last news in Fakti

17 Юни, 2020 20:30 8 539 59

На Борисов ли е скандалният запис? Поздрав от лудницата, наречена България

  • бойко борисов-
  • герб-
  • цвета караянчева-
  • румен радев

Откритието, че „царят е гол” няма да стресне никого

На Борисов ли е скандалният запис? Поздрав от лудницата, наречена България - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Какво ще покаже експертизата на записа, искана от Румен Радев? Та Бойко Борисов ни е до болка познат. Не сме забравили нито "Ало, Ваньо", нито "Двете каки". А президентът е прав - нещо трябва незабавно да се направи. 

 

С изключение на най-фанатичните поддръжници на г-н Борисов, едва ли някой би се наел сериозно да твърди, че героят от изтеклия миналата седмица запис, изпълнен с вулгарен език, алкохолни пари и гарниран с чалга, е друг, а не самият министър-председател. Но тогава трябва да попитаме: какво ново би ни казала експертизата, която държавният глава Румен Радев поиска?

Неприемливо и престъпно

Разбира се, гаменската реторика по адрес на председателката на парламента г-жа Караянчева, на европейските лидери и – преди всичко превишаването на служебни правомощия (например по случая с „Еврохолд” – са не просто неприемливи и възмутителни. Те са престъпни. Това е еднопосочен билет, който безвъзвратно запраща страната ни дори не в Третия свят, а някъде в пъкъла; някъде в „дупарата” на географията (ако си послужа с езика на „лирическия герой” от записа).

В този смисъл президентът е прав, че нещо незабавно трябва да се направи. Но дори и някакви експерти да излязат с категоричното становище, че записът е автентичен, това ще бъде равносилно на откриването на колелото, топлата вода и пакетирания, предварително нарязан хляб.

Проблемът съвсем не е в това, че веднага други мастити специалисти ще обявят, че онези, които са „изобличили премиера”, са шарлатани, че са били подучени от президента, опозицията, „гадовете” и т.н.

Катарзисът, който все не настъпва

Работата е там, че ние г-н Борисов си го знаем. Цели поколения израснаха с гласа му, с характерния му тембър.

Та нима този колоритен баритон не огласява нашето битие вече близо 20 години? Култовите бойкоборисови бисери, характерният му диалект, струят нон стоп от радиото, телевизора, а в най-ново време и от фийдовете на социалните мрежи…

Нима сме забравили хитовете „Ало, Ваньо”, „Двете каки”, „Ти си го избра”? Настъпи ли някакво политическо земетресение след тях? Нима г-н Борисов или обществото преживяха някаква метаморфоза, някакъв катарзис след тяхното разпространение? 

Съжалявам, но обвиненията, които сега се чуват по отношение на много от медиите – че били сервилни и мълчали за вулгарния запис от миналия петък и затова, видите ли, обществото било в летаргичен сън – са само наполовина справедливи. Вярно е, че много журналисти угодничат на властта. Мисля си обаче, че и да говореха по цял ден за безобразията, „суверенът” едва ли щеше да се надигне от дивана, да се облече и излезе на улицата, за да протестира.

Летаргията на един народ

Може би това се дължи на нещо в нашето ДНК; нещо заченато и заучено в десетилетията, през които обществото ни не бе жив организъм, а – в мнозинството си – по-скоро наподобяваше на купчина зеленчуци, натъпкани и консервирани в буркан за туршия, която Живков и неговите приближени ползваха на трапезата си както им скимне.  

Поради тези причини, експертизата няма да има особен политически ефект. Откритието, че „царят е гол” няма да стресне никого.

Това, което ние се правим, че не знаем, това, за което си затваряме очите, вероятно отдавна е известно на чуждите служби, за които също спомена президентът. И те едва ли са останали „като гръмнати” от записа. От години циркулира например информация за „секретни американски грами”, в които се говорело за тъмните корени на кариерата на г-н Борисов, за връзките му с подземния свят. Така че и чуждите наблюдатели, освен да прихванат някой циничен български лаф, едва ли са намерили нещо неочаквано в записа. Който е искал, най-вероятно вече има цял каталог с „подвизите” на г-н Борисов.

В израз на национално малодушие, нерядко вината се прехвърля „зад граница”; упрекват се партньорите ни в НАТО, в ЕС – те търпели политици като Борисов, защото им вършели работа („кучи син, но наш кучи син”, както гласи популярният израз).

Страната, в която всички се правят на луди

Истината обаче е по-различна – „разкритията” имат ефект, само ако има кой тук, в България, да се стресне от тях. Записът е просто още една паметна заиска; една картичка от лудницата – поглед към кукувичето гнездо, наречено България.

Главният прокурор Иван Гешев, твърди се в записа, умирал да се прави на луд, но с възхита отбелязал, че премиерът го превъзхождал в това завидно умение.

Ето я същността: главният прокурор се прави на луд, министър-председателят се прави на луд, председателката на парламента се прави на луда... Но короната се пада на нас, на избирателите – ние най-майсторски от всички се правим на „три и половина”. Гледаме се сутрин в огледалото и си казваме, че за тая работа си има политици, институции и държава.

 


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 89 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    28 43 Отговор
    Баце е недосегаем

    Коментиран от #7, #16

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 btv comedy

    98 7 Отговор
    Баце сваля дронове с поглед хихи ;)
  • 4 РЪМПЕЗИ

    118 12 Отговор
    БОРИСОВ. ЕДНА ЖЕНА МИ СЕ ОБАДИ ДА ТИ ПРЕДАМ, ЧЕ ИСКА АКО МОЖЕ ОТ ТЕЯ ПАРИ ДЕТО СА В ЧЕКМЕДЖЕТО, ДА И ДАДЕШ 1000 ЛЕВА, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ЗАВЕДЕ БОЛНАТА СИ ДЪЩЕРЯ НА ЛЕЧЕНИЕ...

    Коментиран от #10

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Само господ

    67 6 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Е недосегаем , а другия , рано или късно народа ще му го обясни.

    Коментиран от #13

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Флигорна

    80 7 Отговор
    Снимката на спящата красавица буди умиление и спомени за Симитлийския кмет.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Terenski

    77 4 Отговор
    Ей тия китайски дронове са много лоши бе,като мухи! Не оставят човека да спи на спокойствие.......
  • 13 гост

    11 61 Отговор

    До коментар #7 от "Само господ":

    Ти преврат ли ще правиш? Метеж? Бунт? Има избори, там се казва кой ще пее в хора.

    Коментиран от #22

  • 14 Край

    66 6 Отговор
    В общество организирано на базата на корупцията и кражбата да се разкрие че Премиера краде не е новина нито повод за протести и сваляне на властта.
    В България корупцията не е предстъпление а правило. От домакинката на детската градина до директора на общинското предприятие и през кмета, през министъра та до депутата и премиера. Всеки краде. Реват само тия дето не са добарали държавна/общинска цицка. Е как да протестираш като сучеш.
  • 15 Я ...Я

    67 4 Отговор
    Сега Президента да го осъди за уронва не на честа му.
  • 16 Ха ха ха ха ха

    86 4 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Баце ти вече е сготвен. Кукловодите му го използваха за лични интереси, и сега вече е непотребен и...... на сметището.
  • 17 Колегата Баварец

    63 7 Отговор
    Сектата ОПГ ГЕРБ отече в канала.Следва народен съд v2.Тези от снимката ще ги видим на подсъдимата скамейка.А бакалъм.
  • 18 НА ТЕСЛАТА ДРЪЖКАТА

    59 3 Отговор
    бацоооо, МНОО ПАРА У ТУЙ НОЩНО ШКАФЧЕ ПОНЕ МИЛИОН БА,МАЛИИИ А АКО ОТВОРИШ ГАРДЕРОБА ..... ОТ КЪДЕ ТАЗ ПАРА ВЕ
  • 19 Да се уточним

    9 19 Отговор
    България не е лудница, нито Българите. Вас, които ви заселиха тук - вие ни превърнахте в поредната колонистка тоалетна. В цялата ни история не е имало мафия/организирана престъпност, не е имало супер бедни и богати. Когато ние управляваме - всичко е нормално. Преди векове, дедите ни направиха грешката да ви заселят, мислейки че ще се получи нещо добро - ВИЖДА СЕ и до ден днешен. Чужденци, правещи се на Българи, унищожават всичко, което сме постигнали. Мислехте че е тайна за нас - в малките ви мозъчета е така да :) В действителност сме разрушени от над 6 века от руснаци и средния изток с подкрепата на злобеещите западно европейци спрямо Източна Европа. Затова няма как да ви изпратим там където ви е мястото, в гроба, или тоалетните които наричате държави от наша земя разбира се, не искате да живеете в истинските тоаленти на планетата - вашите земи. Ден и нощ скимтите от България на Български, такиве сме били, толкова лошо било ... и пак тук седите ваща семка примитивна.
  • 20 Бацо е толкова богат че

    52 3 Отговор
    може да плати външния ни дълг.

    Коментиран от #23

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Калинка от Герб

    38 6 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    Избори се купуват от управляващи с много крадени пари. Като държат обикновения и работещ народ на ръба на оцеляването. А да не споменаваме раздутата администрация която гласува под строй от страх за доходите си. Да погледнем реално колко са работещите произвеждащи БВП и колко са тези на държавна служба. КОГАТО СЪОТНОШЕНИЕТО НА ТЕЗИ КОЙТО ПРОИЗВЕЖДАТ БВП Е ПО МАЛЪК ОТ ТЕЗИ КОИТО ЧАКАТ ЗАПЛАТИ ОТ НЕГО ЩЕ СМЕ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ. С ЕДНА ДУМА КАЗАНО РАЗДУТАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ПОДКРЕПА СТАТУКВОТОИ Е ПОТЕНЦИАЛНИЯ ИЗБИРАШ ГЕРБ.

    Коментиран от #26, #27

  • 23 С нашите пари

    33 2 Отговор

    До коментар #20 от "Бацо е толкова богат че":

    За това ходим като прошляци.
  • 24 всичко му разбрах

    29 2 Отговор
    ама за малкото момче признавам,че не можах да вдяна

    Коментиран от #30

  • 25 Gost

    39 2 Отговор
    Абе, къде е Цвета? Що се не произнесе поне по нейния случай?!

    Коментиран от #45

  • 26 То да само това

    42 1 Отговор

    До коментар #22 от "Калинка от Герб":

    Ами чантадиите в банките? Само увеличават лихвите и таксите. Всяка година увеличават печалбите си двойно от бедните бачкатори. И нека някой д.бил ми каже че не трябва да има държавни банки като на Запад.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Другия с коня

    4 30 Отговор
    ЧЕРЕПА няма доказателства,защото Мутра не ДАВА пари.Той ВЗЕМА пари.Изнудва те,рекетира те,заплашва те....Има снимки децата ти,на жена ти на роднините ти.. .Ако не правиш каквото иска ги търси на Витоша,вързани за дърво ....Има документи за Първия ти Половин милион и се почва . Прави или публикувам.....Снимки с мацка в заведение....Пак . ВСИЧКО,което те прави слаб..И Накрая . ....праща някой... Видя ли какво стана с Пешо....Прави или си при него...Това е Мутрата...Това е Черепа....С какво е държал ВСИЧКИ Управляващи до сега,той си знае и ТЕ разбира се,но Бойко го подряза....Държавата срещу Мутрата Даде Фира Черепа....До тук е...
  • 29 Бойко гледал ли си

    27 2 Отговор
    Бенджи закс и звездния принц?
    Да не са ти пуснали някой летящ закс да те снима?В следващато видео,очаквайте как бойко брой €

    Коментиран от #32

  • 30 гого

    30 4 Отговор

    До коментар #24 от "всичко му разбрах":

    Демек,си признава всичко.
    Само и само да не пуснат видео с някой голи деца.
  • 31 Собственик на верига магазини

    7 26 Отговор
    И кaквo кaтo cи oтидe c мир? Вeчe три пъти пoдaвa ocтaвкa и нaрoдa пaк гo избирa нeгo! Aкo нe e тoй, щe e друг. Oт 30 гoдини ce въртитe рaзлични пaртии нa влacт и cкaпaхтe Бългaрия, a нe рaзбрaхтe, чe прoблeмът e тoчнo тoзи нaивeн, крaйнo нeoбрaзoвaн /нe иcкaм дa кaжa глупaв/ нaрoд. И кaквo кaтo имa пaчки в cпaлнятa нa Бoриcoв?? Тoвa нямa дa ви cпacи вac кoмуниcтитe, кoитo ви мързи дa рaбoтитe oт икoнoмичecкият гeнoцид, кoйтo ви cпoлeтя oт крaя нa минaлaтa гoдинa и кoйтo щe прoдължи дa ви cпoлeтявa, дoкaтo нe прoпълзитe пo зeмятa oт глaд, и тoку виж cтe cтaнaли oт кoмпютритe и cтe тръгнaли дa рaбoтитe...?? Божков няма да ви осигури работа и ако не е Борисов ще е друг, но вие комунистите винаги ще пълзите по земята от глад защото нямате желание да се образовате, а и да работите! Искате да сте по цял ден и нощ на компютъра и да взимате пари за това, е няма да ви се получи от края на юни месец натам!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Боко

    4 27 Отговор
    Няма по добър от него! Стига сте джафкали!
  • 34 гост

    18 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Не сме забравили нито "Ало, Ваньо", нито "Двете каки".Хубаво не сме ги забравили,но дайте края на тези записи .Какво се установи от тях,а? Мълчите гузно ,защото не е удобно да признаете пълния крах и с двата записа.№ месеца всеки ден ни напълниха главите с тези записи,а отговор на специалистите бяха 21 секунди ,случайно я гледах по една телевизия и то на реномирана френска лаборатория.111 място свобода на словото ли,не заслужавате и 184 място.Подкрепям решението на ЕК за фалшивите новини,вярно ваште не са фалшиви,половинчати са и действат като пропагандата от комунизма.
  • 35 тримата глупаци

    19 0 Отговор
    Даже и ние разбрахме за хвърчилото - нали Президентът е летец. Той е.
  • 36 Собственик на верига магазини

    5 22 Отговор
    Виe кoмуниcтитe трябвa дa ce нaучитe дa рaбoтитe първo и дa ce трудитe уcърднo, зa дa изкaрвaтe прeхрaнaтa cи, кaтo изпълнявaтe бeзпрeкocлoвнo нaрeждaниятa нa шeфoвeтe cи, a cлeд тoвa дa иcкaтe дa учacтвaтe в пoлитикaтa c глaca cи и дa рeшaвaтe кoй щe e нa влacт и кoй нямa дa e нa влacт! Eдинcтвeнoтo ви cпaceниe e дa ce върнeтe c мaшинa нa врeмeтo в 1945 гoдинa и дa пoживeeтe във врeмeтo нa кoмунизмa тoгaвa, нo дa нe мoжeтe дa ce върнeтe пaк във 2020 гoдинa, зa дa ce нaучитe нa труд и диcциплинa!

    Коментиран от #39

  • 37 Не обиждай видеоредоктарите

    14 0 Отговор

    До коментар #32 от "Другия с коня":

    И нищо не можеш да направиш , говориш глупости.
  • 38 Behemoth

    29 2 Отговор
    Президента не може да лети вече и кара дронове(китайски) със 500 грама взрив и иска да убии нашият незаменим идио опс ПРЕМИЕР...
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Локо-Сф

    15 0 Отговор
    Не е негов разбира се!Не е той никъде!Това е баба ми-Гюрга Пинджурова!И разбира се дпс пак не са наточили ятаганите да разкъсат и разпарчетосат милата ни родина!!!
  • 41 Усмивката

    20 0 Отговор

    До коментар #2 от "АКО ЗАПИСЪТ Е МАНИПУЛИРАН,..":

    Ако жена ти се прибере и заяви , че не бива да проверяваш това което се говори за нея. защото не си струва.... ти какво би си помислил. Ей за това ще имаш ,,здраво" семейство само ти в квартала. Така че. България е най ,,стабилната " държава в региона. Според премиера.
  • 42 4-ти км

    14 1 Отговор
    Румен му вдига дрон и ОН вече не мое го вдига Волен е напълно нормален в сравнение с г-н 500€ !
  • 43 Puri

    3 14 Отговор
    Омрьзнаха на хората записи компромати бюлетини. Опозицията вместо да искан да се увеличат заплати. И да има социални придобивки. С какво се занимава.
  • 44 БОЙКО БУДАЛА

    16 2 Отговор
    ....ВИЖТЕ СЯ...
    ...МА АЗ СЪМ МНООО ЧЕСТЕН
    И ХИЧ НЕ ОБИЧАМ ДА ЛЪЖА...
    И САМО ДВА ПЪТИ
    СЪМ ОСЪЖДАН ЗА ЛЪЖИ
    И КЛЕВЕТИ...
    ....ТА ЧЕСТНА РЕКЕТЬОРСКА ДУМА....
    ДА ВИ КАЖА ИСТИНАТА
    И САМО ИСТИНАТА....
    ...ТАМЪН БЕХ ЗАДРЕМАЛ В СПАЛНЯТА И ЕДНА МНОО ГУЕМА
    И НАХАЛНА МУХА
    ПОЧНА ДА ФЪРЧИ
    ОКОЛО ГЛАВАТА МИ
    И ДА МА ХАПЕ АМА МНОО ЯКО...
    ....МА АЗ ЗА ТУЙ
    СИ ДЪРЖА ПИЩОВА НА ШКАФЧЕТО
    И ГРАБНАХ ПИЩОВА
    И ТАМЪН СА ПРИЦЕЛИХ
    И ВИДЕХ, ЧЕ ТУЙ НЕ Е МУХА,
    АМИ Е МИНИАТЮРЕН
    БЕЗПИЛОТЕН ДРОН
    НА КОЙТО ИМАШЕ ДВА НАДПИСА-
    "ПРОИЗВЕДЕНО В КИТАЙ"
    И "ПОДАРЪК ОТ КИТАЙ
    ЗА БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ"...
    ...И ВЕДНАГА СА УСЕТИХ,
    ЧЕ ЛИЧНО ТОЯ ГАДНЯР РАДЕВ
    ГО УПРАВЛЯВА ДРОНА
    И ЧЕ МОЕ ДА МУЙ
    ОКАЧИЛ НЕКОА МОЩНА БОМБА
    И ДА СА ОПИТВА
    ДА МА БОМБАРДИРА...
    ...АМА ТОА ДРОН НА РАДЕВ
    СА ОКАЗА НЕ БОЕН,
    А ШПИОНСКИ С ФОТОКАМЕРА....
    ...И КЪТ ПОЧНА ДА ФЪРЧИ
    НАНАСАМ НАНАТАМ
    А БЕ ТОЙ РАДЕВ НАЛИ Е ПИЛОТ
    И ДАЖЕ В ШКАФЧЕТО ВЛЕЗНА
    И ХЕМ СНИМА ХЕМ МИ РАЗРОВИ
    ПАЧКИТЕ С ЕВРА
    И КЮЛЧЕТАТА ЗЛАТО...
    ....И ДРОНА ДАЖЕ СА ОПИТА
    ДА ГРАБНЕ НЕКОЛКО ПАЧКИ ЕВРА
    И ЕДНО ЗЛАТНО КЮЛЧЕ
    МА ТОГАЗ АЗ МНОО ТОЧНО
    СТРЕЛЯХ С ПИЩОВА
    И ДРОНА ГИ ПУСНА
    И ОТЛЕТЕ ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА...
  • 45 на първата редица

    14 0 Отговор

    До коментар #25 от "Gost":

    как къде, до него беше. Той даже я целуна тази проста кърджалийска
    .............. Не гледа ли брифинга.
  • 46 Тодор Живков

    12 0 Отговор
    Това явление показва че още съм жив ха ха ха
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Петьо Петров

    9 1 Отговор
    Преди да напиша каквото и да е,искам да уточня,че никога не съм членувал в никоя партия.Гледам как са налазили разните тролове и празноглавци.Почти всеки пост е против комунистите.Добре всезнайковци,искам поне един да ми каже,къде и кога е имало комунисти? Имало е комунистически партии изповядващи утопията наречена "Комунизъм",но всъщност за били идеалисти,вярващи в тази утопия.Всъщност са били социалисти.Но всеки си знае неговите заучени фрази.Кому е нужна тази омраза...гербери,социалисти и всякаква паплач там в свещената сграда,наречена Парламент?Нима никой не разбира,че всички са от едно котило?Единственият начин да поемем въздух и да надигнем глави е да разгромим статуквото.Очаквам скоро избори,вероятно есента,там мислете,а не после да драскате тук на по две ракии колко е зле всичко!
    Бъдете здрави!

    Коментиран от #49

  • 49 Охо Бохо

    3 7 Отговор

    До коментар #48 от "Петьо Петров":

    А кого ще изберем? Да виждате подходящ, различно от това в момента? Аз лично не!

    Коментиран от #50, #54

  • 50 Голям резил! 😃 Циркът е пълен!

    12 1 Отговор

    До коментар #49 от "Охо Бохо":

    Да идва Кьовеши да влезе в кочината наречена парламент, от там в съда и навсякъде, където мирише на герберска далавера и с голямата метла да изчисти всичкия боклук! Лошото е, че е толкова много, че няма да има къде да го изхвърли! Трябва отново да отворят Белене, и всички които са бъркали в кацата с меда вътре до живот, но преди това да върнат всичко с лихви! 👽
  • 51 Баш бай Брадър

    7 0 Отговор
    Със сигурност е негов типичен тежкарски начин на говорене на един простак.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 auauaua

    2 2 Отговор
    Чакайте да видите като приемем еврото какво чудо ще е. Не пачки и кюлчета ами тирове с пачи и злато ще има като компромати. Без значение кой ще е на власт. Петата колона никога не спи.
  • 54 Петьо Петров

    2 0 Отговор

    До коментар #49 от "Охо Бохо":

    Не съм човекът,който ще агитира за някого,всеки носи глава на раменете си,лично за мен съм си направил своя избор.
  • 55 Матей

    2 0 Отговор
    Както го подпукаха баце с компромати,стана за пране.И сам се уличава,Радев го снимал с дрон,значи го е издебнал и снимал през прозореца и всичко е точно.За телефонния разговор беше същото,баце се оправдава толкова неумело,че само прави потвърждение.И за палата на Аладин в Барцелона беше същото,и той ,и магазина за дрехи се продават,защо така изведнъж?

    Коментиран от #58

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 ААА

    3 0 Отговор
    Какво нецензурно има дакажеш на един ПРОСТАК , че е ПРОСТАК ? Истината обида ли е ? Борисовщината е очевадно байганьовска ! Царят ни е чисто ГОЛ !
  • 58 ФюзелаЖ

    0 1 Отговор

    До коментар #55 от "Матей":

    Не смей да критикуваш бат Бойко ! Той е един .....БОГ и е непогрешим ! Внимавай , че току виж ДАНС или Прокуратурата те САМОСЕЗИРАТ лично......
  • 59 Хаджиментов

    1 0 Отговор
    Докато не излязат неоспорими доказателства, че записът и снимките са истински, а не фалшификати, всички коментари и обвинения са на клакьори, някои платени, работещи за бутане на законно избраната власт.
    Което си е равносилно в участие в опит за преврат.