ФАКТИ.БГ

Ахмед опита да запали моето отечество

Никога няма да ти простя

Публикувана: 12 Юли, 2020 15:55
119 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 26502
Ахмед опита да запали моето отечество
Снимка: БГНЕС
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.6 от 306 гласа.
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Цял ден бях на Росенец. Въстаналите граждани се прегърнахме с мобилизираните членове на ДПС и пяхме химна заедно. Съгласихме се, че сме братя, имаме едно Отечество и един национален флаг.

Слагам точка на отношенията си с Ахмед, заради когото навремето, по комунизма, подписвах отворени писма, когато беше опасно.

Днес Ахмед се опита да запали моето Отечество. Застана с партията си срещу Конституцията, закона и народа. Българския народ, който - както знаем от Левски - включва и българи, и турци, и цигани, и власи, и гагаузи, и евреи, и каракачани и всички, които приемат Конституцията. Но българският народ, Ахмед, отново излезе по-мъдър от провокатори като теб. Българският народ няма нужда от теб.
Гадина. Нямам думи.

Ахмед се опита да стартира война. И той пази мира? Тази гадина не пази мира. Българският народ пази мира. И в турския, и в българския си вариант - народът пази мира. Народът, не Ахмед, пее химна заедно.

Защото днес на Росенец беше народът. Не бяхме умните и красивите. И народът се прегърна с членовете на ДПС, ясно обозначени с бели каскети. И народът, протестиращ и ДеПеСиращ, обяви, че всички сме братя. А в същото време, сега разбирам, ръководството на ДПС, събрани като тарантули във влажна и тъмна дупка, са продължавали да провокират по медиите, Докато ние, навън, на жегата, бяхме заедно, а граждани от Бургас и Айтос раздаваха вода безплатно. Защото чули по радиото, че нещо става и се сетили, че в тази жега на хората ще им трябва вода. И закупили и дошли. И раздаваха. На всички - ДПС, протестиращи и всякакви.

Тази вода винаги ще си я пазя.

Народът, Ахмед! Хората спасиха положението днес. Реалните хора, турски и български.
Ще се разправям с теб лично. Запомни това. Разбери го. Проумей го. Никога няма да ти простя.
30 години те пазих, и жалката ти партия, от екстремистки нападки.
Свърши.
Меди Доганов, заради теб рискувах едно време работата си и семейството си и свободата си. А ти се оказа подла гадина. Изумителен подлец. Презряна твар от тинята.
Не ме заслужаваш и никога не си.
Мръсник и предател. Твой смъртен враг съм. Това е завинаги, знаеш.
Ти избра това.
Всеки избор си има цена, Меди.

София / България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.6 от 306 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Има записи на Гешев
1 Отговор
По делото недосегаемите. Вижте биволь тук няма да го качат .

Коментиран от #112


Оценка:
-8 +284

2
Този коментар е премахнат от модератор
Дддддд
3 Отговор
Хубава приказка!

Оценка:
-5 +211

4
Този коментар е премахнат от модератор
Приказка за наивници
5 Отговор
и накрая си стиснаха ръцете и кервана си върви...

Оценка:
-21 +115

Сделано в СССР
6 Отговор
Няма сила, която да свали Гл. Прокурор ако той сам не си подаде оставка. За "Велико народно събрание ", което да поправи тази несправедливост! Това трябва да е протеста. От там идват всички неправди. Няма нир=то един осъден от високите етажи. За 30 г. един не разкриха .

Коментиран от #111


Оценка:
-8 +232

ъъъъъ
7 Отговор
дайнов все някой го е излъгал . ти ум нямаш ли да премисляш? ама 30 години громеше другите .и сега какво? другари , извинявайте! ти утре и от тези думи ще се изметнеш.... край няма.

Оценка:
-16 +88

Летто
8 Отговор
Бългaрcкия нaрoд, кoйтo - кaктo знaeм oт Лeвcки - включвa и бългaри, и турци, и цигaни, и влacи, и гaгaузи, и eврeи, и кaрaкaчaни и вcички, кoитo приeмaт Кoнcтитуциятa. Нo бългaрcкият нaрoд, Aхмeд, oтнoвo излeзe пo-мъдър oт прoвoкaтoри кaтo тeб.

НИЕ ВСИЧКИ ЗАЕДНО СМЕ БЪЛГАРИЯ

Оценка:
-9 +154

питащ
9 Отговор
доган, пеевски, данчо ментата и др. от дпс, да бъдат разследвани как натрупаха тия милиони, тия имоти, къде си гешеф ???

Коментиран от #14


Оценка:
-3 +223

Фактология
10 Отговор
30 години го пазел и едва сега осъзнал професора,че Меди бил мръсник и предател.Какво да кажем ние простосмъртните, които не сме учили нито в Москва, нито в Оксфорд,защото за нас по онова време това беше мираж само в сънищата ни.Какво да кажем ние, които го знаем и без професорска титла що за човек е Меди.

Оценка:
-2 +191

Оказа се
11 Отговор
че турците в България са страхливци. Не посмяха да вдигнат ръка срещу нас, въпреки многобройните закани в интернет.

Коментиран от #21, #34, #38, #49, #54, #56, #92, #95


Оценка:
-81 +81

2020
12 Отговор
Основните виновници са Герб-Бойко Методиев Борисов, Спас Гърневски ,написал хвалебствени стихотворения за БКП,Тома Биков от комунистическо семейство , Екатерина Захариева -също и най-слабия външен министър в 13,5 вековната история на България,Валери Симеонов БКП до 1989 г.и продължава в БСП.Тогава защо упреквате опозицията от БСП?Бойко Борисов става член на БКП на 20 години.Приятел е на Валери Божков и Цв. Василев.Подчинява се на Доган.От страх, изпълнява всяко искане на ДПС.Къде тука е вината на опозицията ,след като те не управляват от 20 години.Виновни са Герб и Б. Борисов.

Оценка:
-28 +132

13
Този коментар е премахнат от модератор
jhg2fkcy4k290yb4278yj
14 Отговор

До коментар #9 от "питащ":


Под масата чака заповеди от тенесиста, футболиста, каратиста и т.н. Иначе е независим, ама само от народа

Оценка:
-6 +41

Зорница
15 Отговор
Защо точно днес, след 30 години на Дайнов, атлантиците- "умните и красивите" разбраха, че Доган се оказа " подла гадина"
Спомних си, че през 90-те години на миналия век в книга на Живко Сахатчиев за Якоруда бях чела за подмяна на имената. Авторът цитираше и документи. Ето например писмо на Общонародния комитет за защита на националните интереси (ОКЗНИ) до Областния управител на Софийска област от 10 март 1995 г.:

„Господин Областен управител,
Съгласно Закона за възстановяване на имената на българите мохамедани, на гражданите, родени след 1972 г., се решава за фамилно име да се пише името на дядото, а на гражданите, родени преди 1972 г., се възстановяват предишните фамилни имена. Но бившият секретар на ОбС (Общинския съвет – бел. Е. А.), един от лидерите на ДПС в Якоруда, Мохарем Осман е извършил преднамерено редица нарушения, като:

Сюлейман Еминов Шиндев, роден през 1946 г., е записан сега с фамилно име Али;
Хюсеин Мехмедов Шехов, роден през 1935 г., е записан сега с фамилното име Мустафа;
Сабри Исмаилов Цикалов, роден през 1961 г., е записан сега с фамилно име Чикал;
Мехмед Айдънов Гълев, роден през 1936 г., е записан сега с фамилно име Исмаил;
Вихрен Албенов Црънков, роден през 1956 г., е записан сега с име, презиме и фамилно име Рефат Бетола Бетола;
Салихе Айдънова Трамбуцова, родена през 1932 г., сега е записана с фамилно име Алваджи, след това записана Мехмед;
Налие Алишова Сирачка, родена през 1950 г., е записана сега с фамилно име Мехм

Оценка:
-8 +44

Зорница
16 Отговор
Налие Алишова Сирачка, родена през 1950 г., е записана сега с фамилно име Мехмед;
Джемал Юмеров Еланчев, роден през 1956 г., е записан сега с фамилно име Ислям;
Фатма Алипова Мръцова, родена през 1950 г., е записана сега с фамилно име Мустафа;
Емилия Райкова (Доспатлийска) Гюзелева, родена през 1958 г., сега е записана Емине Расим Мустафа. Същата е от с. Аврамово.

Целта на тези закононарушители е скъсване с българския корен. Ще Ви посочим и следния случай: в с. Конарско двама активисти на ДПС изкарват от заведението бившия секретар на кметството Здравко Илиев Старков, удрят му два шамара и му разкъсват паспорта, защото още е с българско име.

Г-н Областен управител, молим Ви да наредите да се извърши проверка по посочените случаи и още други такива, както в Якоруда, така и в другите селища на общината, и се потърси съответната отговорност“.

(Цит. по кн.: Живко Сахтчиев. „Второто потурчване на Якоруда 1990-1995 година“. Статии,

Оценка:
-5 +40

Поругавате историята
17 Отговор
Стига сте използвали Левски,Дойнов?Стига сте ползвали български светини за политически цели!Левски,Ботев са се борили не за да вземат властта в свои ръце, а да освободят народа и да дадат свободата и властта на народа! Дойнов нали си зад синята идея-защо Костов е продал тази земя?

Оценка:
-6 +91

Йосарян
18 Отговор
И тоя е крепил доган! Чудесно е. Сега патриот ли е, политяга ли е? Потърпевш срещу заплащане, както си трябва.

Коментиран от #23


Оценка:
-4 +56

Пенсионерка
19 Отговор
Професоре, жалко че чак сега си проумял какво представлява Доган. Виж му самодоволната физиономия и послушай приказките му. Та той имам чувството, че не е добре психически.

Коментиран от #33


Оценка:
-3 +91

Стига!
20 Отговор
ДПС да се закрие!

Оценка:
-7 +98

Горд Българин
21 Отговор

До коментар #11 от "Оказа се":


Ами нека да вдигнат ръка на коренното българско население на тази държава, та да имаме основание да ги оставим без ръце, а може и без друго. Не можем да бъдем обвинени в каквото и да било, защото имаме право да се защитаваме и в тази защита някой може и да не се върне цял.

Коментиран от #96


Оценка:
-17 +65

Пенсионерка
22 Отговор
Чудя се как си станал професор.

Оценка:
-7 +60

23
Този коментар е премахнат от модератор
😃АНАЛлизатор😂
24 Отговор
Дайнов, къде се слагаш ти при Ахмед Доган?!!!....Доган е мултимилионер, а ти си една градска шушумига......редовен клиент на кафенетата в София!!!

Оценка:
-20 +50

Лален
25 Отговор
Доган противопоставя хората на Турци и България, така съществува и тои и партията му. На ДпС им трябва етническа омраза и разделение иначе няма да ги има като партия. Каквато всъщност не са, защото конституцуята не разрешава да има партии по етнически състав, затова са регистрирани като движени. В самото си същество те са извънконституционни и са най - обикновенни крадци с обръчи от фирми които съществуват от омразата на симпатизантите си.

Коментиран от #77


Оценка:
-5 +86

История
26 Отговор
Единствения политик, който не само каза, че проклятието на България е ДПС и Ахмед Доган, но и ги навря в ъгъла по време на управлението си .... почти. Имаше скрити лимонки като Данчо ментата-областен шеф на СДС, подготвил продажбата на Лукойл, лансирал лъжата, че завода може да работи само с петрол Урал

Оценка:
-5 +60

Бай Стою касапина
27 Отговор
Ех Дайнов, имах те за по-умен мъж. Ти чак сега ли откри топлата вода?Ами то едно дете в пети клас ги знае тия истини. Да беше си замълчал. Излагаш се!

Оценка:
-4 +67

28
Този коментар е премахнат от модератор
Не съм фен
29 Отговор
на Дайнов, но той единствен от цялата армия политолози обърна внимание на този факт и даде оценка.
Всички политици се снишиха и "пазят" етническия мир по модела на сраите. Тоя модел го видяхме.

Оценка:
-6 +60

30
Този коментар е премахнат от модератор
31
Този коментар е премахнат от модератор
Василевс
32 Отговор
Чак пък такъв патос - 30 години му трябвали да ферментира на професора. Кой ти вярва че мобилизараните туристи мислят и действат от свое име. Постановки. Премиерът е чак за съжаление как търсят да се дистанцират от него сега в тоя момент. По същия начин излузваха и предишни.

Оценка:
-2 +41

Йосарян
33 Отговор

До коментар #19 от "Пенсионерка":


Нищо не е проумял, ще смени хранилката просто.

Оценка:
-2 +29

Аз като български турчин
34 Отговор

До коментар #11 от "Оказа се":


Да ти кажа най - добрите ми приятели са българи, на Ахмет До(г)ан не вярвам от мноооого мноооого години насам! Същия не е “архитект на етническия мир”, напротив използва положението и имената ни, за свои лични интереси...всички видяхте ЕДИН от сараите му! Той е по - лош даже от Борисов! Българските турци сме разделени от партия ДПС! Как ще познаете кой български турчин е от ДПС? Акцента при говорене на националния език! Интелигенцията от български турци НЯМА акцент, говори перфектно български език и не членува в псевдолиберални партии !!!!!

Коментиран от #72, #80


Оценка:
-6 +127

Йосарян
35 Отговор
Щом медия трие мнение за Конституцията, нямаме смисъл. Още повече Свободата на Словото е филтрирана от Цензура. Добре дошли в Последния свят.

Оценка:
-4 +28

36
Този коментар е премахнат от модератор
Честито
37 Отговор
Вчера,след обилна почерпка осигурена от почетния председател на ДПС,Христо Иванов и карадайъ се прегърнаха и пяха заедно песни.Всички бяха добре нахранени и доволни от безплатната реклама по медиите.По общото им мнение,винаги ще добруват докато има толкова много балъци и шарани

Оценка:
-17 +41

Руски еничарин
38 Отговор

До коментар #11 от "Оказа се":


Всички родени в България са БЪЛГАРИ . Не си ти човека, който да казва кой какъв е ! И едва ли си ходил на протест. Ти си обикновен платен с копейки провокатор - НИЩО.

Коментиран от #97


Оценка:
-10 +46

666
39 Отговор
даа, Меди Доганов ,от Пазарджишкия затвор - до сарая в Росенец!Златен е тоя път,не платинен!

Оценка:
-1 +43

0808
40 Отговор
---- 2-ма не българи ненавиждам: - единият уби с колата си невинно детенце..другият насъска други да мятат бомби преди време по гари.. Вие знаете кои са--Без имена щото факти са политкоректни и много трият

Коментиран от #45


Оценка:
-9 +46

41
Този коментар е премахнат от модератор
Гледайте тоз Кючюк
42 Отговор
По нова тв показва снимки на счупени техни автобуси от Росенец вчера! Абе Кючюк защо си чупите автобусите бре момко интриго. Мн турски сериали гледате ейййй. Къде са клиповете Ви? В Дневник има клип където ваш симптизант или член казва: “Взехме парите и си тръгваме”. Смях смяяяях

Коментиран от #44


Оценка:
-5 +32

А бе
43 Отговор
Защо го обвинявате?
Аз мисля ,че Република България е правова държава /най малкото така пише в конституцията/ . тогава питам:
Щом този човек е извършил нещо което е незаконно защо по законен ред не го наказват/ мисля,че в момента не е народен представител/ и няма защитен имунитет/
Този който отива в Росенец и бутнат в морето ,защо не повдига съдебно производство а провокира народа ?
И от всичко това кой спечели?
Аз мисля,че спечели този който е бутнат в морето.
Спечели пак Д П С иАхмет Доган като си направиха супер реклама
А народът?
Само силно осъзнатият народ не се подава на такива действия организираният, умен и търпеливият народ печели

Оценка:
-13 +23

По логиката на Кючюка
44 Отговор

До коментар #42 от "Гледайте тоз Кючюк":


Можем да си изпочупиме автомобилите да направим снимки и да обвинявме който си пожелем! Кючюк кючюк ПОЗОР!

Оценка:
-3 +21

ТАКА Е,..
45 Отговор

До коментар #40 от "0808":


БКП Е ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ!
ЕДНИТЕ ГЪРМЯХА ГАРИ И ВЛАКОВЕ(ДпС) А ДЕДИТЕ ИМ МАНДРИТЕ ОБИРАХА И ГЪРМЯХА..ЧЕРКВИ!

Оценка:
-12 +27

младежкото ДПС
46 Отговор
е военно формирование, което мобилизира от южна и западна българия няколко хиляди младежи и ги стовари в Бургас за по малко от 8 часа. Това е преден пост на турската армия у нас който може да бъде активиран при нужда.Някой проверявал ли ги е с какво се занимават, имат ли военна подготовка, оръжие по места. Службите и прокуратурата блеят ли.

Коментиран от #47, #113


Оценка:
-8 +40

Дават им пари
47 Отговор

До коментар #46 от "младежкото ДПС":


Не си информиран достатъчно! Между 50-100 лева! Винаги така действат ДПСто! С пари...

Коментиран от #51, #57, #101


Оценка:
-5 +34

пророк Исай
48 Отговор
Кучето си лае - керванът си върви ...........
- късно , късно пишеш за наглеца - къде беше преди ???

Оценка:
-3 +24

истината
49 Отговор

До коментар #11 от "Оказа се":


Грешиш !!! Българските турци са единствените които се надигнаха срещу тоталитарната система,която им смени имената, докато такива като теб се спотайваха като страхливи мишоци !!! Турците не са страхливи ,турците са много по -умни от такива подстрекатели като теб,които се опитват да настроят българи срещу турци и да запалят майка България!!!А това ,че Доган е крадлив циганин го знаят и децата в детските градини !!!

Оценка:
-6 +52

Рашка с чашка
50 Отговор

До коментар #13 от "Хасан":


Лошото е че на ваш гръб стана милиардер! Чрез вас рекетира всички правителства до тук, етнически модел, дрън, дрън! Използва ви! Ето и сега ви подкарал като стадо добитък да му пазите сарая! Всички които бяхте там, всичките си пари да съберете не можете да го купите този сарай! А той самият от къде има пари за такива имоти? Ето това ми е въпроса.

Коментиран от #52, #55


Оценка:
-4 +42

ще се радвам
51 Отговор

До коментар #47 от "Дават им пари":


да не съм информиран, но това трябва да се провери. Някой знае ли какво става в тези затвотени вилаети на ДПС. Тябва да имаме пълен контрол над цялата територия

Оценка:
-3 +26

Да ти отговоря
52 Отговор

До коментар #50 от "Рашка с чашка":


Тези пари ги има от БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА за добри заслуги към нея, а не отБългарските граждани от Турски произход, защото Българската държава накара тези граждани да повярват на него
Като НАЙ ДОБЪР ЗАЩИТНИК НА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ БЕ ВЪЗНАГРАДЕНА С ТЕЗИ БОГАТСТВА
ЯСНО ЛИ ТИ?

Коментиран от #63, #114


Оценка:
-7 +17

53
Този коментар е премахнат от модератор
Пламен
54 Отговор

До коментар #11 от "Оказа се":


Защо да се вдига ръка, като стърчи "я и пори белите млади кълки? Толкова си търпял, ще отраеш още 10-на години.

Оценка:
-3 +5

Хасан
55 Отговор

До коментар #50 от "Рашка с чашка":


Бойко ,Костов ,Първанов,Станишев пък са бедняци нали!?

Коментиран от #65


Оценка:
-4 +21

ммм
56 Отговор

До коментар #11 от "Оказа се":


Никъде в интернет турци не ви заплашват, трол каракачански.
Вие се уговаряте помежду си да съсипете финансово турците, да не ги вземате на работа, да ги поставите в социална изолация и какво ли не. И се извъртате като вожда си на 180 градуса и хвърляте помията по турците. Не по ДПС или лидерите им, а по обикновените турци.

Коментиран от #71, #102


Оценка:
-7 +31

666
57 Отговор

До коментар #47 от "Дават им пари":


и аз това се питам - 5000х50лв - 250000лв,откъде ги зимат тия пари?Щот тука шкафчета с евро, злато и пистолети не са снимани?

Оценка:
-4 +10

ГОЛЯМ ВИЦ
58 Отговор
Туканка, някои калпаци искат да кажат,че живеем в Чиста и Свята, Демократска България за всичките и обитатели. А защо "арийските" българи, от 140 години насам, не допускат в управлението на страната "черните " БЪЛГАРИ ?

Коментиран от #61


Оценка:
-9 +13

Дългият
59 Отговор
Браво Дайнов.България ще застане Там където и е мястото когато публични личности започнат да казват нещата в прав текст...когато спре Задкулисието...

Оценка:
-2 +16

Дългият
60 Отговор
Браво Дайнов.България ще застане Там където и е мястото когато публични личности започнат да казват нещата в прав текст...когато спре Задкулисието...

Оценка:
-2 +7

Рашка с чашка
61 Отговор

До коментар #58 от "ГОЛЯМ ВИЦ":


Иван Костов да не би да е бял бе?

Оценка:
-2 +16

Гост
62 Отговор
Най после дочаках Дайнов да напише нещо значимо Как повярва на ченгетоДоган преди години? Толкова късоглед си бил?дано сега/твърде късно/ си наясно с нещата

Оценка:
-1 +9

Рашка с чашка
63 Отговор

До коментар #52 от "Да ти отговоря":


Има заслуги към НРБ и БКП, защото е агент на ДС от 1974 година, агент Сава! А иначе държавата сме всички ние. Взимайки пари от държавата, взима от всички нас, това не можеш да го проумееш, явно.

Оценка:
-1 +17

64
Този коментар е премахнат от модератор
Рашка с чашка
65 Отговор

До коментар #55 от "Хасан":


Значи и те са за затвора, също както и Доган.

Оценка:
-0 +7

СТРАХЛИВЦИИИИИИИИИ,
66 Отговор
Вие нямате нищо общо с Левски и Ботев ! Сите сте потомци на Поп Кръстьо, Ненко, Вълю, Заимов, Димитров, Червенков и сие подлеци и предатели, убийци на българския народ. През 1989 г. използвахте турците да ви съборят Комунистическата Бастилия, а сега ги хвърляте пред дулата на Мафиотската държава. Не ви ли засърбяха...........?

Оценка:
-5 +18

Аз и ти
67 Отговор
Незнам как няма кой да го свитне меди убиха васко и георги илиеви илия павлов доста по големи хора от тая тиня колкото и да го пазят винаги има начин ако някои иска да направи нещо

Оценка:
-6 +3

Загориченски
68 Отговор
Прав си, Дайнов! Но е късно. Ние, които никога не сме симпазитирали на Доган 30 години бяхме изолирани. Оше през 1990-1991 г. писах за този гадняр, но бях наказан. Но толкова са виновни и българите, които са в ДПС. А мен нито една т. нар. българска партия не ме прие. Сега вече не искам. Мнгократно съм писал, че тази гадина е нито организатор на Майските събития от 1989 г., нито пък е създател ДПС, нито е автор на етническия модел. Гадината му, гадина.

Оценка:
-2 +16

Густо, майна!
69 Отговор
Брех, след тази статияда не подновят охраната от НСО?

Оценка:
-0 +7

До евгенчо
70 Отговор
А ти каква мърша долна и продажна си!!! Сега се сети, че си лизал 30г неподходящите подметки, а?? Жалък мишок!

Оценка:
-4 +8

КОЙ
71 Отговор

До коментар #56 от "ммм":


Български - турчин такова животно няма,някой да е виждал Американски-Германец

Коментиран от #76, #81


Оценка:
-7 +8

Български Българин
72 Отговор

До коментар #34 от "Аз като български турчин":


Аз ти казвам, че ти и останалите чужденци, като турци, руснаци, гърци и западняци, нямате място в България и никога няма да живеете нормално тук докато нас ни има. Или ние или вие. С колонисти и ислямисти се говори само над студения труп.

Коментиран от #75


Оценка:
-19 +4

123
73 Отговор
В случая Доган нямаше нищо общо с конфликта и истерията на театралната постановка режисирана от един неспособен и неуспешен политик.Скандал инсценитран за да отвлече вниманието на народа към Доган и ДПС вместо към Бойко и ГЕРБ.

Оценка:
-11 +6

74
Този коментар е премахнат от модератор
Копейкин
75 Отговор

До коментар #72 от "Български Българин":


"Български Българин" ... ??!!! Женска Жена се прави на Мъжки Мъж в интернет . Иначе си е Цървулен Галош

Оценка:
-2 +11

123
76 Отговор

До коментар #71 от "КОЙ":


50% от бялото население на САЩ са американци от германски произход.

Оценка:
-3 +4

Шоп
77 Отговор

До коментар #25 от "Лален":


А какви да ги наречем тези наши сънарадници,които са в това движение? И какво да ги правим?

Коментиран от #115


Оценка:
-0 +9

Язе
78 Отговор
Дайнов, голям си наивник. Как пък чак сега разбра какво представлява Доган. Те и селските идиоти са наясно от 30 г. Ти чак сега се светна. И това не бяха отрудени турци, това беше личната войска на Доган и не вие ги сломихте и им отворите очите а те ви прекараха по правилата. Нищо не постигнахме, имота си е пак затворен и никой там няма да влезе. Плажа си е вътре за простолюдието камънака. Да му бяхте теглили кибрита, ама не ви стиска май.

Оценка:
-0 +12

без
79 Отговор
глас народен, глас божи

Оценка:
-0 +3

Етнически българин
80 Отговор

До коментар #34 от "Аз като български турчин":


Учителката ми по български беше етническа туркиня, в казармата съм бил с етнически турци, един от най-близките ми приятели е етнически турчин, имам още приятели етнически турци. От София съм и нямам никакво лошо отношение към етническите турци - по терасите съм им виждал българския флаг. Те са ми сънародници и толкова. А Доган го ненавиждам от цялото си сърце.

Коментиран от #82, #103


Оценка:
-0 +16

Хасан
81 Отговор

До коментар #71 от "КОЙ":


Не си прав ..американец не е етност а гражданство принадлежност ..докато българин и турчин са етноси ..България е мозайка от етноси ..българи,власи,арменци,турци,помаци,роми ,турци ..като турците и турската култура са били дълги години управляващи за страната

Оценка:
-1 +7

Хасан
82 Отговор

До коментар #80 от "Етнически българин":


А Бойко ? Цветанов?Горанов?Костов?Първанов?

Оценка:
-2 +4

Йордан
83 Отговор
Браво на младите хора от градовете,че разбраха съдържанието на мутренската държава,мутренската демокрация и мутренската система. Изходът е ВНС,Нова Конституция,гарантираща истинската демокрация,нови закони,недопускащи лобизъм,Нов икономически и политически модел,съд за настоящите престъпници от властта.Ликвидиране на ОПГ овладяла държавата и държавната олигархична система и мутренска парламентарна монархия.

Оценка:
-1 +7

Наблюдател
84 Отговор
Турчина ечовечен, разбран, чист човек. Те работят, имат и не са изнервени, но.. Проблем с бедния, изнервен народ. Мен лично ме дразни мръсотията, уринирват в асансьора, новодошлите от село с въглища, дървата подпалиха на ченге въстрастни комина в ап и щеше да изгори целият блок, защито понякога ходят по родните плевен краища, наводниха ни и не вдига хазаина, бил го давал техното ченге на фирма, да дойде, да му кажем, да направи забележка, да не хвърля цигари.. Казах й, но и ти малки деса имала.
Посегна да бие една женица от селото на рр, детето и плюе на учителка внуче, но всеки мълчи, нали не е на тях. И ми говори системата за ред. Къде им е реда. Ред имаше, но не от 10 г, нае ли се, а ми бе казано от полицай пенсионер под 50 г. Настройва ги дпс да ви тормозят.. За да напуснем града и техни цигани уж турски да ни купят на безценица.. Казах на ромкатандай ми 100 хил и.. Много.. Безплатен обяд няма. Фоган има пари, да им даде и напускаме веднага града, нищо че половинката не желае, но жилишето е на името на сина ми, давай догане, това са твои или на бб хората, вашите избиратели. Политика не ме интересува, който и да дойде пилза никаква, а и тук е мизерия и много прост народ млад, фори не разбират кога на бълг им говориш простолюбието израсло на село, а и много рядко бълг реч и от там не знаеш значение на бълг. Фуми, а и ц. Без образование, от вашата алчност, забравихте за електората сиган

Оценка:
-4 +4

112
85 Отговор
Не слагаме всички хора под един знак, а за определени.. Те си знаят, ако изобщо могат да четат. И ние не сме идеални, но ако ни кажат.. Бихме се съобразили..

Оценка:
-0 +2

?!!?
86 Отговор
Късмет от балкана. За 10 дни 3000 лева, а ефин пенсионер за цяла година. Кой има пари имамвсичко, нищо, че не знае, кога е роден Васил Левски.. Всеки те гледа в ръката. Излишно стачкуване според мен. Губене на време. Излишно пълнихме банковите сметки нанразни професори и сие. Днес кой строи той печели. При плановата както и да е, но при пазарната... Излишно пари на вятъра. Бг фипломи невалидни тук и навън. Били тройки, а кой иска 3,4,5,6,плащаш..за тройка са искали 150 г преди 18 г 20 г и т. н. По добре 3,4,5,6 без пари в студ кн отколкото платено обр. Знанията и ако сeявят с някой депутат и ще ги.. От раз.. Очи малки нервни герб, не всичко и образование, а и добър човек, толерантен, съвкупност.. Бъдете здрави. Света няма я ние да оправим. Много умни бяхампометени и навряни там къде не им е мястото и днес по улици мръсни, а бяха юрисконсулт в предприятия, без правописни грешки, няма смисъл.. Но нали били бкп и ги уби дясното.. Бг е предател, за жълтица грош се е. Предавал, но не и великите наши революционери, поети, но 21 век де

Оценка:
-2 +3

И резултата
87 Отговор
беше, чнакрая се прегърна хте и по живи по здраво. Направих те с рекламата и запали хте с президенчето Мая София. Христо отиде на бунта да се прегръща и с Радев, което говори какви сте мекерета. А ти моля те спри да пишеш глупости, особено когато си пиан. Сега след като мина с творчеството си през всички политики си се залепи за Христа Пинокио и Прокопиев който им пълни касичката

Оценка:
-3 +3

Мими
88 Отговор
За пореден път четем комплексарски текст. Чудя се, човекът, който пише този текст дали не прелъстен и изоставен от Доган. Много любов е имало, вай.. вай
Много тежка раздяла е била, опраскана и изхвърлена любов ще да е!Брех, браво на Доган предизвиква ревност у някои хахаааа Ей, много боли нали, комплексирано авторче.

Оценка:
-1 +4

Елена
89 Отговор
На ДПС колите можеха да влизат а ние обикновените граждани да вървим пеша 15_20км.

Оценка:
-0 +7

Еленакуку
90 Отговор
На ДПС колите можеха да влизат а ние обикновените граждани да вървим пеша 15_20км.

Оценка:
-0 +5

Дуганчо
91 Отговор
Ши прайти кот кажа иначе правя етнически проблем,анадъму

Оценка:
-4 +2

незнайко
92 Отговор

До коментар #11 от "Оказа се":


Нали се вдигнаха по време на преименуването ! Защо след това хукнаха към Турция ? Там не ги приеха с ОТВОРЕНИ обятия и почти всички се върнаха . Нека сега пак го направят, НО НЯМА ДА ИМА ВРЪЩАНЕ !!! Със закон трябва до се забрани в БЪЛГАРИЯ употребата на турски език на обществени мета и институции !!! Българите не сме против тях, но те не са ИСТИНСКИ ! Само повтарянето на ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦИС ще ни оправи !!!

Коментиран от #99


Оценка:
-9 +4

И с какво точно
93 Отговор
Ахмед Доган днес се е опитал да запали твоето отечество? С протоколните думи, които каза? Айде стига с тези манипулации по познатия модел "Аз бях от техните, но се разочаровах..." Това е демагогия.

Оценка:
-2 +7

чичо
94 Отговор
Това са хората на Радев от БСП.Те създадоха и ДПС и Доган.Сега когато най-после,а то беше очевадно,разбраха че той е по-умен от тях-е да,започна оплюването.Честита им баня.

Коментиран от #104


Оценка:
-2 +2

Момче момче
95 Отговор

До коментар #11 от "Оказа се":


Не си играй с огъня момче.Ако се запали и пожарната няма да може да угаси огъня.Ако си умен ,ще си ме разбрал.Ако не си,продължавай да наливаш бензин в огън и ще видиш какво ще се случи.Турците никога не са били страхливи.Турците са заставали с голи ръце срещу танковете.Турците са по умни от някои и опазват мира в Бг.

Оценка:
-3 +9

Хе хе хе
96 Отговор

До коментар #21 от "Горд Българин":


За какво коренно население пишеш ? Сънуваш ли ? Толкова века под робство и коренно население ли ? Умник.

Оценка:
-3 +5

АБВ
97 Отговор

До коментар #38 от "Руски еничарин":


Ти още малко ще кажеш,че и магарето родено в Бг е българско. Магарето навсякъде ,където и да е си е магаре бе брачед.Турчина навсякъде по света си е ТУРЧИН,няма значение къде е роден.Турчина е гражданин на нея страна.Турците в Бг не са българи,защо не го разбирате това.

Коментиран от #116


Оценка:
-1 +8

вили
98 Отговор
ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

Оценка:
-6 +2

99
Този коментар е премахнат от модератор
Объркано Атлантиче
100 Отговор
Соросоида Дайнов да не се прави на Света вода ненапита, ами да каже какво правиха след 90-те соросовите фондации с ДПС в Родопите.

Оценка:
-1 +6

Дали поддръжниците Бойкови
101 Отговор

До коментар #47 от "Дават им пари":


които бяха доведени и отведени с автобуси на контрапротест, получиха по-малко?

Оценка:
-0 +1

Е, има и изключения
102 Отговор

До коментар #56 от "ммм":


Я се опитай да постъпиш на работа в един завод край Търговище , ако не си турчин - ами няма да стане...

Оценка:
-2 +2

Браво!
103 Отговор

До коментар #80 от "Етнически българин":


Но не защото е турчин, предполагам?

Оценка:
-0 +2

Не познаваш историята.
104 Отговор

До коментар #94 от "чичо":


Я попитай Г. Марков - виден седесар и гербаджия- кой как гласува на онова заседание на Конституционния съд по делото " ДПС етническа партия ли е"?

Коментиран от #105


Оценка:
-0 +1

чичо
105 Отговор

До коментар #104 от "Не познаваш историята.":


Това е вече късен период.Говоря още преди истинското учредяване на ДПС.Е,както казваш-история,хубаво е да я познаваш.

Коментиран от #108


Оценка:
-0 +1

ГОСТ 1
106 Отговор
Дайнов,много късно си разбрал що за птица е Доган.А за другите около теб ще чакаме ли още 30 години да вденеш?

Оценка:
-0 +2

Garrincha
107 Отговор
Силно откровение на недолюбвания от мен Дайнов - дано, да не е лицемерие и популизъм (последното, не го смятам за лоша дума, когато се използва от качествени и достойни хора) !

Оценка:
-2 +0

А кой според теб
108 Отговор

До коментар #105 от "чичо":


е ранният период? Да ти припомня ли една статия на " Работническо дело"/ да, органът на БКП / за една терористична организация с едни пръсти - и как СДС / да, същото!/ узакони нейното съществуване? Чест прави на Иван Костов, че разруши едни паметници на терористи в едно бургаско село - но това е вече по- късно, ДПС вече беше създадена.

Оценка:
-2 +0

Денчев
109 Отговор
Не Ахмед, а такива подлоги, като теб Евгени,се опитаха да подпалят България!

Оценка:
-2 +2

Денчев
110 Отговор
Не Ахмед, а такива подлоги, като теб Евгени,се опитаха да подпалят България!

Оценка:
-1 +3

чалма тв
111 Отговор

До коментар #6 от "Сделано в СССР":


Ахмед не се притеснява от нищо..той назначава и министри и баш проКУРора и съди..

Оценка:
-0 +0

чалма тв
112 Отговор

До коментар #1 от "Има записи на Гешев":


ДПС е етническа групировка,дори и не партия,обслужваща всякакви интереси,само и не на български граждани,независимо от етноса, и трябва да я забранят...на всички е ясно. Всичко друго е лъжа ,как видите ли без тях застрашен е мира и др.идиотщини..Пуевски е резултат точно на такива бандитски действия на тази мафия.

Оценка:
-0 +1

Ленин
113 Отговор

До коментар #46 от "младежкото ДПС":


Защо просто не ги наречеш с истинското им име-ЕНИЧАРИ? Точно тези им формирования извършиха най големите кланета на българи Батак Перущица и др.

Оценка:
-0 +0

114
Този коментар е премахнат от модератор
Ленин
115 Отговор

До коментар #77 от "Шоп":


Половите органи в неговата уста /като предателите в мафията/

Оценка:
-0 +0

Намкьор
116 Отговор

До коментар #97 от "АБВ":


Всички родени в България са Българи независимо от религиозното си предубеждение.Не всявай етническа омраза .По закон подлежиш за наказание от 3 години ефективна присъда,

Оценка:
-0 +2

Хаджиментов
117 Отговор
ДПС и Доган са вредни за България

Оценка:
-0 +1

ДААААА
118 Отговор
ДОГАН И ПЕЕВСКИ СА ПРЕСТЪПНИЦИ И ТРЯБВА УБО ДА ГИ ПАЗИ !

Оценка:
-0 +1

РАДЕВ ДА МУ МИСЛИ
119 Отговор
БЪЛГАРИЯ ОБИЧА ГЕРОИТЕ СИ МЪРТВИ -- ВКЛ ДОГАН И ПЕЕВСКИ , МЕСТАН И КРАДЕЦА ЦЕЦАН ГУМЕНЯН ..............ВСЕ ГЕРОИ ВСЕ ПАРАЗИТИ

Оценка:
-1 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
ТОП 5