Last news in Fakti

20 Февруари, 2021 16:16 6 107 73

Как безкритичната среда успа ГЕРБ

  • цвета караянчева-
  • герб-
  • орион-
  • бойко борисов

Представителите на управлението всеки ден ни напомнят с поведението си за тоталитарните времена

Как безкритичната среда успа ГЕРБ - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Гледахте ли председателят на парламента Цвета Караянчева снощи на честването на Апостола на свободата Васил Левски в Карлово? Възмутихте ли се от това, че вместо да говори с патос и сърце, Караянчева срича, забила поглед в хвърчащо листче думи, които очевидно за пръв път вижда. Да, тези неща се пишат от пиарите, но защо държавното лице не ги бе прочело поне в колата напът за Карлово? Защо не ги бе научило, та само от време на време да хвърля поглед към листчето?

Защо ли! Заради безкритичната среда. ГЕРБ я създадоха, свикнаха с нея, тя ги успа. В управляващата партия явно гледат на медиите като на слуги, на които се плаща, за да ги хвалят и обслужват, а ако случайно ги критикуват, критиката им трябва да бъде само „градивна“.

Забелязахте ли как тази дума „градивна“ се върна във всекидневието ни? Двайсетина години я бяхме забравили. Както бяхме забравили и колко важни, самодоволни и арогантни могат да бъдат представителите на властта. Колко далече от обикновения гражданин, колко недостижими за него могат да бъдат.

Нима Караянчева щеше да се държи така, ако на другия ден медиите, а не Фейсбук, я разпъваха на кръст?! Нямаше. Щеше да научи наизуст словото си и да го изрепетира пред огледалото. Както правят опитните и отговорни към положението си в обществото политици.

Нима другата видна представителка на управляващите - Даниела Дариткова, председателят на парламентарната група на ГЕРБ, щеше с пълна увереност в своята правота да твърди, че премиерът няма защо да идва в парламента, въпреки че сме парламентарна демокрация, защото въпросите на опозицията били „в разрез с конституцията и законите на страната“?! „По темите, по които опозицията иска да види г-н Борисов в парламента, няма как от гледна точка на нормативната уредба“, съвсем сериозно изрече Дариткова в ефира на БТВ.

Дариткова е убедена, че викането на Борисов в парламента заради нелепия инцидент, в който загина 16-годишно момче, е в разрез с конституцията.

Тук си спомням как министър-председателят Симеон Сакскобурготски седмици наред отговаряше в парламента на въпроси, свързани с инцидента при дискотеката „Индиго“. Нима в качеството си на премиер Симеон бе отговорен за непочистените от леда стъпала пред „Индиго“? Но спираше при медиите и отговаряше. Не му дойде наум да обяви въпросите на опозицията за несъответстваши на конституцията.

На нито един премиер не е приятно да отговаря на депутатски питания, особено, ако ги задава опозицията. Но другите идваха в парламента и отговаряха. Жан Виденов отговаряше за кръга „Орион“ и за изнесеното жито. Иван Костов отговаряше за кръга „Олимп“ и търпеше, когато Георги Първанов, тогава лидер на опозиционната БСП го наричаше от трибуната „капо ди тути капи“. Сергей Станишев отговаряше за „Батко и братко“.

Тези неща младите журналисти не ги знаят, защото няма откъде. Днешният премиер управлява повече от десет години, но за този период едва ще се намерят и десет пъти, при които да се е явил в Народното събрание. Борисов нагласи Министерския съвет и парламента по своя дневен ред, без да се съобразява с традициите и реда. Премести заседанията на правителството от четвъртък в сряда, защото така си бе свикнал от общината. В парламента въобще не идва, защото очевидно не смята, че онези там са му началници. А по конституция депутатите са точно такива – избират министър-председател и го държат отговорен за провежданата политика. А пък премиерът идва в парламента всеки път, когато трябва да обясни водената от него политика дори и без да го викат. Това не произтича от буквата, а от духа на конституцията. Но Борисов този дух го „проветри“.
Министрите му следват примера на шефа.

Днешните млади журналисти няма как да знаят с какъв респект (не с досада и безразличие) отговаряха преди министрите и депутатите на въпросите на репортерите в кулоарите на Народното събрание.

Днес стилът е друг.
Виждаме как управляващите – министри и депутати, живеят със самочувствието, че са несменяеми и незаменими. През лятото протестите ги поуплашиха, но стихването им през есента заради ковид кризата ги направи арогантни до наглост. Започнаха да се държат безцеремонно, арогантно, брутално невъзпитано. Това ли са истинските им лица?

Това издава не просто липса на парламентаризъм, а на човешко отношение.
И така ще бъде дълго време. Не просто, защото този стил се наложи. А защото хората, които са най-ярките му представители, ще влязат и в следващия парламент. Там ще бъдат и Караянчева, и Дариткова, и Гърневски.

Ще продължат да леят фалшиви думи, а поведението им ще става все по-тоталитарно. Представителите на управлението всеки ден ни напомнят с поведението си за времената преди 1989 г. Станали са недосегаеми, оградени от охрана в луксозните си коли. Важни са, защото знаят, че няма студио, в което да им задават остри въпроси – че всичко е подготвено отрано. И, ако се вълнуват от нещо, това е собствената им важност и позицията в Партията. Неусетно ГЕРБ стана Партията. Партия, в която не се задават въпроси, от която свадите не се вадят навън, в която говорят само тези, които трябва и само каквото трябва.

Всичко това вече сме го живяли. И знаем, че рано или късно му идва краят. И в ГЕРБ ще го разберат. Но явно по трудния начин.

Коментарът на Кристина Кръстева е публикуван в Епицентър


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 132 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сила

    169 5 Отговор
    ГЕРБ В БЕЛЕНЕ.....БСИЧКИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ПЛЮС ФЕНОВЕТЕ ИМ...

    Коментиран от #47

  • 2 Последния Софиянец

    149 4 Отговор
    ПКП на път в колата е имала по интересни занимания с момчетата от НСО.Пак е останала без гащи и няма време да чете.

    Коментиран от #7

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 свидетел

    68 3 Отговор
    алоу, звездомерът ви е фалшив ! оправете го ! натискам 5, отбелязва 3. поредната ви мошенгия !
  • 5 Дельо Хайдутин

    65 11 Отговор
    Не гласувайте за партиите в парламента на 4 ти април.
  • 6 ужас

    117 4 Отговор
    Срамно и гнусно е да ни правляват подобни съещества .Та тази няма да я взема и входа ми да мете ,защоТо за нищо не става
  • 7 да питам

    4 67 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Ти фенера ли държа ??!😁

    Коментиран от #13, #18

  • 8 мечо

    102 3 Отговор
    Да изметем ПКП от парламента !!!
  • 9 Браво

    67 2 Отговор
    Открито, точно и реално. Като едно време
  • 10 Magistar

    106 4 Отговор
    Много точен коментар.Самозабравиха се.Време е ГРОБ да отидат в опозиция,а най добре при НДСВ на бунището на историята.И никога повече да не участват в управлението на държавата.ОСТАВКА!!!!
    .
  • 11 българин

    94 3 Отговор
    Тя - ПКП ще си се прибере в Кърджали до 2 месеца и слава богу всички ще я забравим - само се надявам бъдещата прокуратура и съд да не я забравят.
  • 12 Пе ка пе, пе ка пе...

    62 3 Отговор
    Да живей Другарката Цола Караянчева !
  • 13 Последния Софиянец

    45 5 Отговор

    До коментар #7 от "да питам":

    Имам познат от НСО дето я е шиб...л

    Коментиран от #25

  • 14 Жоро

    7 93 Отговор
    Даде ама при ГЕРБ ми дават по 50 лева на месеца.Увеличиха ми и пенсията и заплатата.Разбира се че ще гласувам пак за тях като хиляди други.

    Коментиран от #15, #54

  • 15 Последния Софиянец

    70 3 Отговор

    До коментар #14 от "Жоро":

    Много си евтин!

    Коментиран от #19

  • 16 българка

    74 3 Отговор
    Аз мисля, че тя през цялото време се страхуваше да не я освиркат и да напомнят за грозното название, което и лепна шефът и. Но карловчани мълчаха. Дали ще го отдадем на преклонението им към Апостола, дали че са по-страхливи от гражданите на други места, дали че бяха специално подбрани?
    Заглуших звука, после смених канала. До каквото се докоснат - рушат и мърсят!

    Коментиран от #27

  • 17 Тъпчо Гробов

    61 3 Отговор
    Много точно и вярно написано, Госпожо Кръстева, но тия "хубавци" дотолкова са се самозабравили и затъпяли от нарцисизъм и егоцентризъм, че 100 пъти да прочетат статията Ви, няма да разберат и проумеят ОЧЕИЗВАДНАТА истина за себе си като личности и за управлението на партията, която представляват.
  • 18 Ами питай, бе

    52 3 Отговор

    До коментар #7 от "да питам":

    Тя и ПКП-то е питала охраната. То с питане какви работи стават, не е за вярване, чак я прибираха с хеликоптер, че се беше изкълчила от питане.

    Коментиран от #34

  • 19 Жоро

    13 7 Отговор

    До коментар #15 от "Последния Софиянец":

    Съмняваме новите политици да предложат същото

    Коментиран от #24

  • 20 РАДИО ЕЛТО

    71 3 Отговор
    КАРАЯНЧЕВА е бушон с купена диплома при соца тя беше партиен секретар на БКП сега стана от грб за кокала а не в ползу НАРОДУ обиди хората ходете пеш бе обиди хората защото не я интересувало ЗДРАВЕТО на ХОРАТА а баща и почина от срам и инсулт даже подари скъсани килими на читалища а и хеликоптер дигнаха за нея при катастрофата край ШУМЕН
    караянчева ТИ СИ СРАМ НЕ СИ ПАТРИОТКА
  • 21 Значи

    14 1 Отговор
    ... буржоазната конституция може да се суспендира!!! И значи няма сила, която да спре суспендирането!!!
  • 22 ТОМИСЛАВ

    40 3 Отговор
    ГЕРБАДЖИИСКИТЕ КУЧЕТА ИЗБИРАТЕЛИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ Б..... СЛЕД ИЗБОРИТЕ
  • 23 РАДИО ЕЛТО

    50 5 Отговор
    ТЪПА кърджалийска п,тка
    нищо лично към ГРАД КЪРДЖАЛИ и населението на ГРАД КЪРДЖАЛИ

    Коментиран от #59

  • 24 Последния Софиянец

    58 3 Отговор

    До коментар #19 от "Жоро":

    Ама тия 50 лева ние от площада ти ги извоювахме.Кажи честно ако нямаше протести щяха ли да ти ги дадат?

    Коментиран от #56

  • 25 да питам

    1 16 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Софиянец":

    Аааа , ясно ... ЕЖК
  • 26 element 05

    50 2 Отговор
    ДОЛУ ГЕРП!!! ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР!!!
  • 27 Бaй Cтaври

    58 3 Отговор

    До коментар #16 от "българка":

    Беше ми гнусно да я гледам ПКП-та дори и без звук. Самото ѝ присъствие там - нейното и на още неколцина айдуци е скверно и почти петни името на Апостола. НЕ МОЖЕ СКВЕРНИ ГНИДИ ДА СРИЧАТ СЛАВОСЛОВИЯ ЗА ЧОВЕКА-ИКОНА, ПРЕДИЗВИКВАЙКИ ПОГНУСА В ЦЯЛ ЕДИН НАРОД :((
  • 28 ГОРСКИ

    34 2 Отговор
    Виетнамската не грамотна на първа линия е минават със двеста!!!!
  • 29 ЦАЦАРОВ

    31 3 Отговор
    ДА ,ТАКА Е САМО, ЧЕ НАШИЯТ ПРЕМИЕР СИ ИМА МНОГО ЧЕКМЕДЖЕТА
    ПЪЛНИ С ПАЧКИ И КЮЛЧЕТА ЗЛАТО !
  • 30 Матей

    35 2 Отговор
    За герб цялата страна е мошия,а бойко вся и всьо,той и президент и здравен и всякакъв министър,военен и пр.каквото и да става ,без негово лично нареждане на може.Пари се отпускат с милиони и милиарди по негово лично усмотрение,закони се пишат,локдауни се налагат,извънредни положения,ваксини се купуват и натрапват ,от всичко разбира и води уверено като личната си джипка.Където седне и стане все се хвали как западните вождове го величаят,справял се много добре,всичко ни било о кей,цъфнали и вързали.
  • 31 БирникЪ

    34 2 Отговор
    Вярно е. Но смяташ ли, че някога и някъде ще може да си ги харчи спокойно? Аз - НЕ. Както и че някога ще седне на Витошка (примерно) да изпие едно кафе, без да го е страх от нечий куршум!
  • 32 МИСИРКИТЕ НА ФАКТИ

    4 34 Отговор
    КАКВА БЕЗКРИТИЧНА СРЕДА, БЕ ДРУГАРКО....ВСЕКИ ПИШЕ ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ПАРЛАМЕНТА КАКВОТО СИ ПОИСКА КОГАТО СИ ПОИСКА.....ТО СА КРИТИКИ, НАПАДКИ,ХУЛИ,ОБИДИ ИВСИЧКО ЗА КОЕТО ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ СЕТИ.....ТАКАВА МЕДИИНА СВОБОДИЯ НЕ Е ИМАЛО ОТ 30 ГОДИНИ....АМА ЯВНО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ МНОГО НЕ ИМ ПУКА ЩОТО ВИНАГИ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ...

    Коментиран от #41, #48

  • 33 Дълбоко виждащ

    34 2 Отговор
    И една година да ги ,чете и учи не може ги запомни!Не случайно е кръстена ПКП.....
  • 34 да питам

    1 12 Отговор

    До коментар #18 от "Ами питай, бе":

    Предполагам , ти си управлявал хеликоптера ..? 🤭🤭

    Коментиран от #39

  • 35 питам

    38 2 Отговор
    Да сте видели Боцко на национално честване едно цвете да поднесе на Левски, Ботев, пък камо ли на Шипка? Пък може и левче за цветенце да няма? Добре, че е Севдето да пуска нещо във фейса от кумова срама, щото той едва ли ще се сети пък и не може!
  • 36 Омерзен

    25 2 Отговор
    Всички калинки като ПКП от краварника и подлоги на Пожарникаря вън веднага и завинаги от живата ни след 4 март!
  • 37 бокошкафа

    3 7 Отговор
    ша му дойде ама след 33 години управление на тодор Живков ха па ха
  • 38 всичко коз

    18 2 Отговор
    проста кърджалиска п ратка
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Карапутковица

    20 3 Отговор
    Черната Янчева ,Цветана ,е представителна извадка на всички от ОПГ ГРОБ докарали Българите до умиране и просене.Бял свят да не видите,кучета крастави.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 манчо

    15 2 Отговор
    тя е кадър на герб, те толкова си могат. друго е да дрънкаш кофата.
  • 47 Fif

    0 4 Отговор

    До коментар #1 от "сила":

    Глупости!
  • 48 НОВО ПЕТ

    2 12 Отговор

    До коментар #32 от "МИСИРКИТЕ НА ФАКТИ":

    ПРАВ СИ...САМО КРАТУНИТЕ ЧЕРВЕНИ НЕ ГО ПРОУМЯВАТ...
  • 49 МИСИРКИТЕ НА ФАКТИ

    2 15 Отговор
    ОТ РАДЕВ ДО ПОСЛЕДНИЯ ПРОСЯК КРИТИКУВАТ ВЛАСТТА ПО ВСИЧКИ МЕДИИ.....ТОВА НАЙ СЕ ГЛЕДА ОТ ХОРАТА...ПЪК И НОСИ ПРИХОДИ...
  • 50 МИСИРКИТЕ НА ФАКТИ

    1 11 Отговор
    ДАЙТЕ НЕЩО ЗА РАДЕВ И БОРИСОВ....ЧЕ СТАВА СКУЧНО В САЙТА...
  • 51 Полковник

    4 8 Отговор
    Хайде малко да обърнем нещата. Ясно е, че след отпадането на списъците с герои от комунто-социализма, България изпадна в ценностна криза. Демокрацията, като либерална система позволи на всякакви хора да доунищожат националните ни герои. И сега ни остана само Левски. Хубаво. Има нужда от патриотично възпитание. Но ефектът е обратен винаги когато се прекали с лекарството. Красина, понеже сте гледали телевизия и не само един канал не ви ли отврати това престараване. Толкова неща съм чул, които уж били казани от Левски, че само да е говорил за 36 години физически не е бил в състояние да каже толкова. Работата ми на офицер в БНА включваше и патриотично възпитание, което си беше чисто промиване на мозъците. Като слушах интервюта с мои набори та до 4 годишни деца ми настръхна косата. Някой промива мозъците им по добре познатия начин. Толкова ли е трудно хората да разберат, че Левски е бил човек с всичките присъщи на човека недостатъци и страсти. Съзнателно са натикани в ъгъла историографи от миналото, сведения и свидетелства на хора, които са познавали лично Левски. всички онемяха когато онова момиче толкова прочуствено издекламира написаното от нея. Да, беше хубаво, беше красиво. Но какво ще стане с образа на Левски в съзнанието и когато разбере, че кумирът и , който се опитваме да идеализираме е прерязал гърлото на българско дете от ухо до ухо, само защото го е видяло и започнало да вика / има полицейски протокол с данни /, поради което е възникнала ситуация к

    Коментиран от #53

  • 52 Много отдавна

    13 2 Отговор
    Видя ли гербава муцуна на екрана, моментално сменям канала. Иначе рискувам да побеснея от тия нагляри тиквите и да си го изкарам на телевизора.
  • 53 Генерал

    2 4 Отговор

    До коментар #51 от "Полковник":

    Продължавам. Възникнала е ситуация при която е могъл да бъде заловен. Факт е ,че не е заловен . Избягял е. Факт е обаче и това, че е оставил умиращото пръскащо на фонтан кръв българче да умира в ръцете на майка си. Сега ще кажем , че това е косвена жертва. Кажете го на майка му. / клетвите, които е изричала при разпита са записани дума по дума. Този полицейски протокол е приложен към "досието" на Левски използвано за съдебния процес. БПЦ отхвърля предложениет Левски да бъде канонизиран още дълбоко преди 9.09.44г. Ако се заровите в истинските документи, които църквата е събрала за него, спокойно можете да завършите клинична психология. Румънската полиция също има богато негово досие Което е предадено на България и заведено в Службата на картотеките и досиетатате към Дирекцията на полицията, където е било на разположение до момента в който Червената армия ни отмъква държавния архив. Левски е знаел, както и турците , че е болен, в напреднал стадий на туберкулоза. Това се доказа и от анализа на кичурите коса съхранявани в костницата в Плевен. Това заболяване има още от годините си на хъш в Румъния. Турците пишат в окръжното разпратено до полицейските служби в страната, че ще е склонен кщъм рисковани действия поради обречеността си. По всяка вероятност тази обреченост е довела до понижено вниманише и пренебрегване на спазваните толкова дълго правила на конспирация. Това е и причината да не прави никакви опити да се свърже с комитетите и да направи поне един оп
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Генерал

    4 4 Отговор
    Не прави дори елементарен опит да избяга, или да поиска помощ, което очудва доста турците. Всичко това написах за да се разбере, че и Левски е един човек, действал според ситуацията, както са действали хиляди преди него. България има достатъчно герои, които спокойно можем да издигнем на високия пиедестал, на който сега стои самотен Левски. Не бива да оставаме с един макар и толкова силен символ, защото изведнъж можем да останем и без един. Не промивайте главите на децата, защото след години това ще се върне като бумеранг, но ще е късно. Героите също са били хора.

    Коментиран от #63

  • 56 Жоро

    2 4 Отговор

    До коментар #24 от "Последния Софиянец":

    Честно не ми дреме важно че ми ги дават
  • 57 оня с коня

    6 3 Отговор
    Това е истината!!!За съжаление!!!
  • 58 ОНЯ ОТ БАНКЯ

    12 2 Отговор
    ПКП.ка ИМА ЛИ НЯКАКВО ДОСТОЙНСТВО ,....А ????????? А мъжа И, ДА ПОПИТАМ И ЗА НЕГО, ...........А ?????????
  • 59 тОСУНбЕЙ

    6 3 Отговор

    До коментар #23 от "РАДИО ЕЛТО":

    НЯМА ДА ОБЕЖДАТЕ кЪРДЖАЛИЙЦИТЕ .тАЗИ Е ОТ сТРАНДЖА - САКАР , ОТ БОЛЯРОВСКИТИ СЕЛА .в КЪРДЖ аРИ Я НАПРАНЕХ ДИКЕКТОР ЗА ЗАВАДА , АМА ЗА ПЛАСТМАСОВИ КОФИ , НЕ ПОЦИНКОВОНИ. Пранината ражда хора , а полето ТИКВИ

    Коментиран от #64

  • 60 оле

    2 14 Отговор
    Статия написана от тъпанарка. Типична комсомолска секретарка с патриотичен патос ! Става само да даде място на антиГЕРБ троловете да пуснат по една две псувни по ГЕРБ .
  • 61 Да,бе

    3 1 Отговор
    И генералите са хора. Евентуално. Чудя се ако беше кардинал, генерал по ватикански, как щеше да анализираш Исус Христос .Не че го сравнявам с Васил Левски.
  • 62 chi

    6 1 Отговор
    Ясно е че хунтата на дюмбелина бере душа...
  • 63 Тотьо

    3 2 Отговор

    До коментар #55 от "Генерал":

    Чел си Захари,там пише черно на бяло как с Иван Арабаджията са искали да убият жената на последния,защото му направила забележка.В Голямата Книга пише - Да нямаш друг кумир освен мен..Най-големият,може би,революционер на тогавашна България,но не е светец..
  • 64 РАДИО ЕЛТО

    6 1 Отговор

    До коментар #59 от "тОСУНбЕЙ":

    ЛЕКА ТИ НОЩ
    КАРАЯНЧЕВА е тъпа КЪРДЖАЛИЙСКА П,ТКА
  • 65 Васил

    4 1 Отговор
    Ако апостола знаеше че ще има такава Кърджалийска мъченица щеше сам да си сложи въжето и да си бутне столчето.
  • 66 Анонимен

    2 4 Отговор
    Хора има прости, ограничени и си я харесват караянчева. Познаваме я от екрана. Кърджалии може масово да гладувст за нея. На много хора явно е помогнала в град Кърджали. Ако ме е тя, друга ще е. Кой не краде. Всички. Имала късмет жената. Нека види хубаво
    Хората са различни. Имала хотели, в Кърджали, Поморие, не ме еня, щом им се е отдало възможност, нека имат, но в Кърджали може би ще го продаде. Така говорят, не съм от кърджали, нито от квартал веселчани където е хотела им. Щом медиите мълчат, значи няма, а и да има, от много глава боли, ми казвст дружки лекарки от моят край роден. Мислят, а кой няма, няма. Нищо че имяхме. Пари не ми трябват. Колкото имам толкова ще харча, човек се простира според чергата. Вие умните може други качества да имате, грозни пиянки наркотик.
    Оставете я жената. Кой е работил с нея не дава дума лоша кво искате от жената, ако не е тя друга ще е. От русия ли иде, от къде. Не я познаваме. Само цветанов може да каже.. Цури кажи си за Караянчева. Били сте много близки. Ккво ме еня. Да е жива и здрава и да и пожелаем. Успех, че след това ще надтъпи скука, ако я няма красавицата на нс. Симонката няма да я даде на вълците. Колко ли хотели на морето доган им е дал.
  • 67 Българин

    5 0 Отговор
    Народе???? ножът опря до кокъла на 4 април трябва да се освободим от геноцида упражняван от еднокнижното тъпо банкянско говедо. Само масово гласуване ще спаси България от този изрод.
  • 68 ЛИЛИ

    1 0 Отговор
    ОСТАВКААА И ЗАТВОР
  • 69 ДОКО

    1 0 Отговор
    БЕЗКРИТИЧНА СРЕДА..ЕМИ ВИЕ МЕДИИТЕ НАЛИ СТЕ ДОБРЕ ЗАПЛАТЕНИ И УСТИТЕ ВИ СА ЗАПУШЕНИ И ВСЕ ГОВОРИТЕ ЗА РОЗОВАТА ДЕМОКРАЦИЯ КОЯТО СЕГА Е МНОГО УСТОЙЧИВА..ВИЕ И ПАРТИЯ ГЕРБ НЕ СПИТЕ..КРАДЕТЕ ЯКО ДО ОТКАТ..
  • 70 ПАРАЗИТИ

    2 0 Отговор
    Бившият прeзидeнт. Cъпругaтa му. Външнaтa миниcтъркa. Здрaвнaтa миниcтъркa. Нeйният шoфьoр. Мъжът нa eднa дeпутaткa. Двaмaтa рeктoри нa унивeрcитeт. Пocлaникът нa Вaтикaнa и aрхиeпиcкoпът.

    Cпиcъкът нa хoрaтa в Пeру, кoитo ca ce прeдрeдили, зa дa ce вaкcинирaт, включвa 487 имeнa. 487 души, кoитo ca ce дoрeдили дo инжeкциятa пo-рaнo, тaйнa и нeзaкoннo. Вceки чeтвърти e държaвeн cлужитeл. Мeдиитe в cтрaнaтa вeчe нaрeкoхa вaкcинaциoнния cкaндaл Vасunаgаtе пo пoдoбиe нa "Уoтъргeйт" в CAЩ oт 1972-a гoдинa. Aкo дoвeриeтo нa пeруaнцитe към тeхнитe пoлитици бe ниcкo и прeди пaндeмиятa зaрaди бeзбрoйнитe кoрупциoнни cкaндaли, ceгa вeчe тo клoни към нулa. В рaзгaрa нa пaндeмиятa и caмo двa мeceцa прeди прeзидeнтcкитe и пaрлaмeнтaрнитe избoри нa 11-и aприл. ТУК НЕ Е ЛИ СЪЩОТО ?
  • 71 ПКП ПКП

    2 0 Отговор
    ПКП ПКП
  • 72 АМАН БЕ

    0 0 Отговор
    НЯКОЙ НЯМА ЛИ ЛИ ДА ЗАСМУЧЕ НЯКОЙ ИЗРАСТЪК НА ИСТИНСКИЯ ГЕНЕРАЛ , АМАН ОТ МЕНТЕТО ТЪПО !
  • 73 медиите са

    0 0 Отговор
    Точно казано , удар направо в центъра на тая ПКП и звучен шамар на мутрата Буда. На изборите гилотината пада и с нея и тия нагли от реп ки .