Last news in Fakti

9 Юни, 2021 16:41 11 124 80

Не се връзвайте на ченгеджийските им номера

  • дпс-
  • мустафа карадайъ-
  • българските патриоти-
  • ченгеджийски номера

ДПС цели както мобилизацията на своя традиционен електорат, включително и на колебаещите се между тях и други формации, така и мобилизацията на електората на „новия“ им скачен съд – „Българските патриоти“

Не се връзвайте на ченгеджийските им номера - 1
Снимка: dps.bg
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

В никакъв случай не се връзвайте на ченгеджийските номера на ДПС (Д/С) и ортаците им от ВМРО, по известни сред антикомунистите като МВРО.

Изказването на Мустафа Карадайъ в Анкара, по време на среща с Мустафа Шентоп (председател на Великото национално събрание на Турция): „Тази земя (б.р. българската) е нашата земя. Турция е нашата родина“, е абсолютно съзнателно замислена и реализирана провокация, която цели поне две неща.

От една страна, ДПС цели както мобилизацията на своя традиционен електорат, включително и на колебаещите се между тях и други формации, така и мобилизацията на електората на „новия“ им скачен съд – „Българските патриоти“. Които, разбира се, не са никакви патриоти и това най-ясно видя при съвместното им управление с ГЕРБ. Което само формално беше само с ГЕРБ, но на практика може да се каже, че и ДПС имаше сериозно влияние в това управление.

И няма нищо по естествено от това истинският лидер на ДПС – Ахмед Доган, агент Сава от злокобната комунистическа Държавна сигурност, и лидерът на ВМРО (МВРО) Красимир Каракачанов, агент Иван от ДС, „да наливат вода в мелниците си“.

За съжаление, това изказване на Карадайъ има потенциала не само да мобилизира традиционния патриотарски електорат, но и да привлече значителна периферия, защото може да събуди националистическия инстинкт у много българи. За това и трябва да се бие камбаната, че това е просто една игра на думи, чиято крайна цел е власт.

Вярвайте, с надеждата да се докопаят до 46-ия Парламент, цялата предизборна кампания на споменатите псевдопатриоти ще бъде на база това изказване на ДПС лидера. А докопаят ли се до парламента, патерицата за ново управление на ГЕРБ е сигурна. Разбира се, в ново съглашателство с ДПС.

Днес въпросните „патриоти“ организираха протест пред централата на Движението, на който протест се скандираше „турците вън“ и „турски мекерета“. А това, разбира се, „налива вода в мелницата“ на ДПС. Освен това искат и партията на Доган да бъде забранена, което е единственото правдиво в цялата история. Да, ДПС трябва да се забрани, но не заради етническия състав на партията, а защото това е партията, на която до голяма степен дължим упадъка на страната.Техните „обръчи от фирми“ и ченгесаро-олигархични кръгове доведоха страната и обществото до истинска развала. И е изключително важно да се знае, че проблемът на будната част от обществото ни не е с това, че ДПС са „турци“, както твърди един комичен социолог, а с истинската демонична същност на тази партия.

Второто, което вероятно целят от ДПС, е изместването на фокуса от американските санкции по закона „Магнитски“, които „удариха“ и неразривно свързания с ДПС – Делян Пеевски, а също така и от протестната вълна в страната срещу главния прокурор Иван Гешев.

След изказването на Карадайъ в Движението им се иска в обществото да се говори за „националните предатели“ от ДПС, да има разделение на българи и турци, на християни и мюсюлмани. Това засега, слава Богу, не се случва, но успокоение не трябва да има, защото „въртенето“ на „Турция е нашата родина“ тепърва предстои в хода на предизборната кампания и българските граждани не бива да позволяват евтините ченгесарски манипулации да постигат резултат.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 117 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дъртите чучарки

    102 11 Отговор
    не ги ли е срам да се кандидатират отново ?
  • 2 Някой си

    185 6 Отговор
    Никой не се хваща!
    Аз например искам Карадайъ да бъде арестуван и съден за държавна измяна, а ДПС разпуснато като партия на етническа и религиозна основа.

    Коментиран от #9

  • 3 Ленин

    113 9 Отговор
    ДПС и патриотите са си нужни едни на други като въздуха и водата за всяко живо същество.
    Агент Сава е дал инструкция да се вкара МВРО на колегата му агент Иван и останалите продажници в парламента, и ето че Карадайъ действа.

    Коментиран от #55, #60

  • 4 Вова император

    22 51 Отговор
    Пак дългата ръка на Вова. Ей, страшна работа е БГ конспираторът, от 9 кладенци вода ще донесе, само и само да го завърти, руснаците и комунистите да са му пак на мушка..
  • 5 Ерджан

    81 10 Отговор
    Ana vatan не значи родина, а "земята, откъдето сме дошли".

    Турция е нашата "ana vatan", каза Карадайъ. Не родина, както го превеждат, а земята откъдето сме дошли.

    Уточнявам фактите, иначе от години не гласувам за ДПС.

    Коментиран от #24, #33, #69

  • 6 Големкурев

    37 3 Отговор
    Общо взето има логика, но дали е така скоро ще разберем.
  • 7 ужас

    65 10 Отговор
    За съжаление има примитивни хора, които вярват че Шкембето и ритащия баби по границата ни пазят от Турция. Не са много, но вероятно достатъчно за да се прескочи 4% бариера и да седнат на софрата.
  • 8 Тошко

    51 8 Отговор
    Еваларка г-н Здравков, това вчера го писах, че те се подхранват солидарно като скачени орташки съдове и така ни държат в корупционното блато, в което те плуват доволно за сметка на будалите избиратели.
  • 9 гладей дълбоко

    9 7 Отговор

    До коментар #2 от "Някой си":

    Е очевидно се хващаш :)
  • 10 Шкембе войвода

    29 7 Отговор
    Снощи Карадайъ ага си пихме ракийката
  • 11 Какво

    36 7 Отговор
    правят в българската политика , щом България не е тяхната родина , а Турция ? На всичко отгоре и наглост нечувана - българската земя била тяхна ?! Позор и обида за всички хора , чиято Родина е България и я обичат , без значение техния етнос !
  • 12 Жан Виденовски

    11 19 Отговор
    Млазя дса ми казват какво и как да мисля. А когато едно нескопосано писание като тая статия изобилства от квалификации ме кара да загледам физиономията на автора. От нея ще разбера дали има достатгъчно жоитейски опит за да дава акъл на другите. Е, погледнете го и вие. Нагледал съм се на такива надъхани, които при първия звук от шамар, си обръщат цялата философия. По умен ли е от вас ?
  • 13 Фаро

    28 3 Отговор
    Всички управлявали за последните 30 години трябва да бъдат забранени и съдени
  • 14 ФЕН

    36 10 Отговор
    Защо си мисля ,че тези избори обикновените и честни български мюсолмани. Ще покажат среден пръст на душманите си и ще послушат децата си които работят в чужбина да гласуват поне този път по съвест ! И ще се отърват от психозатаси един път завинаги! А шкембе иди..ота и останалите му псих..опати от бандата му ще гризнат пак дървото....
  • 15 пройчо

    21 5 Отговор
    ".... че проблемът на будната част от обществото ни не е с това, че ДПС са „турци“, както твърди един комичен социолог, а с истинската демонична същност на тази партия...." ****** БСП ви го обяснява това 30/ т р и д е с е т / години,ама вие --умните и красивите гледахте в пъпа си и скимтяхте "Комунисгите да не дойдат !!!"......и дойде Тлъстия Бою и Мустафа Карадаъй!!!
  • 16 безпартиен

    28 3 Отговор
    За всичко случващо се сега вината е на управляващите веднага след 10.11.1989 г.!Но нямаше и какво друго да стане,след като "кадровиците" на "промяната" вече бяха избрали следващите политици,проучили миналото им и бяха им дали линия на поведение и задължението да я спазват!А Германия след 9 май 1945 е приложила т.нар."закон за денацификация" от временно управляващия ген.Айзенхауер!С това бяха отстранени всички свързани с национал8социалистическата партия,СС,и репресивните органи от политическия живот лица дори и само членове за срок поне 5 години!!!Премахнати са имена на улици,учебни заведения,площади,символи на партията!!!Така се тръгва на чисто!А при нас? ПРи нас всичко си остана както си е било!Преди 10.11.1989 градихме "развит социализъм" за една шепа хора!Сега вече 32 години правим "ДЕМОКРАЦИЯТА" за децата и внуците им!А това ДПС е пълно все с агенти или служители на ДС,за които лустрацията когато и да се приложи все ще е късно!
  • 17 българка

    45 1 Отговор
    Така-а-а, да се върнем назад - през 2001 г. Йордан Цонев и Христо Бисеров са изключени от СДС. ЗАЩО ЛИ?
    През 2005 влизат в ДПС и Христо Бисеров става зам. председател на ДПС! ЗАЩО ЛИ? По-късно го съдят за финансови злоупотреби и изчезва от хоризонта!
    Йордан Цонев веднага бива наместен на овакантеното място! ЗАЩО ЛИ? Май и него го грози съдбата на предшественика му?
    Имам въпрос към: ЙОРДАН ЦОНЕВ, ЕВГЕНИ МИХАЙЛОВ, ХРИСТО БИСЕРОВ и останалите там: КОЯ Е ВАШАТА РОДИНА, ПРЕДАТЕЛИ ???
  • 18 Последния Софиянец

    28 4 Отговор
    Крадат заедно,а уж са врагове.
  • 19 Просто човек

    22 7 Отговор
    Абсолютно съм съгласен,че цялото нещо е тъпа постановка!
  • 20 ГОСТ

    48 1 Отговор
    ИМАМ ПРИЯТЕЛИ ТУРЦИ,КОИТО СА МНОГО ЧИТАВИ ХОРА НА КОИТО МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА ПРИ НУЖДА.

    Коментиран от #64, #72

  • 21 Сланина и Зурла

    24 9 Отговор
    Ееее...най накрая една смислена издържана и точна статия!!!Респект!!!
  • 22 Българин

    17 3 Отговор
    Добре, че не сме държава голяма колкото Русия!
    Толкова много националности..... направо щяхме да се изтрепем и изколим!
  • 23 Скорпи

    20 5 Отговор
    Журналисти,поставете въпросът пред съответните институции........Защо Бг дава възможност за двойно поданство...Задайте го този въпрос и много въпросителни ще отпаднат..
  • 24 Като си имаш друга Родина да се впише в

    26 5 Отговор

    До коментар #5 от "Ерджан":

    Защо дебилът Карадайъ не се показа по ТВ, за да обясни какво е казал, а се спотайва като пръдня в гащи? Защо Доган не излезе с мнение? Защото и двамата "пърдят под един юрган"! АКО СЕ НАМЕРИ СВЕСТЕН СЪДИЯ ДА ЗАБРАНИ РЕАЛНО, НА БАЗАТА НА КОНСТИТУЦИЯТА ДПС, НАРОДЪТ ЩЕ СЕ ВДИГНЕ ДО ЕДИН В ЗАЩИТА НА НАШАТА РОДИНА, А ТУРЦИТЕ ЩЕ СЕ ТРЕТИРАТ КАТО ГАСТАРБАЙТЕРИ.

    Коментиран от #49

  • 25 ХАН КРУМ

    23 1 Отговор
    ОТ НАД 100 ПАРТИИ В БЪЛГАРИЯ ИМА ЛИ ДРУГА НА ЕТНИЧЕСКА И ВЕРСКА ОСНОВА.АРМЕНСКА ,ГРЪЦКА ,СРЪБСКА,ВЛАШКА, ЕВРЕЙСКА? АМИ НАЛИ, ТОЧНО ТОВА ГОВОРИ КАРАДАЙЪ В ТУРЦИЯ.А ЗАЩО ЛИСТИТЕ НА ДПС СЕ РЕДЯТ В ИНСТАМБУЛ?НЯМЯМ ,НИЩО ПРОТИВ СРЕЩУ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА,ЗАЩОТО ВСИЧКИ СМЕ ЕДНАКВИ,ЗАЩОТО ТЕЗИ НА ВЛАСТ НИ КРАДАТ ЕДНАКВО,УНИЩОЖАВАТ НИ ЕДНАКВО,МИЗЕРСТВАМЕ ЕДНАКВО И ТРЯБВА ДА ГИ СПРЕМ ЗАЕДНО. КАКВО ДРЕМАТ ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ,ОТИВАЙТЕ В ТУРЦИЯ, СЪБИРАЙТЕ ГЛАСОВЕ.ЗАЩО ГИ ОСТАВЯТЕ НА БАНДИТИТЕ ОТ ДПС.?ИДЕТЕ В КЪРДЖАЛИ ,ХАСКОВО ,ТЪРГОВИЩЕ ,ШУМЕН И СИЛИСТРА,СРЕЩНЕТЕ СЕ С ХОРАТА –ИЛИ ДОГОВОРКИТЕ ВИ СА ДРУГИ С ДПС?
  • 26 Мислещ

    11 8 Отговор
    Аз си гласувах за истинските патриоти (Не тримата идиоти) и пак за тях ще си гласувам. Не ми трябва ДПС да ми напомнят, че така трябва

    Коментиран от #73

  • 27 Пламен

    14 4 Отговор
    Практиката доказва че винаги се връзват.Примери,много ДПС и Атака, ДПС и ДБ със знамето на плажа,сега ДПС и пишман патриотарите от ВМРО.

    Коментиран от #31

  • 28 Ей този Кютюк

    14 1 Отговор
    Мн лъга..миналото лято на Росенец! Не сме забравили..
  • 29 Ю.Кортес

    7 9 Отговор
    Ние искаме ли българите по света да считат България за своя родина.Защо да не може турците да считат Турция за своя родина.
  • 30 Суха съчка

    12 1 Отговор
    Някой да ми обясни как така ДПС не са етническа партия.

    Коментиран от #32

  • 31 Чочо

    14 4 Отговор

    До коментар #27 от "Пламен":

    Това на плажа Росенец си беше пълна постановка.С една лодка,камера и едно знаме ДБ и ДПС си направиха най голямата и едновременно най евтината реклама
  • 32 Щерев

    8 5 Отговор

    До коментар #30 от "Суха съчка":

    За мен,не са етническа партия.В противен случай трябва да определим българските мюсюлмани,помаци за турски етнос.
  • 33 Чичо,

    5 3 Отговор

    До коментар #5 от "Ерджан":

    Баш туй си значи! Проверих и даже питах турци. Както и да го въртиш тъй си е. Аре!
  • 34 Бандера

    8 6 Отговор
    ДПС и МВРО да двете най-милиционерско съвеЦки партии и само необразовани и елементарни хорица гласуват за тях. Лустрацията е задължителна!
  • 35 Хубаво де

    7 3 Отговор
    Защо доган и пуделите му не са застреляни още?когато бяха хора на росенец защо не се застреляха присъстващите там?аз нямам нито пари нито оръжие за това
  • 36 Хайл

    12 3 Отговор
    Аз имам предложение:Да се основе "Помашка народна република" с президент Сокола и мин.прецедател Карадоя.Да се отдели автонимна територия в Анадола и там всички помаци и "турци"да заживеят щастливо?
  • 37 Филип Георгиев

    7 6 Отговор
    МНОГО ТОЧНО КАЗАНО ОТ ПЕТЪР ЗДРАВКОВ. ЦЕЛТА Е ДА СЕ МОБИЛИЗИРА И ЕТНИЧЕСКИЯ СЪСТАВ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНОТО ТУРСКО НАСЕЛЕНИЕ И МОБИЛИЗАЦИЯТА НА ЛУМПЕНИЗИРАНИТЕ БИТОВИ АЛКОХОЛИЦИ. ДА НЕ ГЛАСУВАТ ЗА ДЪЛГИЯ А ДА ПУСНАТ ЗА ШКЕМБЕ ПАТРИОТИТЕ. ВЗЕМАТ ЛИ 4%, ЩЕ СЕ ОБЕДИНЯТ ВСИЧКИ ЧЕНГЕТА И ДОНОСНИЦИ - ВМРО, ДПС И ГЕРБ. ЗНАЯТ, ЧЕ ДОРИ И ПРИ ТАКАВА ЯВНА ИЛИ НЕЯВНА КОАЛИЦИЯ, НАШ'ТО НАРОДОНАСЕЛЕНИЕ ЩЕ ГЛЕДА ТИХО С ОВЧИ ПОГЛЕД СПАСЕНИЕТО НА ОТЕЧЕСТВОТО ОТ КРИЗАТА, 'ЩОТО САМО ТЕ ГО УМЕЯТ
  • 38 Наблюдател

    12 2 Отговор
    Нещо съвсем простичко може да се направи - На този дето Турция му била родина да се отнеме Българското гражданство и да си ходи у тях!!
  • 39 бай Даньо

    11 2 Отговор
    Пешо пак големи глупости! Само като прочета че Доган и Каракачанов били от един отбор и спирам ... Каква е позицията на Доган по македонския проблем като на Каракачанов ли е!?
  • 40 Хасан

    6 7 Отговор
    Едни и същи номера ..трябва да се отмъкнат 30-40 места от ИТН
  • 41 гост

    3 8 Отговор
    Надявам се че никой няма да се върже и гласува за тъпите и крадливи "патриоти"

    Коментиран от #44

  • 42 Биби Кинг

    5 4 Отговор
    Речететиф и мисленье на фудболен( с одаренье на последните две срички) запальанко од страна на афтора! Факmи излагате са неемоверно! Стегньете са идват избори, на такиви аматйорски писаниа и наклонените у лево пемберуги нема да варжат деа!
  • 43 За статията

    3 8 Отговор
    Отличен 6++++++++++++++++++++++++++++
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Психоаналитик

    9 0 Отговор
    Конспиративните теории не прощават на никого. Лечение все още не е намерено. Крайният стадий е ровене по кошовете и пълен разпад на личността.
  • 46 Ха ха ха

    10 1 Отговор
    Тая статийка трЕбе да съчинена от много болен човек ....
  • 47 Възмутена

    12 1 Отговор
    Много въпроси задавате дпс,а най важния ..вашият вожд простака слави за да вземе гласове от чужбина разреши и на дпс същото.кой сега е виновен,естествено дпс а не най големият простак слави.покрай него и вие долни мекерета сте същите.
  • 48 ФАКТИ :

    12 2 Отговор
    Като българин от Кърджали ти казвам :
    Петърчо, хал хабер си нямаш от това за което пишеш ! И да има и да няма антиДПС партии и организации, електоратът на ДПС винаги е мобилизиран на 101%.
    Истината е, че ВМРО затрудни и ограничи гласуването за ДПС, като намали броя на секциите в Турция и въведе изискването декларациите да се попълват лично пред комисията !
  • 49 Турк

    5 12 Отговор

    До коментар #24 от "Като си имаш друга Родина да се впише в":

    Като се забрани ДПС, ти да не си мислиш,че ние турците няма да се надигнем и да ти кажа,вече не сме живковото време.Мисли,преди да пишеш глупости.

    Коментиран от #50, #52, #53

  • 50 ФАКТ :

    8 4 Отговор

    До коментар #49 от "Турк":

    Турците са световни шампиони по наглост(гьонсуратлък). Техният бивш президент Тургут Йозал твърдеше, че Омир бил турчин-Омур, а пък Агамемнон - Ага Мемнун...

    Коментиран от #51

  • 51 11 юли

    5 8 Отговор

    До коментар #50 от "ФАКТ :":

    Бюлетина №23!

    Не забравяй, че Христо Иванов
    заби българското знаме
    на плажа на ДС/КГБ Доган сарай
    в руския анклав Росенец!

    Коментиран от #71

  • 52 Да се знае

    9 1 Отговор

    До коментар #49 от "Турк":

    Ченгетата от ДПС не са турците!
    "Сава" Доган и "Иван" Каракачанов са ортаци!
    Очовадно е!
  • 53 И като се

    8 1 Отговор

    До коментар #49 от "Турк":

    надигнете-какво? Все ще се намери някой, който ще ви прати в родината ви доброназърно.
  • 54 Русофил

    9 4 Отговор
    Вече 133 години живеем с Турция рамо до рамо, без да сме имали проблеми от тях. И сега, въпреки че ги унижихме много с промяната на имената, те не са настроени враждебно към нас. Напротив, много наши българи ходят, дето се казва, "по чехли" там да правят "алъш-вериш" и се чувстват като у дома си, защото турците хранят към нас топли чувства, което е истински социален капитал! Политици, оствете народите ни да си общуват и не ги закачайте, пък ако искате, може да се включите и вие!Това е истински интернационализъм в действие, както това правимв с Русия!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 СТАЛИН

    6 0 Отговор
    ДПС СА ПРЕДАТЕЛИ АНТИХРИСТИ....!
  • 57 Амед

    0 6 Отговор
    САМО ДПС!!!!

    Коментиран от #74, #77

  • 58 България над всичко

    2 0 Отговор
    Кой има власт в тая държава да изгони човек който се опитва да разпали тлеещ огън с тези си думи гадния турч,,,н само чака да види как ще реагираме следваща стъпка е да каже че югоизточна България е тяхна!!! Какво чакаме???? президент нямаме ли ???? Министър председател нямаме ли???? Или скат на БЪЛГАРИНА да му кипне и да почнем да правим щуротии?????
  • 59 България над всичко

    4 1 Отговор
    До тюрка и като се надигнете и кво отивате право в Турция у вашата РОДИНА
  • 60 Перо

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ленин":

    Точен коментар! Целта е активизиране на електората за съставяне на правителство на ГЕРБ в коалиция с измислените патриотари и задкулисна свързаност с ДПС,т.е.,връщане на статуквото!
  • 61 АНДРАС

    1 2 Отговор
    ЗА АВТОРА.Еее сети се МАРА ДА СЕ ПОБАРА
  • 62 Анонимен

    2 1 Отговор
    Всички сте виновни от 1944. От 7 клас ви вкарвахте в медицински център сестри. Даваха ви пари, пендари златни, чували с картофи. Дс. На 30 години роми с 15 г днес момче и момиче помаче. Кръстоска между тях. Манипилират ви, използват ви българи християни. Ела и се уверете. Замъжи строят, може и ако ви дотегне живота във Водното огледало. Има хвърлени и удавени. Бог да я прости, младото момиче. От 2009 бяха дпс с бспгерб, преди 2009 дпс с абв тройната коалиция. Много се краде, къде бяха ОП. Борят се да влязат и да ви крадат. Каракачанов на 83 г баща му, виж кво е построил в гората. Дайте инфо, кажете на обикновените хора, откъде ви са парите, не че ни интересува и пак същите крадци се канят дпс герб бсп да влязат в НС, а и бсп и там далавери с дипломи в провинции и села. Купуват си всичко, а вие ходете да протестирате
  • 63 Аз реших

    1 2 Отговор
    Аз ще гласувам за ДПС!

    Коментиран от #75

  • 64 Мери

    10 1 Отговор

    До коментар #20 от "ГОСТ":

    И аз имам много приятели български турци, за съжаление някои от тях покойници. Някои от тях пеят и знаят повече български народни песни от нас българите. Но това, което ги отличава всичките от Карадайъ е, че за тях България е единствената им Родина.

    Коментиран от #66, #67

  • 65 Vinetu

    1 1 Отговор
    Не ма мисли за прост -
    Първо вземам пачките суджука и берата - тогаз вот 😁🎃🚾🇻🇳
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Асан

    1 2 Отговор

    До коментар #64 от "Мери":

    Черпят ли баклава и коч на байряма 😁🎃🚾🇻🇳
  • 68 ФИНЦИ

    3 0 Отговор
    ДРУГАРЯ ЖИВКОВ НА ВРЕМЕТО БЕШЕ ПРАВ ИЛИ СТЕ БЪЛГАРИ ИЛИ В АНАДОЛА ТОВА Е КАРАДАЯ МУСТАФА АХМЕТ ТАМ В АНАДОЛА ТУКА СТЕ БЪЛГАРИ ПРАВА СВОБОДИ ПРИ РЕДЖЕП ЕРДУГАН
  • 69 поздрави

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ерджан":

    Турците и туркините са много готини хора, употребявани както и българите от Великите Сили и съответно ограбвани. Нито са надилници, нито са прости. Научих го в чужбина, там на Балканите двата народа са надъсквани пал в полза на глобализма
  • 70 Лустрация

    1 0 Отговор
    Съд и затвор за червената измет
  • 71 Бившият министър на Бойко

    1 3 Отговор

    До коментар #51 от "11 юли":

    Христо Иванов подлъга младите корумпирана фурнаджийска лопата!
  • 72 Мъдурко

    5 1 Отговор

    До коментар #20 от "ГОСТ":

    Аз от турчин лошо не съм видял, напротив. Смея да твърдя, пазейки се от плюнките, които ще стартират всеки момент, че са читави и хрисими добри хора. Тия, агресивно, показно и явно турчеещите се са по-скоро турчеещи се цигани, които търсят дивиденти от етническото разделение, правейки се на "турци" или просто са адски прости и тъпи парчета, които вярват, че всичко което хвърчи се яде и ченгетата от ДС ги водят за носовете, защото най-лесно се управлява простото стадо!
  • 73 ККК

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "Мислещ":

    И кои според теб са "Истинските" патриоти?
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Не и не

    3 0 Отговор

    До коментар #63 от "Аз реших":

    Докато слушаш Азис, щракайки с пръсти и мятайки гюбеци, нЪли? От километри ти личи умствения багаж на хлeбapкa, но да не обиждаме все пак невинното насекомо!
  • 76 Херо Мустафа Карадайа

    1 2 Отговор
    Вече не вървят стари номера !!!

    Коментиран от #78

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Дрът мингянин

    0 0 Отговор

    До коментар #76 от "Херо Мустафа Карадайа":

    Вървят, батко, вървят! Докато има прогресивно затъпяващо племе, не ще вървят старите номера, ами ще летят, за съжаление..
  • 79 500г.не стигат?

    2 0 Отговор
    Пешо, пишем ти слаб (2,00) за твоята фентъзи–конспирация.
    ДПС Е ПАРТИЯ :
    ВЕЛИКООСМАНСКА
    АНТИБЪЛГАРСКА
    АБСОЛЮТНО НЕСЪВМЕСТИМА С КОНСТИТУЦИЯТА, ЗАКОНИТЕ И ИДЕАЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ
    Ръководството на ДПС начело с почетния хидроинженер–философ е турско до мозъка на костите си – и като индивидуално самосъзнание, и като национално–политически идеали, стратегия и тактика. Докато техният абсолютен политикономически властови монопол върху българските турци и българските помаци не бъде изцяло и окончателно изкоренен, тези малцинства макар и по паспорт български граждани, в действителност ще продължават в огромната си част все така да носят самосъзнанието на постоянно пребиваващи чужденци в България и по-точно самосъзнанието на турски граждани, с всички произтичащи от това фатални за отечеството ни последствия ако се случи да възникне по-сериозен конфликт между България и Турция.
    Сегашното дeлoвo пoceщeниe нa Кaрaдaйъ в Турция открито прoвъзглacявa нoвa eрa и нова генерална мисия за ДПС. И тази мисия е oщe пo-турcкa oт вcякoгa, без значение с кого ще успее да се сработи Ахмед Доган – дали c oфициaлния глaвaтaр Рeджeп Eрдoгaн, или алтернативно c пoдзeмния глaвaтaр Ceдaт Пeкeр. Естествено, Карадайъ не е отишъл с празни ръце при турския султан – двамата на 4 очи са преначертали бъдещето на Кърджали и на Тракия, за които Ердоган още преди няколко години официално заяви, че тези територии най-естествено попадат в границите на неговото сърце и че са неделима част от турск
  • 80 Мдаа

    1 0 Отговор
    тия що така одървено стоят на снимката. има ли друга снимка от към гърба им.