Last news in Fakti

4 Април, 2022 09:15 21 406 120

Защо "Клането в Буча" е фейк

  • русия-
  • украйна-
  • буча

Украинската пропаганда рисува ужасна картина на „руската окупация“

Защо "Клането в Буча" е фейк - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Александър Коц
"Консомолская правда"

Украйна разпространява за ново "престъпление срещу човечеството". Влизайки в градовете на Киевска област, които руските войски напуснаха като част от прегрупирането, националистите от батальоните за териториална отбрана внезапно откриха улиците, осеяни с трупове на цивилни. Следи от мъчения, вързани ръце, алена кръв - кадрите от град Буча смразяват душата, пише Александър Коц в "Консомолская правда".

Украинската пропаганда рисува ужасна картина на „руската окупация“, при която истински садисти тормозят местните жители. Ето я украинската Сребреница. По аналогия с „клането” на босненски мюсюлмани в Югославия, в което бяха обвинени сърбите. Въпреки че тяхната версия, в която мащабите значително отстъпваха на тези от официалната, никой не взе предвид.

Сега ще обясня защо "Сребреница в Буча" е лъжа. Няма да анализирам положението на телата спрямо пътя и да търся прилики на трупове от различните места. Мнозина вече са направили това. Там ръцете на „труповете“ се движат, а в огледалото за обратно виждане „убитите“ възкръсват.
Тактиката на видеодраматизацията престана да ме учудва дори в Сирия, където въз основа на продукциите на Белите каски беше взето решение за нанасяне на масирани ракетни удари. И тук учителите по информационно-психологически операции са същите - с ярко щръкнали британски уши.

Говоря за друго. Бил съм в градове като Буча в района на Киев. Видях как се променя отношението на местните към руските военни. Първоначално се страхуваха от тях - резултат от задълбочено промиване на мозъци по телевизията. После отношението стана предпазливо, а любопитството победи и хората изпълзяха от мазетата. После – бизнес: местните установиха обмен в натура с военните. Например сменихме бензин за генератора за мляко и извара. Не искахме мляко, давайки гориво безплатно. Но съседите смятаха за свой дълг да се „отплатят“. Военните дадоха сухи дажби, донесоха лекарства... И ако принудиха някого да слезе в мазето, това беше само за тяхна безопасност.

Но това, разбира се, не е основният аргумент в полза на факта, че украинската "Сребреница" е фалшива. През тези месец и половина руските войски не контролираха напълно Буча нито един ден. А и ситуацията там не беше благоприятна за „постоянна” комуникация с местните жители. Постоянни битки, обстрели, челни сблъсъци - не беше до това.
Истината е, че руските войски напуснаха Буча като част от прегрупиране няколко дни преди да бъдат открити „жертвите на окупацията”. Въоръжените сили на Украйна не разбраха веднага това и още почти три дни покриваха града с артилерия, под която можеха да попаднат цивилни.

И когато дойдоха на себе си, както обикновено, започнаха „лов на вещици“ в търсене на онези, които според тях си сътрудничиха с „окупационните сили“. В треската на войната, в която никой не си прави труда да търси доказателства, се появиха тела, хвърлени в кладенци с вързани ръце. Състоянието на тези тела предполага, че те са били убити най-късно предния ден. Знам как изглеждат труповете, след като лежат няколко дни на улицата - те представляват една съвсем различна картина.

Между другото, на много снимки от Буча, които се публикуват днес в Украйна, се вижда, че мъртвите имат бели ленти на ръкавите си. Това е руски идентификационен знак - "наш". Местните си ги връззваха за всеки случай. Те, очевидно, не са имали време да ги свалят в бързо променяща се обстановка и са били застреляни от батальоните за териториална отбрана или въоръжените сили на Украйна.

Моите аргументи, разбира се, едва ли ще бъдат взети под внимание от президента на Европейския съюз Шарл Мишел, който лансира хаштага „клането в Буча“ и обявява нови санкции срещу Русия. Въпреки че не е трудно да се провери това, което казвам. Достатъчно е да се направи експертиза, която ще посочи времето на смъртта на тези нещастни хора. И да се съпоставят с данните от обективния контрол на НАТО, което ясно ще посочи датата на изтегляне на руските войски. Но това е, ако търсите истината. И кому трябва на Запад.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 317 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо Герчо

    232 44 Отговор
    ДЕБЕЛО ФЕЙК...ХЪХЪХЪ...

    Коментиран от #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 VVVVVVVVV

    373 47 Отговор
    Най-вакрая малко здрав разум, а не пропаганда

    Коментиран от #63

  • 5 Запада е лъжа

    343 45 Отговор
    Изгледайте клипа от Буча. Единия „труп“ си вдигна ръката, а другия дори седна.

    Коментиран от #80, #119

  • 6 ВЕЧЕР КАТО ИСТИНСКИТЕ

    259 42 Отговор

    До коментар #1 от "дедо Герчо":

    БЪЛГАРИ СИ ЛЕГНАТ ЗАПОЧВА АТАКА НА САЙТА ОТ ЧУЖБИНА ВСИЧКИТЕ СЕКТАНТИ КОИТО СА В САЩ ПЛЮЯТ ПО РУСИЯ.ЗЕЛЕНСКИ Е ТЕРОРИСТ И ПРЕСТЪПНИК ФАШИСТ
  • 7 Ала Бала

    288 37 Отговор
    Само на промитите мозъци не им стана ясно, че е тотален фейк, особено предвид изказването на кмета на Буча от 31 март. Нищо, да си бият по още една доза да се успокоят.
  • 8 гггггг

    282 31 Отговор
    Западняците задминаха комунистите по пропаганда. Трият и забраняват всички културни постижения на Русия на запад. Махат произведения на хора, родени 100 и повече години преди Путин.
  • 9 Българин 🇧🇬

    299 35 Отговор
    Колко омраза към Русия трябва да са имали "евроатлантическите" кукловоди измислили постановката ? И какъв слугински манталитет са имали украинцитете , участвали в монтажа ? ! 🤔
  • 10 един от многото

    230 20 Отговор
    Единствената ви грешка е , че не сте снимали в какво състояние оставяте напуснатото място! Но има време , тогава всички лъжи ще лъснат!

    Коментиран от #68, #103

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Дън Бай

    103 14 Отговор
    И така да е, но пропагандата печели. И това е само началото. До края на тази седмица ще "излязат" още подобни картинки. Кой ви кара да се прегрупирате?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Левски

    219 25 Отговор
    пълно е в интернет с кадри на хора спасили се от обстрела на азов! Хората твърдят, че батальоните Азов, Бандера и Десен сектор ги убиват когато решат да се евакуират!

    Коментиран от #31, #41, #52

  • 22 !!!?

    42 157 Отговор
    По време на Война се лъже много но Кремълската пропаганда е на път да обяви и "военната операция" за Фейк...и загиналите руски войници за възкръснали !!!?
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Хахаха

    74 185 Отговор
    Руснаците са вършели тези неща и през Втората световна война, включително и в България през 1944 когато ни окупират!!!
    Дори Георги Димитров моли в писмо Сталин да престанат убийствата, изнасилванията и мародерствата!
    Откъдето е минал руснак само смърт и нещастие !!!

    Коментиран от #85

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 БПФ

    178 17 Отговор
    НИКОЙ няма да се "досети" да направи експертиза - защото ще лъснат поредните мрсни лъжи на укpoпите !!! А грoзният пaлячо мишел е ясен - не стига, че е насъскан срещу руснаците, ами и е нечовешки глyпав !!! Абе как така тия трyпове се появиха от нищото 4 дни след като руснаците се изтеглиха?
  • 27 Соросоид

    142 21 Отговор
    Днес Русия е сезирала/свикала Съвета за сигурност на ООН по темата. Сигурно ще представят безспорни доказателства за фейка, и "западните партньори" предприемат действия за минимизиране на щетите. За това тази статия се е "промъкнала" в общата пропаганда.

    Коментиран от #35

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Ковачев

    21 64 Отговор
    Комсомолската и стена е най-истина
    Стига сте публикували глупости.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Вова

    11 45 Отговор

    До коментар #21 от "Левски":

    Изоставят територия, а не се евакуират.

    Аз и моите ще ги обработя за това прегрупиране.

    Ако се върне някой де, че както е тръгнало да се търгува армейското имущество, май мнозинството ще предпочете емиграцията с нова самоличност.
  • 32 Тролик

    55 14 Отговор
    Коц е бил там, видял е всичко с очите си и затова вервам на този политически неангажиран честен гражданин!
  • 33 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    22 119 Отговор
    Не разбрахте ли вече???Всичко,което е факт срещу русия е лъжа според тях.....тези зверства са типични за семето на империята.войниците им са същите,като от 2световна война......Кажете за един сринат от Германците град ???Вижте какво оставят руските""Оператори"",след ювелирна операция......

    Коментиран от #47

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Александър КОЦ "Комсомолската ПРАВДА"

    13 39 Отговор
    😂😂😂😂😂😂
  • 37 Комон Сенс

    121 6 Отговор
    Преди семдица прочетох американски анализ, според който на този етап от войната и при така стеклите се събития на военния театър е 99% вероятно да видим "черни флагове" - провокации с цел влизнаето на трети страни във войната. Ясно беше, че авторът очаква черни флагове от руска страна, но това не променя принципа. Логиката на човека беше железна.



    Аз не знам дали това клане истинско, Кадрите са наистина сърцераздирателни. Знам обаче, че рядко убиец ще извъши подобно публично пресъпление и ще предостави останките на жертвите си на публично място само за кефа на новинарксите агенции.
    Също така е ясно, че със сигурност от този конфликт има цивилни жертви.
    Но присъда за убийство не се призняся след 5 секунди гладане на 1-2 снимки.

    Помним нахвърлените от моргите трупове в Тимишоара преди 31 години. Те се оказаха фейк, За тези тук, все още не знаем и трябва непременно да научим истината.

    Нека бъдем разумни. Не става дума за този или онзи политически интерес, а за живота, здравето и бъдещето на милиарди родени и неродени още човешки същества. Всеки опит конфликтът да бъде превърнат в световен холокост следва да бъде внимателно анализиран.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 !!!?

    28 42 Отговор
    На 1септември 1939 г. Хитлер напада Полша, но на 17 септември 1939 г. Сталин също напада Полша - ФЕЙК !!!?

    Коментиран от #44

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 БПФ

    125 12 Отговор

    До коментар #21 от "Левски":

    Не само това. Има и стотици кадри от окупираните от руснаците населени места и там се вижда какви са им отношенията с местното население. Войниците не само, че не избиват цивилни, но и им раздават храна, а хората признават, че азовците са ги заключвали гладни по мазетата. Дори проукраински протестиращи, които манифестират с жълто-сините си знамена из Мелитополь или Херсон не са притеснявани по никакъв начин !!!
  • 42 НЗОК

    107 5 Отговор
    Аз пък съм загрижен за живота и здравето на Българите в Украйна, защото съм българин!!! И не мога, а и не е логично да заема позиция за еди - що си в Буча. Аз съм неутрален и ако взема страна значи, че не съм Българин, а руснак или украинец. Войната в Украйна не е нашата война!!!

    Коментиран от #91

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 БСП на Бунището

    26 78 Отговор

    До коментар #39 от "!!!?":

    Комунистическия Агресор не само напада Полша и я окупира....Тогава убиват 17 000 пленени полски офицери с изстрел в главата в Катин....След ВСВ обвиняват ,разбира се,германците...Но защо Офицери??...Комунизма е Власт на Работниците и Селяните,а офицерите са Елита на Полша.Те са Аристокрацията на този народ...Комунистическите зверства нямат край и до днес!!!
  • 45 Само питам

    31 101 Отговор
    Руската армия винаги е била армия от садисти и военнопрестъпници, които пропагандата иска да представи като освободители. И тази престъпна нация никога те е признавала вината си а се е представял за невинна жертва и е обвинявала другите за своите престъпления. Да си припомним, че 50 години руснаците говореха, че не те а германците са отговорни за клането в Катин. Сега също се опитват цинично да лъжат, но няма нормален човек по света, който да им вярва!

    Коментиран от #77

  • 46 Абсурдистан

    19 69 Отговор
    За путинофилите ще напомня какво означава "Комсомол" на български, защото не знаете руски - "Комунистически съюз на младежта". И е съвсем логично такова издание да представлява истината.
  • 47 Един град ли

    8 35 Отговор

    До коментар #33 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Ами Варшава да речем. Един от многото.

    Коментиран от #59

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 УСА боклук

    83 10 Отговор
    Евроатлантически фашизъм
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Мизерници

    5 53 Отговор
    Тез набързо вкарват по 3 4 лъжи консомолците
    ..украинците нямат мобилни телефони да кажат че руснаците ги няма..

    Коментиран от #111

  • 52 Така се случва

    18 73 Отговор

    До коментар #21 от "Левски":

    Вие тези батальони ги нямате за нищо! Когато не ви изнася- "Азов са виновни". В Харков, Мариупол Буча.... Все пак батальона не е голяма войскова единица! Коригирайте си малко опорките!!!!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Благодаря

    90 8 Отговор
    Благодарен съм на интелигентния аналитичен автор и благодаря на факти, че допускат между военната пропаганда на Нато и такива факти.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Степан Разин

    22 63 Отговор
    Според " Комсомолска кривда" цялата война е фейк режисиран от Украйна, нали помните Лавров, който каза, че те не са нападали Украйна.
  • 57 Те тоя с белите превръзки са млекарите

    8 40 Отговор
    Дето не са искали да дават мляко срещу бензин 😂😂😂😂
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 26 Отговор

    До коментар #47 от "Един град ли":

    Какво и е било на варшава???Да не би да казваш,че там не се е живяло,като сега в мариупол,ли??там се е живяло и са работели.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 ще има и още

    52 4 Отговор

    До коментар #4 от "VVVVVVVVV":

    Но както уви заключава и самата публикация - от здравия разум и истината никой не се интересува.
    Политика, мръсна работа..........
  • 64 Сократ

    103 16 Отговор
    Защо не си отговорите първо на няколко въпроса, може и да ви светне.
    1. Защо запада налива огромно количество оръжие в украйна?
    2. Защо за последните години не са дали и цент за развитие на икономиката на украйна?
    3. Защо западни инструктори обучаваха армията на украйна?
    4. Защо никой на запад не вижда нацистката символика в украйна?
    5. Защо запада не виждаше престъпленията на украйна в Донбас?
    Има още много подобни въпроса, но поне на тези си отговорете.

    Коментиран от #69

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 сороснерес

    38 11 Отговор
    Нови опорни точки..геноцид в Буча...
  • 67 Русия ли?

    11 60 Отговор
    Страната на лъжите!

    Коментиран от #96

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Абе

    63 7 Отговор
    То е ясно че Зеленски ще получи оскар ама посмъртно) още повече че вече никой не се връзва на такива провокации щото ги знаят какви манипулатори са англичани, американци и другите които демократизират целия свят с бомби..
  • 77 И аз да питам..

    59 6 Отговор

    До коментар #45 от "Само питам":

    А американската войска от какви люде е създадена?Не бяха ли едни брутални и много садистични ,,добри хорица"?А армиите на Франция и Германия от хуманисти ли са?
  • 78 Анализатор

    11 57 Отговор
    Източникът е "Комсомольская правда"....???
    Можете ли да си представите докъде стигнахме, да публикуваме фейк новини от руската "Комсомольская правда"???
    Срам и позор! И да има хора които харесват и се доверяват на тези новини!!!
    Срамувам се от тези т.нар. българи, те са продажници!!!

    Коментиран от #86, #104

  • 79 Стоян

    12 47 Отговор
    То и разстрела на 22000 полски офицери беше фейк. И 7 милиона изморени украинци през голодомора е фейк. Егати и боклуците сте
  • 80 Тодор Правешки

    14 34 Отговор

    До коментар #5 от "Запада е лъжа":

    Абсолютно вярно!
    Да живеят гениалните вождове:

  • 81 Не ги срам

    14 53 Отговор
    Фалшиви са и изнасилени те жени и деца, фалшиви са и хилядите разрушени сгради. Международен съд ще има, защото се събират доказателства. Убийци.

    Коментиран от #93

  • 82 Петърчо

    56 7 Отговор
    Не знам, дали е нормално да се подкрепя правителство което е след военен преврат, подпомогнато от неонацистки движения. Ако това е нормално и са герой, не знам. Защо си затваряме очите пред фактите а за измислици сме на 1000% че са реални.
  • 83 100 %

    44 3 Отговор
    холивудски геноцид. Те от ВСВ нацитата са майстори на фейка.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 То пък

    50 5 Отговор

    До коментар #24 от "Хахаха":

    От където минат шваби и кравари само цветя и рози

    Коментиран от #97

  • 86 Емо

    35 5 Отговор

    До коментар #78 от "Анализатор":

    То на кой да вярваш на дойче зеле ли на Ню Йорк Таймс ли
  • 87 Матей преображенски

    44 7 Отговор
    Пак започнаха с фейкаджийските постановки като в Сирия,американците в това много ги бива,усъвършенствали са своя майсторлък.И веднага съвета за сигурност на оон,ми там преобладават проамерикански марионетки,много ясно как ще се произнесат..Видяха дебелия край и започнаха с нещастната си драматургия,белким някой се разчувства,ама кой ти вярва на лъжливи овчарчета.Укрите и господ не може да ги спаси,ще ядат кютек на общо основание,колкото и да се дърпат,в най-добрия случай ще попаднат в плен.Според мен планът на руснаците е да превземат цяла Украйна и да я русифицират,и облагородят,да я превърнат в образцова съюзна република като Белорусия и добре ще направят.
  • 88 Мислещ

    14 52 Отговор
    Абе вие луди ли сте? Сериозно ли мислите, че ако някой прави "февйк" видео, ще забрави да оизрежек адрите, в които труповете мърдат? Това е толкова аматьорска грешка... че чак е невъзможна. Тоест няма клак да се случи такава грешка. Клането в Буча НЕ е фейк, вече има доказателства, че е истинско. Руската армия извършва ГЕНОЦИД.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Име

    28 5 Отговор

    До коментар #42 от "НЗОК":

    Е явно нема такъв вариант. Ние требва да сме по католици от папата. Щото така ни е казано. Обаче най-голямата армия на НАТО след хамриканската, тази на Турция, седи и нищо не казва, че и за оръжията казаха, че не са държавна политика а частна поръчка! Т.е. държавата Турция не праща нищо, не налага санкции, дори предлага да се водят преговори на нейна територия. КАК ТАКА? Или си "слава украйни" или си "путинска подлога", няма вариант да си трезво мислещ развъждаващ човек, който е за мирно решение на нещата и за съхранение на собствената си страна.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 kkk

    37 7 Отговор

    До коментар #81 от "Не ги срам":

    Оооо, да- международен съд гарантирано ще има. И то такъв съд, че Нюрнберг ще изглежда като учебен процес за студенти по право в 1-ви курс. Цял свят ще види БЕЗСПОРНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА за десетки хиляди военни престъпления и цял свят ще иска най-тежкото наказание за виновните. И за всеобща изненада ще има масово и публично изпълнение на смъртни присъди срещу военните престъпници след тоя процес.
    Ама смъртно наказание е премахнато почти навсякъде ще кажете и освен в Китай и ФАЩ май в друга важна държава не се прилага смъртното наказание- така е. И този нов "Нюрнбергски" процес гарантирано няма да е в Китай и още по-малко пък ще е у ФАЩ- как тогава ще ги бесят публично? Много е просто, записвайте си:

    Връщането на смъртното наказание за тежки престъпления е само и единствено въпрос на решение на Конституционният съд на РУСИЯ. И тъй като новият "Нюрнбергски" процес ще се провежда в Москва бесилката е силно вероятен изход за хиляди осраински ФАШИСТИ и поне 50 от техните господари, най-вече от ФАЩ

    Коментиран от #105

  • 94 Джордж Вашингтон

    10 35 Отговор
    Руски фейк че Украйна си измисля, все едно Украйна излъга а не Русия че ще нахлува в суверенна държава

    Коментиран от #95

  • 95 българански

    37 6 Отговор

    До коментар #94 от "Джордж Вашингтон":

    украйна е суверенна?!?!?! колкото аз съм айнщайн и корольов взети заедно! украината е про...с..ти..ту...тка...та на хамериката, и е пусната за польване от мечока, който си плаща доста скъпшо за нея!!!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Бонд, Джеймс Бонд

    10 32 Отговор

    До коментар #85 от "То пък":

    Кво да ти кажа,но щом ВСИЧКИ искат Германия и Америка и НИКОЙ,АМА НИКОЙ не бяга в Раша, значи работата е ясна - Чугунландия НЕ СТАВА

    Коментиран от #100

  • 98 А бе

    16 5 Отговор
    Просто във факти всичко е фейк!
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Далече

    9 5 Отговор

    До коментар #97 от "Бонд, Джеймс Бонд":

    си.Много далече.От истината.
  • 101 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 17 Отговор
    Невероятен цинизъм е тази статия.
  • 102 Буча е Театър на Открито!! Видя се от

    31 5 Отговор
    Много клипове, че това е една постановка със налегали Статисти!! Живите "мъртви" очевидци, днес разсказваха пред камера, че нее имало никакви Убити!! Театър"Зеленски" представи Постановката"живите мъртви!! Видяха Измамата милиони хора по Света!!
  • 103 Въпрос

    12 3 Отговор

    До коментар #10 от "един от многото":

    Сигурен ли си, че не снимали при напускабето
  • 104 Бай Шиле

    22 4 Отговор

    До коментар #78 от "Анализатор":

    Сладур,според теб трябва да четем само Денизчо? Дето пише,че руските войници ядели кучешка храна.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 стига

    4 17 Отговор
    Един уважaващ себе си сайт не би публикувaл такъв дeзинфoрмaционен бълвоч.
  • 110 Даскал МУНЧО

    4 17 Отговор
    Комсомолськая правда, Правда ама комсомолска, тоест фашистко младежка. Истината свършва с прочитането на автора на статията.
  • 111 Ха ха

    22 2 Отговор

    До коментар #51 от "Мизерници":

    Страх лозе пази.След като и кмет и журналисти им казаха,че всичко е спокойно,смелите бандеровци влизат в Буча за да открият камарите жертви,незабелязани преди това от никого.
  • 112 Айде

    4 15 Отговор
    Чий го търси Путин в Украйна, че и да се оплаква от постановки! ?
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 анонимен

    3 14 Отговор
    Кой вярва на комсомолска правда. Те нападнаха Украйна , пияните орки сега са ангели , ако слушаме агресора . Варвари Хага там ви е мястото.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Сиси

    4 13 Отговор
    Отровна поредна руска пропаганда , че КОЙ вярва вече на Русия , те нямаше да нападнат и Украйна.
    Надуват балони и тоя се спука .
  • 117 Ха ха

    0 8 Отговор
    "И ако принудиха някого да слезе в мазето, това беше само за тяхна безопасност."
    Може ли да ми отговори този автор, защо са принудени да слизат в мазета?
    Какво изобщо правят тези войски там ?
    Нали не нападат мирното население ?
    Престанете да пишете тези абсурди за войната!
  • 118 Пею

    2 0 Отговор
    Всички кадри от Буча са лъжа!Никой не вярва на тези постановки.Има доказателства.
  • 119 Той

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Запада е лъжа":

    Дай го този клип!!!
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.