Last news in Fakti

5 Юли, 2022 12:16 20 391 156

Методи Андреев пред ФАКТИ: Радвам се, че Кирил и Асен направиха „беля“ на Русия (част първа)

  • методи-
  • андреев-
  • русия-
  • изгонени

До момента България бе смятана за „Троянски кон“ на Москва в ЕС и НАТО, казва анализаторът

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Какъв знак е изгонването на 70 служители на руското посолство у нас? Къде се коренят основите на руския шпионаж у нас? По темата говорим с Методи Андреев, който следи политическата ситуация у нас и е отлично запознат с работата на службите. Ето какво сподели той пред ФАКТИ. Ще ви предложим интервюто в две части. Утре четете за ролята на Симеон Сакскобургготски, Илия Павлов, Делян Пеевски, пробиването на българските служби и защо Бойко Борисов е „политическо животно“ .

- Г-н Андреев, как ще коментирате изгонването на 70 руски служители на посолството – не само дипломати, а и обслужващ състав, от България?
- Моят отговор е ясен. Аз съм много доволен. Най-накрая се намери българско правителство, което се реши да сложи преграда пред имперските амбиции на Русия в България. Това е положителен акт за развитието на нашата държава.

- Това решение на България се превърна в световна новина…
- Така е, защото до момента България бе смятана за „Троянски кон“ на Русия в ЕС и НАТО. Така и беше планувано в оперативните сметки на Москва. България да влезе в ЕС, да стане член на НАТО, за да може чрез нея да се блокират определени инициативи, да се източват определени средства към определени финансови центрове в Москва и т.н. Но сега дойдоха едни момчета, който бяха извън рамката, която Москва беше сложила над българския политически елит. Радвам се, че Кирил и Асен не бяха рамкирани и направиха, както се казва, „белята“. И сега какво виждаме… Хора от статуквото – по-млади и по-стари, излизат и казват: „Край, повече никога те да не бъдат управляващи…“

Излезе дори и президентът Гоце (б.р.-визира Георги Първанов и агентурното му име) и с цялата си наглост, на която той единствено е способен, да казва, че Кирил Петков никога повече не трябва да бъде премиер и на такъв пост, защото бил неуравновесен. А щото Гоце беше много уравновесен? Знаем изпълненията му. Знаем за „Големия шлем“, за отстреляния архар (б.р. – скандалът с отстреляния защитен овен), за досието му в Държавна сигурност и т.н. Та такива хора сега излизат и пищят какво се случи.

- Защо това се случва сега, когато премиерът Кирил Петков е в оставка. Така по-лесно ли се взима решение, защото приключваш с управлението?
- Истината е, че тази коалиция бе много идеологически напукана. Тя бе създадена с идеята да има правителство и този кабинет да бъде единен по отношение на разграждането на корупционната държава, създадена от ГЕРБ. Във всеки един момент, в който се налагаше решаването на друг политически казус, се виждаха различията. Това нещо, с изгонването на руските служители, не е станало импулсивно и от веднъж. Според мен има доста предистория тази сага, има доста натрупани данни. Искам да напомня нещо. Още при опита за преврат в Черна гора излязоха данни, че в България се намира центърът на агентурата на руския шпионаж за Балканския полуостров. Спомняте си и македонският премиер Заев, когато имаше проблеми и щяха да го бият в парламента, тогава пак бяха намесени руски интереси. Тогава македонските служби написаха доклад, това беше по време на второто управление на Борисов или началото на третото, че руският шпионаж за балканите се движи от България. Имаме достатъчно данни в нашите служби. А че службите ни са пробити, и тук споделям напълно констатациите на Иво Мирчев от „Демократична България“, това е факт. Аз съм ги казвал тези неща много, много време преди днешните събития.

- Кого визирате или чие управление…
- Вижте, всичко тръгна от управлението на НДСВ и Симеон Сакскобургготски. Имаше известни забежки по отношение на Русия и по времето на СДС. Нека не забравяме, че тогава бе извършена една от най-сериозните грешки на тогавашния премиер Иван Костов. Аз съм бил тогава част от това управление и се притеснявам да кажа, че е било предварително планувано, но да дадеш на Русия единствената си рафинерия. Да, сега някой ще каже, че „Лукойл“ не е собственост на Русия, а на холандски банки, които са собственост на Ротшилд и т.н. Тези неща са ясни. Но управлението на „Лукойл“ е в ръцете на руската държава. Иван Костов преди два месеца излезе и каза, че „Лукойл“ трябва да бъде предадено на оперативно управление на държавата. Той каза още, че най-голямата грешка щяла да бъде да се национализира. Аз не споделям неговото мнение. Още повече, че той казва, че сделката на времето била напълно пазарна и т.н. Костов може да бъде обвиняван във всичко, но не и че е глупак. Той бе един от най-интелигентните български премиери. Той беше човекът, който проби и направи невъзвратимо членството на България в ЕС и НАТО. Но, в същото време, направи фатална грешка, когато сбърка пазарна сделка с геостратегическа сделка. Когато в една сделка има геополитически елемент, няма пазар. Такава важна за националната ни сигурност икономическа структура каквато бе „Нефтохим“, няма как да бъде дадена на Русия. Ето сега, години по-късно, виждаме ефекта от тази грешка.

Следва втора част ...


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 164 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МИНЧО

    172 36 Отговор
    СЕЛСКИ ПРОФЕСОРИ МНОГО

    Коментиран от #71

  • 2 Сократ

    183 36 Отговор
    Т Ъ П А К

    Коментиран от #69

  • 3 Пич

    204 32 Отговор
    Ако мислите , че Кирчовците се борят за приза по тъпотия , вижте , че и този трябва да участва !!!

    Коментиран от #95

  • 4 Е ся се развихме

    158 20 Отговор
    положително. Олекна ми. Еба ти и дебилите.
  • 5 Дааа

    181 31 Отговор
    Направиха беля на България, за това се радвате вие българофобите и по това се различавате от българите!
  • 6 БигириМигири

    177 21 Отговор
    Трябва и Американските да понамалим. Всичко трябва да е реципрочно.
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    151 28 Отговор
    ПЕТКОВ ВАСИЛЕВ са слуги на олигаро мафията а ВИЕ АНДРЕЕВ не можете да накарате нас ХОРАТА кои какво и защо да ОБИЧАМЕ

    Коментиран от #140

  • 8 Гост

    164 26 Отговор
    По скоро, направиха беля на България .
  • 9 Жмръц

    158 30 Отговор
    Този бонгуш се радвал...А всички ще плащаме за глупостите на харвардските лъжци и крадци,нали така бе,охо?

    Коментиран от #14

  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    142 38 Отговор
    ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ а АНДРЕЕВ да не сее омраза

    Коментиран от #26, #96

  • 11 Нона

    133 23 Отговор
    Шопите го казват:Не е важно на мен да ми е добре,важното е на Вуте да му е зле"!Та мнението на господина е сходно с това на Геле!Не е важно на България да е добре,важното е на Русия да й е зле!А колко ли ще й е зле на Русия, като прекъсне всякакви отношения с нас е друга тема!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Стефан Петров

    137 26 Отговор
    Не зная каква "беля" е направена на Русия, но бедите, които нанесе този човек на България са доста. За съжаление това е нивото на политическата класа в България, поради което сме на това ниво.
  • 14 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    109 31 Отговор

    До коментар #9 от "Жмръц":

    така е защото ПОЛИТИЦИТЕ не им пука за ХОРАТА а ПЕТКОВ е лъжец а и скъсването с РУСИЯ ще усложни ЖИВОТЪТ ни дори АЕЦА ще остане без гориво

    Коментиран от #141

  • 15 Боруна Лом

    101 16 Отговор
    ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛИ, ЩЕ ПЛАЩАТЕ С ЛИХВИТЕ ЗА УНИЩОЖЕНИЕТО НА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА!

    Коментиран от #80

  • 16 Въпросче

    112 19 Отговор
    Елиминирахме руското влияние в България. Защо цените не падат?

    Коментиран от #21, #142

  • 17 Бай Лисан

    96 17 Отговор
    Мето, Мето...душо клето
    И ти ли си от децата на капитан Грант?
    Няма ли строителство в Перущица, ами си се окесил акъл да даваш?

    Коментиран от #130

  • 18 Валентин

    111 13 Отговор
    "По темата говорим с Методи Андреев, който следи политическата ситуация у нас и е отлично запознат с работата на службите. "

    Ми те много хора следят полит ситуацията у нас, защо не питате и тях? Облъчвате с мнението на всякакви плужеци а не пишете кои са всъщност. Този специално от кадър на СДС сега е в ГЕРБ и най-важното: член на Атлантическия съвет на България!!! Не се срамувайте да пишете кой им плаща, въпреки че се досещаме като им четем глупостите.
  • 19 Бай Лисан

    60 18 Отговор
    Бойко Методиев Борисов
    Методи Борисов Андреев
    Този дали познава майката на Боко, как мислите?
  • 20 Фруктис

    63 11 Отговор
    Тоя е нахапана ягода...
  • 21 БигириМигири

    60 16 Отговор

    До коментар #16 от "Въпросче":

    Цените на горивата са по нареждане на ЕС. Скока на хранителните продукти е минимален. Това означава че досега ГЕРБ са ни стригали ЯКО
  • 22 ТаУмВзе

    67 8 Отговор
    Пребоядисаните от бкп, вече ни Закопаха! Честита Последна Зима.
  • 23 П Славейков

    68 6 Отговор
    Кой каквото прави за себе си го прави! народна мъдрост...ама къде у тези наши "мъдреци" мъдрост ..само зелени пъри са им в ума!
  • 24 Туй човече

    83 12 Отговор
    е злобно,технически неграмотно,безсперстетективно като "полза" за България..
  • 25 ха ха

    64 8 Отговор
    разбира се че се радвате за направената беля , още повече се радвате когато поръчате някой български гражданин на ушаците и те го смачкат , но най се радвате когато докарате някой до просешка тояга а придобиете собственоста му за жълти стотинки , а в българия сърцата ви преливат от радост за сторените бели
  • 26 ПОНЕ СИ СМЕНИ

    11 22 Отговор

    До коментар #10 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ИМЕТО ... ТЛОЛ !!!

    Коментиран от #31

  • 27 Механик

    78 12 Отговор
    Ама те не направиха беля на Русия, а направиха беля на България. Най-малкото, което ни чака е студена и гладна зима. След няколко години, когато горивото на АЕЦ-ца свърши, зимата ще стане не само студена, а и тъмна.
    То най-вероятно това им беше и задачата.

    Коментиран от #30

  • 28 нннн

    70 11 Отговор
    Кирчо и Кокорчо направиха белята, но вместо да си перат гащите, ги размахаха. Мирррише, бе!
  • 29 Миро129

    31 3 Отговор
    И кво кучетата си лаят керванът с играчите остава същият, важно е в комуната пари да се правят и печатат че иначе няма кой да е по-голям.
    Е това ли е свободата да си роб на парите. Наистина стара история без никаква промяна, а ми да са живи здрави тези над 70 години и още толкова да живеят и да се радват на хубав и блажен живот.
  • 30 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    41 9 Отговор

    До коментар #27 от "Механик":

    защото това е целта на СОРОСОИДИТЕ на севдо ПОЛИТИЦИТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ

    Коментиран от #45

  • 31 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    24 4 Отговор

    До коментар #26 от "ПОНЕ СИ СМЕНИ":

    ДА се върне на ПОДАТЕЛЯ

    Коментиран от #38

  • 32 Дебил

    27 6 Отговор
    Има някои антикомунисти останали в пещерите, слънце не видели
  • 33 Тя каква стана

    49 8 Отговор
    Уж професори, пък и от Кирчо по-прости
  • 34 Юда

    55 6 Отговор
    Не! Направиха беля на България!
  • 35 Някой

    52 8 Отговор
    Е, добре е, че ги казваш в прав текст и публично тези неща. Да е записано като дойде време за народния съд!

    Продажник!
  • 36 Че тоя вмирисан гарбидж

    54 7 Отговор
    От къде го изкопахте бе редакторите

    Коментиран от #66

  • 37 Еднополюстният свят свърши

    60 5 Отговор
    Аз пък се радвам, че се разпадна диктата на Империята на лъжата и злото САЩ. ЗА 32 г. под американски ботуш България от 20-те най-развити страни в света се превърна в посмесище. Без армия, без спорт, без научно-изследователски институти, без здравеопазване и пр. ... И всичко това заради корумпирани пишман "политолози" и "политици", за които България е без знзчение, а само личното им благоденствие.

    Коментиран от #51, #143

  • 38 КОЗЛОДУЙ,

    5 15 Отговор

    До коментар #31 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    СЕ РИМУВА СЪС "НАДУЙ"...

    Коментиран от #57

  • 39 КИР

    40 7 Отговор
    Методи , цървул си беше на галош се превърна !!!
  • 40 Бандеропитек

    31 3 Отговор
    Недостижим е Иван Костов в раздаването на чужда собственост за унищожаване. Насам народе-е (добре де - доларч$! Всичко по левче-е (добре де - доларч$).
  • 41 Извънземен индивид

    43 7 Отговор
    Абе келеши алчни какво си мислите че някъква политическа клоака представлява целият Български народ! Ние не сме като западните джендъри и педали, търпим много но когато нещата станат сериозни ще ви пометем както лавина помита всичко по пъя си!
  • 42 Къде е ДАНС

    23 8 Отговор
    Всички коментари на родиноостъпници, защитаващи шпиони, на отчет. Всеки месец на бул. Черни връх 45, да изписват кофа мастило с обяснения за действията си през предходния месец.
  • 43 Онзи

    7 3 Отговор
    алооо, СВЕТЕЩИЯ,

    ПОМОЛИ ГИ да ти сменят псевдонима.

    Като МОРСКИ ФАР си..
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Онзи

    5 5 Отговор

    До коментар #30 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    алоооо, СВЕТЕЩИЯ,

    ПОМОЛИ ГИ да ти сменят псевдонима.

    КАТО МОРСКИ ФАР си !!!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 БПФ

    41 8 Отговор
    Тоест готови сме да си съсипем държавата, само и само да направим "беля" на Русия? И какво точно ще причини на Русия незначителна държава като нас? България не я чака нищо добро, докато не вкараме такива като методи в урановите мини !!! Подобни индивиди от омраза към Русия, ще заличат България от картата !!!

    Коментиран от #50, #59

  • 48 Чоко

    6 25 Отговор
    Както винаги точен
  • 49 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 5 Отговор
    ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ е касиера на БГ мафията БОИКО БОРИСОВ е слуга на ДОГАН а ГЕШЕВ еслуга на БОРИСОВ всички сте на хранилка при мутро олигархичната мафия

    Коментиран от #60

  • 50 Хихи

    9 4 Отговор

    До коментар #47 от "БПФ":

    Ами защо драпат толкова за нас? Много загубен народ като теб има в тази териттория.
  • 51 Еднополюстният билет го имаш

    7 28 Отговор

    До коментар #37 от "Еднополюстният свят свърши":

    Аз пък още по-вече се радвам, че се разпадна диктата на Империята на лъжата на руското злото. ЗА 32 г. под руския комунистически ботуш България от 20-те най-развити страни в света се превърна в посмесище. Особено под мъдрото ръководство на командира, на тройната , на станишеФ, на тиквата, Без армия, без спорт, без научно-изследователски институти, /спомняте ли си кой каза "крепостни старци" без здравеопазване, министри прибрани от кръстовища и пр. ... И всичко това заради корумпирани пишман "политолози" и "политици", за които България е без знзчение, а само личното им благоденствие, кюлчета, пачки, чекмеджета, магистрали, сараи, и всички свързани с руски шпиони. Даже футбола, венци локото първи приятел на решетников. Бавсидолняци.

    Коментиран от #62

  • 52 Пешо

    33 5 Отговор
    Този да иска да каже ,че се радва за това ,че зимата ще умираме от студ и че горивата подминават 4 лева ,а заплатите са фиксирани.

    Коментиран от #144

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Коко

    28 6 Отговор
    А аз не се радвам, че в България може да има толкова тъпи хора при това "професори", на които постоянно се дава трибуна.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Кочо

    35 4 Отговор
    Жалките неблагодарници не могат да направят беля на Русия, могат да направят само на България!
  • 57 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 2 Отговор

    До коментар #38 от "КОЗЛОДУЙ,":

    НЯМАТЕ елементарно ВЪЗПИТАНИЕ липсват ВИ първите 7 ГОДИНИ
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Стой на колене пред дюкян меломан

    15 4 Отговор

    До коментар #47 от "БПФ":

    След тези думи "И какво точно ще причини на Русия незначителна държава като нас? България" и чакай руснак да си дръпне ципа.
  • 60 Онзи

    4 9 Отговор

    До коментар #49 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Пий си лекарствата бе, човек ли си, кво си ???
    ПОМОЛИ ГИ да ти сменят името !!!

    За жълти стотинки се продаваш. Поне за млеко стигат ли ти ?

    Коментиран от #70

  • 61 Наблюдател

    33 6 Отговор
    Превръщането на Русия във враг е изключителна глупост! Тоя на снимката очевидно е пропуснал часовете по История или му отърва да се прави на забравил за Първата и Втората Световни войни и техните последици за България! Но точно такива като него са ни вкарали и в двете!

    Коментиран от #67, #145

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Смешник ли съм

    3 6 Отговор

    До коментар #62 от "Еднополюстният свят свърши":

    Стой тогава на колене пред дюкян меломан. И чакай все някой от нон гратите ще дръпне ципа.
  • 65 10 копейки на коментар

    11 17 Отговор
    МутраФонова е обещала и ние да вземаме по 4000 лв. на месец, ама друг път.
    Как може да има такива безгръбначни да лазят в краката на един злодей, комплексар ходещ на токчета и опъващ муZуната си с ботокс ???
  • 66 Бай Лисан

    11 2 Отговор

    До коментар #36 от "Че тоя вмирисан гарбидж":

    Това специално е гербидж - герберски гарбидж .
  • 67 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 5 Отговор

    До коментар #61 от "Наблюдател":

    така му изнася тои е соросоид и слуга на дявола сее омраза

    Коментиран от #72

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 1 Отговор

    До коментар #60 от "Онзи":

    пия за инсулт на никои не го желая лошо човече

    Коментиран от #81

  • 71 Москва и гражданите и

    12 13 Отговор

    До коментар #1 от "МИНЧО":

    Да си стоят в Русия!!!!Тук работа нямат!!!!Аре Чао!!!!;!!!!!!!!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 побръкан нееден

    3 5 Отговор

    До коментар #53 от "побръканяци неедни":

    Точно с такива разсъждения са най-лесни за полировка и нон гратите ги търсят.

    Коментиран от #97

  • 74 Анонимен

    12 22 Отговор
    Щом старите комунисти сталинисти реват, значи Кирчо е постъпил правилно, А и е. Който е бил убиван от службите по татово, след 1989, те най добре знаят новочока отеровата как през 70та внуци на кулаци са убивани в поделения, не са им давали да учат във висше т е, университета, като прочете в плика характеристиката на внупки правнучки и да си взел изпита с 6,неиздържал ти идва телеграма. Близките ни са от 20 г навън и като си вървиш по прав път не те тровят, а при Тато и след 1989 посягаха до вчера. И в сайта понякога от платените руски тролове бе ад. Не ви пожелаваме, знаем, кои реват за радев, старите кокали, цял живот гледали по младото и натискали младите момичета по ъглите, без тяхно разрешение, и все те прави, много ви здраве от запада, никога не би го сторили, и се радвайте, че сме към ЕС, а не вече към русия, работехме като роби и днес пенсии 200 евро, а учили, учили, учили за тоя дето духа и харчули пари за учебници, книги. Боли ги комунистите номенклатурата на бкп, но и толкова им акъла, станали по на 70,80,90 г и идва много лошо. Кое му е лошото бай яни, че крадохте бкпгербспдпс и искате още, а бяхте бедняци. Всеки в квартала от старите хора знае, кой кой, но дойдоха от селата в града на държавна хранилка, за бкпдпсгерб е ок, хайванчета. Къде ги водиш и те с тях, защото иначе им казват, обратно на село. БРАВО АНДРЕЕВ ЗА СТАТИЯТА. ПЛЮЕНЕТО НЕКА ПРОДЪЛЖИ ОТ МЕН
  • 75 О, Боже

    20 6 Отговор
    На Вуте да му е зле? Този ли Херой ще ми плати сметките за парно зимата, ток, води, бензин, храни инфлация над 35%, данъци? А народът? какво правим с народа на България? Излишни сме, пречим ви на еврото, шистоВия газ, Атлантически океан, ГМО-то,5g-то, и пландемиите. А двата реамонта на Козлодуй, един и същи проблем? Втори Чернобил, този път български? Не, може да продължава так, управляват ни българоФоби.Такива трябва да не се явяват като духове дори, в социуми. Това е Диагноза, съжалявам.

    Коментиран от #77, #82, #87

  • 76 народа

    14 7 Отговор
    Какво беля са направили смешник такъв,американски соросоидни подлоги,искам зимата да е студена и тогава ще видите кой на кой ще направи беля
  • 77 Какво чакаш

    6 14 Отговор

    До коментар #75 от "О, Боже":

    Съберете се за един самолет, путлер ще ви прати превоз.
  • 78 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 4 Отговор

    До коментар #72 от "Онзи":

    АПОЛИТИЧЕН съм но не желая да ни управлява САЩ НАТО те са АНТИ ХРИСТА и ЮДЕЙ
  • 79 Олга

    13 3 Отговор
    Уважаваната държава с дълги традиции в дипломацията в дадената ситуация употребява термин приет в дипломация - ЕКСПУЛСИРАНЕ, а не изгонване. Дипломатите не са кучета за да ги изгонват, но зависи за коя държава става дума, и колко тя спазва традиции и приличен тон, тъй като тази ситуация прописана в общ дипломатически кодекс и общоприетите правила нямащи нищо общо с селския манталитет.

    Коментиран от #101

  • 80 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 3 Отговор

    До коментар #15 от "Боруна Лом":

    така е има КАРМА а и ВРЕМЕТО ИСТОРИЯТА не ПРОЩАВАТ бавят но не ЗАБРАВЯТ никога

    Коментиран от #102

  • 81 Онзи

    3 7 Отговор

    До коментар #70 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Понеже си усещаш "изпращането", затова ли си толкова злобен?
    Онези от изток не помагат ли с лекарства ? Или само за млякото дават ?
  • 82 Лично ти какво направи за себе си

    4 5 Отговор

    До коментар #75 от "О, Боже":

    Да не говорим за родината си. Само риивеш като..... Явно си против всичко. Ако махнат 5Gще кажеш, защо няма 5G, Такива вечни опозиционери даже си сменят партията ако спечели. Защо си с шапка, защо си без шапка иди го разбери, какво иска.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Алоооо

    14 6 Отговор
    Методи, доценте отдавна те наблюдавам. Ти си антибългарски настроен и не мога да разбера защо. Защо си БЪЛГАРОФОБ, какво страната ни е получила от САЩ, защо си американофил, Бъди само българофил, остави великите държави сами да се ритат това нас не ни засяга.
  • 85 Тоя е финансиран от америка за България

    17 6 Отговор
    Имайте го напредвод като му четете злобните антибългарски изказвания, тоя е платен за тях
  • 86 Алоооо

    13 8 Отговор
    Методи, доценте отдавна те наблюдавам. Ти си антибългарски настроен и не мога да разбера защо. Защо си БЪЛГАРОФОБ, какво страната ни е получила от САЩ, защо си американофил, Бъди само българофил, остави великите държави сами да се ритат това нас не ни засяга.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 нено

    11 2 Отговор
    Радвайте се, че мутрите , депесето и вие десните ликвидирахте народа и чудесната на държавица!
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Хисторик

    13 7 Отговор
    Имперските амбиции на Русия
    1- 1878 г България се възражда благодарение на Русия.
    2- На 6ти Септември 1885 г България се съединява и остава съединена благодарение на, Русия в противен случай Берлинския договор д нарушен и Турция има право да си вземе нейното обратно.
    3-1940 г благодарение на Русия - СССР Царство България си получава отново Южна Добруджа и е нарушен Ньойския договор от 1919г.
    НЕБЛАГОДАРНИ СОРОСОИДИ ПРОДАДИХА България след 1997 г. на западните импералисти!!!
  • 91 ДОКО

    6 5 Отговор
    БЪЛГАРИНА ВИНАГИ СЕ РАДВА КОГАТО Е НАПРАВЕНО НЕЩО НЕРЕДНО..УМИРГА СИ ОТ ЩАСТИЕ И КЕФ..
  • 92 Бесен_ Язовец

    14 6 Отговор
    Мето Андреев е соросоиден бок. Лук
  • 93 Макробиолог

    4 5 Отговор
    Геостратегът лилов.......за него под национ интерес се разбира плонж с присвити уши пред правилната велика сила.....лукойл бил под управлението но Русия.Верно ли?Оперира ли Лукойл по целия източен бряг на САЩ и с продуктите от какъв нефт?Нефтохим трябва да се национализира .да..абсолютно вярно.Правителство което го направи ще е първото независимо и национ отговорно такова ,давайте да видим.
  • 94 Българин🇧🇬

    8 5 Отговор
    Този Андреев е туркофил русофоб
  • 95 Направо

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Пич":

    не се борят, бият се!
    Тъпак до тъпака мила моя майно льо!
  • 96 МДТ

    7 9 Отговор

    До коментар #10 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    „Длъжен съм да изкажа своя печален поглед към руския човек – той има такава слаба м0зъчна система, че не е способен да възприема действителността като такава. За него съществуват само думите. Неговите условни рефлекси са координирани не с действията, а с думите“. (И.П.Павлов).

    Това дали важи за русофилите?
  • 97 ало филхармонистчето

    5 2 Отговор

    До коментар #73 от "побръкан нееден":

    Ако смяташ , че ти си човекът който ще ми настройва инструмента , на момента мога да ти посоча и кой е инструмента , до там ти стига нивото , не по-високо .

    Коментиран от #104

  • 98 Методи Андреев, до там лие докара, че

    19 4 Отговор
    стигна да цитираш Иво Мирчев??? Едно просто "оялосе говедо!! Което дава мнения и заключения по всички възможни теми!! Това е някаква селендурска наглост!!
  • 99 тоя смради бе

    15 5 Отговор
    Още едно рядко миризливо л....Между другото по-интересно ще е не когато излетяха руските самолети,а когато пак кацнат у нас.Тогава на всички пусерковци като тоя клошар ще им се види тесен света.
  • 100 Горчо

    12 6 Отговор
    Андреев,ти и такива дебели като теб и Иван Костов докархте България до бунището
  • 101 ЕКСПУЛСИРАНЕ значи ИЗГОНВАНЕ

    8 0 Отговор

    До коментар #79 от "Олга":

    А ти го бъркаш с Екстрадицията, е действие, при което една юрисдикция предава лице, обвинено или осъдено за извършване на престъпление, на друга юрисдикция, където да бъде приложен местния закон.
  • 102 Олга

    14 11 Отговор

    До коментар #80 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Същото казах и аз.
    Сто хиляди невъзвратими руски жертви дадени (напразно) от милосърдие и солидарност към страданията на “братския” българския народ” на вълната на всеобщо възмущение на руското общество от жестокото робството!
    И какво сега? Тези жертви сте ги омърсили с цинизма си, със свинщина и забрава, което се наблюдава всяка година с нарастваща интензивност.
    Тези жертви ще се върнат и вече се връщат кармически като наказание с тежки нови зависимости от неоколониализма и загуби: бедност, демографска катастрофа, промишлен разпад, разрушение на православието, семейни традиции.Европа е в разпад и вие сте в него.

    Коментиран от #110, #112, #147

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 лесно се справям

    3 0 Отговор

    До коментар #97 от "ало филхармонистчето":

    С на колене пред дюкян меломан.
  • 105 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 6 Отговор
    АНДРЕЕВ слуга на ДЯВОЛА и на СОРОС

    Коментиран от #106

  • 106 слуга съм на всички

    4 9 Отговор

    До коментар #105 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Само на путлер не, и никога русороб на крепостни.
  • 107 Митака

    13 3 Отговор
    Българофоб. Радващ се на използвана и унизена България. Ти бе идиот и такива като тебе съсипахте хубавата ни страна, и изгонихте децата ни навън. Дано поне господ въздаде възмездие на тия еничари.
  • 108 3.14К

    12 2 Отговор
    Вече ни пробутват всяка идиотия на части.
  • 109 6666

    10 3 Отговор
    Можем да минем и без първа част на простотии, а какво остава и на какво отгоре ще ни облъчваш с тъпите си брътвежи. От сутрин до вечер едно и също от всякъде, явно добре сте се налапали от Америка за България.
  • 110 Бай Митко

    7 5 Отговор

    До коментар #102 от "Олга":

    Нищо ново Олга, ние от край време все се нареждаме от грешната страна и господ винаги ни наказва както и сега.

    Коментиран от #122

  • 111 Павел пенев

    15 6 Отговор
    На този гнусен седесар – русофоб,скоро ще му бъде затворена мутрата от събитията които предстоят да се случат след военната операция в Украйна и победата на Русия.

    Коментиран от #117

  • 112 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 5 Отговор

    До коментар #102 от "Олга":

    след 1989 ГОДИНА до сега БЪЛГАРИЯ върви на зле благодарение на олигарси капиталисти мафия мутри а КОСТОВ съсипа БГ ИКОНОМИКАТАИНДУТРИЯТА а от ЕС наредиха на госпожа ПРЪМОВА да закрие затвори 1 2 3 4 ядрени блокове на АЕЦ КОЗЛОДУЙ а гладните ЛУКАНОВИи ВИДЕНОВИ ЗИМИ а мазно подигравателната усмивка на ДЯНКОВ от герб когато ни показа постната пица БОРИСОВ хапвал филия с мас а колко ХОРА от глад умирад дори БОРИСОВ в едно посещение в САЩ нарече БГ пенсионери лош матерял до тук какво ще кажеш госпожице ОЛГА

    Коментиран от #115

  • 113 Хайнрих Х.

    4 3 Отговор
    Кре.тен.
  • 114 Бинго

    6 4 Отговор
    Една от чертите на българина е да се радва на чуждото нещастие. Това го е казал в края на XIX век Константин Иречек, а идиота от снимката го доказва със собственото си примитивно разсъждение в началото на ХХI век.
  • 115 Само че

    9 4 Отговор

    До коментар #112 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    пропусна н.в. комарджията дето ни оправи за 800 дни, т.е. оправи себе си чрез ей такиво като този кретен от снимката.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Слава

    8 5 Отговор

    До коментар #111 от "Павел пенев":

    Слава на великата руска мечка и българския лъв!!!
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Нел

    6 2 Отговор
    И аз се радвам че си показахте долните гащи, ако въобще имате такива. Долни, гадни буболечки, лазещи паразити...
  • 120 Джони

    6 8 Отговор
    До кога българските чебурашки обслужващи руските интереси. Поставяйки европейска България на второ място. Те са срам и позор за хилядолетната история на България. Да защитаваш изгонването на 70 руски дипломати и закриването на консулските служби на Русия във Варна и Русе си е чисто национално предателство, защото са обслужени изцяло руските интереси за сметка на българските. Още повече, че става на въпрос за национална сигурност и национални интереси на една суверенна и независима държава каквато е европейска България. Вижте наглостта на министър Лавров и другите руски ръководители. Не можели да работят в този намален състав, тоест и тези останали около 40, 50 руски дипломати са им били малко, а за реципрочност мълчат като партизани на молитва. България не е длъжна да представя доказателства за шпионаж, както лъжат и манипулират някой платени другари, начело с наглеците от Бсп, Дс които се държаха в петък в парламента с иска за стопиране на изгонването като руски депутати, а не като български депутати защитаващи националната сигурност и националните интереси на държава и народ. Скандалджийската партия Възраждане и Итн също се включиха в хора на националните предатели обслужващи руските интереси. Когато се касае за националната ни сигурност доказателства за шпионаж не са нужни, а се действа по целесъобразност и точка. България не е длъжна да дава обяснение. Тези партии от Бсп, Дс, Възраждане и Итн и подкрепящите ги избиратели са най срамната част от новат

    Коментиран от #124

  • 121 Баба Диди

    6 4 Отговор
    Има и интелегентна аудитория. Не ни занимавайте с толкова посредствени коментари и хора като Методи еди кой си
  • 122 Бай Митко, нагаждачо

    1 2 Отговор

    До коментар #110 от "Бай Митко":

    Ба самолета и при тази там как се казва, нали е рускиня, плюс някое кило не те бърка.

    Коментиран от #123

  • 123 Бай Митко

    4 5 Отговор

    До коментар #122 от "Бай Митко, нагаждачо":

    Ти на училище ходил ли си или си от краварския слугинаж?
    Научи се на български правопис и тогава се мъчи да коментираш и мъчиш празното си междуушие!

    Коментиран от #133

  • 124 Георги

    4 4 Отговор

    До коментар #120 от "Джони":

    Джони, като съдя по името ти явно си от краварника на Джо. Именно и за това не ще коментирам коментара ти който и не съм прочел. Прозрачен си като со П ол.
    Ха ха ха Джони.
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Онзи

    5 3 Отговор
    "другарки" и "другари",

    Б О Л И ....

    Методи ви набоде като за ЧЕВЕРМЕ....

    Коментиран от #128

  • 127 12340

    5 3 Отговор
    мИтоди нищо не казва до тук,
    нищо ,че "..е отлично запознат с работата на службите. "
    празни,стари приказки!
  • 128 тоя ли бе

    4 4 Отговор

    До коментар #126 от "Онзи":

    Хахах, Митоди нещо бил набол? Та той не може нормален български да говори, бе...Просто е един от списъка на Козяк и си реди опоркитИ.

    Коментиран от #129

  • 129 Онзи

    5 1 Отговор

    До коментар #128 от "тоя ли бе":

    Комунист истина не признава.
    Той си ИМА НЕГОВА версия.

    Приятен след обяд !
  • 130 за инф.

    3 5 Отговор

    До коментар #17 от "Бай Лисан":

    тая перущянски измекяр преди да дава мнения е хубаво да СЕ НАУЧИ ДА ГОВОРИ, А НА ДА МИ МЯКА ПО ПЕРУЩЯНСКИ
    ПЧЕЛИЧКАТА МАЯ ОТ ПАРТИЯ В ПАРТИЯ
    КЪВ ПРОФЕСОР Е ТОЯ ????? ТО ПО ДНЕШНО ВРЕМЕ И КУЦОТО И ГЛУХО МАГАРЕ НА ДЕДА МИ Е ВЕЧЕ АКАДАМИК!!!!
  • 131 НАТОВЕЦ

    7 5 Отговор
    За преградата пред руските имперски амбиции разбрахме мнението. Само дето ако на изгонването на 70 руснака от едно неадекватно правителство със съмнителна обществена подкрепа Андреев му вика "преграда пред имперски амбиции" значи нищо не разбира от имперски амбиции.
  • 132 Милко чаушев

    4 4 Отговор
    Отворкото Андреев кажи ми как само руски шпиони има в българия
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Бай Дън

    4 4 Отговор
    "политически анализатор". Иди да мажеш на някой строеш, друже! Не ставаш за тази работа!
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Независим

    11 3 Отговор
    Спря имперските амбиции на Русия и отвори имперските амбиции на САЩ с които ни дели не море а океан.
  • 138 Украинка

    2 3 Отговор
    Сега сигурно от партия на Пинокио
  • 139 Артилерист

    3 2 Отговор
    Методи е един от първите седесарски платени агенти на американците. Чета го като наръчник за изопачаване на фактите. СДС демократите бяха надежда за много хора, но с оказаха по-лъжливи, по-крадливи, по-нагли и прочие от предишните и се отекоха от реалността. Глашатаите като него били около стотина, но добре платени и затова са много кресливи. Това е тактика, приложена навремето от Сократес. Бягайки от врага той се убол на един трън и се строполил обездвижен. Когато кълбото от биещи се войници го наближава той се разкрещял: "а така, момчета, натрийте им мутрите", "пипнахме ги най-после", "до един да се изтрепят" и т.п. Уплашеният враг сметнал това за засада и побягнал. Сократес бил обявен за герой, но се отказал от всички награди, освен присмиващата му се жена да му изплакне петата и да извади проклетия трън...
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Ударил Греда

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Аха... прав си. Дружбата ни с Русия е важна като Слънцето и Въздуха за всяко живо същество! Без руски дипломати и без газ от Газпром над България никога няма да изгрее Слънце и въздухът ще свърши за една седмица
  • 142 Ударил Греда

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Въпросче":

    Елиминирал си... цървули
  • 143 Ударил Греда

    1 2 Отговор

    До коментар #37 от "Еднополюстният свят свърши":

    Дрън-Дрън... от 1944г. България винаги е била и все още си е под руски ботуш
  • 144 Ударил Греда

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "Пешо":

    Пешо, аз специално се кефя... не ми пука. Получавам заплатата си директно от Америка
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Ударил Греда

    0 0 Отговор

    До коментар #102 от "Олга":

    Тая и тя е за лечение... Драга ми Олга, тук не става въпрос за "братска любов ", тук става въпрос за сфери на влияние
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Ха така

    1 3 Отговор

    До коментар #116 от "пфууууу":

    Ти що говориш от името на народа.Вие фанатизираните и платени русофили се въртите около 15%, което си е много все пак за малка българия
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Истинският

    0 0 Отговор
    Преди 1989 бях в казармата. Имаше едно момче в нашата рота от Хасково който беше етнически турчин,а там болшинството са с такъв етнос. Това момче го бяха прекръстели от Асан на Асен и мразеше много комунистите,естествено негласно.
  • 153 ценител

    2 1 Отговор
    рог.о.носец?
  • 154 Честито

    4 1 Отговор
    Нищо подобно! Направиха беля на България! Впрочем, всички български политици от Освобождението на България та до днес,са правили само бели на България!
  • 155 Факт

    3 2 Отговор
    Ако искаме , като народ да вървим напред , трябва и да гледаме напред ! От години слушам ,как от трибуната на народното събрание , разни говорители от различни партии , апелират "ДА ВЪРНЕМ , МЛАДИТЕ ХОРА , ОТВОВО В БЪЛГАРИЯ" Добре ама след 32 год.когато те решиха да се върнат и да променят , застоялият ни начин на живот и да направят по добър живота ни , какво стана!? Всички стари управляващи на статуквото, не спряха да ги хулят, обиждат , обвиняват как съсипвали държавата , която в действителност , ТЕ съсипаха !Преписаха им всички свои грехове !Та всички вие стари муцуни , които сте ни втръснали до болка , какви млади хора , очаквахте да се завърнат !?Май, тези не ви харесват !Защо? Те не са обременени , като вас и не са зависими от структорите ви , за това имат силата и волята да променят наистина живота на тези , които от години чакат това!!!
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.