Last news in Fakti

31 Август, 2022 13:38 7 687 185

Тошко Йорданов пред ФАКТИ: Кирил Петков пред очите ми се превърна в Бойко Борисов

  • тошко-
  • йорданов-
  • итн-
  • референдум-
  • слави-
  • трифонов

Аз съм щастлив, че колеги напуснаха ИТН, казва зам.-председателят на партията

Тошко Йорданов пред ФАКТИ: Кирил Петков пред очите ми се превърна в Бойко Борисов - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов отправи голямо политическо предизвикателство, след като заговори за президентска република. Това стана дни, след като икономистът Николай Ников коментира за тази възможност в свое интервю пред ФАКТИ. Какво е новото? Пред ФАКТИ говори зам.-председателят на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов.

- Г-н Йорданов, какво ви накара да повдигнете темата за президентска република?
- Слави го обясни много точно. Ние, като граждани, доскоро виждахме нещата отстрани. Ясно бе, че политическата ни система в този формат не функционира добре така, както е устроена държавата, защото пропорционалните избори са нещо, което пречи. Депутатчетата се крият зад партийната листа и така влизат основно и само послушковци. Поради тази причина направихме първия референдум и поискахме мажоритарни избори в два тура. Влизайки вътре в парламента, установихме, че ние не получихме достатъчно гласове нито първия път, нито втория път, за да може да направим това нещо реално.

Ние нямахме подкрепа от останалите политически партии.

От друга страна демографската ситуация в страната днес е много по-различна от 2016 година, когато тръгнахме да правим този референдум. И ние реално трябваше да изчакаме резултатите от преброяването, които, между другото, още ги няма. Трябва да излязат през септември, за да могат да се направят правилно избирателните райони. За да може този закон да функционира. Защото иначе при лошо направена организация и райониране, още при първите избори всички противници щяха да гракнат и да кажат колко е тъпа идеята и как не функционира. Това ни забави. От една страна демографията – липсата на информация за демографското състояние на държавата, а от друга страна тоталната съпротива на всички останали партии.

И на всичко това отгоре забелязахме как вътре едни партийни другари – независимо дали се казват ПП, БСП, ДБ или ГЕРБ, гонят само властта.

Всъщност целта на тези хора е личното облагодетелстване и оставането им във властта на всяка цена. Затова и станахме свидетели да се правят какви ли не конфигурации и коалиции. Извинявайте, но ми обяснете къде е моралът в коалиция между БСП и ДБ. Ми ДБ искаха допреди шест месеца или година БСП да бъде забранена като партия. А вътре пред очите ни се прегръщаха в името на това да стоят във властта.

- Мотивът на обединението бе да се свали ГЕРБ от власт, ако търсим допирна точка…
- Айде тогава да говорим кой свали ГЕРБ от власт? Коя партия се появи на политическия небосклон и свали още при първите си избори ГЕРБ от власт?

- Това бе „Има такъв народ“…
- Нека тогава да се придържаме към фактите.

Коалицията се събра, за да се изчегърта ГЕРБ.

И с тази цел влязохме и ние вътре, но не видяхме никакво чегъртане на ГЕРБ. По-силовите министерства – финансовото, МВР, контролните органи, бяха в ръцете на „Продължаваме промяната“. Но нито едно от тези министерства или от тези органи не тръгна да изчегъртва ГЕРБ от обществения организъм, от държавния организъм. Нито едно.

- Стигна се до арест на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов?
- Добре. И какъв беше смисълът, ако може да ми обясните. Арестуваш Борисов, за да го пуснеш 24 часа по-късно.

И го арестуваш толкова некадърно, че го правиш герой в очите на собствените му хора.

До ареста на Борисов ГЕРБ бяха сериозно разклатени. Защо го казвам. Виждах им погледите вътре в парламента, че им липсва увереност. И какво направиха Киро и Асен? Консолидираха ГЕРБ и направиха Бойко Борисов герой. Незаконно арестуван политически лидер. Когато човек е политик, когато имаш власт както беше Кирил Петков, когато човек предприеме някакво действие, трябва да има акъл колкото грахово зърно, за да си зададе въпроса: „Правя това, какво следва?“ Когато предприемаш нещо такова… Вижте, никой не казва, че Бойко Борисов не трябва да е обект на проверка, най-вероятно има хиляди неща, за които трябва да бъде гонен от правосъдието. Просто го направи така, че да не бъдеш уязвим, да има ефект. Защото сега мога да задам въпрос от теорията на конспирацията. Дали този ход на ПП не е бил, за да консолидира ГЕРБ? Всеки нормален човек, който не е идиот, ако си зададе въпроса: „Ако арестувам незаконно политическият лидер на опозицията, но не съм се подготвил с нищо като доказателства и го пуснат 24 часа след това, кой печели?“ Разбирате ли каква е чутовната глупост, която се сътворява от онези, с които бяхме в коалиция.

И всичко това, цялата скопеност на политическата система, цялата невъзможност вътре в парламента да се работи, отново постави въпроса за отговорността.

Работата в парламента в момента е колективно криене от отговорност. Правителството е колективно криене от отговорност. Кабинетът се оправдава с парламента. Народното събрание понякога се оправдава с правителството… И с двете институции, когато имаш необходимата възможност да ги контролираш, както имаше Кирил Петков, правиш същото като при ГЕРБ. Кирил Петков пред очите ми се превърна в Бойко Борисов. Петков казваше аз искам това, на мен ми трябва „бухалка“, трябва ми това, трябва ми онова. Властта не е, за да бъде безконтролна. И така вече идва въпросът за отговорността.

- Как виждате точно ролята на държавния глава в една президентска република…
- В момента кой носи отговорност за миналото управление? Хората можеха ли да го контролират? Ясно ли беше на какви принципи се прави коалицията? И отговорът е много прост –

с политически пазарлъци между партиите.

В следствие на това Корнелия Нинова беше вицепремиер, разни други хора бяха министри, разни лидери на партии станаха вицепремиери и си действаха за собствените интереси и за интересите на партията. При идеята за президентска република хората трябва да кажат какво ще се случва. Слави Трифонов каза, че е видял, че политическата система е в безизходност,

че е видял само вътре алчност и безхаберие.

И затова предлага да се види дали не е по-добре да се премине към президентска форма на управление. И това се решава от гражданите на референдум. Хората трябва да кажат дали са съгласни и дали мислят по този начин. Иначе, да, при президентската форма на управление има ясна отговорност. Президентът в единия случай е премиер и си избира кабинет и носи пряка отговорност за изпълнителната власт, не може да се скрие зад нищо. Нито зад партийна листа, нито зад нищо. В другия случай – говоря за френския вариант, там президентът посочва премиер, който си събира екип, а този екип се гласува от парламента. Така има контрол между двете власти. Коя форма ще бъде избрана, това вероятно ще решат хората, които ще влязат във Великото народно събрание.

В момента ние смятаме, че тази политическа система е тотално изчерпана и не работи.

За една година имаме четвърти парламент. И да напомня, че 1934 година България е била в същата ситуация. Бърза смяна на кабинети и къси парламенти. Същата политическа безизходица и тогава военните правят преврат и въвеждат ред в държавата, наистина. Това обаче е изключително недемократично. Но в много държави в Европа формата на управление е по-скоро президентска. Франция е лидер в ЕС. Искам някой да ми каже как във Франция няма контрол, няма демокрация.

- Референдум, Обикновено Народно събрание, Велико народно събрание. Това са стъпките. Обозримо ли е?
- Обозримо е, разбира се. Зависи само от волята на хората. При референдум, на който гласуват достатъчен брой хора, които пожелаят свикването на Велико народно събрание с цел промяна на Конституцията, едно обикновено Народно събрание е длъжно да изпълни това нещо.

- Президентът, който ще назначава, ще носи отговорност и ще може да бъде контролиран. И какво от това, след като може да бъде свален с импийчмънт. Каква е разликата с това да се гласува вот на недоверие към кабинет?
- Президентът може да бъде свален с импийчмънт, ако не се справя добре с правомощията си. Но там ще има ясно определена отговорност кой носи вина. В момента правителството може да бъде свалено с вот на недоверие, въпреки че това е изключително трудно. В повечето случаи управляващите имат мнозинство и се пазят. А и никой депутат не иска да ходи на избори. Повечето депутати не искат да ходят на избори, защото не знаят дали пак ще са депутати.

Просто хората искат да си умрат като депутати, не искат да загубят привилегиите, които имат.

А партийните лидери, които са в кабинета, имат страх дали след това ще се върнат на същите места, за да могат да продължат същите финансови схеми, които са развивали. Ако има президентски тип управление, едва ли ексминистрите ще бъдат партийни.

- Как гледате на коментарите на колегата ви Иво Сиромахов, който определено иронизира партийната работа на ИТН?
- Иво Сиромахов е хуморист. Той това работи. Той при нас получава заплата, за да работи водещ на забавно предаване. Иво Сиромахов не е член на ИТН, не разбира политическите процеси. Той не знае колко трае и през какво трябва да се мине, за да се стигне до едно или друго. Така че си е негово право да си хумори в нета. Никога няма кажа нещо лошо за него. Иво Сиромахов има правото да се прави на зевзек.

- ИТН се отдели от управляващата коалиция и гласува против кабинета „Петков“. Каква част от този вот бе по съвест и каква на инат… Определено имахте големи различия по основни теми?
- Въпросът за мен не е точен. Нито е било на инат, нито е било само по съвест. Имам предвид, не че не го чувствахме така, но ние спазвахме правила. Това управление бе формирано с определени цели и те бяха заложени в коалиционното споразумение и всички се подписахме. Нали така. Ние казахме, че ако не се спазва коалиционното споразумение, нали това е логиката, ако има логика, коалицията се разпада, защото се губи основата, на която е формирана. В споразумението имаше сектор „Външна политика“. В този сектор бе ясно разписано какво ще е отношението на коалицията към Северна Македония и нейния път към Европа.

И след това Кирил Петков, образно казано, го хвърли в кошчето това споразумение и започна да работи точно срещу това, под което си беше сложил подписчето сам.

През цялото време ние предупреждавахме, че това е проблем. И че ако се продължава така, това ще доведе до разпад на коалицията. Това не го казвам просто ей така. Всичките ми изказвания от март до разпада на коалицията можете да ги проверите, че говоря така по темата. И като бонус към всички тези неща, за да ни е чиста съвестта, когато гласувахме, както се изразихте по съвест,

бяха всички лични амбиции на Кирил Петков да окаже на две министерства опит за съставяне на финансови схеми,

опит за усвояване по интересен начин на бъдещи пари, които ще влязат по Плана за възстановяване. Отвратително лошата финансова политика на Асен Василев. Малко не беше точен в изявлението си от Росенец преди дни, че е розово положението в страната. При всичко това в комбинация нямаше как при нас да е друго. Те, ПП, развалиха коалицията, нарушавайки коалиционното споразумение. Не ние, те развалиха правителството. Ние имахме морала да кажем, че не може да се работи така, след като не се спазва споразумението. Колегите ни от БСП повече от нас надигаха глас публично по темата за Северна Македония. А вътре в парламента и на коалиционните съвети се държаха като мишки. Само и само Корнелия Нинова да си остане вицепремиер и да продава оръжие на Украйна.

- Поуката за вас от факта, че от ИТН се отделиха депутати. Как ще направите по-монолитна ваша бъдеща парламентарна група?
- Аз съм щастлив, че това се случи, че колеги напуснаха. Защото човек да ходи на битка и да бъде предаден от хора в своите редици, това е ужасяващо.

Да те простреля някой в гръб, когато тръгваш на война, е ужасяващо.

Така че е прекрасно за нас, че тези хора се махнаха. От друга страна това, че те се махнаха, показва, че при нас личната свобода и ненакърнима. Можете ли да си представите 6 човека от ДПС или от ГЕРБ да станат и да напуснат. Едва ли. Защо? Защото там ги държат по различни начини, които всички знаем, но никой не казва на глас. При нас не е така. Те са си взели самостоятелно решение.

Приели са ролята на предатели и да си носят кръста.

Какво по-хубаво за нас от това, че в редиците ни вече няма предатели. Как ще продължат от тук нататък, това си е техен проблем. В момента на задаващите се избори единият, който най-много рипа, са го сложили водач в град, но не в този, от който стана депутат с нас. Другите са в шеста глуха, защото никой не обича предателите. В ПП всичките са обикаляли различни партии. Настимир е бил къде ли не, примерно. Но дори и те, в ПП, имат явно едно на ум. От тези шестимата има хора, които са казвали много тежки неща по отношение на Кирил Петков, че в Министерски съвет са наркомани и т.н., говоря за постове във Фейсбук, а сега отидоха и се прегърнаха с тях. Тук морал няма.

- Подредихте ли вече листите?
- Всичко е внесено в Районните избирателни комисии.


Бел.ред.
Цитат на Иво Сиромахов:
Убеден съм, че ако влязат в парламента, депутатите от ИТН ще се борят за президентска република така сърцато и всеотдайно, както в предишните три парламента се бориха за мажоритарна избирателна система.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 66 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чоко

    101 80 Отговор
    Щом всички плюят по ПП, значи трябва да се гласува за тях

    Коментиран от #60, #108

  • 2 Този олигофрен,

    103 30 Отговор
    Няма нужда от коментар.Всичко е ясно.Хубавото е че повече няма да го видиме.

    Коментиран от #45, #61

  • 3 Рибар

    65 19 Отговор
    Оставка аматьори !!!

    Коментиран от #68

  • 4 ИТН

    36 15 Отговор
    сбъркаха още в началото на преговорите трябваше да искат закон за референдумите!
  • 5 Айде чао

    57 18 Отговор
    Абе Тошка виж днес ВМРО какво хубаво шоу спретнаха.Вижте и вие нещо подобно,професионалисти сте все пак.От приказки файда няма никой не ви слуша нито вярва.

    Коментиран от #113

  • 6 Ами да

    90 28 Отговор
    Пред очите на цял народ, Трифонов и Тошко се превърнаха в отрепки! Достатъчно от тях!

    Коментиран от #57

  • 7 Деница с дебелата гъ.....ца

    59 19 Отговор
    За този кожен трандафор нищо добро не мога да кажа! Подлога на Учиндолския "вундеркинд" и проводник неговите неграмотни и подривни ходове! Маските паднаха дрОгаре, сега ще гледате Парламента отвън!
  • 8 !!!

    17 37 Отговор
    Явно всичко се върти околко името Борисиево. През годините всякакви некадърници и случайници, включая и този Тошко, се катерят на гърба на Борисов. Един Радев два мандата взе така, един неграмотник като Киро и другият измамник Хасан премиери и министри станаха. Но точно простолюдието, което се подвежда по такива, ще плати най-голямата сметка от всичко следващите години!

    Коментиран от #16

  • 9 БеГемот

    45 18 Отговор
    Тоя е голяма лимонка...как му цъкат чалгарските нагли очички...
  • 10 Деница с дебелата гъ.....ца

    3 4 Отговор
    Чети .....на неговите.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Бамбука

    40 23 Отговор
    Изключително некоректно изказване. Влязохте в коалиция и от първия ден започнахте с лични атаки срещу ПП. ПП се борили за постове, а Каримански и сие за какво ? Върнахте субсидията , а от какво се издържаха централите , мероприятията , пътуванията и срещите на депутатите ви и т.н. ? Много повърхностно, типично за халтурата.
  • 13 Последния Софиянец

    30 4 Отговор
    На площада са нормални хора а като влязат във властта все едно им сменят чипа.Не мога да ги позная.
  • 14 Пепи

    43 18 Отговор
    Последни напъни на бройлера да лустроса имиджа на ИТН...неуспешно!
  • 15 Човек за съживяване и т.н.

    19 1 Отговор
    България ще бъде много по добре, когато държавите, които са замесени в политиката й , всъщност се оттеглят!
  • 16 БеГемот

    30 7 Отговор

    До коментар #8 от "!!!":

    Глупости на прилагателни...на Тиквата на тлъстия гръб никой не може да се покатери ...това безгръбначно желе се вий кат сюнгер с паркинсон...
  • 17 Боклук

    20 11 Отговор
    Киро Петков кръсти ОПГто на името на баща си -Петко Петков,който няма нищо общо с ДС.
    Баце също има връзки в ДС,както и неговия пес Цветан,син на шофьор в ДС.

    Черва
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Извънреден коментар

    7 4 Отговор
    Хора които твърдят, че аз съм вреден човек, всъщност лъжат, те искат аз цял живот да живея твърде зле, а не твърде добре!
    Тези хора всъщност са съвременни еничъри и други видове вредни хора!
    Те всъщност на ЧЕРНОТО казват БЯЛО, както и обратното!
    Общо взето те са вредни хора, а не аз!
  • 20 Тошко примата

    29 17 Отговор
    Тъп си остана Тошее...

    Коментиран от #59

  • 21 Демократ

    32 16 Отговор
    Колкото повече това обидно тъпо недоразумение е натрапвано по телевизии и социални мрежи, толкова повече се гарантира изхвърлянето на политическото сметище на това уродливо чалгарско мафиотско творение ИТН.

    Коментиран от #62

  • 22 Човек за реализации и т.н.

    1 3 Отговор
    Хора, които казват, че аз не съм за този свят, всъщност лъжат!
    Те искат аз да бъда убит, но без да има свидетели и убийството ми да бъде много добре измислено, така че да няма следи!
    Общо взето тези хора са вредни демони и расисти , но и други видове вредни хора!

    Коментиран от #29

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Хаха

    31 17 Отговор
    Тоя се конкурира с Копейкин в личната ми класация за Най-мазен плужeк.
  • 25 уауууу

    30 15 Отговор
    Африкански,бегом марш на село и да не съм те видял повече по София !

    Коментиран от #80

  • 26 Истината

    18 27 Отговор
    която всеки мислещ човек видя с очите си! Браво на Тошко и ИТН, за морала и принципите които устояха!
  • 27 Дани

    22 9 Отговор
    Епопея на Забравените...
  • 28 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    19 16 Отговор
    А пък Слави Чалгата пред очите ти се извъртя и изхлузи. Африкански, защо мълчиш за Слави. Не се бой, че шефа ще ти го нахлузи, вече много пъти го е правил. Чувал съм, че само първия път боляло, а след това на такива като теб почвали да им харесва. Колкото повече им го нахлува шефа толкова повече им харесва и са "по-щастливи".
  • 29 Анджело

    7 1 Отговор

    До коментар #22 от "Човек за реализации и т.н.":

    Ква дрога ползуваш?
  • 30 Анджело

    22 21 Отговор
    Браво на ИТН! Единствените гласували НЕ на френския буламач за РСМ! Колкото и да ги храчите, те са! И историята няма да се промени. Тошко, колкото и да го плюете има повече акъл в главата от Лена, Киро и Асан взети заедно. И това не може да го промените.
  • 31 гост

    19 20 Отговор
    Намръщената славуца се превърна в Борисов че и го задмина, а не Кирил и Асен. сЛАВУЦАТА заедно с Борисов ТУЛУПА в една килия трябва да лежат, идвамат са бандити от класа.

    Коментиран от #66

  • 32 един

    9 6 Отговор
    Тошко:"Кирил Петков пред очите ми се превърна в Бойко Борисов".Бойко Борисов:"Кирил Петков и Асен Василев са вампири"!

    Коментиран от #47

  • 33 Знайко

    15 13 Отговор
    Африканския послушко на Слави Чалгата, няма морално право да се възмущава от останалите си бивши колеги депутати. Които са послушковци на Крушовица, Сопола, Тиквата, Льотчика ... Африкански това, че си послушко на Чалгата, те оневинява. Послушко си защото те е страх, страх ги е колегите ти послушковци.
  • 34 Въпрос

    16 6 Отговор
    Ти затова ли гласува за щайката и сикаджията ГН Чалга ?
  • 35 дзверо

    20 11 Отговор
    Тошко е посредствен списвач на тъпи скечове, но с прекалено голямо его, което не е подплатено с абсолютно нищо! Не ви прави чест да давате трибуна на подобно същество! Надявам се да не го видим повече и той да си продължи мижавия начин на съществуване...както преди да стане "голям политик"!
  • 36 Съвет

    16 12 Отговор
    Вижте добре българи Чалгаря - Троянски кон на мутрите заедно с Копейкин и мислете ! Това е достатъчно !
  • 37 Дарвин

    12 10 Отговор
    За милиони години човечеството е извървяло пътя от маймуна през неандертслец до човек.

    А десетина бивши чалга депутати само за няколко години успяха да извървят обратния път. От човек да минат през чалгар, после през неандертслец и накрая да станат МАЙМУНИ. Също и бившите депутати от МВРО успяха да направят този преход, на тях им отне 2-3 пъти повече време. А най-бързо успяха да го направят обратния преход депутатите от "Израждане".
  • 38 ИТН

    18 5 Отговор
    Ни дума за корупцията и нови закони срещу нея и прокурора- мафиот в НС - защо ли ! Мислете българи и вижте фактите !

    Коментиран от #42

  • 39 Майк Помпео

    9 10 Отговор
    е в България. Това е новина , а не фелациото на Тошко африкански.

    Коментиран от #177

  • 40 Мнение

    13 11 Отговор
    Никога няма да гласувам за Шайката , ИТН и ДПС !

    Коментиран от #43

  • 41 Майк Помпео

    9 10 Отговор
    е в България. Това е новина , а не брътвежите на Тошко африкански.
  • 42 Видяли сме ги

    10 10 Отговор

    До коментар #38 от "ИТН":

    Просто киро и америка за България плаща за лъжи на глакомозъчни глупаци! Кой би гласувал за такава смет?
  • 43 Правилно

    4 1 Отговор

    До коментар #40 от "Мнение":

    Как може да гласуваш за нещо, което го няма! :)))))
  • 44 Извод

    15 9 Отговор
    Ако оставим чалгаджий и мутри да ни управляват , спукана ни е работата българи !

    Коментиран от #48

  • 45 дааа

    11 2 Отговор

    До коментар #2 от "Този олигофрен,":

    Да бе колкото и не виждаме Волен и всички други слуги на мафията.Не спират да ги пробутват от всяка медия.Напоследък много актуален става пияницата слуга Р.Петков.Като доказано най-провалилият се мвр министър сега е компетентен по всякакви въпроси.
  • 46 Ива

    10 7 Отговор
    Много ще вървим назад докато подобни политици има в парламента !

    Коментиран от #78

  • 47 Дарвин

    13 12 Отговор

    До коментар #32 от "един":

    "Слави пред очите ми се прегърна и целуна с Бойко, Сопола и Льотчика. И се четиримата се превърнаха в едно цяло - наречено ЗАДКУЛИСИЕ"

    Коментиран от #70

  • 48 Така е

    13 7 Отговор

    До коментар #44 от "Извод":

    затова всички лъжци и слуги на мутрите начело с недоразумението, лъжливото недоразумение кирил петков, аут!

    Коментиран от #52

  • 49 Истината

    12 10 Отговор
    Е че ИТН никога не подкрепиха борбата срещу мутрите и прокурора , защото са неделима част от тях !

    Коментиран от #51

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Истината

    8 11 Отговор

    До коментар #49 от "Истината":

    на платените глупаци е такава! Познава се по детското излъчване и лъжи с нисък интелект! Много е забавно да гледаш как подлеците в България начело с киро простото се гърчат да плащат на глупаци за лъжи! :))))
  • 52 Буда

    11 2 Отговор

    До коментар #48 от "Така е":

    Защо ли троловете на толупа са много по прости от него и се фантазират с непоскопсани лъжи и манипулаций ? Мислете и гласувайте българи !

    Коментиран от #53

  • 53 Знам ли

    4 1 Отговор

    До коментар #52 от "Буда":

    Явно защото платените глупаци на лъжливото недоразумение, стоят пред огледалото!
  • 54 Всички сте за Лично Облагодетелстване !

    6 1 Отговор
    Не за Народ , Родина , Отечество и Държава ! Как ще се КОРЕГИРА този БЯС у нас , чрез Избори и Оставки ?! Не ! Хирургическата намеса е ЕДИНСТВЕНАТА теория доказана от Историята ! Френската Революция и доктор Гелотиновият метод ! Колкото повече се забавя Революцията - толкова повече НАРОДА - " ПЧЕЛИЧКИ медоносни " у нас ИЗМИРАТ в българският " КОШЕР "!
  • 55 Цуца

    6 9 Отговор
    Още в самото начало на печените харвардските момчета им стана ясно, че с чалгарите политика не се прави, отрязали са им е квитанциите защото са аборигени и.... те писаха на умрЕло.
    Дано нямат заблудени избиратели и да не се класират за субсидии

    Коментиран от #67

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Ежко Бежко

    4 12 Отговор

    До коментар #1 от "Чоко":

    Правилно. Ама ПП си имат почитатели ДБ. Всички плюят Визраждане, така че гласувайте за тях.

    Коментиран от #65, #73

  • 61 неееееееее

    11 10 Отговор

    До коментар #2 от "Този олигофрен,":

    Много яко си се объркал гербав! ИТН ЩЕ ГИ ИМА, ДОКАТО НЕ ВИ,РАЗКАРАТ ОКОНЧАТЕЛНО!!
  • 62 онзи

    9 2 Отговор

    До коментар #21 от "Демократ":

    Не си познал комунде-демократчо!! ДОКАТО НЕ ВИ РАЗКАРА ЩЕ Е ТАМ!!
  • 63 СЦЕНАРИСТА

    13 3 Отговор
    МНОГО СИ ПРАВ ТОЗИ МИЛ БЪЛГАРИН С ТРИ ГРАЖДАНСТВА КИРЧО НЕГО ДАЖЕ И КОНСТИТУЦИЯТА НЕ ГО ЛОВИ МНОГО БЪРЗО СЕ ПРЕОБРАЗЯВА ТОЙ Е КАТО ПОПА В ЦЪРКВАТА И МИРЯНИТЕ НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ ЩО ПРАВИ А САМО МУ СЛУШАЙТЕ ЛЪЖИТЕ ОТ ГОЛЯМА УСТА АМА МНОГО ЛАКОМА! ТРЯБВА ДА ИМА НЯКЪКЪВ КОРЕКТИВ В ТОВА УЖ НАРОДНО СЪБРАНИЕ ОТ МЕРКАНТИЛНИ ИЗМАМНИЦИ ЕКСТРА ИМ СКРОИХТЕ ТРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПОСТАНОВКИ НАПРАВО ЗА ОСКАР СТЕ
  • 64 Баууууу

    7 3 Отговор

    До коментар #56 от "Тома":

    Видял си на баба си скъсаните прашки, комуноид!!
  • 65 неееееееее

    13 5 Отговор

    До коментар #60 от "Ежко Бежко":

    КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ,ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ И ДПС!!

    Коментиран от #75

  • 66 Дааааааа

    4 0 Отговор

    До коментар #31 от "гост":

    Ще ги видиш ....ама на КУКОВ ДЕН!
  • 67 Дааааааа

    6 9 Отговор

    До коментар #55 от "Цуца":

    Коъто гласува за ПП и ДБ, гласува за Герб!!

    Коментиран от #74

  • 68 Авджия

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Рибар":

    На куково лято!!
  • 69 немил-недраг

    8 9 Отговор
    А вие от ИТН пред очите ми се превърнахте в голи охлюви. По-голяма метаморфоза не съм виждал.
  • 70 селянин

    5 1 Отговор

    До коментар #47 от "Дарвин":

    Ела на село да ги ръсиш тия ,та да разсмееш, разсмееш съселяните?!?
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Чоко

    10 1 Отговор

    До коментар #60 от "Ежко Бежко":

    Това не е вярно. Никой не плюе Възраждане. Те сами си се плюят с арогантност, агресивност, простотия., Популизъм и лъжи. Ссами не разбират, че този филм е гледан многократно с Атака, НФСБ, ВМРО и хората ги разкриват, че служат на чужди интереси.

    Коментиран от #76, #79

  • 74 Неееееееее

    3 1 Отговор

    До коментар #67 от "Дааааааа":

    Как я измисли тая простотия?

    Коментиран от #87

  • 75 Ежко Бежко

    1 9 Отговор

    До коментар #65 от "неееееееее":

    Удивен съм колко лесно някои се водят за такива плоски опорки. Ако се замислиш, ще разбереш че е точно обратното. Изберете Възраждане с над 50% да видите какво ще стане, ей така за експеримент. Ако и те се окажат келемета, грабвайте сопите. Но де седите и дращите недоказани клишета е безсмислено. Гласувайки за старите, мислите ли че ще е по-добре? Колко години ви трябват да разберете, че само националистична партия с мнозинство в парламента или военна диктатура може да ни оттърве от кърлежите, впити вече 32 години? Поровете се в историята за деветоюнския преврат. Тоя урок сме го минавали веднъж, ама много отдавна.

    Коментиран от #77, #81, #84

  • 76 Демек

    5 1 Отговор

    До коментар #73 от "Чоко":

    като простокиео! Само лъжи!
  • 77 Какво да стане

    10 0 Отговор

    До коментар #75 от "Ежко Бежко":

    освен да те излъжат! Щом копейкин лъже преди да е влязал във властта, на какво основание очакваш, че няма да те лъже после! Още от сега си излъган!
  • 78 Прозрял

    5 1 Отговор

    До коментар #46 от "Ива":

    И още по назад ще вървим с такива гласоподаватели!
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Алоууууууууууу

    4 2 Отговор

    До коментар #25 от "уауууу":

    Така можеш да говориш само на баба си гербав комуноид!! А той ще тук докато не ви разкара окончателно, защото го може!!
  • 81 неееееееее

    9 0 Отговор

    До коментар #75 от "Ежко Бежко":

    ВЪН ВЪЗРАЖДАНЕ ОТ ПОЛИТИКАТА,ПРОДАЖНИЦИ, КРЕМЪЛСКИ МАРИОНЕТКИ,ПАТЕРИЦА И ПРОЕКТ НА ДПС И ГЕРБ!

    Коментиран от #83

  • 82 хихи

    6 5 Отговор
    Тошко "на калпав чуе вълната му пречи"
  • 83 Ежко Бежко

    2 1 Отговор

    До коментар #81 от "неееееееее":

    Едно врме имахме подобни лозунги по стените на комсомолските стаи. Изтъркано, прояви въображение.

    Коментиран от #89

  • 84 онзи

    9 0 Отговор

    До коментар #75 от "Ежко Бежко":

    НАИВНИК!! Няма да успееш да заблудиш българите!! Вие не сте националисти!! Вие сте про путиниска фашистка партия!! Имахте дори и наглостта да заплашите българска държавна институция с високо точна руска ракета от трибуната на НС!! КОЙ НОРМАЛЕН ЩЕ ВИ ПОВЯРВА?? ......аре чупката!
  • 85 Я Я Я Я ДА

    5 6 Отговор
    ТАШУНКО ЩЕ ГО ЯДЕ - МНОГО СКОРО .......................................

    Коментиран от #88

  • 86 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор
    Трябва да се спре АЛКОХОЛА той е най ГОЛЕМИЯТ ВРАК н черният ДРОБ

    Коментиран от #90

  • 87 Дааааааа

    1 1 Отговор

    До коментар #74 от "Неееееееее":

    Не е измислена !! И не е простотия!! А САМАТА ИСТИНА, КОЯТО СЕ ВИЖДА ОТ КОСМОСА!!
  • 88 ЛОШ

    2 0 Отговор

    До коментар #85 от "Я Я Я Я ДА":

    ВНИМАВАЙ ДА НЕ ГО ИЗПРЕВАРИШ!!
  • 89 неееееееее

    3 0 Отговор

    До коментар #83 от "Ежко Бежко":

    Като се вземе в предвид електората ви ,смятам ,че е по вече от целесъобразно!!
  • 90 селянин

    4 2 Отговор

    До коментар #86 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ОТ ГЕРБАВ АКЪЛ ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ВЗЕМА!
  • 91 Стоян Хлебаров

    9 5 Отговор
    Тошко Йорданов,пред очите ми се превърна в най големи боклук в Парламента....

    Коментиран от #94, #110

  • 92 Тошко,не те ..

    4 5 Отговор
    ..изпратихме там,за да си щастлив.
    Трябваше да отмените или промените всички поправки в закони и нови закони с които ГЕРБ ни превърнаха в роби
    и превзеха правата ни и частната ни собственост.
    Явно не си разбрал нищо.Боричкахте се помежду си,ама това не е игра.
    Сега си починете и ти и твоите колеги,аз на избори няма да ходя.Гласувайте си се сами.
    Българи не ходете на избори.
    Само ги правим по богати.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Една жена

    6 3 Отговор
    Непочтени хора, които се чудят каква глупост да измислят!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Те не го

    4 1 Отговор
    Пускат да влезе в селото, а тоя пита за къщата на кмета.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Браво Тоше

    7 8 Отговор
    ИТН единствената партия, полезна за България! Единствените с морал в политиката, единствените, извадили кирливите ризи на лъжци като мафиотските проекти ПП и ДБ! Единствените държащи на морал и принципи!
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Прозрял

    5 6 Отговор

    До коментар #1 от "Чоко":

    БЪЛГАРИ РАЗБРАХТЕ ЛИ?!? ПП СЕ КАНЯТ ДА УПРАВЛЯВАТ С ДПС И ГЕРБ!!
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Само да кажа

    3 6 Отговор

    До коментар #91 от "Стоян Хлебаров":

    ИТН детронираха ГЕРБ !! Ще детронират ДБ и ПП!!
  • 111 онзи

    2 1 Отговор

    До коментар #106 от "Тошко":

    Това го решават други ,а не ти гербавото!?!?
  • 112 Сл Трифонов Вашата партия направи

    3 5 Отговор
    Много за да падне Борисов, от Власт но и вие напълних те парламента с Недоразумения! Дъвкахте се в медиите с Партньорите като улични кучета!! Министър Караджов е със много спорна Биография и имаше съмнения, че върви по стъпките на ГЕРБ?? Можеше да разговаряте, преговаряте извън медиите, а не да правите цирк, като махленски клюкарки, кой кого може да надприказва!!

    Коментиран от #114

  • 113 онзи

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Айде чао":

    Чао можеш да кажеш на баба си на прашките!!
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 СЗО

    2 3 Отговор
    Слави го обясни много точно,........ после Ива го коригира....
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Аз няма да гласувам

    4 5 Отговор
    За ПП продажниците
  • 118 ИмаТаковаДвижениеZaВъзражданеНаГЕРБ

    5 2 Отговор
    Слаб сценарист си тошко, преди от крадени вицове от интернет правеше скечове , сега от случки пред блока правиш политически внушения .
    Трябва да си сляп да не видиш симбиозата между ГЕРБ-вЪизраждане, ДПС-и.т.н. плус пРезидента и неговите гугутки .
  • 119 С две думи...

    5 2 Отговор
    Тошко Африкански, Кон с капаци!
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 ИТН

    4 4 Отговор
    ни откраднаха протестите. Още в началото ми беше ясно, че зад тях стои задкулисието. Пролича си в различни предложения- шнорхели, плагиати, офшорни адвокати, НДСВ- кадри ( не трябва да се забравя, че и Борисов беше член на НДСВ и стана депутат), Карамански, свързан с мафиотски банки, Йордан Караджов- доказан бандит. И т.н. Но, народът прогледна.

    Коментиран от #130

  • 122 До к.108

    2 4 Отговор
    Лъжец!ИТН СА С ОПГ ГЕРБ И ОПГ ДПС И ИЗРАЖДАНЕ.ИТН на тези избори право в канализацията,каквито и лъжи да измисляте за ПП.Не ви пуснаха да си разигравате коня и сега отмъщавате с лъжи,интриги,както и скандали.Това е вашето амплоа в 3 парламента,които взривихте.Ниещо конструктивно и против корупцията не свършихте,защитници на мафията.

    Коментиран от #124, #126

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 неееееееее

    3 1 Отговор

    До коментар #122 от "До к.108":

    Сънищата си ги разправяй на село на пейката, не тук!! ИТН ЩЕ СА В ПОЛИТИКАТА, ДОКАТО НЕ ВИ РАЗКАРАТ ОКОНЧАТЕЛНО
  • 125 Единствената Българска партия

    3 2 Отговор
    Без вас мафиотският проект ПП, щеше да ни продаде! Вие сте единственият гарант, че ще спрете долни лъжци и продажници като кирил петков!
  • 126 Прозрял

    3 1 Отговор

    До коментар #122 от "До к.108":

    Повтаеям: БЪЛГАРИ РАЗБРАХТЕ ЛИ?!? ПП СЕ КАНЯТ ДА УПРАВЛЯВАТ С ДПС И ГЕРБ!!

    Коментиран от #127

  • 127 Разбрахме

    1 2 Отговор

    До коментар #126 от "Прозрял":

    Дори бацето намекна, че е бил в коалиция само с ДБ и пак ще търси подкрепа! А ДБ и ПП, са проекти на един господар, на една мафия, на едно задкулисие! Вредни за България, плащащи за лъжи и пропаганда! 90% от коментарите, са от техни платени глупаци с нисък интелект!
  • 128 Ламбо

    2 3 Отговор
    Писанията на тази куха лейка не заслужават внимание но ме предизвика заглавието . А за мен Слави Тр. се превърна в Луна Йорданова.

    Коментиран от #135

  • 129 До к.108 и к.126

    2 4 Отговор
    Лъжец,само ИТН изпълнява поръчки на ОПГ ДПС И ОПГ ГЕРБ.Толкова сте окяни и окаляни ИТН ,че само лъжите и плюете,ама вие нищо друго не сте и правели.Спонсорите ви за това ви плащат.Всяко второ тролче на ИТН и им лъска имиджа.Другите ги трият. Проверявам по няколко пъти как стои нещо отрицателно за ИТН 2 мин.и после изтрито,как стават тия работи ,факти?

    Коментиран от #131, #132, #133

  • 130 Баууууу

    2 2 Отговор

    До коментар #121 от "ИТН":

    И кои сте вие бре?? Дебета ли , пепета ли,гербави ли? Няма значение !Едни и същи сте! Йордан Караджов е певец, а не доказан бандит! За тази изцепка може да му плащаш! Няма да пропуснем да бъде подсетен! А вие задължително трябва да сте извън политиката! И ТОВА ЩЕ СТАНЕ!! БЪДЕТЕ ПО ВЕЧЕ ОТ СИГУРНИ!!
  • 131 Не бе

    2 0 Отговор

    До коментар #129 от "До к.108 и к.126":

    Я виж! Само платени глупаци на онова недоразумение киро са! Оня лъже като разпран, ама и да плаща на глупаци без достойнство, много долен тоя кирил петков! Много ! Затова обслужва мафията на прокпопиев, кръговете капитал и продава България на Сащ! На черното бяло, колкото и да се напъвате, файдата е никаква!
  • 132 неееееееее

    3 2 Отговор

    До коментар #129 от "До к.108 и к.126":

    БЪЛГАРИ, ПЕПЕТАТА СА КОМУНОИДИ!!! ЩЕ УПРАВЛЯВАТ С ГЕРБ. ДПС И ВЪЗРАЖДАНЕ!!
  • 133 онзи

    4 1 Отговор

    До коментар #129 от "До к.108 и к.126":

    Чупката комунде!! ВИЕ СТЕ ПРИКЛЮЧЕНИ!!
  • 134 Партията

    3 3 Отговор
    На Тошко гласуваше против всяко решение и закон за разследване на ГЕРБ, а за ДПС бяха готови и на война. Да не говорим и че свалиха правителството за отказа Караджов да получи Четири милиарда за фирмите на баце и дебелан. И са мутрите на баце да си имат частна граница на Капитан Андреево и да решават кой и с какво тир да мине за Европа. И президентска република та да може баце с помощта на ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане да да вземе цялата власт тотално. Внедрени от ГЕРБ и ДПС за да отблъснат хората от партиите на протеста. И някой да каже ако е видял Тошко и Славун бей на протеста срещу баце. От стара коза яре е Боко, с помощта на Славун разби протестърите.

    Коментиран от #136, #137, #138

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Баууууу

    3 1 Отговор

    До коментар #134 от "Партията":

    Такъв закон за разследване на ГЕРБ никога не е имало бре комуне,комундясало?!

    Коментиран от #139

  • 137 селянин

    3 1 Отговор

    До коментар #134 от "Партията":

    И кой нормален ще повярва на тези брътвежи и небивалици бре? Ела на село да разсмееш съселяните??
  • 138 Тая

    1 2 Отговор

    До коментар #134 от "Партията":

    опорка много глупава! Всеки път се чудя как киро плаща на глупаци за подобна глупост! Но толкова е интелекта на продажниците! Иначе как щяха да си продават страната и бъдещето на долен лъжец като кирил петков, слуга на мафията! Как? А? :)))))
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 сирене

    5 2 Отговор
    Квичи ли квичи, късия пръч с куха лейка за глъвъ. Тия селяндури дали дори в Плевен ще съберат квота.. ЗАКРИВАЙ!
  • 141 Много ясно

    2 4 Отговор

    До коментар #139 от "Е как ще има бе":

    Хора с достойнство са, а не долни лъжци като онова недоразумение! Как беше! А киро петков! Лъжец, по долен от него България не е виждала, слуга на мафия! Браво на ИТН, че го спънаха тоя глупак да обслужи мафията зад него и да си наредят закони и верните хора! Голямо благодаря на ИТН!

    Коментиран от #145

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Тоя Шебеков

    2 1 Отговор
    Да е споменал от както влязоха в парламента за мажоритарен избор на депутати. Гледах му интервюто по нова и беше против и преференциалният избор на депутати в партията на депесара Славун. С една дума каквото кажат те това да е. Да няма друго мнение. Толкова за демократите шебеков и учиндолския патриот дето всички фирми са му офшорки.

    Коментиран от #144

  • 144 Така е

    0 2 Отговор

    До коментар #143 от "Тоя Шебеков":

    Хора с достойнство, а не долни лъжци и продажници като кирчовци, борисовци и пинокиевци, плащащи на гладкомозъчни глупаци да ги излагат с детска простотия! :)))))
  • 145 ИТН и Баце

    2 2 Отговор

    До коментар #141 от "Много ясно":

    Седят зад мафиотите на Капитан Андреево и държат трафика към Европа. И точно Тошко за малко да влезе бой в парламента за да ги пази. Даже и от ГЕРБ си траеха ама Тошко ревеше като че него искат да го отрежат. Да не забравяме че и Слави беше приятел с всички мутри на прехода. От чалгара дето пее колко са бели душите на мутрите не може да излезе нещо морално и почтено. И се видя в последните парламенти какви депесари са.

    Коментиран от #146

  • 146 Е тъй де

    0 2 Отговор

    До коментар #145 от "ИТН и Баце":

    Е за тази простотия писах! Каква излагация онова простото кире, слугата на мафията да плаща на глупаци да го излагат! :)))))
  • 147 Абе верно

    2 1 Отговор
    Някой да е виждал Слави или Тошко на протестите срещу Бойко. Да пише, да каже, къде и кога.

    Коментиран от #148

  • 148 И това

    0 2 Отговор

    До коментар #147 от "Абе верно":

    с какво ще помогне на гладкомозъчните на киро простото? :)))))

    Коментиран от #149

  • 149 Добре че

    2 0 Отговор

    До коментар #148 от "И това":

    Беше Киро и Нинова та да вдигнат пенсиите на хората близо три пъти дето приятелите на Слави ги държаха без промяна 10 години.

    Коментиран от #151

  • 150 Не заслужаваме

    2 1 Отговор
    Такива велики личности като Славун бей и Тошко Шебеков. Та искрено се радвам че няма са са във следващия парламент.

    Коментиран от #152

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Това

    0 2 Отговор

    До коментар #150 от "Не заслужаваме":

    за твое съжаление, не го казват гладкомозъчните продажни глупаци на онова недоразумение киро петков, а хората на изборите! :)))) Ти нямаше как да знаеш! :))))

    Коментиран от #154

  • 153 Ти тролчо

    2 2 Отговор

    До коментар #151 от "Много са ви евтини лъжите":

    Си далече от хората. Близка позната Бацето ти, (приятеля на Слави дето го учи какво да прави) и даваха пенсия 155лв. В момента при Нинова и "простото Кире" взима 355 лв. И 60 лв. Добавка . Та поне има малка справедливост. Та тролей преди да пишеш за тия мафиоти Славун и Шебеков се информирай малко. И дето Слави го играе патриот, от Ботевите стихотворения защото всички фирми са му офшорки и плаща данъци като Лукойл, демек нищо. НУЛА. Толкова за патриота Слави дето си ходи на кино с Бойко.

    Коментиран от #155

  • 154 Ма къде ви намират

    3 2 Отговор

    До коментар #152 от "Това":

    Такива ц.ъ.р.в.у.л.и. от предателите на Слави офшорката. Като от калъп излизате и затова за нищо не ставате.

    Коментиран от #156

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Трудно ни намират

    1 2 Отговор

    До коментар #154 от "Ма къде ви намират":

    Достойните хора малко останаха! Все глупав платен отпадък и долна смет като киро недоразумението слуга на мафията се е навъдил по тази територия! Много им пречи България!

    Коментиран от #159, #163

  • 157 Ти си я предал

    3 1 Отговор

    До коментар #155 от "Е бива ли":

    Отдавна и добре че сте малко. И си вземете и лъже патриотите и предателите като Слави и Шебека. А ние и без вас ще си оправим държавата, и от мутри като вас ще я отървем за да я има България.

    Коментиран от #158

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Ако имаше Достойнство

    2 2 Отговор

    До коментар #156 от "Трудно ни намират":

    Едва ли ще защитаваш лъже патриоти като учиндолския череп и далавераджиите му. Изкривен ти е морала , но това е защото слушаш човек който пее за мутрите Колко са бели душите им. А двама братя мафиоти от три буквена групировка викаха на водача ти Славун бей - палячото. Та какъвто ти вадача такова ти и достойнството. Та не сме забравили как палячото се подмазваше на братята за сто долара.

    Коментиран от #161

  • 160 Какво

    3 4 Отговор

    До коментар #158 от "Кои вие":

    Месиш САЩ или Русия, вие п.о.д.л.о.г.и.т.е като Слави днес сте с едните , утре с другите и никога за България и българите. Е ние Българите не искаме депесарска и гербаджийски подлоги като Слави и Тошко да ни управляват, и след изборите ще го разбереш.

    Коментиран от #162, #179

  • 161 За да знаеш

    2 1 Отговор

    До коментар #159 от "Ако имаше Достойнство":

    що е достойнство, трябва да го притежаваш! А ако го притежаваш, ннямаше да се продаваш и да драскаш евтините лъжи против страната си и в полза на един гнусен лъжец и слуга на мафията ка простокиро!
  • 162 Правилно

    1 3 Отговор

    До коментар #160 от "Какво":

    Искай нещо реално, а не глупави опорки и лъжи, на мафията зад ПП и да си продаваш страната! :))))
  • 163 Прав си

    5 5 Отговор

    До коментар #156 от "Трудно ни намират":

    Тошко шебека Много достойно защити мутрите на Капитан Андреево и се постара да се върнат на местата си. Инсталирани преди 10 години от приятеля на Слави, Баце.

    Коментиран от #164

  • 164 Е бива ли

    5 2 Отговор

    До коментар #163 от "Прав си":

    да изложиш кирчо с тъз лъжа? :)))))))))

    Коментиран от #165

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Дако

    4 0 Отговор
    Съгласен съм с казаното.
  • 167 Ако ми е като на Слави

    4 0 Отговор

    До коментар #165 от "Достойнство то ти е":

    доостойнството, значи съм супер!
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Селяндури

    2 1 Отговор
    Какво сте очаквали от селяци , които ни управляват от времето на тоталитарните години на Тодор Живков . Всички управляващи ни са селяни . Събули цървулите и дошли да ни управляват .
  • 170 Опорка

    2 4 Отговор
    Как е възможно българският избирател да допусне индивиди като тоя да го представляват.
  • 171 Гостът

    1 4 Отговор
    Тодоре скрий се. Видяхме те. Липсва ти багаж в главата. Какви референдуми, от провалени отрепки и от предатели никой не иска акъл.
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Сичкото трол на Прокопи

    4 0 Отговор
    се е активирало на двоен надник. Без 1 дума по интервюто, само лични обиди и псувни, които Фатки странно не цензорира…
  • 174 ЕДГАР КЕЙСИ

    2 5 Отговор
    ТОШКО АФРИКАНКИ И СЛАВИ ЧАЛГАТА ........ ПРЕД ОЧИТЕ МИ СЕ ПРЕВЪРНАХА НА ........ ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ ........ ПРОПАГАНДИРАЙКИ ....... МАФИОТСКАТА ХУНТА НА ........ РЕЗИДЕНТА ФИГУРАНТ ....... ФАКТ !
  • 175 Ася

    0 3 Отговор
    Пази боже сляпо да прогледне Тоше Тоше хората ви вярваха но бг хубаво няма в бг
  • 176 Абе,

    5 0 Отговор
    бях против Итн , но благодарение на тях, продажниците не ни потапяха четири години!
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Казуар

    0 1 Отговор
    Тошко Йорданов пред очите ми се превърна във Волен Сидеров.
  • 179 Бай градски

    0 0 Отговор

    До коментар #160 от "Какво":

    Ти от кои патриоти си ? От дебейските или от пепейските?? ....Ха ха ха ха ха ха ха....хи хи хи хи хи хи ....
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Анонимен

    0 0 Отговор
    ти имаш ли очи
  • 183 тошко е пример за възпитание

    1 0 Отговор
    и чист говор, никога не обижда, възпитан и любезен, образование класическо, виден български патриот, пример за елитните училища, които е завършил, те трябва да сложат портретът му в фоайетата си, и да се гордеят със своя ерудиран възпитъник! - е малко е зависим от съветското посолство... ама ай ся.....
  • 184 Ха,Ха.....!

    1 0 Отговор
    Мисля че по наглост и просташко поведение ти и лидера ти , повече приличате на Бацето!
  • 185 ОЗ ОФИЦЕР

    0 0 Отговор
    канадеца е опасен за държавата ни той е в пъти по лошото от борисов те са новата корупция но в устата им са едни протъркани и лъжливи фрази ,че се борят с корупцията видяхме ги какви са жалки и неможещи политици с огромни меркантилни цели и на всяка цена и със всички методи да са на власт много им хареса